Dajadada
|
Nejc pa nima več vročine, jeee, kok sem vesela...zgleda da je bila samo neka virozica in jo je premagal...no, ja, mal je še siten, vročina 37,9 v ritki...ampak važno je da fant spet stoji, hodi, nagaja, razmetava, je itd. Včeraj je bil res čist miren, še sedel je težko, samo ležal in se crkljal, dremal... Erna,Žiga za ajs. Draja, tudi mi bi radi takole zaspali...pa saj bo, počasi že napredujemo. Aja, pa tobogan moraš kupiti . Barči, samo da je žan o.k. Anej, vse naj, naj...upam, da si tudi ti dobil kakšen košček tortice. "Sonchek", a ste že v novi hiški? Tinaaja, jaz sem za unga roza . Tejčica, Vid je pameten in ve, da je treba noge šparat, zakaj bi hodil, če se lahko vozi, pa samo malo poganja. Luštn, luštn. Maks, zate. Upam, da tako hitro mine kot pri nejcu. Kati, daj mu jest, pa ne sekiraj se. Enkrat jim paše, enkrat ne, pa se zgliha. Mogole mu pa res manjka, pa mora nadoknadit. Bom videla, če bo pri nejcu tudi tako, ker včeraj ni skoraj nič jedel, razen malo jabčkov in breskev iz kompota, pa še te je pozneje zbruhal, ker si je prstke v usta tlačil . Jaz imam tudi malo na sumu kočnike, ker se spet nenormalno slini, rine prste v usta...mogoče je bila tudi tale vročina povezana z zobki
< Sporočilo je popravil Dajadada -- 22.2.2008 9:47:50 >
|