|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
21.2.2008 23:04:10   
draja
o bad Naomi, če ne bi videla ne bi verjelauser posted image . To je pa celo še zame prevečuser posted image

cv105 ojej bogi Maksuser posted image . pa en kupuser posted image user posted image user posted image  zate. pa vse najboljše tvojemu dragemu. saj je že velik fant, pa bosta drugič praznovala tako kot je trebauser posted image . Upam, da vas čaka mirna noč.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
22.2.2008 8:11:07   
tejčica
Svit, user posted image  za 11 mesecev.

Pridem danes vsa zalimana za računalnik, odprem RR in vidim Živin pogled...v trenutku sem bila budna.user posted image Draja, mala rula.user posted image

Barči, super da ste doma in da gre Žanu na bolje.user posted image user posted image user posted image

Maks in Nejc, hitro se pozdravita.user posted image
Lejci, Ines pa res že prav obvlada hranjenje.user posted image  Mi smo še toooolk daeč da je prav groza. Vsakič ko mu dam žlico v roke moram pucat celo jedilnico, vključno z okni.user posted image
Erna, user posted image  Žigu za novo besedo.

Tinaaja, kako je z Brino in pikicami?user posted image
Anja, lep lep Bor.user posted image  Mi ne pašemo več v družbo, ker imamo že preveč znucane čevlje.user posted image

Kati, super da je Žiga ok in da se lahko že sončkata.user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
22.2.2008 8:34:03   
K_a_t_i
Jutro babe.

Dons ni pa men nič jasno... Včeraj je Žiga zmazal 9:30 skuta s podloženim sadjem, 12:00 sadni Hipp tamal, 14:30 orenk porcija ričeta, 16:45 activia jogurt, 19:00 orenk porcija ričeta. A mali se je ob 23:45 zbudil z živalskim dretjem, NIČ ni palilo (naj me kdo prjav, celo calpol sem mu dala - koza mama, ker sem takoj pomislila na vse 4 kočnike). Potem sem mu naredila mleko - popil 1,5 deci in takoj zaspal. Ob 4h je ponovil vajo - spet vpitje, kot bi ga iz kože dajali. Spet NIČ palilo. Čist iz obupa sem mu šla nardit mleko - in je spet popil mal več kot deci. In bp sam zaspal nazaj.
Zdej pa mene zanima - a vaši po tistem, ko so bolani, tud bašejo vase enormne porcije, kot bi hotli še za nazaj nadoknadit user posted image

Max, ne zbolet!!! user posted image user posted image user posted image
Anej, a je bla dobra tortica? user posted image
Naomi, GLIH takele čevlje bi rabla v ponedeljek za na šiht!!! A jih je kera vidla mogoče pr nas? user posted image
Avatar - ja, hvala vsem k ste opazle user posted image . To sem včeri prtisenla na toboganu.

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.2.2008 8:35:47 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
22.2.2008 9:31:03   
tejčica
Ekola mal slikic našega fantina med igro.

Naša glavna okupacija zadnje čase je poganjalec. Odkar mu rata da se sam gor zbaše bi se sam še fural. Malo tako...
user posted image

pa še mal tako.user posted image
user posted image

Zadnje čase se ful zamoti z odklepanjem hiške.
user posted image

Stajica pa je zanimiva edino takole.user posted image
user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
22.2.2008 9:35:47   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Anej, a je bla dobra tortica? user posted image

Mmmm, dobra, dobra! Tok dobra, da je mulc zdele v vrtcu, mami pa se baše z ostanki user posted image
Pa ne sekiraj zaradi hrane - bodi vesela, da ima apetit user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
22.2.2008 9:36:13   
tinaaja
jaz sem se vedno pti trikolesnikih ... se dva :)
user posted image

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
22.2.2008 9:36:37   
tejčica
Kati, Vid po bolezni (2x do sedaj) sploh ni imel nobenega teka. Smo se vedno matrali da smo kaj vanj spravili. Je bila pa tudi pri nas ta noč mal čudna. Mali se je zbudil ob enih, grem ga božat in kmalu zaspi. Po petih minutah spanja spet jok in tako sva delala do dveh, ko sem sem spomnila da mogoče bi pa on jedel. In res je pojedel skoraj celo flašo. Res se ne spomnem kadaj je nazadnje jedel ob taki uri.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
22.2.2008 9:38:17   
tinaaja
drugace pa dober dan.. od 6 smo ze pokonc user posted image ampak ni sile user posted image pikice se prisotne, mislim da gre mal na boljs user posted image user posted image ne vem no, kaj je  to, nasa P pa na dopustu pa itak se mi zdi riskanteneje B peljat v cakalnico polno bolnih otrok kot pa se mal pocakat.

be back

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
22.2.2008 9:42:25   
Dajadada
Nejc pa nima več vročine, jeee, kok sem vesela...zgleda da je bila samo neka virozica in jo je premagal...no, ja, mal je še siten, vročina 37,9 v ritki...ampak važno je da fant spet stoji, hodi, nagaja, razmetava, je itd. Včeraj je bil res čist miren, še sedel je težko, samo ležal in se crkljal, dremal...

Erna,Žiga  user posted image za ajs.

Draja
,  tudi mi bi radi takole zaspali...pa saj bo, počasi že napredujemo. Aja, pa tobogan moraš kupitiuser posted image .

Barči, samo da je žan o.k.user posted image

Anej, vse naj, naj...upam, da si tudi ti dobil kakšen košček tortice.

"Sonchek", a ste že v novi hiški?

Tinaaja,
jaz sem za unga rozauser posted image .

Tejčica,
Vid je pameten in ve, da je treba noge šparat, zakaj bi hodil, če se lahko vozi, pa samo malo poganja. Luštn, luštn.

Maks, user posted image zate. Upam, da tako hitro mine kot pri nejcu.

Kati,
  daj mu jest, pa ne sekiraj se. Enkrat jim paše, enkrat ne, pa se zgliha. Mogole mu pa res manjka, pa mora nadoknadit. Bom videla, če bo pri nejcu tudi tako, ker včeraj ni skoraj nič jedel, razen malo jabčkov in breskev iz kompota, pa še te je pozneje zbruhal, ker si je prstke v usta tlačiluser posted image .

Jaz imam tudi malo na sumu kočnike, ker se spet nenormalno slini, rine prste v usta...mogoče je bila tudi tale vročina povezana z zobkiuser posted image

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 22.2.2008 9:47:50 >

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
22.2.2008 9:51:26   
tinaaja
Kati, mislim, da je kar normalno, da zeli nadoknadit. Kar naj papca in si naere nazaj moci user posted image Ti, kako pa kaj odzivi v sluzbi glede na odsotnost?

Dajadada user posted image da je Nejc bolje

CV - ste kaj bolje?

Tejcica, vid je itak en ornk fant ze user posted image

Cevlji ... no zadnjic ste tud men dale mislit, ker ste vse (razen B & B) imele otroke v cevljih.. Pa saj ne da bo B laufala okol user posted image , ampak vsaj postavi se lahko na noge ob stolu ali podobno.. Tko da sem ji jih vceraj dala gor in je med mojim kofetkom s prijatlejico lahko malo bluzila ob mizi user posted image Drugac pa Anja, porocaj, kako se kaj zadovoljni user posted image z guccio

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
22.2.2008 10:30:13   
Pikca
jutro,

mi imamo pa norice... no Živa, tamal (še) ne... bom zgleda začela službo z bolniško...

Barčiuser posted image a kar pljučnico je fasal bogi mali... samo, da gre na boljeuser posted image

Cv105 in Maksuser posted image  da se hitro pozdravita
Dajadada in Nejc  user posted image za premagano virozico

Glede uspavanja pa samo tole: VSE OB SVOJEM ČASU. Tudi Brina bo en večer odrinila mamico in zaspala kot velika punčka. In takrat bo mamici še bolj hudo kot zdaj,ko se dojita in ujčkata da zaspita
... jaz še kar čakam na to (pri Živi)... jo bo zgleda treba malo"porinit"... tamal je pa tudi crkljivček...
o, Vid pa obvlada vožnjo, tudi rikvercuser posted image user posted image

Jernej bo dobil poganjalca za RD, ga je babi že kuplauser posted image  Čeprav so me zdaj te trikolesniki od Tinaaje čist navdušli user posted image

Erna in Žiga user posted image za novo besedo

prva beseda našega Jernejčka je pa Karlosuser posted image (ime dedijevega kužija), ga je poklical že zadnjič pri naših, včeraj pa je videl po tv enga psa in začne ga kazat in govort Karlos (no v bistvu rece "kallo")

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
22.2.2008 10:36:19   
tinaaja
Čeprav so me zdaj te trikolesniki od Tinaaje čist navdušli

sploh un ta roza user posted image user posted image user posted image

draja, eno se par toboganov
http://www.quelle.si/ecommerce/submenu.asp?sparte=691

trikolesnik je meni najbolj tale vsec
user posted image

ampak nima ne varovalne ograje ne za noge opore user posted image

morda pa grem danes v pikapolonico z B pogledat, kaj imajo user posted image mi pa zdajle ze skoraj 1 uro spi V POSTELJI user posted image je bila mal tecka. zgornji dvojki sta tik pred udarom ven.. no ni bilo sile, itak ugotavljam zadnje case, da je ful ful pridna.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
22.2.2008 10:50:00   
Pikca
itak ugotavljam zadnje case, da je ful ful pridna.
to pa res! če je skoz taka kot obakrat v ZOO, je to zame wunderkinduser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
22.2.2008 10:55:45   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

itak ugotavljam zadnje case, da je ful ful pridna.
to pa res! če je skoz taka kot obakrat v ZOO, je to zame wunderkinduser posted image

ni kaj, to ma po mamici user posted image user posted image user posted image moj vunderkind ze eno uro spi v pojstli, kar se ni zgodilo ze... ne pomnim.. ponavadi dpber pol ure pol pa levanka (beri: leva rama)

hmmm morda ima pa tud buggster kaj pri njeni pridnosti user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 22.2.2008 10:56:24 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
22.2.2008 11:01:52   
Pikca
hmmm morda ima pa tud buggster kaj pri njeni pridnosti
user posted image user posted image user posted image a si ti mal navihana (če se lepo izrazim)user posted image

jooj, včeraj sem bla neki jezna na mojga in sem mu rekla "pejd u rit", pa tamala: "veš mami, to pa nisi lepo rekla"

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
22.2.2008 11:06:10   
tinaaja
a si ti mal navihana (če se lepo izrazim)

ne cist zares.. ona je cist drug otrok v vozicku, od kar imamo buggsterja. prej je bila ena ura na sprehodu luksus, zdaj si pa sama videla, kako zgleda zivalc od 10-2. in pol preziviva veliko vec casa zunaj in obema to sede in posledica - zadovoljen otrok user posted image   no mozno je, da ima tud to kak vpliv user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 22.2.2008 11:09:05 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
22.2.2008 11:10:47   
Pikca
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

a si ti mal navihana (če se lepo izrazim)

ne cist zares.. ona je cist drug otrok v vozicku, od kar imamo buggsterja. prej je bila ena ura na sprehodu luksus, zdaj si pa sama videla, kako zgleda zivalc od 10-2. in pol preziviva veliko vec casa zunaj in obema to sede in posledica - zadovoljen otrok user posted image   no mozno je, da ima tud to kak vpliv user posted image

... no bom dala tole mojmu prebrat, ko dobimo regresuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
22.2.2008 11:31:16   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kati, mislim, da je kar normalno, da zeli nadoknadit. Kar naj papca in si naere nazaj moci user posted image Ti, kako pa kaj odzivi v sluzbi glede na odsotnost?

zaenkrat jih še ni - ker mi še sploh ni ratal do tja pridit user posted image . No sej, dokler je delo razpalcelirano še od porodniške, ni problem - bo pa verjetno večji kasneje, ko bom mela spet imela svoje naloge in bojo bentili, če jih bodo morali pokrivat user posted image . Ampak veš kaj - bojo že zdržali to eno leto! Prej v 9ih letih imam 1 dan bolniške - tko da vejo, da ne izkoriščam. Mal bomo skupaj potrpeli pa bo, a ne? user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
22.2.2008 12:43:56   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

"Sonchek", a ste že v novi hiški?

Ne še, še maaaalo. Računamo nekako do poletja - pohištvo imamo, treba bo še okolico porihtat, pa hiško obleči (fasada), potem pa pakiramo. Evo, boš lahko poleti prišla na mrzel pir  user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
22.2.2008 13:42:04   
K_a_t_i
Jst pa Urlo pogrešam user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
22.2.2008 14:06:00   
tejčica
trikolesniki - Vid ga bo dobil za rd od mojih. Rekla sem samo da naj niti pod razno ne bo v obliki kakšne živali  (imajo peteline ipd.) in da mora imeti ograjico.
Dajadada, super da je Nejc bolje.user posted image
Pikca, držim pesti da bodo norice v čim bolj mili obliki.user posted image  Pa user posted image  Jerneju za kallota.
user posted image  za Brino, da je ugotovila da je tudi postelja udobna.
Soncek, super da gredo dela počasi h koncu in bo selitev.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
22.2.2008 15:14:59   
K_a_t_i
Tiste, ki delate skrajšan delovnik - a ste vedele, da če vzame "mož" bolniško za otroka, da mu pripada samo tolk ur na dan na kolikor ve delate user posted image  Da se ne bo katera kdaj zašila, no...
Mal berem tlele svega i svašta, ker naše dete danes očitno ne želi na sonce (panča "že" 2 uri in pol).

Zgleda me je slišu user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 22.2.2008 15:17:56 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
22.2.2008 15:32:14   
cv105
user posted image

pa smo jih fasal ... antibiotike ... in vnetje ušes ... nej gre vse v maloro ... krvni izvid bp, desno uho vneto in zdravnica je bila ful začudena, kako, da sinoči niso nič opazili user posted image  ... sama sem imela od 7. meseca do 4. leta kronično vneta ušesa in me je tega strah kot user posted image  ... M je ok, edino je ne in če kaj poje, zbruha ... zdaj je bruhal ... celo kosilo izpred dveh ur in še pol BC kataloga zraven  ... pa driske me je strah in sem v lekarni preventivno vzela suhe borovnice in linex ...

M sem dala spat ... mož še dela ... kar mal bi jokcala ampak ne bom ...

papa

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
22.2.2008 15:42:01   
draja
Dan!

Jaz sem bila danes na "pogovoru" v službi zaradi podaljšanja porodniške. Kaj več o tem ne bi javno, lahko vam povem samo, da sem psihično čiiiiiist zmatrana, ker sem se morala tako zelo boriti za svoje pravice. No, saj pri porodniški se ne zatika, zatika se pri dopustu za leto 2007, ki ga imam še cel mesec. Tko bi bila do 26.6. doma to pa za njih ni sprejemljivo. saj jih razumem, ampak jaz sem svoje povedala in konec.

Vid faca malauser posted image . luuuuuuškan kot vedno!

Pikca upam, da bodo norice res v čim blažji obliki. Po svoje je fajn, da se jih boste rešili, sploh za Živo.

Kati jaz se po bolezni zmeraj ful bašem s hrano, tako da mislim, da je samo prehodno. Naj papca mali revček, saj je bil zdaj kar dolgo bogi.

Tinaaja no, končno sva se sporazumeli, kakšen tobogan bi jaz radauser posted image user posted image user posted image . Pa super, da pikice izginjajo. Mogoče je pa le fasala 6. bolezen od Žive in jo tako herojsko brez vročine premagalauser posted image . Ne, saj vem, pri nas niso bile pikice ala mozoljčki.
Nejc super, da si že boljeuser posted image user posted image user posted image .

Pocka kako je v službi?

Aja Živa je danes delila svoj killer look vsem v moji službi. So skoraj popadali od smehauser posted image user posted image user posted image . Sem jo pred šefi kar skrivala, da si ne bi mislili, da sem jo nalašč naučila, da jih tako gledauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
22.2.2008 15:43:09   
draja
cv105 ojej bogi Maksuser posted image . držim pesti, da bo hitro zdrav!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?