|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
21.2.2008 18:02:45   
Naomi
Barči, super, da gre Žigu na bolje .

...si mislna Zanu user posted image , ja niso vsi Zigati :PPPP

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
21.2.2008 18:05:22   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

Barči, super, da gre Žigu na bolje .

...si mislna Zanu user posted image , ja niso vsi Zigati :PPPP

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan,Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, ŽanŽan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan, Žan

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
21.2.2008 19:19:17   
Barči78
Evo mene punce, končno je zalaufal internet, ja še komp mi je virus napadu user posted image .

Hvala Naomi, ker si jih tako lepo obvestila, sem kar solze v učke dobila, res, pa hvala vsem, ki ste mislile na nas, pa Katihvala, ker si me nasmejala user posted image , pa Živa hud look, pa Bor lepi čevlji,pa Anej vse naj, naj za 1. svečko,.... še kaj pokomentiram, ko bom uspela kaj prebrati.

Žanu gre bolje, kašlja še, vendar precej manj, se pridno smejčka, čeprav ni glih še to to, kar je bil prej. Hitro se utrudi, je precej crkljiv, ampak važno, da se zadeva zdravi. Shujšali smo skoraj kilco, tko da smo spet na 8300 g.
Sama sem čisto neprespana, možgani komaj funkcionirajo, danes sem šla v službo, ker se mi delo samo kopiči, pa noben nič ne pospravi namesto mene, pa niti noben ne zna, srčno upam, da dobim pomoč, drugače se mi bo zmešalo. Zdejle grem nest Žana spat, pol moram pa kuhat kosilo za jutri, sploh nimam več nobenga časa zase. Kolk bom vesela enga odklopa kakšno soboto, ene same kavice, samo da se do konca pozdravimo.

Pišem še kaj kasneje, pa vam povem, da je bil Žan dva dni taka fletkana punčka za celo bolnico user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
21.2.2008 21:03:18   
draja
Barči user posted image user posted image user posted image  za vaju z Žanom! Samo, da gre na bolje. Smo bile res že kar malo v skrbeh za vaju.

Tinaaja ojoj še vedno ima pikice? Sem upala, da so že izginile.

Kati super, da sta uradno zdrava. pa naj še ta kašelj hitro mine!

uuuuu Kati nov avatar user posted image user posted image user posted image

Nejc, Maks user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju!

pa da še napišem, kakšnega otroka imamo mi doma. se zdajle ni hotela dojiti, ampak je hotela it na vsak način v posteljico se igrat. mal sem se kregala z njo,ker sem si želela, da bi med dojenjem lepo zaspala pa da imam mir. Ampak je zmagala in sem jo res dala v posteljo brez dojenja in šla ven in po 5-ih minutah igre je zaspančkalauser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
21.2.2008 21:07:01   
tinaaja
sem jo res dala v posteljo brez dojenja in šla ven in po 5-ih minutah igre je zaspančkala .

nadrealno zame.. znanstvena fantastika user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
21.2.2008 21:11:06   
erna14
barci-full sm vesela da sta doma,da gre zanu na boljeuser posted image user posted image ,lepo se cartajta pa bo vse ok,kilce bodo pa hit nazaj prsle bo pa kako cokoladcouser posted image  vec pojedu.
cv-ziga je mel tko eno oko mal bl skup k druzga pa pod ocesom se mu je nardila rdecina,in je dobil kremo za oko in hikoncil antibiotik,ker je imel kao ze vneto pod ucesno kostjo sinuse,neki tazga....user posted image user posted image
draja-zs
thaiss-ce prides v lj jutr te lahko jaz peljem na parmovo,grem sama tud jutr tjauser posted image ,morm na zavod nest pogodbo zadnjo,ceprav vem da sem jo oddala ze no in zdaj se morm it tja skregatuser posted image
kati-lep avataruser posted image user posted image

ANEJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
21.2.2008 21:13:08   
thaiss
Erna ZS!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
21.2.2008 21:14:12   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
thaiss-ce prides v lj jutr te lahko jaz peljem na parmovo,grem sama tud jutr tjauser posted image ,morm na zavod nest pogodbo zadnjo,ceprav vem da sem jo oddala ze no in zdaj se morm it tja skregatuser posted image

za ktero uro greš?

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
21.2.2008 21:14:15   
tinaaja
Krozniki in pribor ... kaj uporabljate? jaz poslusam B navadit, da ima kroznik pred sabo. prej sem ga imela jaz na mizi in jo futrala, zdaj pa ga dam pred njo. kar sicer pomeni, da je big mess, ampak nekje je treba zacet. A imate plasticne kroznike, une, ki se prilepijo na mizo/podlago kaksen pribor - navaden kovinski, tist z ukrivljeno zlico, da otrok lazje sam je,  ..??? Kaj se obnese?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
21.2.2008 21:17:37   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Krozniki in pribor ...  Kaj se obnese?

Nič, vse konča na tleh user posted image .
Mamo pa "navaden" plastičen krožnik od Bebe Confort in kovinsko žlico (plastične mamo tud te k jih omenjaš, samo zaenkrat itak samo packa po krožniku).
Najbolj se pa obnese, če imaš malo rezervne barve doma user posted image . Mi mamo od danes naprej na steni ričet...

Bravo zaspanka Živa user posted image . Ponavljaj vajo PONOČI!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
21.2.2008 21:19:28   
erna14
user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
21.2.2008 21:20:33   
*sonchek*
Hvala še enkrat za čestitke. Imeli smo se res lepo - danes le mi trije. Odpirali smo darila, se potepali, dobro papali in pihali svečko - skratka res luštno. V nedeljo pa pravo praznovanje z dedki, babicami, teto, strici in malimi prijateljčki.

Še en pozdravček od naju klik

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
21.2.2008 21:23:56   
tinaaja
Nič, vse konča na tleh .

zato vprasam.. ceprav se je v zadnjih parih dneh nekako popravila. kroznika SKORAJ ne mece vec dol, o hrani pa raje ne bi user posted image na sreco pride pol aja na svoj racun in vsaj malo pospravi namesto mene user posted image
mi je pa zanimivo, da B je dolocene zadeve, ce jih kao sama zajema (seveda z mojo rokol okoli njene), ce pa ji jaz hocem dat, pa ne bo ust odprla user posted image user posted image

Kati ma pa nov avtar user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
21.2.2008 21:25:31   
erna14
SONCEK-lepa tortica in vidva tudiuser posted image user posted image
thaiss-zs

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
21.2.2008 21:28:08   
erna14
u mi mamo pa malo bogatejsi besedni zaklad,namrec tamal odkar hod v vrtec pri kosilu posljusa besedo "ajs"ko dajo kroznike z juho na sredino vsi ponavljajo ajs,in zdaj nas ziga ze cev dan govori ajs in full lepo razlocno izgovori in je tok smesenuser posted image user posted image mami pa tok veselauser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
21.2.2008 21:29:23   
tinaaja
Draja!!!!!!!!!!! nasla sem tobogan za Zivo

user posted image

cena user posted image user posted image user posted image http://soncek.si/si/slider-napihljiv-tobogan-i4112.shtml

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
21.2.2008 21:37:47   
sezam
Vsenajboljše Brina in Jure za 11-tko

In seveda, čestitke Aneju za 1. svečko.

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
21.2.2008 21:43:48   
tinaaja
zanimiv tricikl user posted image nema da nema dodatne opreme user posted image
user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
21.2.2008 21:44:02   
draja

Draja!!!!!!!!!!! nasla sem tobogan za Zivo

user posted image

cena user posted image user posted image user posted image http://soncek.si/si/slider-napihljiv-tobogan-i4112.shtml

Ooooo hvala! Glih to sem iskala za naš mini atrij. Ga grem takoj naročituser posted image user posted image user posted image .

Glede uspavanja pa samo tole: VSE OB SVOJEM ČASU. Tudi Brina bo en večer odrinila mamico in zaspala kot velika punčka. In takrat bo mamici še bolj hudo kot zdaj,ko se dojita in ujčkata da zaspita user posted image .

Žiga bravo za nov besedni zakladuser posted image user posted image user posted image .

Živa je pa danes oponašala policaja, ki je usmerjal promet v križišču. Sva kar dolgo čakali, da naju je spustil čez in ko sva šli mimo njega, je Živa začela ful z rokami mahati, tako kot je prej on. Sva se oba nasmejalauser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
21.2.2008 21:53:29   
Lejci
Čer,

Vse naj naj Brina in Jure za 11 mesecev in seveda, čestitke Aneju za 1. svečko user posted image

Barči, za vas pa miljon user posted image  in user posted image   !!! 

Draja, fuuul huda Živa, dobr si jo ujela, sem se prav narežala

sem jo res dala v posteljo brez dojenja in šla ven in po 5-ih minutah igre je zaspančkala .

nadrealno zame.. znanstvena fantastika user posted image

Se podpišem. Naša pa po novem noče več manualnega uspavanja... krneki user posted image . Uleže se zraven mene, povleče nase svojo dekico in me boža... pa zaspi user posted image  Krneki no user posted image  

Krožniki, naša ima pred sabo (pazi to) keramičnega, takega kot ostali. Pribor - navadna kovinska žlica. Krožnika ne meče na tla, žlica ji pa včasih "uide". Ko je sita, prej ne. Glede packarije - pri nas se je to občutno zmanjšalo do sedaj, po tleh večinoma ni nič, razen ko je pes v kuhinji - takrat ga hrani. Najbolj umazane so roke in usta, pa valda slinček - imamo kar silikonskega z žepom, spodaj pa ji oblečem tistega z rokavi, pa je.

Obstajajo krožniki s priseskom, mi imamo nekega majhnega, ampak ga Ines v 0,1 sekunde odtrga z mize. Pomoje so od tomee tipee - tavečji bolj močni. Majhnih se ne splača kupovat.

Erna, bravo za ajs user posted image  Pri nas je to še vedno samo "a"

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
21.2.2008 21:59:56   
tinaaja
a je tole mal prevec roza user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
21.2.2008 22:01:45   
sezam
pocka - user posted image  za prvi dan službe

ZOO - lepe, lepe slikce user posted image

Jaz bom tud dela družbo na Otrocih user posted image user posted image

erna - user posted image user posted image  za vajino zdravje. Pa upam, da se Žigu ne ponovi user posted image

draja - kak pogled user posted image user posted image

dajadada - en kup user posted image  še k vam

barči - sam, da se vam je začelo stanje zboljševat user posted image , pa še en velik user posted image  zate Težo boste, pa hitro nazaj dobili user posted image .

sonchek - user posted image  lepa tortica. verjamem, da je bila tudi dobra

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
21.2.2008 22:06:19   
erna14

a je tole mal prevec roza user posted image user posted image user posted image
user posted image

NEEEEEEEE,A PA NEBI BLO SE FINO CE BI BLE PR STREHCI SE BELE ZAVESCE Z ROZA TRAKCI IN PENTLJOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
21.2.2008 22:42:13   
Naomi
draja, ti mas ful zajcke rada ane user posted image

http://www.karmaloop.com/products.asp?ProductID=22266&VendorCode=SEY

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
21.2.2008 22:58:52   
cv105
oj

mi smo od dežurnega ... M je celo popoldne tako jokal, da se mi je srce trgalo ... potem 15 min kot da ne bi bilo nič ... pa spet ... smo šli ... laboratorij valjda ne dela ... mu je zmerila kisik v krvi, poslušala pljuča, pogledala grlo, ušesa ... vse bp ... pa listek za laboratorij jutri zjutraj sva dobila ... po poti domov je zaspal in doma je bil čist tak kot je treba ... po večerji si je eno igračo v grlo zabasal in je totalno vse zbruhal ... vključno s korenjem od kosila in po moje ga je prav to matralo ... ker je nekaj narobe s trebuščkom ...

evo, zdaj sem pomila user posted image  kuhinjo, grem še sebe (ki sem taisto user posted image ) oprat in spat ... klinc gleda še romantiko in možev rojstni dan ... čist sem v podnu alkoksežereče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?