|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
23.2.2008 17:45:00   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Calpol ji čist zbije, zdej jo ima pa že spet okoli 39. Se gremo kopat!

Sprememba; v ritki 40, tako da sva ji kar dala Calpol. Ampak ona pa še kar dobre volje. Bi rekla, da je še celo bolj pridna kot ponavadi.

Dajadada: lepo praznuj. Je pa fino, ker se boš jutri vsega spomnila!user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
23.2.2008 17:53:28   
tinaaja
Zabika, upam, da se pri vas tudi stanje umiri  user posted image user posted image user posted image

Dajadada, uzivaj!

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
23.2.2008 18:17:37   
TeDyBear
Dajadada, iskrene čestitke!!!!
Več napišem in pokomentiram zvečer, zaenkrat samo še to:

Naš J. je bil skoraj cel mesec zdrav, potem pa odprem RR, vas mal preberem in - Jurij dobi vročino 39.2 v ritki, kar tko, z lufta user posted image

Vsi bolančkani, HITRO ozdravet, jes mam še dva zdrava doma, tko da ne vem, če nam mogla nehat RR brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nezdrave pikce!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
23.2.2008 18:31:47   
Pikca
oktobrčica Dajadada, čestitkeee!!!. Želim ti lepo nosečnost in še enega zdravega cukra!

Žiga od Erne, Hana, Jurij in ostali bubani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
23.2.2008 18:56:00   
erna14
punce hvala vsem vse ste zlate user posted image user posted image ,tamal mi je zdele zaspal vrocina 39 zdaj pa ne vem al naj ga budim da mu dam svecko k mi jo se ni uspel dat ker tok joka k se sam dotaknem ritke da enostavno ne moram,men se bo srce strgalo k ga gledamuser posted image user posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
23.2.2008 19:08:02   
tinaaja
A mu das lahko svecko med spanjem? Kaj pa calpol?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
23.2.2008 19:09:15   
K_a_t_i
Dajadada - iskrene čestitke in prav od srca ti želim, da bi ti tudi ta nosečnost in pa potem porodniška ostala v vsaj tako lepem spominu kot tale z Nejcem user posted image user posted image user posted image .
Jst bom kar mal pogrešala vse Tivolske čveke user posted image .

Hana, Žiga, Jurij - hitro se pozdravite. user posted image

Mi smo tudi preživeli krasen dan. Men je tooooook fino, ko gledam Žiga kako uživa na vseh igralih, kako z zanimanjem in veseljem opazuje igro drugih, ko se tako navihano smeje, če mu je nekaj novo, zanimivo in všeč,... user posted image  Aaaaaaaaahhhhhhhhh..........

Tole je bilo danes za kosilo:
user posted image

Tkole smo pa pol uživali user posted image :
user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
23.2.2008 19:15:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

zdaj pa ne vem al naj ga budim da mu dam svecko
Jst ga ne bi user posted image . user posted image user posted image user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
23.2.2008 19:18:45   
Sibil_
Dajadada čestitke!Okotbrčki so kul, a ni tako pikca?Hehe...user posted image user posted image

Erna daj mu svečko preden gre spat za noč, če pa čutiš da mu je res narastla ga pa zbudi in mu jo daj vseeno.Pa tipaj rokice-če so hladne bo še rastla in mu daj svečko, al pa če je zvit v klobčič med spanjem.

Čist sem out ker sem brala od Nalin poste in kako je z Jonasom, neprestano gledam če je še kaj napisala.Res upam, da bo ok.user posted image

Lp,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
23.2.2008 19:20:54   
tinaaja
Čist sem out ker sem brala od Nalin poste in kako je z Jonasom, neprestano gledam če je še kaj napisala.Res upam, da bo ok.

jaz jo ze nekaj casa spremljam in mi je res hudo, da je treba otrockom cez to user posted image in drzim, drzim pesti, da se mali izvlece brez posledic

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
23.2.2008 20:00:13   
amy26
Dajadada, čestitke user posted image user posted image pa lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
23.2.2008 20:13:15   
Žabika
Joj tudi meni Jonas kar ne gre iz glave in upam, da se kmalu izvlečejo iz tega stanja.user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
23.2.2008 21:25:31   
A-N-J-A
Mi smo danes preživeli čudovit dan,šli smo na Orle,Ela je bila nenormalno pridna in je hodila 90% poti.Hodili smo pa malo več kot 2 huser posted image .Bor je pot na gor prespal,na dol je bil pa buden in se mu je dogajaluser posted image .
No pop.sem šla pa še mal v halo A in vidim Robeez-ke in to outdooruser posted image .Itak da so šle z namiuser posted image ,seveda za Elo.
No Eli so tok všeč da je šla spat z njimiuser posted image .Pa danes je prva noč,ki jo bo E prespala brez pleničke.Upam da ne bo nesreče.

Vsem bolančkom kupuser posted image pa hitro vročina stran.

Na Jonasa pa tud jaz skoz mislimuser posted image .

Pa še malo slikc:

Bor prvič eksperimentira z mivko
user posted image

takole smo šibali na Orle
user posted image

Ela si je malo spočila
user posted image

še malo pa bomo jedli flancate
user posted image

dol grede smo se mal švercali
user posted image

Elini novi šuhi;)
user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
23.2.2008 21:36:17   
tinaaja
Anja- cena in kje v hali a? hudi so user posted image user posted image mene dajejo pediped se vedno user posted image se mal brzdam, kr bi poletne...

aja, se spomnite, ko sem ukinila dopoldnasko dojenje .. no B ful je kosilo od takrta user posted image najraje makarone user posted image danes ni bilo casa za kuhat in sva narocila kitajca.. no B si je basala riz v usta... kdo bi jo razumel, riz je cist brez okusa, ona pa je pojedla pol moje porcije.. tko da sem jaz mlatila bolj al manj samo meso in por user posted image vazn, da je mala zadovoljna user posted image

Erna, kaj dogaja?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
23.2.2008 21:36:55   
K_a_t_i
Anja, dej Boru novo bundo kup - tale mi ni všeč user posted image . Sam od Ele šuhi so pa luštni user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
23.2.2008 21:37:49   
draja
Čer!

Dajadada user posted image user posted image user posted image  juhuhuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Iskrene čestitke!!!! Jaz sem tolk happy zateuser posted image . A veš, da sem ravno te dni, ko smo se tu menile, kje bo katera čvekala čez par mesecev, pomislila nate, da v bistvu zate pa ne vem ali kaj načrtujete ali ne. Vi ste bili pa že čist v akcijiuser posted image user posted image .

Erna user posted image user posted image user posted image  zate, pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image  za Žigija! Pa nič se bat, visoka vročina pri naših ta mičkenih ni ni nenavadnega.

Hana, Jurij, Živa pozdravite se hitro, hitro, hitro!!!

Še pohvalim slikice od Kati in Anjeuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa sva midva z mojim tudi čist v bedu zaradi Jonasauser posted image . Me je v bistvu zdaj šele Dajadada vsaj malo razveselila.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
23.2.2008 21:40:30   
A-N-J-A
Stiefelkonig,50€,majo pa ene mal bolj odprte za poleti no tile so
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
23.2.2008 21:41:56   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Anja, dej Boru novo bundo kup - tale mi ni všeč user posted image . Sam od Ele šuhi so pa luštni user posted image .

Saj ni ista mi imamo lanskoletni model je manj rjave barveuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
23.2.2008 21:43:14   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Pa slikca je odzad, sej vem user posted image . Ampak vseen, no. Kako lohk u H&M kupuješ user posted image ?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
23.2.2008 21:45:18   
A-N-J-A

Pa slikca je odzad, sej vem user posted image . Ampak vseen, no. Kako lohk u H&M kupuješ user posted image ?

Saj ne ,je sposojenauser posted image ,je svojo prerastu pa se mi je škoda zdel zdele novo kupovatuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
23.2.2008 21:47:12   
K_a_t_i
Saj ne ,je sposojenauser posted image ,je svojo prerastu pa se mi je škoda zdel zdele novo kupovatuser posted image .

user posted image  jst sem bla pa tok škrta, da sem mu tako kupla, da ma še 10cm rokave zavihane - da bo še za drugo leto user posted image . Mamo 86 cifro...
(no sej, v resnic mi je bla tok všeč, ker se postrani fršlus zapenja, da sem to kupla, ker manjše niso mel)

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.2.2008 21:48:09 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
23.2.2008 21:54:16   
A-N-J-A

user posted image  jst sem bla pa tok škrta, da sem mu tako kupla, da ma še 10cm rokave zavihane - da bo še za drugo leto user posted image . Mamo 86 cifro...
(no sej, v resnic mi je bla tok všeč, ker se postrani fršlus zapenja, da sem to kupla, ker manjše niso mel)

Mi mamo pa 86 cifro kar za letos brez rokavov zavihanihuser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
23.2.2008 21:54:24   
thaiss

dajadada iskrene čestitke in zdravo nosečnost ti želimo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Žiga in Ernauser posted image user posted image

vse naj naj ANA, Ela, Nejc in Anej user posted image

Vsi bolančkani, hitro se pozdravteuser posted image user posted image user posted image user posted image

Elini novi šuhi;)  user posted image  user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
23.2.2008 21:54:56   
Pikca
u Anja te čeveljci bi bli pa Živi tud všečuser posted image  pa pridna Ela, da je tok hodila na izletu!
Žiga se pa že gunca ko ta velikuser posted image

Jonas... si sploh ne upam it pogledat po zadnjem postu od Nalin... bogi... upam, da se bo srečno izteklo...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
23.2.2008 21:55:23   
tinaaja
Anja, a si ze vidla tega?

user posted image

user posted image

Aja, na kikiweltu imajo za nov model Mac-a po 156€

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 23.2.2008 22:00:47 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?