|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
16.1.2008 1:01:38   
nizy
Bravo vrtnica user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.1.2008 3:44:42   
vrtnica76
Ojla punce.Ura je 3:35 in se javljam iz porodniške sobe(preko mobija).Zgleda da bo trajalo kar dolgo,saj še vedno čakam na konkretne popadke.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
16.1.2008 7:05:45   
Lanchy
Bravo Vrtnica!user posted image user posted image user posted image  Solze mi tecejo po licih od veseljauser posted image ...naj cim hitreje mine in drzi se puncauser posted image !

NO, pa se je zacelo, zdaj bo pa pomoje kar pestrouser posted image .

Jaz sem ze ready za LJ, mam 8.30 dekompresijo pol pa hitro domov naskocit diplomouser posted image .

Meti, ful lepa previjalnauser posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
16.1.2008 7:19:32   
pina-1
jutro...

vrtnica stiskamo pesti, da bo kmalu za tabo in da bo prvi februarček prišel na svet čim manj bolečeuser posted image .

Punce kar ne morem verjet da se je začelo. Kmalu bomo ena za drugo capljale v P. Uhh to je pa res razburljivouser posted image user posted image user posted image

Meti, naša previjalna bo tudi neki takega če ne še višja, saj je predalnik že sam po sebi visok 100cm, sedaj računam gor še ploščo in previjalno blazino.Bomo kar blizu če ne prek, samo mene ne moti, ker bom laže previjala če bom zravnana kot da bi bila sključena. Bi me križ bolel.
Grem sedaj slikice pogledat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
16.1.2008 8:25:41   
misar
dobro jutro!

O Vrtnica, pa če to ni novička dneva, kaj dneva, meseca. naša prva februarčica bo rodila...juhuhu user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da bo vse po hitrem postopku, da sta le oba zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
16.1.2008 8:26:41   
kati kati
držimo pesti zate...pa zdrži še...vsaj do februarja....user posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

Neposredna povezava do sporočila: 1581
16.1.2008 8:37:43   
Februarka08
Vrtnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Kar ne morm verjet, sem se v momentu prebudila.... Upam, da je bilo vse ok in da se že veselo cartate!!! Komaj čakam nove novičke...
Drugače pa vsem ostalim dobro jutro!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
16.1.2008 8:44:05   
larisa
KAAAAAJ BEREM????user posted image user posted image user posted image user posted image
Ravno danes ko sem prižgala rač. in čakala da zalaufa me je prešinilo, da sedaj pa lahko pričakujemo že kakšne take novičke, ampak ko sem pa prebrala zares, me je pa čist vrglo!!!
Res se je začelo.......jaz sem kr mal prestrašena user posted image .

VRTNICA, naj ti bo čimlažje in seveda čimbolj lepa izkušnja! user posted image user posted image user posted image  Čestitke pa že kar zdaj, saj boš prav kmalu imela že svojega user posted image !

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
16.1.2008 9:02:51   
vrtnica76
V imenu vrtnice vam javljam, da se je brez zapletov ob 8:05 rodil 3kg težak in 50cm velik korenjak Janez. Slike sledijo čez par ur, ko srečni očka pride domov.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.1.2008 9:07:01   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

V imenu vrtnice vam javljam, da se je brez zapletov ob 8:05 rodil 3kg težak in 50cm velik korenjak Janez. Slike sledijo čez par ur, ko srečni očka pride domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Č E S T I T A M!!!!!!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.1.2008 9:07:18   
*Naja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PA GA IMAMO....PRVEGA FEBRUARČKA. čESTITKE VRTNICA 76, ZDEJ SE PA VEEEEEEEEEEEEEEELIKO CARTAJTE ŠA ZA NASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.1.2008 9:08:09   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke iz srca mamici in očiju. lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.1.2008 9:09:06   
larisa
Juhuuuuuu, bravo Vrtnica, čestitke user posted image user posted image user posted image . Pa imamo prvega Janeza. Pridno se cartajte!
CMOOOOOK OBEMA user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.1.2008 9:10:17   
itata
ja hudoooouser posted image user posted image user posted image  čestitke prvi februrarki!!! odlično.

ja ena je mogla začetuser posted image  hkrati solzne oči in panika, da ne bom pa glih jaz naslednjauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.1.2008 9:15:46   
Marusah
Pa se je začelo...

Kak lepo..... Vrtnica čestitke, čestitke, čestitke,...in še enkrat čestitke za prvega februarčka!!!
user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.1.2008 9:18:23   
*Naja
šE KR NE MOREM VERJET, DA SE JE RES ZAČELOuser posted image user posted image user posted image .

Sem šla zanalašč gledat za včerej, kaj se je kaj čez dan dogajalo z našo Vrtnico76. In je bila frajerka še pri pedikerkiuser posted image . No upam, da bom jst tudi tak šla rodit.....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.1.2008 9:19:48   
tani22
Vsa na trnih sem čakala, kdaj bo privekal na svet...in je tu-vse čestitke družinici in veliko prespanih noči in toplih objemčkov z malo štručko!
SREČNO!!!!!

"Ko začutiš, trikrat reci LJUBIM TE.
Zase, zanj in za pozabljene"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.1.2008 9:27:35   
torcica
VRTNICA ČESTITKE ZA MALEGA KORENJAKA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si nisem mogla pomagat, solze so se mi kar ulile po licih. Srečno!

(odgovor članu tani22)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.1.2008 9:27:44   
mary_lou
user posted image bravoooooooo za mami in Janeza!!!!!!!!!  

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu tani22)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.1.2008 9:31:23   
torcica
No, zdaj, ko se je začelo zares, bi pa res prosila, če mi lahko katera na zasebno pošlje številko mobitela, da bomo lahko tudi mi sporočili veselo novico. Moj user posted image  namreč ni preveč spreten za računalnikom...

Drugače pa smo kar v redu, brcike so še zelo močne, tako da upam, da ne bo tudi nas presenetilo, moram še vse zlikat za user posted image .

Za vse tiste, ki greste že drugič rodit v Izolo, se ne spomnim dobro, a mora imeti partner kakšno potrdilo od materinske šole, da je lahko pri porodu? Prvič sva šla oba, sedaj pa nam časovno ni zneslo, od zadnje MŠ pa je 3 leta.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.1.2008 9:33:29   
*Naja
Mary-lou- Evo, pa te je spravila Vrtnica ob čast, da bi bila ti prva in bi lahko častila pijačouser posted image user posted image user posted image .

Jst bi se pa zdej mogla it učit, pa sm čist aut, če smo dobili pa prvega februarčkauser posted image . Sm čist nora. Sm mogla kr mojga poklicat, pa mamo, da sm jim sporočila. Madonca, kot da bi kdo iz naše žlahte rodil, tako uzbuno sm nardilauser posted image user posted image user posted image . No, pa sj glede na to, kolk mesecev že dnevno visimo tle gor, smo itak že skor kot ena familijauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.1.2008 9:34:01   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.1.2008 9:41:22   
Suzi*
OOOOO, krasno, pa se je res zares začelo. user posted image user posted image   Bravo Vrtnica, pa lepo se cartajte s prvim februarčkom. user posted image user posted image user posted image  čestitke!!

Tudi moje očke so ratale mal solzave zdele, včeraj me je pa kr mal panika, ker je mož tako daaaaleeeeč v NG, user posted image  mene je pa kr nekej grabilo.....uh, glavno da je danes vse ok z mano in tem otrdevanjem, pa da prihaja popoldne domov.user posted image user posted image user posted image

Drugač sem pa danes že malega v varstvo odpokala, pa v štacuni sem mal špecerije nabavla, pa komej čakala, da prečekiram veselo novičko.
kašljam še kar, pa iz nosa teče, čeprav počutje je mal boljše kot včeraj.

grem zdej na zajtrk.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.1.2008 9:44:33   
jencili
Pozdravljene čvekice,

javljam se vam sicer prvič, vas pa že nekaj časa spremljam in sem tudi sama ena izmed februarčic.

Vidim, da se je začela akcija...iskrene čestitke celi družinici!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, na forumu, kjer sem sama malo bolj aktivna (mama), pa še kr čakamo našega prvega korenjaka, ampak mislim, da smo zelo blizu, da ga dočakamo!

Čuvajte se...

papa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.1.2008 9:45:54   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kakšna super lepa novička!!!!!!!!! Bravo Vrtnica, zdej pa čimprej domov, pa čimveč cartanja user posted image user posted image user posted image user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?