![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 15:40:05
|
|
|
|
Lanchy
|
Februarka, nasa zakonodaja je vcasih res tako zakomplicirana....na zalost ti jaz ne znam odgovorit na tvoje vprasanje, pomoje najboljs, da na CSD poklices, pa ti bodo cist tocno povedal.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 15:41:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Kaj pa boste uporabljale pri na pregibih,kjer se koža precej drgne in je razdražena?A se za ta primer uporablja puder Sem že pozabila,ampak mislim, da sem ga jaz uporabljala. Ne vem, morda Bepanthen . Pudra prav gotovo ne, ker ga tudi kupila nisem, prejšnjega pa sem zagnala v smeti.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 15:42:55
|
|
|
|
mlavla
|
jst tud mislim, da je bepanthen za to najbolj primeren...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 15:44:13
|
|
|
|
bamby
|
februarka, sem pozabila še to omenit, da lahko vzame samo tistih 15 dni, za ostalega pa samo na vlogi eno opcijo obkroži, če se kasneje slučajno zaželi, da bi ga še kakšen dan vzel za otroka, lahko ga pa tudi prepusti...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 15:53:35
|
|
|
|
itata
|
daaan, vidim, da ste pridne. jaz sem pribrzela iz mesta in direkt kosilo kuhat... zdej grem ta drugo žehto obest - madona je enih stvari! pol pa mal počivat. si že zaslužim jutri imam pa spet delavce v bajti... kr neki. upam, da mi ne bodo komplet vse umazal, ker se res težko plazim po tleh in pucam za njimi!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 16:15:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, hvala za odgovor. Saj njemu se gre tudi za tistega neplačanega, na žalost ni evrčkov, bi bil pa lahko vsaj doma (če bo seveda še zaposlen ). Je reku da ga bo izkoristu, finančno bomo že prišli skozi, ga pa lahko ponuca npr. za dopust... Vsaj tako sva premišljevala... Se pravi, da mora potem oba obkrožit, kajne? Plačanega in neplačanega. No, saj upam mu bo tudi šefica kaj razložila, jutri gre do nje... Igrava malo na to karto, da bova potem videla, kaj mu kaže v službi... Glede današnjega razgovora ni prav navdušen, pa tud rekli so mu že, da nima dovolj pravih izkušenj, tako da... Oh, ne bomo jamrali, bomo že nekak.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 16:20:16
|
|
|
|
Marusah
|
Pozdravljene... Jaz sem iz pregleda...izvidi so vsi o.k. Le naš pikec se še ni obrnil in glede na njegovo težo (3300 g) se po vsej verjetnosti tudi nebo Naslednji pregled in CTG imam 24.1. in če se še do takrat ne bo obrnil, se bomo takrat z ginekologinjo pogovorile kako pa kaj - al zunanji obrat al CR. Zdej grem pa na kosilo, mi že pošteno kruli
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 16:22:00
|
|
|
|
nuka
|
Februarka točno tako kot je napisala bamby. Tistih 15 dni plačanega dopusta pa lahko vzame skupaj ali pa po delih. Samo moraš že v naprej napisat katere dneve ga bo koristil. Sem vidla da imate teme glede diplomskih. Pa me zanima glede lektoriranja, kolk to stane. Ker moram danes oddat tole dipl. z zadnjimi popravki in mi je mentorca naročila naj hkrati pošljem še v lektoriranje. Zdaj me pa zanimajo cene za lektoriranje in vezavo. Ker trenutno nabiram še € za zagovor, pa bi rada vsaj pri tem čim ceneje skoz prišla.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 16:38:57
|
|
|
|
Suzi*
|
Vrtnica, bebo se po pregibih maže z oljem, če ima suho kožo. Jaz nisem tega delala, ker ni blo potrebe, sem pa včasih par kapljic olja dala kar v banjico med kopanjem. naš se ni maral mazat sploh, se je med preoblačenjem drl kot jeshar. Jaz sem pa danes čist hin. Cel dan sem poležavala, cel podvig mi je blo it po tamalga zdele. Se mi zdi kokr da bom zbolela, me vse boli, pa čist čist brez energije sem. pa še sama doma danes. Bodo kr risanke na sporedu, ker za kej druzga ni energije. žal. Maruša, res ti želim, da se bo beba sama obrnila.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 16:46:25
|
|
|
|
MetiLu
|
Kavč mi je uspelo kar dobr polikat, testo za pico sem zamesila, še sirček naribam. Zdej pa čakam na previjalno Bom zvečer poslikala, da boste pofirbcale. Upam, da bo dobr izpadlo. Marusah, tudi jaz ti želim, da se obrne, mate pa velikzga fanta Suzi, ti si pa kar privošči poležavanje. Če ni energije, je ni
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 17:04:45
|
|
|
|
janet
|
Uporablja se mandljevo olje al pa se dajo kapljice v kopel.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 17:21:20
|
|
|
|
Lanchy
|
Nuka, cene lektur so sicer zelo razlicne. Ce se odlocis za katero od agencij dvomim, da bos prisla izpod 6 evrov na stran (1 stran je tako kot pri prevajanju 1500 znakov brez presledkov). Mogoce je najbolje, da se pozanimas malo na FF, kjer studentje slovenistike nudijo lekture za manj denarja. Pri agencijah placas se DDV . Vem da je Plibersek med cenejsimi agencijami samo kar se kvalitete tice pa ne vem . Jaz bom za lektura dala se vec, ker ni diplomska v slovenscini
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 18:00:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, moja sister in nečak sta pred eno ura šla, z mojim sva pojedla juhico, zdej sem pa mal dijo. Se mi nič ne da Pa sem mislila, da obm še ta nove pleničke zlikala, ker so že oprane Uf, mogoče pa jutri Je pa končno prišel g. malar na "obisk" in pogledal predsobo in otroško sobico, da ju prebelimo preden grem v Rim in me je razveselil, da pride naslednji ponedeljek ali pa torek To pomeni, da bo najkasneje v četrtek sobica tip top pobarvana, pol pa moj še poličke montira, ki sva jih kupila prejšnji teden in je ready Vsega skupaj je cca 60 m2, pa nekaj je zapokitat in bo cena baje cca 200 EUR. Meni se zdi to ugodno A sem mal čudna, al je res dobra cena? Pa vse zaščitijo, tako da ni treba pucat za njimi Komaj čakam
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 18:20:38
|
|
|
|
nuka
|
Lanchy hvala za odgovor in za linke. Saj če bi imela več časa bi se sama lotila lektoriranja. Zdele šibam po otroke h našim dvema, pa večerjo jima bom naredila. Upam da bosta šla kmalu spat, da bom lahko zvečer še dokončala tole mojo dipl. Če ne se mi bo spet zavleklo za en dan.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 18:31:06
|
|
|
|
MetiLu
|
Dolenjka, glede malanja pojma nimam. Je pa super, da bosta pripravila sobico. Kakšne barve ti je pa predlagal? Jest sem se pa zdele picice najedla, pa sem še kar lačna Pa to je grozn, če bo tkole po porodu, bojo šle kile gor, ne pa dol Na diplomci dones nisem nič naredila, ni blo volje. Bom pa jutri. Sem pa plačo dobila nakazano in sem bila prijetno presenečena, ker sem dobila ene 100€ več kot pa sem računala, da bo bolniška nanesla Se mi prov fajn zdi
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 18:33:33
|
|
|
|
pina-1
|
čer!!! vidim da ste pridne danes. vse neki rihtate, kupujete...meni se pa nič ne da. Se prekladam tu po hiši pa nobene koristi. Bi morala it kaj likat, sam ni volje za peglo priklopit. Uboga Mia pa nima kaj obleč jutri za v vrtec Sem danes dobila še neki cunjic za Ančiko. Se je pa res sedaj tega nabralo, da mam za prodajat... A so vas že začeli spraševat kaj naj vam kupijo ob rojstvu? Mene skozi to sprašujejo, jaz pa ne vem kaj rečt. Pojma nimam kaj mam od Mie. Bi morala sedaj vse škatle z večjimi številkami prerešetati, pa se mi ne da. Naša previjalna polica je tudi že narejena in se suši, tako da bo do konca tedna že doma . POsteljco bomo tudi prištimali ta vikend. Sem vam še to pozabla povedat... meni so zizike začele že puščat Pri Mii nisem mela niti kapljice mleziva do 3 dne po porodu,s edaj mi pa mlekarne že sedaj puščajo
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 18:34:41
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti za dinarčke Barve v sobici bosta pa verjetno spodaj pastelno oranžna (cca 1 m višine) in nato rumena, vmes pa tist trakec, ki sva ga v Bušiju gledali (če ga še imajo ). V predsobi pa bo nekaj v stilu "zrelega žita". Torej nekaj med rumeno, oranž in krem Sej boš prišla na kavico, pa boš videla, a ne? Kdaj pa ta novo makino pripelješ na sprehod? O hrani pa jaz rajš ne bi...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 18:37:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 A so vas že začeli spraševat kaj naj vam kupijo ob rojstvu? Mene skozi to sprašujejo, jaz pa ne vem kaj rečt. Pojma nimam kaj mam od Mie. Bi morala sedaj vse škatle z večjimi številkami prerešetati, pa se mi ne da. Sem vam še to pozabla povedat... meni so zizike začele že puščat Pri Mii nisem mela niti kapljice mleziva do 3 dne po porodu,s edaj mi pa mlekarne že sedaj puščajo Čer bejbi Ej, jaz ti predlagam, da rečeš darilne bone od BC in pač poveš, da za zdaj imaš vse in še ne veš kaj ti bo manjkalo, pa da boš najraje tako pokombinirala. Jaz mislim da te sreče ne bom in bom edino kake cotkice fasala Jaz sem imela danes zjutraj tudi posušeno mlezivo na levi zizi (ta je že v 20. tednu puščala) Spet bom mogla začet blazince v modrce vtikat, dobr, da sem mal večje kupila
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 18:47:22
|
|
|
|
pina-1
|
ejla bejba. sam udi veliko teh bonov od BC je skor brez veze, ker pol si omejen na eno te isto trgovino. Jaz pa tako redko kaj tam kupim. Ma ne vem..Kej si bomo že zmislili. Mene pa danes kar fajn lažni popadki dajejo pa me nič kaj preveč ne bolijo, sam trebuh je pa trd kot beton. Dolenjka nič bat, sem rekla Ani, da še ne sme na svet, da teta Pehta ne dovoli. Blazinic sem pa tudi jaz kupila ene 6 škatel.. bo treba zgleda eno odpret
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 18:58:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Pinči, v najslabšem primeru potem plenice in kozmetiko plačuješ v BC z njimi in ne rabiš drugje gotovine zapravljat Ja, škatlco pa kar odpri, ker oprat mlezivo ni ajnfoh. Jaz sem en pulover 3x oprala, da je šlo ven - 3. s pomočjo vanisha Pa sej če je navadna mikica za doma ni panike, sam jaz sem imela pa nov pulover lepe svetlo zelene barve in se je flek fino poznal
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 19:02:15
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka, meni še ne gre čez modrc- mam take fajn podložene košare. Sam mam pa bradavice skoz vse polne strjenega mleziva... PRov bljak za videt.... Sam jaz sedaj skor čez vse luknje puščam: zize puščajo, izcedka mam za prodajat, nos je tudi kar šmrkav... Dobro da tazadnja ne pušča ker pol bi blo pa res, da se ti zrola
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 19:05:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dolenjka, meni še ne gre čez modrc- mam take fajn podložene košare. Sam mam pa bradavice skoz vse polne strjenega mleziva... PRov bljak za videt.... Sam jaz sedaj skor čez vse luknje puščam: zize puščajo, izcedka mam za prodajat, nos je tudi kar šmrkav... Dobro da tazadnja ne pušča ker pol bi blo pa res, da se ti zrola No, men je v 20. t hitr čez podložen modrc pršlo Če boš šla kam ven, ti vseeno predlagam blazinco, da ne boš vsa flekasta
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 19:08:12
|
|
|
|
pina-1
|
a si predstavljaš da po KOpru hodim in mi fleki na majci vedno večji ratujejo... Mater bi me gledali
|
|
RE: Februarčice - 3.del 15.1.2008 19:21:16
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 a si predstavljaš da po KOpru hodim in mi fleki na majci vedno večji ratujejo... Mater bi me gledali Mata pa zanimivo temo. Meni hvala bogu še nič ne pušča...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?