|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
15.1.2008 19:22:06   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

a si predstavljaš da po KOpru hodim in mi fleki na majci vedno večji ratujejo... Mater bi me gledaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mata pa zanimivo temo. Meni hvala bogu še nič ne pušča...user posted image

Jest blond... Sem hotla namesto user posted image uporabit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... Groza...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.1.2008 19:22:47   
dolenjka
Ja Pinči, imaš srečo da je zima in da se nosijo jakne, ki marsikaj skrijejo in pokrijejo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.1.2008 19:25:23   
pina-1
dolenjka, jaz nobene jakne več ne zapnemuser posted image  hodim kar odpeta okoli.... še dobro da ni preveč mrzla zima in se da, ker če bi bil tapravi mraz bi meni zizike zmrznileuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.1.2008 19:26:12   
Februarka08
Dejte mi povedat, a ve mate za user posted image tiste gugalnike al kakorkol se jim že reče, ko ga lahko na mizo postaviš in preneseš, ko kaj delaš? Jaz ga nameravam kupt, samo tudi niso pocen... Pa sem mislila, da ga bo kdo za darilo prnesu...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.1.2008 19:41:19   
Marusah
Februarka jaz imam ta ležalnik, sem ga pa tut dobila od mamice za darilo user posted image  Je pa zelo priročna stvarca. Moj nečak in nečakinja sta bila zelo rada v njemu...pa še straha ni nobenega, da ne bi user posted image  kam padel.

Malo spremljaj akcije. Baby center ima vsake toliko časa znižane te ležalnike. Pa tudi v trgovini Ariel jih dobiš še dokaj ugodno ob kakšni akciji (moj je bil znižan iz 70 na 35 eur).

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 1555
15.1.2008 19:48:26   
Suzi*
Februarka, jaz sem prvič kar lupinico namesto tega gugalnika uporabljala, pa je blo čist ok. user posted image  Je pa nisem nikol imela na mizi. Kolegici je tamala padla z mize, ko je bla v tem ležalniku na tla na glavo. user posted image  So ble čez noč v bolnici na opazovanju, pa je blo na srečo vse ok. Tako da je treba ful pazit, ker 100% stabilno pa tud ni.

Dolenjka, Pinči, men tud nič še ne curlja in kaplja. Vsaj iz te luknje ne. Spodaj je pa poplava. user posted image  pa mene danes tud ful ti lažni popadki dajejo. Uf, glihkar me eden drži. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
15.1.2008 20:03:24   
*Naja
Mi smo pa ravno po tednu dni pavze skuhali eno "joto"user posted image user posted image user posted image . Mi je ful hecn, ko zdej to prakticirava sam 1-2x tedensko....Ampak še gre. Sem pa zdej tudi prvič, odkar sem noseča, mogla uporabit ogledalce, da sem si sfrizirala tamalo....ne vidim več mim bauhauser posted image .
Pa danes sem si po doooooolgem času privoščila palačinke z marmelado in kislo smetano...pa nutela je tud pristala na ene parih. Mljask....zdej se pa komej okrog kotalim.
Drugače pa je za menoj ena najbolj peklenskih noči...Sam zaspala šele ob 5tih zj. pa tam do ene sedmih. Obup. Sam sem zdržala in čez dan nisem šla nič zalegnat, ker si res ne želim še eno noč u luft gledatuser posted image . Mi je pa bilo ful slabo, pa skoz občutek, kot da morem na veliko potrebo, da ne omenjam, kolk me je trebuh boleluser posted image . To bo verjetn zdej kr pogosto, v tem zadnjem mesecu, a neuser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.1.2008 20:12:14   
Marusah
Sej ne vem, kako sem se spomnila.... ampak punce, a mogoče katera ve kaj je kej z našo Špeli (zdi se mi, da ima tak vzdevek), ki ima user posted image user posted image !!! A je že rodila? Glede na to, da ima dvojčke, bi že počasi morala, a neuser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
15.1.2008 20:14:20   
Marusah
Ja Lara76, ogledalo bo po mojem mnenju (vsaj še kak mesec) nepogrešljiv pripomoček v kopalnici. Enako kot zobna ščetka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.1.2008 20:16:41   
Janey
Imamo voziček jupiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image kak sem vesela...sem pa tako utrujena od poti da lahko rečem samo še
LAHKO NOČKO

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.1.2008 20:19:50   
MetiLu
Čer user posted image  moja previjalna je fenomenalna user posted image  user posted image  user posted image  sem pa žalostna, ker je previsoka user posted image  zdej se pa sploh ne morem čist veselit, ker me to moti user posted image

Z blazino je višina 106 cm, vsaj za ene 6 cm previsoka. Zdej mi je pa čist bed, ker bom mogla spet težit, da se jo bo popravilo...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.1.2008 20:31:37   
ella79
ampak punce, a mogoče katera ve kaj je kej z našo Špeli

sem se šla zdele mal detektiva user posted image user posted image nazadnje je nekaj napisala 17.7.07, zadnjič pa bila na RR 30.12.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.1.2008 20:49:55   
MetiLu
Punce, mi lahko poveste kok mate ve visoke previjalne (višina z blazino)? jest sem prov jezna zdej nase, ker sem narobe zmerila oz. naročila višino user posted image  Sicer sem pa slikce dala v albumček, pa lahko pokukate.

Dolenjka, mogoče se jutri popoldan kaj oglasim, bom vidla, kok bom pridna z diplomco, pa če bom šla jutri do ata na obisk. Ti še javim, ok?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
15.1.2008 21:19:37   
ella79
meti, drugač je full super previjalna user posted image user posted image user posted image , verjamem pa da ti je visoka. Jaz imam ravno tako narejeno, sam da nimam nič dvignjeno in je samo čez pralni stroj. A maš spodaj predal?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.1.2008 21:36:37   
mlavla
Meti..sem šla izmerit kako visoka je naša previjalna..in sicer z blazino vred meri 96cm..drugače pa mi je vaša zelo všeč..samo je mogoče res nekoliko previsoka...odvisno kako velika sta vidva...

pina..tudi jst imam težave s posušenim mlezivom na bradavicah..že kar lep čas (začelo se je že pred 20.tednom)..sem si pa zapomnila izjavo od meti..da je to gres(da tako izgleda)..saj ona vsepovsod vidi le gres user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.1.2008 22:13:34   
Februarka08
Meti user posted image user posted image lepa previjalna!!! Pa glih tako blazino maš kot jest.user posted image Drugač sem šla pa jest tud mert in mam tud visoko - 103 cm z podlogo vred. Kolk si pa ti visoka? Saj je men tud mal prevelika, samo kaj naj sedajuser posted image ...
Nič, sedaj pa lepe sanje vsem in se beremo jutri, jaz grem v mižule mažule.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
15.1.2008 22:47:52   
vrtnica76
Pišem v imenu vrtnice76. Ob 20:30 je  odprla sezono februarčic (odtekla voda). Podrobnosti sledijo...

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.1.2008 22:51:04   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Pišem v imenu vrtnice76. Ob 20:30 je  odprla sezono februarčic (odtekla voda). Podrobnosti sledijo...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke družinici. Lepo se cartajte.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.1.2008 22:54:24   
mary_lou
Joj bravooooooooooo!!!!!!!!!! Kr solzice mam v učkah končno se je začelo ( Dolenjka sory)

Čestitke pa lepo se cartajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
15.1.2008 22:55:04   
tani22
Juhu user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  
Vse čestitke, skoraj interaktivno spremljanje user posted image
Vse lepo družinici ...

"Ko začutiš, trikrat reci LJUBIM TE.
Zase, zanj in za pozabljene"

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.1.2008 23:05:25   
mlavla
ja hudo vrtnica..stiskamo pesti..pa res močno čakamo vse nadaljne podrobnosti...user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu tani22)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.1.2008 23:09:39   
Suzi*
Oooo, hudo, Vrtnica!!! user posted image  Stiskam pesti, da čimprej v rokah držiš vaše dete. čakamo vesele novičke. user posted image  
....zdej pa vemo, katera bo dala za pijačo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.1.2008 23:18:46   
dolenjka
Tole verjetn ni bla šala a ne? Upam da ne, ker se iz user posted image  ne dela norca user posted image

No prav Vrtnica76 naj ti bo, zdej ti itak ne smem težit, ker če je voda odtekla je kar prav, da dete pride na svet user posted image
Upam, da je dete že rojeno, če pa ne, pa naj bo čim prej, čim manj boleče in čim lepše user posted image  !!

Kdorkoli že poroča v njenem imenu, se zahvaljujem v imenu vseh in se seveda priporočamo za vse nadaljnje informacije čim prej user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
15.1.2008 23:19:38   
Suzi*
Meti, previjalna je fantastična. user posted image user posted image  Jaz sem zdele v temi našo izmerila in je visoka cca. 98 cm. Jaz mislim, da ne bo panike na tvoji previjat. Pol bo drugač, ker boš brez trebuha in boš lažje zraven prišla. Bolš malo previsoka kot pa prenizka, da križ ne trpi.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
15.1.2008 23:21:56   
dolenjka
Meti, men je všeč! Kolk je naša visoka pa ne vem, bom jutri zmerla, ker se mi ne da gor pa dol, upam, da ne zameriš user posted image
Kr ulet jutr na kofi, sem stalno doma user posted image

III Vrtnica bo pa za pijačo dala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?