|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
16.1.2008 10:30:09   
dolenjka
Marusah, a tebi vaš tut tko najeda za torbo al si se sama odločila?
No, po pravici povedano sem včeraj, ko sem prebrala novico o Vrtnici kar sama začela seznam pisat, kaj moram v torbo dat user posted image
Če je šla ona dobra 2 tedna prej, grem lahko tudi jaz, kar pomeni, da grem lahko 1.2., tko kot smo zmenjene, a ne?

Še dobr, da bo malar prišel naslednji teden user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.1.2008 10:32:11   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Osem, sori...sem se malo uštelauser posted image

Jap, veliko nas jeuser posted image . Če je pa tako lep datum...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.1.2008 10:33:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Jaz tudi upam, da si še premisle... Mi pa je dr. Miglar rekel, da naj ne pustim nikakršnega zunanjega obračanja (da to že dolgo v evropi ne delajo več, samo pri nas še user posted image ) al pa, da slučajno ne bi probala rodit z ritko naprej, da naj kr vsrajam pri CR.

Marusah, enako so rekli v Postojni, da v svetu nikjer več ne obračajo otročičkov, tako da bi tudi jaz na tvojem mestu vztrajala pri CR če še pač dete ne obrne, seveda pa ti želim da se user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.1.2008 10:36:05   
MetiLu
Punce, hvala za tolažbo user posted image  mah, tkole žalostna pa že celo nosečnost nisem bla. Se je očitno vsega nabral... Sej bo. Grem neki pojest. Mali je lačen, mater, mi dones ni dal 5 minut spat. Kakšne to izvaja ponoč user posted image
Na živce mi gre, ker sploh ne morem nobenmu pojambrat, ker prec dobim litanije, da je tako življenje in da ne bo nič boljš in blah, blah, blah, ... Mojmu se pa pomojem itak zdim tečna, sam da usta odprem... Se mi zdi, da nosečnic pa res noben ne razume, razen nas med sabo user posted image

No, zdele sem glihkar dobila mikrovalovko s servisa, pa moj se je že zmenil, da bo popoldan peljal previjalno na popravilo user posted image  Neki bo že.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.1.2008 10:37:38   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Marusah, enako so rekli v Postojni, da v svetu nikjer več ne obračajo otročičkov, tako da bi tudi jaz na tvojem mestu vztrajala pri CR če še pač dete ne obrne, seveda pa ti želim da se user posted image

No, pa ravno v Postojno je sestro dr. Knap naročil, je pa to že 2 in pol leti nazaj user posted image .

Pri nas je pa danes tako črn in deževen dan user posted image . Bi mogel bit sonček, ker je vrtnica že dobila svoje dete user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.1.2008 10:40:43   
oton
čestitke vrtnici in prvemu februarskemu junaku Janezu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.1.2008 10:40:56   
Marusah
Dolenjka, na srečo moj dragi nič ne koplicira....to bo njegov tretji otrok in se mu zdi že vse tako samoumevno. Za mene je vse novo in hvala bogu, da ga imam - me včasih prav lepo pomiri, ko kako paniko zaženem user posted image

Ko pa sem danes zjutraj prebrala, da se pri Vrtnici že veselo cartajo, pa me je kr malo stisnilo... sem hitro šla poiskat torbo in začela stvari noter metat, da vidim kaj mi še manjka in kaj moram še kupit...user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.1.2008 10:42:26   
Marusah
...in grem sedaj kr v mesto, še po zadnjih nakupih user posted image  Pridno čvekite še naprej, se vam kaj popolde javim.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.1.2008 10:46:06   
dolenjka
Pri nas je pa že blo mal sončka, pa upam, da ga bo še mal, ker mam pol prec več energije.

Se me je en virus lotil, pravijo, da se mu reče lenoritis in je zelo trdovraten user posted image
Še kje kaj podobnega razsaja? user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.1.2008 10:47:34   
itata
Marusah: jaz tudi mislim, da če je tko in se pač ne obrne, se je bolš že vnaprej pripravit psihično na CR in je to to... ne vem kdaj so ti delal UZ, ampak moj user posted image  se je tud bolj pozno obrnil (33. /34. teden ne vem točno), ampak se je. važn je da vnaprej veš vsaj približno kako in kaj in se lahko pripraviš. Vse bo ok!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.1.2008 10:47:42   
Februarka08

Pri nas je pa že blo mal sončka, pa upam, da ga bo še mal, ker mam pol prec več energije.

Se me je en virus lotil, pravijo, da se mu reče lenoritis in je zelo trdovraten user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi je zdelo, da že od nekje poznam ta virus... Sem ga tud dobila...user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.1.2008 10:52:10   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: itata

Marusah: jaz tudi mislim, da če je tko in se pač ne obrne, se je bolš že vnaprej pripravit psihično na CR in je to to... ne vem kdaj so ti delal UZ, ampak moj user posted image  se je tud bolj pozno obrnil (33. /34. teden ne vem točno), ampak se je. važn je da vnaprej veš vsaj približno kako in kaj in se lahko pripraviš. Vse bo ok!!

Včeraj sem imela UZ - 37 teden. In glede na težo našega user posted image  - 3300g je rekla moj ginekologinja, da malo verjetno, da se bo še obrnil. Možnost pa seveda obstaja. Nekateri se obrnejo šele tik pred porodom.

Sej ni panike za CR. Bom vse preživela... samo narkoze jaz ne prenašam prav dobro user posted image  Sem vedno tak boga, ko se zbudim (mi je slabo in vedno bruham 100 na uro).

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.1.2008 10:53:44   
itata
jaz imam torbo za v porodnišnico že 2 tedna pripravljeno... od novega leta dalje, ko se je začel 9. mesecuser posted image
mal me je pa panika danes ja k sem tole za vrtnico prečitala, ker imam pa sam še manj kot 3 tedne do roka... včeri pa danes mi sicer take salte izvaja, da ne vem kako je to z umiritvijo pred porodom...
me pa mal skrbi k se kar dost sama z avtom vozim okol: kaj pa če me kej prime vmes k vozim?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.1.2008 10:55:13   
larisa
Vidim , da vas je danes Vrtnica kar izbezala izpod toplih odejic user posted image , zdaj vas pa kar malo več čveka. Jaz sploh ne morem nič delat, kar skos študiram, da se je res začelo user posted image  

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.1.2008 10:55:54   
bamby
Maruša, vprašaj v porodnišnici, če delajo CR tudi s spinozno analgezijo? To je tista stvar, ko ti dajo injekcijo v hrbtenico in ti lokalno omrtvijo sponji del telesa. Tak CR je imela moja sestra v Postojni in je bila zelo zadovoljna. Si pa čisto pri zavesti. V primeru, da se kaj zakomplicira te pa itak takoj uspavajo.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.1.2008 10:56:19   
Marusah

..jaz pa poznam zdravilo za ta virus user posted image  Lepo se namestiš na kavč, noge v luft in lepo čakaš, da mine user posted image   Včasih pomaga tudi, da zraven zaužiješ kaj sladkega (npr. Čokolado,...). Seveda pa ima tudi ta metoda zdravljena stranske učinke - optišance na ritiuser posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.1.2008 10:56:25   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

me pa mal skrbi k se kar dost sama z avtom vozim okol: kaj pa če me kej prime vmes k vozim?

....se pelješ do porodnišnice, tam te pa v voziček naložijo in to je to. Pa tvojga dragega pokličeš, da prišiba. user posted image
Če pa se samo neredni popadki začnejo pa greš pač domov prej. če bi bla pa res kriza, pa pokličeš rešilca.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 16.1.2008 10:57:41 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.1.2008 10:56:40   
ella79
Joj, men gredo kar mravljinci user posted image user posted image user posted image user posted image za Janezka in Vrtnico. Sej ni čudno, pa še Mein baby gledam zraven user posted image user posted image user posted image
Zdej gre pa očitno res čist zares user posted image user posted image user posted image

Me je zdele tok prijelo, da bi se jaz tudi že kar cartala, pa našga sončka k sebi stiskala. Sam moj prav, naj še mal počaka, da on še ni pripravljen user posted image user posted image user posted image pomoje ga mal panika grabi user posted image user posted image user posted image jaz pa vsa korajžna user posted image

Sem pa danes spet fajn spala user posted image user posted image tako da je danes energija na višku, sploh po tako fajn novici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.1.2008 10:58:21   
Lanchy
Meti, se dobro da samo vcasih naletimo na taksne dneve in da se z njimi ne soocamo vsak dan. Tako enuser posted image  in ena user posted image , da bo dan lepsi in da se bolje konca kot se je zacel.

Dolenjka, tudi mene je zacel tale virus neki slatat, pa upam da mu bo kmal jasn ratal, da se zmano ne splaca igratuser posted image

Sem pa danes na kavcu spala, kao da bom mela vec placa zase in da se bom koncno naspala, pa sem se zbudila se bolj polomljena kot ce bi spala v postelji pri mojmu. Pa ze 100x sem si rekla, da ne smem pred spanjem gledat kakih tematsko tezkih filmov, ker mi pol na sanje seka, pa sem vseeno gledala Hotel Rwanda, in sem mela spet grozne sanje...da je moza od mami kap zadela in od prijateljice mama je imela neko hudo obliko raka, pa da je prijateljica, ki je ravnnokar rodila, kar prinesla svojo puncko k meni in rekla naj jo kar imam...pa puncka je bila stara ze 3 mesece, pa velika komaj 35 cmuser posted image .... Joj kok mene vse psihira...
Ocitno je danes nekajv zraku...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.1.2008 10:58:55   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Maruša, vprašaj v porodnišnici, če delajo CR tudi s spinozno analgezijo? To je tista stvar, ko ti dajo injekcijo v hrbtenico in ti lokalno omrtvijo sponji del telesa. Tak CR je imela moja sestra v Postojni in je bila zelo zadovoljna. Si pa čisto pri zavesti. V primeru, da se kaj zakomplicira te pa itak takoj uspavajo.

Sem hotla isto predlagat user posted image

Aja, pa hvala za recept glede virusa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
16.1.2008 10:59:17   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Na žalost v MB tega ne delajo user posted image  Bi potem mogla kam drugam it... bomo vidli, sej malo časa še je... mogoče si pa mali premisli in se lepo obrne user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
16.1.2008 10:59:40   
anandrej
O, pa se je le začelo. Čestitke vrtnica76 user posted image user posted image user posted image , zdaj pa čimbolj uživat z novim članom družine.

Ne mi rečt, Marusah, da si že obupala nad seznami user posted image . Če hočeš lahko še zbiraš datume pregledov, boš videla kako je šele to zabavno user posted image . Bom še dal seznam z datumi, ti pa nadaljuj seznam že rojenih, s tem zaenkrat še ni dosti dela user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
16.1.2008 11:01:34   
Marusah
Nič babe, zdej pa res moram šibat...drugače ne bom danes do mesta pršla user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
16.1.2008 11:03:14   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

O, pa se je le začelo. Čestitke vrtnica76 user posted image user posted image user posted image , zdaj pa čimbolj uživat z novim članom družine.

Ne mi rečt, Marusah, da si že obupala nad seznami user posted image . Če hočeš lahko še zbiraš datume pregledov, boš videla kako je šele to zabavno user posted image . Bom še dal seznam z datumi, ti pa nadaljuj seznam že rojenih, s tem zaenkrat še ni dosti dela user posted image .

Velja!!! Maš pa živce, ni kaj!!! Ni ti lahko user posted image ...

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
16.1.2008 11:05:40   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: 21.01.
01. zoya24, 28 let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 17.01.
02. 
user posted image Lanchy, 27 let, 1.user posted image (A+) pregled: 15.01.
02. bleščica, 29 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 17.01.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 22.01.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: 16.01.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 17.01.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 17.01., 24.01.,  30.01.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 16.01.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: ?
05.
nejč008, 26 let, 1.user posted image (A-) pregled: ?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07. user posted image kati kati, 22 let, 1.user posted image (0+) pregled: 18.01.
07. user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: 15.01.
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 22.01.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 21.01., 22.01.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 24.01.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 18.01.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled:
17.01.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: 18.01.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 22.01.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 22.01.
15. anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 29.01.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 24.01.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 25.01.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
20. jencili, 25 let, 1. user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 29.01.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 25.01.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 30.01.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 29.01.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image (B-) pregled: ?
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 23.01.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: 18.01. 
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82 user posted image , 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 30.01., 13.02.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

Še 73 user posted image , pričakujemo še 18 deklic, 19 fantkov in 37 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?