|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
15.1.2008 10:23:16   
MetiLu
Bamby, to si pa dobr razložila user posted image  jaz sem tudi kupila samo Bepanten,pa najboljš, da si kupim eno od Bubcehna za ritko, pa bom mela Bepanten, če se bo ritka res fajn vnela. Olivno olje pa tudi jaz ne vem več, zakaj se ga uporablja user posted image  Mislim pa da za temence al kaj že?...

Pri nas je tudi posijal sonček user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
15.1.2008 10:25:32   
misar
ej punce super ste...res hvala. nimam pojma kako bi jaz brez vas februarčic user posted image user posted image če le morete vedno ful hitro pomagate nevednici v nesreči user posted image user posted image user posted image (kot, da sem iz kake jame ravno prilezla).
no zdaj grem pa zapravljat...lep dan želim. danes v CE spet ful sonček sije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
15.1.2008 10:25:47   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

user posted image  malo se je res že spustil, samo ni pa še krize. Se pa čuti, ker me je zgaga nehala dajat, pa kot sem napisala, mi skoz želodček kruli user posted image  user posted image  Ampak kakšen teden nej bo le še na toplem, je treba še nekaj stvari uredit, da se bomo potem brez skrbi cartali user posted image

Zdej tvoj želodček ni več tako stisnjen in ti zato skos kruli.Jaz sem tut neprestano lačnauser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
15.1.2008 10:31:05   
mlavla
Dobro jutro!

Končno je za mano ena "normalna noč"..ma ob ene enih sem zaspala..in ratal mi je potegnit do devete....user posted image
Sem zdej čist prerojena.
Vidim, da že pridno čvekate..sam Dolenjko pa še zmeri pogrešam??
Se še kaj oglasim..dones mam namreč full dela za faks....
Meti- lep trebušček, ja meni se zdi kar zelo velik..pa lep voziček user posted image (tudi midva sva imela takšnega najprej ogledanega) no, na koncu pa sva izbrala Hartana skaterja...upam, da bo dobro služil svojemu namenuuser posted image
Larisa- tudi meni so rekli da Bepanthena ni potrebno izpirati..tako, da to najbrž držiuser posted image
vrtnica- pridna, ker si se lotila pisanja pisemca ..tudi mene to še čaka, saj mi je ideja zares všeč...
itata- le pridno peri in likaj..saj boš videla da je v tem prav nekaj čarobnega..saj pri meni je bilo..mi je bilo res v velik užitek zlagati tiste male cujnce..user posted image
anandrej- tudi moj zadnje čase bolj skrbi za ustrezno stanje našega konjička na štirih kolesih...user posted image  Le zakaj?user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
15.1.2008 10:34:07   
mlavla
Meti- olje (olivno, mandeljevo...) se naj bi uporabljal za temenca
Bamby- tudi jst sem mnejna, da če že prej mažeš z Bepanthenom..ti potem v kritičnih situacijah (vnetjih, izpuščajih) res ne more več pomagat...
Misar- pa ne preveč zapravt....user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
15.1.2008 10:36:04   
vrtnica76
Zdej pa šibam k pedikerku nohtke postrišt.Se tipkamo kasnej!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
15.1.2008 10:43:39   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

user posted image user posted image user posted image  Meni je pa ravno to v lekarni rekla da je fajn bepanthen, ker ne rabim nič spirat predno dojim..user posted image user posted image user posted image

Čisto verjetno, da imaš prav. Sem šla na škatlico gledat, če kaj piše, pa ni bilo nikjer napisano, navodil posebej pa nisem gledala. Očitno mi je to nekje prišlo na uho user posted image user posted image .

Bepanthen se uporablja za različne stvari. Za kaj vse, piše na škatlici. Prav posebej pa piše za dojenčkovo pordelo kožo, se pravi za vneto in za suho kožo tudi. Torej za vsakodnevno mazanje ritke ni najbolj priporočljiv in to samo zaradi razloga, ker je to mazilo, ki tudi zdravi, me pa rabimo za preprečevanje vnetja ritk user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Hladilno mazilo je malo bolj mazljivo,Bepanthen mazilo je pa bolj gosto.Če bo imeluser posted image precej vneto ritko, ga bom s hladilnim mazala za zaščito pa z Bepanthenom.user posted image Mogoče ti bo ša kakšna bolj pojasnila kako in kaj.

Vrtnica, vse si pomešala. Za vsak dan mažemo s hladilnim mazilom, za vneto ritko pa z Bepanthenom user posted image .

meti, za temence lahko uporabljaš tudi drugo čistilno olje, ne samo olivno. Jaz sem za Tima imela Sanosan - čistilno olje, sedaj sem kupila pa Bubchenovo, ki ga mislim uporabljati tudi za temenca, oziroma za odpravljanje le-teh.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
15.1.2008 10:44:15   
nuka
Dobro jutro!
Včeraj sem spet videla mojga user posted image . G je bil malo zaskrbljen, ker je bolj pri tamajhnih. Pravi da ne verjame da bo imel 3 kg. Tako da bom kar pripravila cunce št. 50 in 56 za prve tedne.
Se mi pa zdi da se naš čas približuje s svetlobno hitrostjo.

Olivnega olja nisem uporabljala. Sem imela raje mandljevo olje. Za ritko sem imela pa kar hladilno mazilo. Če se je ritka vnela sem pa namazala z Bepantenam.
Bradavice sem si redno umivala pred vsakim dojenjem. Mogoče je to moja obsedenost, ampak tudi meni ne bi bil užitek jesti z žlico ki je premazana s kremo.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
15.1.2008 10:56:15   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: nuka

Bradavice sem si redno umivala pred vsakim dojenjem. Mogoče je to moja obsedenost, ampak tudi meni ne bi bil užitek jesti z žlico ki je premazana s kremo.

user posted image user posted image user posted image  he he he, to je pa resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
15.1.2008 11:01:25   
lillchy123
Ojla!
Ponosno javljam, da sem danes zadnji dan v službi.user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bla tolk pridna, da smo  se zmenili (pisno), da lahko cel dopust za leto 2008 koristim v letu 2009.
Jst še vedno nič nimam doma za dojenčka, mam vse pri mamici. Če bo karkoli, bo vse ona prištimala. Ta nujne stvari za P pa nosim kar s sabo v torbici. Ostalo mi bo pa moj dragi kasneje prinesel. Edino lupinco imam doma, pa moram dones oprat, da bo pripravljena.
A vaši user posted image  so se že kaj umirili? Ker moj še vedno razgraja na  potenco...
Pa še eno vprašanje. Kdaj nam začnejo preverjat popadke?

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
15.1.2008 11:04:58   
Februarka08
Uh, čvekate.user posted image Pridne! Ampak dolenjke pa še zmer ni na spregled.user posted image
Jaz imam tudi Bepanten in Ribodermin - pa sem tega mislila uporabljat za ritko, sedaj pa ne vem? Ali se uporablja za vsak dan ali morm kupt še navadno hladilno mazilo? Nič pa ni več govora o pudruuser posted image . Baje se ga ne priporoča več, samo ne vem zakaj?
Tako, zdej bo pa treba počas pripravit testo, ki že pridno vzhaja za pico. Danes user posted image pride že prej domov, potem pa leti na razgovor za službo... Ga je tolk strah, da komaj živi... Revček.
Kaj pa bo pri vas za kosilo?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
15.1.2008 11:06:01   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Meti- lep trebušček, ja meni se zdi kar zelo velik..pa lep voziček user posted image (tudi midva sva imela takšnega najprej ogledanega) no, na koncu pa sva izbrala Hartana skaterja...upam, da bo dobro služil svojemu namenuuser posted image

Mlavla, midva sva pa glih kontra user posted image  sva najprej imela tvojega ogledanega, pol sva se pa za Quinnyja odločila user posted image  kakšno barvo si pa izbrala? Hartan ma ful dobre barve vozičkov user posted image

Zdej grem pa počas v akcijo. Se slišmo popoldan user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
15.1.2008 11:14:36   
mala_pikica
Dobro jutro! Pri nas pa je ful megla, da še sosedove hiše ne vidim. Sem pa si danes pripravila stvari za v porodnišnico.

Za Suzi, mere našega user posted image  v 34t2d:
BPD: 80 (32t6d)
AC: 272 (31t2d)
FL : 62 (32t3d)
Teža pa je bila ocenjena na 1800g, s tem da je user posted image , pa G ni nič kaj komplicirala. Rekla je samo, da je važno samo, da user posted image  napreduje in, da naj več počivam na levem boku. Sicer pa se user posted image  v zadnjih tednih redijo v povprečju 200g/teden. Pa tudi meritve UZ malo odstopajo.Meni je važno samo, da je donošen in da ima nad 2000g. Upam, da sem te vsaj malo potolažila.

V MB, pa čistimo popek z 70% alkoholom, olivno ali mandeljno olje pa uporabljamo za mazanje pregibov in suhe kože pri user posted image , predvsem po umivanju ali kopanju.

Meti lepi trebušček, meni se ne zdi velik, je pa res že nizko, moj je tudi že bolj nizko. LP

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
15.1.2008 11:18:24   
bamby
lilči, vendar je tudi pri tebi slovo od službe user posted image . Boš imela vsaj zdaj čas,da se pripraviš na prihod user posted image . CTG začnejo delat očitno različno. Meni je rekla sestra pri G,da 14 dni pred PDP, drugje pa očitno tudi že prej.

februarka, ribodermina jaz ne poznam. Hladilno mazilo je pa vsekakor priporočljivo za vsakdanjo uporabo, pa še tega menda najraje priporočajo brez cinka. Puder sem pa jaz pri Timu kupila, ker itak nisem vedela ali se ga uporablja ali ne, pa ga potem res nikoli nisem. Šele sedaj je romal v smeti user posted image .

Za kosilo bom pa danes pripravila grah v mesni omaki s pirejem + solata  user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
15.1.2008 11:19:37   
larisa
No ker ravno obdelujemo kremice in nego dojenčkov, me zanima sledeče:
Kaj je potem praška pasta in za kaj se uporablja, ker sem videla da je na seznamu poleg bepanthena, hladilnega mazila in olja za nego kože in temenc???

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
15.1.2008 11:20:32   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

suzika  kaka fajn večerjica. a kej slavita?

Je bla pol samo solata z morskih sadežev. Nič ne slaviva, se pa včasih mal pocrklava s tako večerjico. Sem ga mogla mal pocrklat, je šel spet v NG, pride šele jutri zvečer. Tako da bom danes spet sama pančala.

Meti, Ella, težko je to s starimi starši, pa na žalost včasih nimamo čist kej naredit.user posted image user posted image

Lara, meni je težo včerej ocenila na 2.100, 3 tedne nazaj pa na 1.600, kar je ful lepo pridobivanje teže se mi zdi. Trebušček je čist prav velik. user posted image  Hvala za tolažbo. Janey, tebi tudi. sem se že skulirala.

Lilči, nič spuščanja še!!!! Mal še počakta doma 2 v 1, nooo. user posted image user posted image
A to s preverjanjem popadkov si mislila na CTG??? Jaz ga bom imela čez 2 tedna prvič, takrat bom v 37. tednu.

Vrtnica, nič luštne take more ponoč. user posted image  Glavno, da je zdej že pomigalo dete. Glede kremice za rito je pa ravno obratno: hladilno je preventiva, bepanten je močnejši in se maže, ko je rita vneta.

Pina, kaj pa ti v službi delaš????? user posted image

Meti, čudovit buši. Mogoče se je pa res malo spustil. Al je pa samo še dodatno zrasel.

Lanchy, pri nas se tudi v P zmeniš glede patronažne (poveš samo kje živiš), pa pol sama pride.

Misar, v lekarni (ali v drogeriji) nabaviš: hladilno mazilo, če želiš lekarniškega (jaz ga imam in mi je najboljše), Bepanten je za vneto ritko (kurativa), Lanolin za bradavice (preventiva, ne rabiš ga izpirat pred dojenjem), fiziološko raztopino (jaz jo imam namesto alkohola), lahko mandljevo ali olivno olje (za mazat suho kožo dojenčka ali za v banico), milo.  

Glede temenc....po mojih izkušnjah najbolj pomaga kar navadno deviško olivno olje. Jaz sem nazadnje dala kar tega na bučko, pa je šlo lepše dol kot z mandljevim, ki sem ga v lekarni kupila. user posted image

Februarka, puder so včasih uporabljali. Zdaj ne več.

Mala_pikica, seveda si me potolažila. user posted image  Sej mislim, da moja G mal preveč komplicira okol te glavice. res glavno, da beba raste in napreduje. Glede na to, da je v 3 tednih pridobilo dete pol kile, je to super. Mogoče še celo do 3 kil prilezemo. user posted image

Zdej pa probam to objavit. Upam, da mi ne bo požrlo maila.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 1491
15.1.2008 11:25:03   
mlavla
Evo Meti...če bo povezava delala si lahko ogledaš barvo najinega vozička v katalogu na strani 15 in sicer Farbe 279
imava pa še prejšnji model, ker sva voziček kupila rabljen (in nima vrtljivega sprednjega kolesa)

http://www.comfortbaby.com/katalog.pdf

Neposredna povezava do sporočila: 1492
15.1.2008 11:25:43   
dolenjka
Prosimmmmm brez panikeeeee! Janey, ne me rojevat pošiljat, ker še vsaj 3 tedne ne gremnikamor, jasno??? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Samo na hitro, ker prihaja sister s 3 in pol mesečnim sinkom k meni, pa sem še v šlafroku user posted image

Šopingirala cel dan, pol sva bla pa še pri moji babici in potem pri očetu na obisku in sva prišla ob pol enajstih zvečer domov user posted image

Nakup 1A. Kupila obrobo za posteljico, ki so milimetra paše v Stokke posteljico, ki jo imava. Pa 11 potiskanih tetra pleničk (poslikam, ko k seb pridem), pa poličke za v otroško sobo in za nad previjalno, pa še nekaj drobnarij za hiško (WC garnitura) in seveda nekaj cotkic, ker si nisva mogla pomagat user posted image
Aja, pa mami ima novo spodno majčko za dojenje, pa modrček za dojenje, pa tak op. izr. ****iš spodnje perilo za nosečnice, ki pride tudi za dojenje v upoštev. Vse bom poslikala še danes, obljubimmm!

Tko, zdej se grem pa stuširat, da bom sveža in dišeča za nečaka, pa popoldan kaj več napišem.

Pa da ne bi ktera okrog porodnišnce kej preveč hodila, k bom huda ko user posted image , jasno?? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
15.1.2008 11:26:07   
Lanchy
Evo me s pregleda. Pritisk je bil danes se kar OK 130/80, voda tudi, zredila se v tednu in pol nisem NICuser posted image , UZ mi ni delala in sem kar malo razocarana, CTG pa je bil tudi kar OK, sicer je bilo par popadkov za zaznat, ampak nobenega nisem cutilauser posted image . Zdaj sem narocena pa cez en tedn, se pravi 23.1.
Sem pa vprasala G, ce se navadno dete umiri pred porodom, pa je rekla da ni nujno. Ker nasa pupa dogaja kot zmesana, mislim da se nikoli prej ni tako in to predvsem od 9ih zvecer pa tja nekje do 1ih zjutraj.

Meti, fletkan busi...pa res se ti je spustiluser posted image .

Dolenjko bomo pa mal za usesa....mam feeling, da bo ona med prvimiuser posted image user posted image user posted image

Pri nas bodo danes za kosilo tortille s tuno in koruzico, pa zeleno solatko bom zraven naredila. Sem se pa po pregledu se pri babi oglasila, sva spili en cajcek,  malo pocvekali pa se recept za piskote ki jih ona ze vrsto let dela sem si prepisala, ker jih moj moz naravnost obozuje in jih bom najbrz se danes napeklauser posted image .

Moram res se jaz vozicek poslikat, sem ze zadnjic obljubljala, pa se busija (verjetno zadnjic preden grem rodituser posted image ).
Se se kaj javim, ve pa lepo pridno cvekajte se naprej.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
15.1.2008 11:27:42   
Suzi*
Tko. Še mal o nas zdej ko sem vas vse pokomentirala....

Mene pa ful medenične kosti bolijo. Sem si prej dala povšter pod rit tle na stolu, pa nič ne pomaga. Hodim ko ena raca. user posted image  pa danes se mi nič ne da. Nekej sem začela kašlat, sem zgleda od tamalga pobrala, ker je prehlajen. user posted image

Sem pa pozajtrkovala gres z grenkim kakavom, za kosilo pa pojma nimam kaj nej kuham. Nekaj veliko se mi ne da, ker moža ni danes. Mogoče date še kakšno dobro idejo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
15.1.2008 11:31:36   
mala_pikica
Larisa a si ti iz Maribora?

Praška pasta se uporablja za zdravljenje vnete kože, vsebuje pa Cink, zato je ni dobro uporabljati skozi za preventivo, ampak samo za zdravljenje, ko pride do vnetja. Jaz je ne bi kupovala že sedaj. Sicer pa je v mariborskih lekarnah mogoče kupiti za zdravljenje vnetih ritk Lamprehtovo mazilo po stari recepturi, jaz sem bila pri moji prvi user posted image  najbolj zadovoljna s to kremo in jo bom uporabljala tudi sedaj, če bo potrebno. Za preventivo pa bom uporabljala hladilno mazilo Bebival.

Za tiste iz Maribora! V mariborskih lekarnah poteka akcija in vsaka mamica, ki rodi dobi eno kremico Bebivala zastojn. Dobi jo po porodu v vseh lekarnah, z materinsko knjižico. Lp

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
15.1.2008 11:34:54   
ella79
Kaj je potem praška pasta in za kaj se uporablja, ker sem videla da je na seznamu poleg bepanthena, hladilnega mazila in olja za nego kože in temenc???

jaz sem kupila praško pasto, ker mi jo je ena zelo priporočala. Sem šla prav po navodial, k nimam pojma zakaj je user posted image Piše: pomirja vneto kožo in jo varuje pred draženjem, pospešuje obnovo poškodovanega kožnega tkiva, deluje na kožo zaščitno, blaži srbenje in skelenje kože. Mislim, da se jo uporablja, če ima otroček res vneto ritko (je baje še boljša od Bepanthena) in za naše šive, da se hitreje celijo. V glavnem, jaz ma tole kremco, Bepanthen in lekarniško hladilno mazilo. Februarka, če ga boš kupovala, ga kar od gorenjskih lekar kupi, k vse k jih jaz poznam, uporabljajo tega.

lillchy user posted image user posted image za zdnji delovni dan

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
15.1.2008 11:37:39   
pina-1
suzika, uboga moja..No naj te potolažim, da tudi jaz hodim ko raca.. Se mi vsi smejijo. JE pravi podvig se kamor koli odpravit.
Aja mene pa vse boli tam spodaj. Kar od ene noge do druge.. tak čuden feelinguser posted image

Jaz v službici vnašam pogodbice. ŠE to nardim pa sem fertik. Danes delam še ene 45 min, pol pa grem po Mio v vrtec in v četrtek pridem nazaj, tako da mam en dan deloven še. Sem pa od danes uradno na bolniškiuser posted image .

Za kosilo bom jaz danes papcala torteline s špinačo in skuto. Mogoče še malce kisle smetane zraven.

Aja, pa zakaj nisi s tvojim možekom prišla na obalo, k meni? bi lepo čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

oooo dolenjka, pa smo te le privlekle na plano... Pa ti si pozabla kaj ti je dr. Merlo reku, da moraš POČIVAT??? Ti pa do enajstih okoli lutaš??? A ti veš kje je še 01.02user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
15.1.2008 11:39:45   
Lanchy
Dolenjka, samo da si se 2v1....zdaj se pa le pripravi na necakauser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
15.1.2008 11:43:28   
mlavla
evo sem v album dodala še slikce našega vozička..sam zdej je trenutno še razmontiran, ker sem vse prevleke oprala, pa ga nisem še skupi sestavila..

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.