Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzika kaka fajn večerjica. a kej slavita? Je bla pol samo solata z morskih sadežev. Nič ne slaviva, se pa včasih mal pocrklava s tako večerjico. Sem ga mogla mal pocrklat, je šel spet v NG, pride šele jutri zvečer. Tako da bom danes spet sama pančala. Meti, Ella, težko je to s starimi starši, pa na žalost včasih nimamo čist kej naredit. Lara, meni je težo včerej ocenila na 2.100, 3 tedne nazaj pa na 1.600, kar je ful lepo pridobivanje teže se mi zdi. Trebušček je čist prav velik. Hvala za tolažbo. Janey, tebi tudi. sem se že skulirala. Lilči, nič spuščanja še!!!! Mal še počakta doma 2 v 1, nooo. A to s preverjanjem popadkov si mislila na CTG??? Jaz ga bom imela čez 2 tedna prvič, takrat bom v 37. tednu. Vrtnica, nič luštne take more ponoč. Glavno, da je zdej že pomigalo dete. Glede kremice za rito je pa ravno obratno: hladilno je preventiva, bepanten je močnejši in se maže, ko je rita vneta. Pina, kaj pa ti v službi delaš????? Meti, čudovit buši. Mogoče se je pa res malo spustil. Al je pa samo še dodatno zrasel. Lanchy, pri nas se tudi v P zmeniš glede patronažne (poveš samo kje živiš), pa pol sama pride. Misar, v lekarni (ali v drogeriji) nabaviš: hladilno mazilo, če želiš lekarniškega (jaz ga imam in mi je najboljše), Bepanten je za vneto ritko (kurativa), Lanolin za bradavice (preventiva, ne rabiš ga izpirat pred dojenjem), fiziološko raztopino (jaz jo imam namesto alkohola), lahko mandljevo ali olivno olje (za mazat suho kožo dojenčka ali za v banico), milo. Glede temenc....po mojih izkušnjah najbolj pomaga kar navadno deviško olivno olje. Jaz sem nazadnje dala kar tega na bučko, pa je šlo lepše dol kot z mandljevim, ki sem ga v lekarni kupila. Februarka, puder so včasih uporabljali. Zdaj ne več. Mala_pikica, seveda si me potolažila. Sej mislim, da moja G mal preveč komplicira okol te glavice. res glavno, da beba raste in napreduje. Glede na to, da je v 3 tednih pridobilo dete pol kile, je to super. Mogoče še celo do 3 kil prilezemo. Zdej pa probam to objavit. Upam, da mi ne bo požrlo maila.