|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
9.1.2008 22:03:07   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ti se kar igrej s teto Pehto, pazi se če januarja rodiš, pridem v porodnišnico na obisk user posted image

Pa nehi Mary lou zaj...... ker i ti gnezdila že oktobra user posted image  user posted image  user posted image

Ja, samo teh napadov čiščenja, ki jih imate vse po vrsti pa jaz še nimam user posted image  user posted image  teta pehta, ti kar prid, pa kakšno kremšnito sabo prnes, baje v P hrana ni boh ve kaj user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 876
9.1.2008 22:06:47   
nizy
Meti - v naši P mamo prov menije in si sam vsak dan sproti zbiraš,kaj boš jedu. Mamo pa vorng izbiro.Tri različne menije od zajtrka do večerje user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 877
9.1.2008 22:11:52   
MetiLu
Nizy, pa to je cel hotel. Predvidevam da ne govoriva o Lj porodnišnici user posted image  No pa sej če pride teta Pehta s kremšnito ne bo nič narobe user posted image  user posted image  user posted image

Zdej grem pa jest mojmu lubeku mal živce kravžljat user posted image

Nočko vsem skupi, pa dober spanec! user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
9.1.2008 22:22:24   
nizy
Meti-res je pravi hotel.To je jeseniška P. Pa v sobi sta samo po dve,pa dve sobi imata skupno kopalnico.Se pravi eno kopalnico uporabljajo največ 4 mamice .

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 879
9.1.2008 22:23:23   
mary_lou
Veš Meti 4.2. mam izpit na faksu  pa bi se mogla učit  ampak k se je treba učit je bl nujno takrat treba pospravt .........

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 880
9.1.2008 22:35:09   
mlavla
čveke čvekaste...user posted image user posted image user posted image
sem se komaj čez prebilauser posted image user posted image

nizy..v H&M imajo res 70% znižanje..samo pač na določene artikle..jst sem dones kupila en kompletek, ki je bil znižan za 70% enega, ki je bil  pa za 50% znižan..tako da sem dala le dobrih 10eur...
nekatere stvari pa so znižane samo za 30%...
pa prijeten nakup ti želim!!!!
Mary lou..pri nas pa da občina okrog 250eur...ma sem kar vesela..je ravno dragi dones vprašal, ko je bil na občini

a katera pozna porodnišnico Trbovlje oz. je tam že rodila? Zanima me namreč če delajo UZ kolkov...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 881
9.1.2008 22:38:23   
katka37
Dolenjka, mogoče se  je moj g res zmotil, saj sem mu na to rekla, da me je kar malo razočaral, da imam pa jaz splanirano, da grem čez 14 dni. Če ne počakamo do februarja, prideš v porodnišnico? Super, spotoma vzemi kaj sladkegauser posted image .

Sta me mulca spet malo razkurila, te pubertete imam že na vrh glave, pa se je komaj začela. Pa sta še kar pridna, kako je šele drugim staršem, ko jim otroci delajo še hujše packarije pa še enke nosijo domovuser posted image  Mi je kar hormon sreče nekam izginil, moram iti iskat čokolado.

Lahko noč, lepo pančajte, če se le da.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 882
9.1.2008 22:51:48   
Suzi*
Mah, babe, pa kaj ste ve nore???? Bi me kap kmal zadela, tolk ste zdej zvečer načvekale. user posted image user posted image  Pa preden se prebijem čez vse te triče in trače, traaaajaaaaa.

jaz sem imela tud borbe zdele zvečer, da je tamal zaspal. madoniš, naju je začel ful izkoriščat, lisica mala. Tud po uro, pa še več se borimo, da bi zvečer zaspal. user posted image user posted image  Sem se odločila, da do dojenčka to spanje zrihtamo, pa glede na to, da lep način nič ne pomaga, gremo zdej kar lepo na nož. user posted image  Nič prijetno. Pa včasih ni druge, na žalost. mah, bo že. Glede živcev....user posted image user posted image ...sej se trudiš, ampak meni tudi občasno prekipijo, pol pa znorim, pa je mir. Zdej pa precej norim, pa pogoje postavljam, pa kaznujem, ni da ni. Madona, je treba skos neki razmišljat kaj si obljubu pa kaj si prepovedal, ker drugač te tile tamali brihtneži takoj okol prinesejo. user posted image

Upam, da niste že vse šle v pančevo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 883
9.1.2008 23:20:48   
nizy
mlavla to jebil pa pocen nakup.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
10.1.2008 6:38:15   
vrtnica76
Dobr jutrček souser posted image !
Včeraj sem pa hotla nove slikce v album dat,pa mi je skos javljal NAPAKA,kljub temu,da so ble zahtevane velikostiuser posted image .Sva se zuser posted image en cajt matrala,pa sva se odločla,da bova dons nadaljevala s tole zadevo.Pojma nimam,kaj bi blo narobe.
Spala sem kr fajn,čeprav se ne bi branla še mal.Mogoče si bom pol,ko spokam Tamaro v šolo spet mal privoščla počitka po zajtrkuuser posted image .Včerej sem kr skos nekej bluzila in delala po stanovanju,pa se mi je krepko poznala utrujenost.Že sredi popoldneva sem bla čist konc.Za dons si pa obljubim več počitka,da se bouser posted image lohk rediluser posted image .Zdej vas pa še mal za nazaj preberem,pa se oglasim kasnej!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 885
10.1.2008 6:50:33   
Lanchy
Jutro nosecke!
Semvam je cist odpeljalo vceraj zvecer...sem za trenutek gor prisla in nisem sfolgala, zdele sem pa tut rabila, da sem se prebila cezuser posted image ...No, saj je prav, da se priblizujemo 4. delu, v primeru da katero od nas kaj preseneti in da potem nasa Dolenjka ne bo hudauser posted image ...

Mlavla, user posted image  za super ugoden nakup. Si to kupovala v LJ ali kje drugje?

Jaz sem bila vceraj v Arielu, sem imela ravno malo casa, pa sem zapravila 25 everckov...pupi sem pa kupila eno tako nobel oblekco, pa se eno brisacko s kapuco in malo brisacko/rokavicko za kopanje.

Danes nesem knjige nazaj v knjiznico in cez vikend sfinisiram diplomco, potem sem pa ready...Joj, al pa tut ne...morm se se pri frizeju narocit, pa na depilacijo pa pedikuro morm NUJNO!!!!...No, upam da to vse ustimam do sobote.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 886
10.1.2008 6:51:02   
vrtnica76
Nejčika,a si se končno oklaslauser posted image !Sem te že pogrešalauser posted image .Iz katerega koca Kamnika pa si?Jaz sem doma blis Mercatorja al pa svetilnika kokr češ-tam vmes,nasprot tanovih blokov.Oglasi se še kej.Pa D Day mava čist blis.Moj je 3.2.2008!Sej greva lohk kr skupi rodituser posted image .Pol pa še rečeva,da bi ble cimreuser posted image !

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

Neposredna povezava do sporočila: 887
10.1.2008 7:41:54   
pina-1
jutro..
večri ste pa res maraton udarile s čvekom.... sem kar malo žalsotna da sem tako hitro zaspala in nisemmogla z vami čvektatuser posted image user posted image user posted image

glede denarnega nadomestila pa občina Izla in Piran krepko vodita pred vsemi saj dajo za novorojenca kar 500€user posted image user posted image user posted image
Pri nas dobimo tudi le 200€. Pa tudi to je bolje kot nič.

Punce, po moje je bla včeri res luna, glede otročkov, ker vidim da so vsi testiralinaše živčke. Bomo videli kak dan bo dane. Midve se odpravljava počasi v vrtec. Pol se pa še kej oglasim.

Aja, dolenjka..grem jaz s tabo v biznis. Ti razvažaš s strelco, jaz pa pečem. Poskusni zajček sva pa obe. Ok?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 888
10.1.2008 7:53:57   
itata
jutro,
vidim, da nas je več ta zgodnjih danesuser posted image  jaz grem spremenit stalno prebivališče pol imam pa pregled. pa verjetno še na en hitr obisk vmes skočim... danes bo spet letancija. sam ne preveč, ker me grlo še zmeri zelo boli pa smrkam - sam računam, da to pomen, da se že pucam in da bo vsak čas ok. pridne bodite in smo na vezi popoldne

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 889
10.1.2008 8:22:11   
larisa
Madonca, zvečer ste pa tolk čvekale, da se mi je kar iz računalnika pokadil, ko sem ga zalaufala, sej zdej pa vse spite, ko je že beli dan, namesto, da bi bile v prvi bojni črti user posted image user posted image user posted image

Mene pa neki zanima, ko vse govorite o pakiranju torbe za v P! A vse stvari, ki jih rabite boste že zdej napakirale v torbo in to pomeni, da ste kupile drugo zobno ščetko, copate, glavnik, vazelin,...itd. za v P, al tega do odhoda zdej ne boste uporabljale? user posted image  Pa sej je ja čas ko se začne, pa itak se počasi začne, da si to pripraviš?user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 890
10.1.2008 8:38:08   
pina-1
larisa, zgleda da so res vse večerne čveke še v mižulahuser posted image user posted image . pa strašimo me zgodnje. čeprav bi meni tudi pasalo odspat še kako kitico.

glede torbe za v P. jaz sem noter dala že vse razen zobneš ščetke, paste,... sem pa četko in pasto kupila novo. Ščetko itak rabim, pasta se bo pa že ponucala.

grem jest

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 891
10.1.2008 8:42:06   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Madonca, zvečer ste pa tolk čvekale, da se mi je kar iz računalnika pokadil, ko sem ga zalaufala, sej zdej pa vse spite, ko je že beli dan, namesto, da bi bile v prvi bojni črti user posted image user posted image user posted image

Mene pa neki zanima, ko vse govorite o pakiranju torbe za v P! A vse stvari, ki jih rabite boste že zdej napakirale v torbo in to pomeni, da ste kupile drugo zobno ščetko, copate, glavnik, vazelin,...itd. za v P, al tega do odhoda zdej ne boste uporabljale? user posted image  Pa sej je ja čas ko se začne, pa itak se počasi začne, da si to pripraviš?user posted image

dobro jutro čvekice!

Larisa jaz sem isto razmišljala, kaj a zdej pa ko spakiram- seveda še nisem, nikakor nobene volje ne najdem,  bom pa brez ščetke in vsega...se mi ful čudno zdi. Je pa res, da pol v paniki pa znam tud vse doma pozabit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 892
10.1.2008 8:42:24   
Februarka08
Dobro jutro, čveke!
Dobr, da sem že včeraj zvečer malo prelistala strani RR-ja, ker tole bi bil prehud udarec zame zjutraj...user posted image
Ne vem, a bo tole spanje skoz hujše, al kako? Zvečer spet nisem mogla zaspat, sem šla tv gledat, mleko in med skuhat (baje po tem lažje zaspiš) - ja, itakuser posted image ... Še kasnej. Grem čez slabo uro nazaj v posteljo, nič. Gledam v luft... Zjutraj bi pa spala kot top. Groza. Upam da se še kaj naspim do prihoda user posted image
Danes bom bolj ležečki, še kosila mi ni treba delat, ker je repete od včeraj. Moj user posted image ni imel ne vem kakšnega apetita (saj ni čudno), tako da je ostalo in mam že kuhano...
Ne vem kdaj bo mene gnezdenje prijelo... Verejetno bo bolj mojega user posted image moglo, ker z mano ne bo več kaj velikouser posted image .
Larisa, jaz bom v torbo pripravila samo tiste najnujnejše stvari - za user posted image vse, zase pa zg. del za oblečt (hlače bom imela kar tiste ko bom mela gor - vsaj mislim), kozmetiko si bom pa že potem hit naštimala, saj imam itak vse na kupu... Ne mislim sedaj vse novo kupovat.
Pridno čvekajte, jaz grem na zajtrk...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 893
10.1.2008 8:43:13   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

grem jest

Dober tek! Jaz sem si tud ravno pripravila in zdej zraven rač. zajtrkujem. RR zajtrk.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 894
10.1.2008 8:46:55   
katka37
Ojla!

Sem se malo prej zbudila, proti jutru sanjala neke čudne sanje, ampak naspana sem pa le kolikor toliko.

Larisa, jaz imam torbo pripravljena v spalnici, toaletna pa je pripravljena v kopalnici na pralnem stroju in jo samo pograbim, ker še rabim neke malenkosti iz nje. Če pa se slučajno zgodi, da jo pozabim, pa mi jo itak lahko še isti dan prinesejo, ni panike.

Vrtnica, tudi jaz sem z resizerjem  pomanjšala slike pred objavo v album pa mi je javljalo napako, potem sem pa šla kar v Moji albumi, spodaj pod vsakim albumom imaš napis Administracija, dodaj fotko in ko sem jih na ta način dodajala, jih nisem sploh nič pomanjševala z resizerjem, pa je šlo brez problema. Ne vem, poskusi, mogoče bo uspelo tudi  tebi.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 895
10.1.2008 8:58:21   
pina-1
larisa hval..sem tudi jaz že pojedla.s edaj pa se smilim sama sebi in inšeč kaj bi počela, ker se mi nič ne da. Se nekam slabo počutim danes, pa ne vem zakaj.user posted image  Sem pa spala kot top celo noč do 6 in to v posteljiuser posted image user posted image user posted image .

pri nas se kaže sonček tako da bo danes zopet pranje stvari za dojenčka na vrsti. Mislim, da bom danes oprala lupinico in še eno spužvo za okoli postelje. Mogoče še zadnji stroj malih cotik.

grem sedaj še kruh zamesit. Nimam več žemljic za možeku senedvič narest.user posted image  Joj kako sem jaz pridna ženauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 896
10.1.2008 9:12:01   
dolenjka
Jutro user posted image

Da ne boste preveč pametne, da večerne čveke spimo! Jaz sem že 1 uro in pol budna, sam sem uživala v jutranjem sončku user posted image  user posted image  user posted image  Niti oblačka ni na nebu user posted image  user posted image  user posted image  Pride katera? Posodim faktor 15 ali 20 user posted image

Zdele grem sicer v Grosuplje po podaljšek za modrček, pol bom pa za bajto na soncu ležala če me bo katera iskala user posted image

Katka, a ti misliš da bom jaz vse ki boste januarja rodile po porodnišnicah širom SLO obiskovala? NO way! Rajš sama pojem vse kar s PIno spečeva user posted image

Suzi, pazi na živčke, to dviga cuker user posted image

A Meti pa še ni? Verjetn je pod tušem, ker pride zavarovalničar na dom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
10.1.2008 9:13:35   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Ojla!

Sem se malo prej zbudila, proti jutru sanjala neke čudne sanje, ampak naspana sem pa le kolikor toliko.

Larisa, jaz imam torbo pripravljena v spalnici, toaletna pa je pripravljena v kopalnici na pralnem stroju in jo samo pograbim, ker še rabim neke malenkosti iz nje. Če pa se slučajno zgodi, da jo pozabim, pa mi jo itak lahko še isti dan prinesejo, ni panike.

Vrtnica, tudi jaz sem z resizerjem  pomanjšala slike pred objavo v album pa mi je javljalo napako, potem sem pa šla kar v Moji albumi, spodaj pod vsakim albumom imaš napis Administracija, dodaj fotko in ko sem jih na ta način dodajala, jih nisem sploh nič pomanjševala z resizerjem, pa je šlo brez problema. Ne vem, poskusi, mogoče bo uspelo tudi  tebi.

katka ti si carica...jaz sem mela stalno probleme s tem resizerjem, pa mi je javljalo napako. zdaj sem pa naredila, kot si rekla in sem brez problema vse fotke, ki sem jih hotla gor vrgla  user posted image user posted image user posted image user posted image zaslužiš kavo al pa kar dveuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 898
10.1.2008 9:23:10   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: misar

katka ti si carica...jaz sem mela stalno probleme s tem resizerjem, pa mi je javljalo napako. zdaj sem pa naredila, kot si rekla in sem brez problema vse fotke, ki sem jih hotla gor vrgla  user posted image user posted image user posted image user posted image zaslužiš kavo al pa kar dveuser posted image user posted image user posted image

A zdej ti je ratal slikce gor dat, pa jih ne smemo videt user posted image user posted image user posted image ? A boš kej gesla na ZS poslala, al mormo plačat?user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 899
10.1.2008 9:27:29   
pina-1
dolenjka, tudi pri ans je sonček... Prdieš na sladko? Mam full spečenega, pa še kruh bo pečen?user posted image

misar...hočemo geslouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.