|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
9.1.2008 19:13:50   
pina-1
dolenjka, ti rečem, da mi je ka para na uha uhajala, tolko sem bla jezna. Sto krat rečeš eno stvar in ona ma nebi raje najprej touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No sedaj ko je dosegla vrh je pa mir in je kot bubica. Bi jo človek kar pojedu. Kaj bo ko bosta dve kravžali moje žvice--sploh ne bom mislila.

anariya upam da boš kmalu nazaj med nami. Me bomo z mislimi s tabo.

Ena je spraševala glede kozmetike: jaz mam milo od nivee, kremo za rito mam kar hladilno mazilo iz lekarne in eno kremo za ritko, ko je vneta-menalind. Za kopanje sem vzela še oljno kopel od dm. Zase mam pa blazinice od fixies in lanolin kremo za bradavice.

suzika, pozdravi tamalo. Z njo sva čvekali tudi na enem drugem forumu. JE pa ona še za mano glede PDP. Mislim da ga ma prov na prestopni dan

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 826
9.1.2008 19:29:39   
MetiLu
čer!
Mater mi je dolgčas. Moj je glihkar končal šiht in je šel zdej še na en sestanek v naš konjeniški klub user posted image  in ga ne bo še celo večnost...
Dolenjka, tista štacuna je v Tušu, v zgornjem štuku, trgovina se imenuje Moj dom. A do Tuša znaš pridt? Če se pelješ po cesti od slaščičarne še malo naprej, prideš v rondo in iz rondoja zaviješ ven na prvi izvoz (desno), pelje še nekaj 100 m in na levi boš vidla tuš user posted image  jaz imam v skrinji poleg že vsega omenjenga samo še meso (še nepripravljeno) user posted image  Pa tudi prostora nimam več nič, ker imam samo tri predale.
Anaryja, upam, da ti nogice hitro splahnijo user posted image  
Lara, midve se s počutjem kar ujemava ja user posted image  user posted image  user posted image
Lanchy, če sta poročena, očetovstav ne rabiš urejat, samo v P pa moraš imet kopijo poročnega lista.
Pina, ti si z Mio že v prednosti, že poznaš te male zvijače, k jih mulčki sprobavajo. Jaz samo upam, da bom mela potrplenje za našga mulčka ko bo imel napade tečnarije user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 827
9.1.2008 20:04:02   
kati kati
Anariya-upam da bo vse ok s tabo,ker tale pritisk je kr user posted image ...men tud noge zatekajo, tko da se sploh ne vidijo gležni....vse zatečeno-katastrofa...modci mi sploh niso prav sem že prava mlekarcauser posted image user posted image user posted image ....
Pina-sm bla danes  pr seb doma,k mam dvoletnega bratca in je bil takuser posted image ..sam neki se je cmeru-katastrofalen-mislim da še mal vpliva še včerajšni mlaj.....
MetiLu-a maste konjeniški klub?..zanimivo pr mojem maju tud konje...pa so vedno neki papirji in nekakšna izobraževanja...čeprav mene to veseli...ker sem dolg trenirala jezdenje....

lepo čvekajte še naprej...pa se tipkamo kj jutriuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 828
9.1.2008 20:06:55   
mlavla
se zopet mal javljam...sem mal peglala kavč, zraven sem pa še štiri stroje cunj oprala..tud od lupince in vozička zadeve, pa ta nova dva kompletka sem mogla obvezno oprat...user posted image user posted image enega bom namreč pripravila za odhod domov iz P...drugače sem pa čist povožena..ma prov utrujena sem..moj pa še na polno dela v garaži...se je spravil delat police za shrambo..
jutri pa me čaka kup dela za faks..pa ne vem kje bom voljo in energijo najdlauser posted image
me zanima kdaj me bo prijelo, da bi spakirala potovalko za v P???Moj ni nič kaj navdušen nad tem, ker pravi, da bom ziher ta zadnji moment pakirala..in da bom pol čist panična...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 829
9.1.2008 20:09:26   
mlavla
vidim, da ravno debatirate o zatekanju..jst sem imela danes v planu kupit kakšne čevje(ko so ravno razprodaje)..pa sem se hitro premislila, saj noge v skoraj noben čevelj nisem spravila...očitno, jih bom morala kupiti kasneje...pa se mi drugače zdi,da sploh nimam zatečenih noguser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 830
9.1.2008 20:45:32   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76
Tako, sem se mal izkašljala, ker mojemu rajš ne govorim o teh zadevah, ker potem kr misli, da imam kaj proti njegovi mami.

user posted image user posted image Glede na to, kako si se izkašljala mislim, da kaj drugega tudi ne bi mogel misliti. Sicer te pa zastopim. Meni tudi pride na obisk tašča in bo morala biti z nama, ker je od bolj daleč. No ja bom že potrpel user posted image , saj pa more prit mal vnukeca pogledat. Pa še za kuhat jo bom mal ponucal user posted image .

Anariya, ti pa nič žalostna bit, se bo že vse uredilo. Držimo pesti. Izgleda, da zdaj pa vas pa že večina oteka, moji tudi niso več nobeni čevlji prav...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 831
9.1.2008 21:00:55   
bamby
mary lou, a tvoj user posted image  je pa iz Idrije?? Naj ti povem, da od lani baje tudi idrjska občina daje za novorojence 125 ali 130€. Ni veliko, nekaj pa je, ker prej res še tega ni bilo. Se moram pa še malo pozanimat okrog tega, ker zdaj na spletu nič več ne najdem user posted image user posted image .

Otroka naj bi se široko povijalo, dokler mu ne naredijo UZ kolkov. Nekaterim to že v P naredijo. V LJ tega žal ne delajo. Na pregled se ponavadi gre pri enih dveh mesecih, do takrat pa dan in noč na široko povijat.

meti, ko sem bila jaz 1. noseča, sem baje imela celo noč popadke in to kar konkretne, pa nisem vedela kaj me matra. Naslednji dan sem itak imela pregled v LJ porodnišnici, pa mi je na CTG pokazalo, da jih imam. Lahko si misliš, da so bili kar konkretni, če me je že na pritiskanje tiščalo, ampak odprla se pa nisem nič user posted image . Ampak jaz pa tud blond in ne nikamor it user posted image , ker grem itak naslednji dan v LJ user posted image user posted image user posted image .

lara, tašče ali mame so po moje vse iste in enako pametne. Na srečo se meni nobena ne vtika. Kadasr se se pa največkrat moja mama user posted image , ampak njej tudi povem kar ji gre, če preveč pametuje.
Drugače pa jaz nič ne pripravljam v skrinjo. Tisti čas ko me ne bo, bosta že kaj jedla, ko se pa rnem bomo pa tudi že nekako. Bom kar malo mojega zaposlila v kuhinji, pa naj malo kuha. Če bo v službi bo kuhal pa takrat ko bo doma in bomo samo pogreli user posted image . Ali naj pa tašči naroči,da nam bo kuhala. V prvo nam je res ona kuhala kakšen teden ali celo dva, ko sem prišla iz P, pa je on hodil k njej domov iskat že kuhano hrano. Je bilo prav fajn, ampak takrat je bila tudi ona na dopustu, ker je bilo ravno poletje, zdaj pa dela tudi ona. Morda bo pa tudi moja mama nam kaj skuhala user posted image . Mah, se ne obremenjujem!

anariya, koliko pa imaš ti pritiska? Jaz sem ga imela včeraj najprej 152/95, v drugem merjenju pa 145/90, pa G tudi ni bil preveč zadovoljen. V noge tudi jaz precej zatekam, ampak toliko kot sem pa v 1. nosečnosti pa ne. Pa spodnji del trebuha mi tudi oteka user posted image . Upam, da boš kmalu doma!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Lanchy

Punce, ena je danes imela vprasanje glede ocetovstva, ce sta koruznika...mene pa zanima, ce moramo tudi porocene to urejati, al kako je s tem?

Poročene nesemo samo poročni list s sabo v P ali pa naj ti ga mož prinese, ko pride k tebi pogledat user posted image .

pina, user posted image  za pregled. Glede kričanja mulcev mi ne govori user posted image . V nedeljo, ko smo bili pri mojih starših na kosilu, je po kosilu Tim ves čas samo kričal in to brez veze za vsako stvar user posted image user posted image user posted image . Šele po dveh urah mi je prekipelo in smo po hitrem postopku odšli domov, da se je mulc ohladil user posted image user posted image user posted image . Pritiska pa je bilo tudi pri meni precej preko normale.

IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu
Jaz samo upam, da bom mela potrplenje za našga mulčka ko bo imel napade tečnarije user posted image

Anaryja, upam, da ti nogice hitro splahnijo user posted image  

Le upaj user posted image user posted image user posted image  in da imaš dobre živce! Nama vem,da popuščajo in če bi vse na lahko šlo skozi, bi nama že po glavi skakal user posted image , tako pa ga še držimo v vajetih, da ga oštro primemo. Pa ne pomeni to tepežkanje. Največkrat je to ostro izrečena beseda, kazen, da mora npr. iti spat, ali ne gledat TV... Če pa seveda ne gre z lepa, pa pade tudi kakšna po riti!

Nogice bojo pa šele po porodu splahnele user posted image user posted image  user posted image .

Jaz sem tudi iz šopinga. Sem dobila za taščo kar sem iskala - pižamo user posted image . Potem sem si pa mogla iti kupiti še eno kremo za roke, saj imam tako suho kožo po vrhu dlani, da se mi kar lušči user posted image . Upam, da jih kmalu spravim v red.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 832
9.1.2008 21:04:58   
dolenjka
Pri meni s čevlji še ni take panike, če pa je in je nuja, pa kar cokle nataknem user posted image  Res, brez heca!

Meti, hvala za navodila, sej če se zgubim ko pridem v vaše mesto, te pa itak pokličem za koordinate user posted image

No, jaz kej velik zrezkov ne bom dajala v skrinjo, ker imamo mesarja 10 min peš in bom mojga sproti po sveže meso pošiljala, ker ga baje še ne bo podražil (mi je obljubil). Edino govedino za juho bom imela v skrinji in sem 2 porciji že zmrznila, da ko se mi zlušta, samo še pristavim. Tudi zelenjavo za juho bom v porcije pripravila in potem samo še v lonc vrgla. Govejo juhico imam res rada, pa še prav bo prišla, ker jaz bolj malo pijem, med dojenjem si pa tega ne smem privoščit in tako bom lahko juhico papala, da bodo mlekarne delale user posted image  Pa še meso iz juhice se da tko fajn porabit za kosilo. Zraven skuhaš še 4 krompirčke, popražiš čebulco in je pražen krompir. Kaj lepšega! Če je pa lakota prehuda, pa še kozarec rdeče pese odpreš zraven in si ta hud Jamie Oliver user posted image  user posted image  user posted image

Uf, spet sem se razpisala, mam zgleda mal dar govora, ker je moj bolj redkobeseden user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 833
9.1.2008 21:05:44   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: bamby
Otroka naj bi se široko povijalo, dokler mu ne naredijo UZ kolkov. Nekaterim to že v P naredijo. V LJ tega žal ne delajo. Na pregled se ponavadi gre pri enih dveh mesecih, do takrat pa dan in noč na široko povijat.

Samo popravek: v LJ porodnišnici sedaj tudi delajo UZ kolkov in ni treba več široko povijati. Tako vsaj pravijo v šoli za starše.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 834
9.1.2008 21:07:02   
MetiLu
Lara glede tvoje tašče se pa kar postavi zase. Men bi se glih tko mešal, če bi mi kdo takole pamet solil, sem preveč svojeglava za take nasvete user posted image  
Anandrej, lepo da še tebe malo slišimo user posted image
Kati kati, ja en klub smo ustanovil (no sej jest nisem imela kej dost zraven user posted image ), včasih sem tudi sama jahala, sva z mojim imela tudi svojo kobilo, pa sva jo potem zaradi pomanjkanja časa prodala. So bili pa to ful lepi časi, men je ta "šport" res pri srcu in upam, da bom se bom še kdaj spravila na konja user posted image

Mlavla, jaz sem že odmislila štacune. Se tolažim s tem, da si bom rajši spomlad al pa polet kaj novega kupila.
Sva se pa z lubekom odločila, da bova kupila lupinco maxi cosi, ki gre na najin vozek, ampak bova vzela rabljeno od njegovega sodelavca za 60€, pa ful lepa rdeča, ko nova, ker se njihov tamal ni hotu vozit v njejuser posted image   user posted image  Pa bom mogla spet prat user posted image  user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 835
9.1.2008 21:08:50   
dolenjka
Ej Bamby, veš kaj sem se spomnila? Da mi nisi nič ocvirkovce prinesla na srečanje user posted image  user posted image  user posted image

Sej ne morem verjet, polna hrane sem se zdej to spomnila user posted image  user posted image  user posted image

Kje pa je Suzi? Je neki grozila, da bo zvečer strašila tu gor, zdej je pa ni user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 836
9.1.2008 21:11:05   
dolenjka
Evo Meti, pa boš spet 60 EUR zapravla, pa sploh štacune od blizu nisi vidla user posted image  user posted image  user posted image
Nakup avta pa rajš spustim. Še nikol nisem srečala človeka, ki bi kar čez okno avto kupil user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
9.1.2008 21:12:52   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Samo popravek: v LJ porodnišnici sedaj tudi delajo UZ kolkov in ni treba več široko povijati. Tako vsaj pravijo v šoli za starše.

Anandrej, čisto lahko da je sedaj tako kot ti praviš. Če so vam še v šoli povedali, bo pa prav gotovo držalo. 4leta in pol nazaj, ko sem jaz Tima rodila, tega še ni bilo.
Je pa fajn, da ti UZ že tam naredijo. Potem, če je vse OK, pa ni treba širokega povijanja. Samo pleničko za enkratno uporabo (ali pač za kar se boste odločile) pa body za zapet in bo otrok povit user posted image .

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 838
9.1.2008 21:16:07   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej Bamby, veš kaj sem se spomnila? Da mi nisi nič ocvirkovce prinesla na srečanje user posted image  user posted image  user posted image

A veš, da jo od takrat, ko si me prosila zanjo sploh nisem več pekla user posted image . In tiste je tako hitro zmanjkalo, da je ni ostalo niti drobtinice, ne da bi ti še kaj lahko nosila user posted image user posted image .
Saj se bomo še kje dobili, pa ti  takrat kaj prinesem (upam user posted image user posted image user posted image !)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
9.1.2008 21:17:37   
mary_lou
Ja, BAMBI moj user posted image je iz Idrije in glih jutr greva mal k tašči na obisk to bo po moje moj zadni obisk pred porodom k uni ovinki so mi v nosečnosti ratal nočna mora. a ti si tudi iz Idrije? Ja lepo da vsaj neki dajo samo Vodice so med najradodarnejšimi občinami kar se novorojenčkov tiče dobiš 210 evrov, to je pa kr neki dinarčkov!

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 840
9.1.2008 21:17:59   
MetiLu
o madonca, ste se razpisale user posted image  
Bamby, pomojem je mene samo zvijalo ali sem pa spet imela malo močnejše lažne popadke, ker ponoč in danes nisem imela nobenih težav user posted image  user posted image  Glede živcev se pa včasih res vprašam, če mam dost gladke, glede na to da do svojih dveh bratrančkov (4,5 in 1 leto) nimam glih potrplenja, sploh ko tavelik začne noret, tamal pa vse posnema, ko živalski vrt. Ne vem al sem pa malo preveč občutljiva zdej ko sem user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Dolenjka, ti kar poklič, če boš rabila navigatorja user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 841
9.1.2008 21:19:05   
dolenjka
Ja sej vem, najlažje jo je pojest user posted image  user posted image  user posted image

Sploh ni panike! Men je bolj smešno to, da sem se kar iz 0 zdej glih na to spomnila user posted image

Joj, kok sem jaz kr neki našpičena, pa najrajš bi sama sebe v rit ugriznla pa se ne dosežem user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 842
9.1.2008 21:21:25   
dolenjka
Mary lou te moram takoj mal zdražit. Ivančna Gorica da 300 EUR user posted image  user posted image  user posted image

Meti, živčki znajo bit problem, sam za svojga jih imaš ponavadi mal več kot za "tuje" se men zdi. Kaj pa ti misliš bamby? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
9.1.2008 21:23:41   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Evo Meti, pa boš spet 60 EUR zapravla, pa sploh štacune od blizu nisi vidla user posted image  user posted image  user posted image
Nakup avta pa rajš spustim. Še nikol nisem srečala človeka, ki bi kar čez okno avto kupil user posted image  user posted image  user posted image

Ja lupinco bo moj častil, za avto je blo pa res tko nahitr, da mi še zdej ni jasn, da smo ga kupil user posted image  najbolj me tepejo teli stroški, ki pridejo z nakupom avtomobila (registracija,...) Zdej pa otožno mojga starega pežojkota gledam čez okn na sosedn parkirišče user posted image  user posted image  Mater, so ga tko lepo spucal, poslikal in karakteristike napisal za oglas na netu, da bi ga kar nazaj kupila user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
9.1.2008 21:25:46   
dolenjka
OK, a bi zdej nehala komplicirat še zaradi pleha user posted image  Če ne boš nehala, te jutri poberem in na kremšnito peljem user posted image  user posted image  user posted image

Uf kakšna grožnja a ne? Itak bom verjetn prezgodnja zate user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 845
9.1.2008 21:31:03   
bamby
Uf dolenjka, če imaš živčke dan za dnem načete user posted image user posted image user posted image . Itak ste pa ve še dost mlede,da boste verjetno imele več potrpljenja user posted image . Je pa seveda tudi od otroka odvisno. Nekateri so pravi angelčki, medtem ko so drugi pravo nasprotje- totalni hudički user posted image . Našega štejem kar v to drugo skupino user posted image .

Sploh zadnje čase ima dneve groznega stikanja po omarah. Če kaj ne najdeš, vprašaj njega. Pod mizo v njegovem kotičku se najde prav vse: od brivskega aparata, do aparata za merjenje krvnega pritiska, polnilcev za telefon, škarjic za nohte..... skratka od A do Ž user posted image . Po bajti kričim kot zmaj (včeraj sem vredu znorela, pa mislim da je zaleglo, samo ne vem koliko časa), včeraj sem ga nagnala kar v posteljo sredi popoldneva!
Ampak ne moreš verjet, kako je mulc prebrisan, da poleg naju obeh upa odnest stvari iz predalov ne da bi to opazil user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
9.1.2008 21:32:58   
mary_lou
O Dolenjka pr vas je pa res zakon župan sm pa misla kok je naš dobr user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 847
9.1.2008 21:33:17   
dolenjka
Ja Bamby sej vem, zdej sem pametna, čez dve leti bom pa v POlju na zaprtem oddelku z Meti karte špilala user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 848
9.1.2008 21:34:17   
katka37
Bamby, kaj misliš, zakaj se zadnje čase bolj malo javljam-bežim pred Dolenjko, se je bojimuser posted image . Pa saj je danes na pregledu G rekel, da je vse videti v redu in da ne vidi, da bi se v naslednjih 14 dneh kaj zgodilo.

Anandrej, naslednji pregled 23.1. in začnemo s CTG-ji.

Februarka, verjamem, da se sekirata, želim vama, da čimprej najde kaj novega. Midva sva imela dva otročka, ko sem bila jaz še študentka, delal je samo moj, pa je tudi šlo, smo malo bolj šparali. Je pa težko, da izgubiš sljužbo ravno ko pričakuješ novega člana. Zdržita, nekaj se bo gotovo našlo.

Meti, user posted image  za novi avtek.

Misar, kolikor jaz vem, ponekod lahko za očetovstvo urejaš na csd, ponekod na občini. Pri nas že vem, da na občini.

Anariya, čuvaj se in zdrži, naj ti čas čimprej mine.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 849
9.1.2008 21:34:27   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

O Dolenjka pr vas je pa res zakon župan sm pa misla kok je naš dobr user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, župan je čist adijo in je zadnji čas da odleti (že 3. mandat se mi zdi), ampak tole mu je ušlo verjetn user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.