![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:34:47
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Bamby sej vem, zdej sem pametna, čez dve leti bom pa v POlju na zaprtem oddelku z Meti karte špilala Al bosta pa kremšnitke papcale , meti bo pa verjetno marcipanovo tortico .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:35:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Bamby, kaj misliš, zakaj se zadnje čase bolj malo javljam-bežim pred Dolenjko, se je bojim . Pa saj je danes na pregledu G rekel, da je vse videti v redu in da ne vidi, da bi se v naslednjih 14 dneh kaj zgodilo. G se je zmotil, hotel je rečt 21 dni
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:37:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ja Bamby sej vem, zdej sem pametna, čez dve leti bom pa v POlju na zaprtem oddelku z Meti karte špilala Al bosta pa kremšnitke papcale , meti bo pa verjetno marcipanovo tortico . Uf, to pa samo če boš ti poskrbela za to, ker dvomim, da si tam takega luksuza deležen
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:38:00
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka37 Bamby, kaj misliš, zakaj se zadnje čase bolj malo javljam-bežim pred Dolenjko, se je bojim . Pa saj je danes na pregledu G rekel, da je vse videti v redu in da ne vidi, da bi se v naslednjih 14 dneh kaj zgodilo. Saj nje se že vse po malem bojimo, zato pa še nobena ni šla rodit . Pol se pravi, da 14 dni ne greš še nikamor . Pol bo pa tudi že februar kmalu tu!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:38:55
|
|
|
|
MetiLu
|
Sem že tih, sem že tih Za kremšnito pa ne vem če bo šlo, pride stric zavarovalničar. Lahko greš pa po kremšnito pa k men prideš na kavo (no, sej lahko prideš tud brez kemšnite )
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:39:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa dobr ženske, a mate vse probleme z matematko? Januar ima še 21 dni! A veste kaka panika bo v porodnišnicah februarja, pa še sam 29 dni ima? To bo še Janša vesel in se hvalil, kako je nataliteta pod to vlado zrasla
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:40:07
|
|
|
|
bamby
|
Kdo bi vedel, kakšne veze imata vidve vse povsod . Sploh pa meti samo denarnico odpre, pa je vse njeno. Saj veš, daje rojena za šoping . Pa kakšna HALO SLAŠČIČARNA verjetno tudi obstaja.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:41:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Sem že tih, sem že tih Za kremšnito pa ne vem če bo šlo, pride stric zavarovalničar. Lahko greš pa po kremšnito pa k men prideš na kavo (no, sej lahko prideš tud brez kemšnite ) Ti si pa vsak dan bolj komot Ne morem verjet! Zavarovalničar pride na dom (še dobr da je ), pol bi pa še mene s kremšnito v roki rada na vratih vidla? Svaka ti čast, res si zmagovalka
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:41:43
|
|
|
|
mary_lou
|
Fak jest sm čist fertik sm dons celo stanovanje v nulo pospravla, vse cunce za otročka zrihtala, spakirala torbo za v porodnišnico, sebe pobarvala...... zdej bom pa sam dol padla in cakam da moj pride in če slučajno ne bo opazu da sm pobarvana in da je stanovanje tipi topi ga bom kr ustrelila ma čist res to dvoje on nikol ne opaz
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:43:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Kdo bi vedel, kakšne veze imata vidve vse povsod . Sploh pa meti samo denarnico odpre, pa je vse njeno. Saj veš, daje rojena za šoping . Pa kakšna HALO SLAŠČIČARNA verjetno tudi obstaja. Uf bamby, to je pa hudičevo dobra ideja! Ko mi porodniška izteče jo odprem, v Grosupljem naredim dobro reklamo in pomojem bom sam v en blok vozila, pa imela vseen v iber velik prometa
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:44:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Fak jest sm čist fertik sm dons celo stanovanje v nulo pospravla, vse cunce za otročka zrihtala, spakirala torbo za v porodnišnico, sebe pobarvala...... zdej bom pa sam dol padla in cakam da moj pride in če slučajno ne bo opazu da sm pobarvana in da je stanovanje tipi topi ga bom kr ustrelila ma čist res to dvoje on nikol ne opaz Taki so idrci . Še dobro, da da moj ni idrijčan, ker tudi on ne bi nič videl . Tako je pa pravo nasprotje in vidi še več kot bi si kdaj želela . Je pedanten bolj kot vsaka baba.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:44:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Fak jest sm čist fertik sm dons celo stanovanje v nulo pospravla, vse cunce za otročka zrihtala, spakirala torbo za v porodnišnico, sebe pobarvala...... zdej bom pa sam dol padla in cakam da moj pride in če slučajno ne bo opazu da sm pobarvana in da je stanovanje tipi topi ga bom kr ustrelila ma čist res to dvoje on nikol ne opaz No, pol mu pa res srčno želim da opazi, ker drugače boš mama samohranilka, pa se predčasno greš od šoka lahko rodit in pol boš mela zaradi prehitevanja še z mano opravka Mater sem razpoložena danes
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:45:46
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Sem že tih, sem že tih Za kremšnito pa ne vem če bo šlo, pride stric zavarovalničar. Lahko greš pa po kremšnito pa k men prideš na kavo (no, sej lahko prideš tud brez kemšnite ) Ti si pa vsak dan bolj komot Ne morem verjet! Zavarovalničar pride na dom (še dobr da je ), pol bi pa še mene s kremšnito v roki rada na vratih vidla? Svaka ti čast, res si zmagovalka A ne?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:46:38
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Uf bamby, to je pa hudičevo dobra ideja! Ko mi porodniška izteče jo odprem, v Grosupljem naredim dobro reklamo in pomojem bom sam v en blok vozila, pa imela vseen v iber velik prometa Ja tam v unmu križišču pri motelu boš imela pa res prometa . Pa dobre marcipanove tortice boš mogla pečt . Najbrž ne boš uhitela tako naglo delat, tolk bo prometa .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:47:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Še dobr, da soseda zna dobr pečt, mogoče bi jo nagovorila da skup odpreva
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:49:55
|
|
|
|
bamby
|
Zanjo 10%, zate 90%, ker boš ravno novopečena mati
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:50:43
|
|
|
|
bamby
|
... pa najboljša stranka je tvoja kolegica
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:50:45
|
|
|
|
MetiLu
|
Madonca, a bomo dones četrti del odprle Dolenjka, nehi grozit, k pol ne bo nobene več sem gor Jest te tko že ne upoštevam več kej dost, pa zato še kar skoz gofljam Mary lou, a že gnezdiš?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:51:35
|
|
|
|
dolenjka
|
Mah ne vem, je kar podjetna, pa 3 otročke (res fletne) in ne vem če bi šlo. Mogoče bi se lahko za 55 - 45 zmenila, ker bi bla moja ideja Sej bi pol teb dala 2,5%
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:52:11
|
|
|
|
bamby
|
Babuške, jaz vas zapuščam, ker moram Tima spravt spat. nočko
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:53:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Madonca, a bomo dones četrti del odprle Dolenjka, nehi grozit, k pol ne bo nobene več sem gor Jest te tko že ne upoštevam več kej dost, pa zato še kar skoz gofljam Mary lou, a že gnezdiš? Ti se kar igrej s teto Pehto, pazi se če januarja rodiš, pridem v porodnišnico na obisk Pa nehi Mary lou zaj...... ker i ti gnezdila že oktobra
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:54:02
|
|
|
|
nizy
|
Moj obisk Qlandije danes v Kranju je odpadel.Je brat zbolu in sem ostala brez prevoza .No,kot pravte je vsaka stvar za nekaj dobra.Bom počakala do petka ,da bo s CSD denar za paketek nakazan,bo večje veselje zapravljat.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:54:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Nočko Bamby, sej jst se bom mogla tut spokat stran, ker je pri nas samo še slika, tona ni več od kar sem gor Ampak sem šla na RR zato, ker se ni hotel kock več igrat z mano
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 21:55:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy Moj obisk Qlandije danes v Kranju je odpadel.Je brat zbolu in sem ostala brez prevoza .No,kot pravte je vsaka stvar za nekaj dobra.Bom počakala do petka ,da bo s CSD denar za paketek nakazan,bo večje veselje zapravljat. Ti se pa res hitro učiš Vidiš, boš v petek lahko še več zapravila
|
|
RE: Februarčice - 3.del 9.1.2008 22:00:31
|
|
|
|
nizy
|
Jah sj ,če neb ve tolk čekirale o tem ,sploh nebi vedla,da bo v petek nakazilo.Bi pa danes manj zapravla ,tko bo šlo precej več . Pa,če je res v H&M 70% znižanje uuuhhhh. Se jutri na pregledu še enkrat pozanimam,če je res ,da bo nakup uspešen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.