|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
9.1.2008 21:34:47   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja Bamby sej vem, zdej sem pametna, čez dve leti bom pa v POlju na zaprtem oddelku z Meti karte špilala user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al bosta pa kremšnitke papcale user posted image user posted image user posted image , meti bo pa verjetno marcipanovo tortico user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
9.1.2008 21:35:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Bamby, kaj misliš, zakaj se zadnje čase bolj malo javljam-bežim pred Dolenjko, se je bojimuser posted image . Pa saj je danes na pregledu G rekel, da je vse videti v redu in da ne vidi, da bi se v naslednjih 14 dneh kaj zgodilo.

G se je zmotil, hotel je rečt 21 dni user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 852
9.1.2008 21:37:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ja Bamby sej vem, zdej sem pametna, čez dve leti bom pa v POlju na zaprtem oddelku z Meti karte špilala user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al bosta pa kremšnitke papcale user posted image user posted image user posted image , meti bo pa verjetno marcipanovo tortico user posted image user posted image user posted image .

Uf, to pa samo če boš ti poskrbela za to, ker dvomim, da si tam takega luksuza deležen user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 853
9.1.2008 21:38:00   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Bamby, kaj misliš, zakaj se zadnje čase bolj malo javljam-bežim pred Dolenjko, se je bojimuser posted image . Pa saj je danes na pregledu G rekel, da je vse videti v redu in da ne vidi, da bi se v naslednjih 14 dneh kaj zgodilo.

Saj nje se že vse po malem bojimo, zato pa še nobena ni šla rodit user posted image user posted image user posted image .

Pol se pravi, da 14 dni ne greš še nikamor user posted image user posted image user posted image . Pol bo pa tudi že februar kmalu tu! 

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 854
9.1.2008 21:38:55   
MetiLu
Sem že tih, sem že tih user posted image  user posted image  Za kremšnito pa ne vem če bo šlo, pride stric zavarovalničar. Lahko greš pa po kremšnito pa k men prideš na kavo user posted image  (no, sej lahko prideš tud brez kemšnite user posted image )

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.1.2008 21:39:46   
dolenjka
Pa dobr ženske, a mate vse probleme z matematko? Januar ima še 21 dni! user posted image  user posted image  user posted image

A veste kaka panika bo v porodnišnicah februarja, pa še sam 29 dni ima? To bo še Janša vesel in se hvalil, kako je nataliteta pod to vlado zrasla user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 856
9.1.2008 21:40:07   
bamby
Kdo bi vedel, kakšne veze imata vidve vse povsod user posted image . Sploh pa meti samo denarnico odpre, pa je vse njeno. Saj veš, daje rojena za šoping user posted image . Pa kakšna HALO SLAŠČIČARNA verjetno tudi obstaja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 857
9.1.2008 21:41:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Sem že tih, sem že tih user posted image  user posted image  Za kremšnito pa ne vem če bo šlo, pride stric zavarovalničar. Lahko greš pa po kremšnito pa k men prideš na kavo user posted image  (no, sej lahko prideš tud brez kemšnite user posted image )

Ti si pa vsak dan bolj komot user posted image  Ne morem verjet! Zavarovalničar pride na dom (še dobr da je user posted image  ), pol bi pa še mene s kremšnito v roki rada na vratih vidla? Svaka ti čast, res si zmagovalka user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.1.2008 21:41:43   
mary_lou
Fak jest sm čist fertik sm dons celo stanovanje v nulo pospravla, vse cunce za otročka zrihtala, spakirala torbo za v porodnišnico, sebe pobarvala...... zdej bom pa sam dol padla in cakam da moj user posted image pride in če slučajno ne bo opazu da sm pobarvana in da je stanovanje tipi topi ga bom kr ustrelila ma čist res to dvoje on nikol ne opaz user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
9.1.2008 21:43:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Kdo bi vedel, kakšne veze imata vidve vse povsod user posted image . Sploh pa meti samo denarnico odpre, pa je vse njeno. Saj veš, daje rojena za šoping user posted image . Pa kakšna HALO SLAŠČIČARNA verjetno tudi obstaja.

Uf bamby, to je pa hudičevo dobra ideja! Ko mi porodniška izteče jo odprem, v Grosupljem naredim dobro reklamo in pomojem bom sam v en blok vozila, pa imela vseen v iber velik prometa user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.1.2008 21:44:29   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Fak jest sm čist fertik sm dons celo stanovanje v nulo pospravla, vse cunce za otročka zrihtala, spakirala torbo za v porodnišnico, sebe pobarvala...... zdej bom pa sam dol padla in cakam da moj user posted image pride in če slučajno ne bo opazu da sm pobarvana in da je stanovanje tipi topi ga bom kr ustrelila ma čist res to dvoje on nikol ne opaz user posted image user posted image user posted image

Taki so idrci user posted image user posted image user posted image . Še dobro, da da moj ni idrijčan, ker tudi on ne bi nič videl user posted image . Tako je pa pravo nasprotje in vidi še več kot bi si kdaj želela user posted image . Je pedanten bolj kot vsaka baba.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.1.2008 21:44:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

No, pol mu pa res srčno želim da opazi, ker drugače boš mama samohranilka, pa se predčasno greš od šoka lahko rodit in pol boš mela zaradi prehitevanja še z mano opravka user posted image  user posted image  user posted image

Mater sem razpoložena danes user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 862
9.1.2008 21:45:46   
MetiLu

Ti si pa vsak dan bolj komot user posted image  Ne morem verjet! Zavarovalničar pride na dom (še dobr da je user posted image  ), pol bi pa še mene s kremšnito v roki rada na vratih vidla? Svaka ti čast, res si zmagovalka user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  A ne? user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.1.2008 21:46:38   
bamby
Uf bamby, to je pa hudičevo dobra ideja! Ko mi porodniška izteče jo odprem, v Grosupljem naredim dobro reklamo in pomojem bom sam v en blok vozila, pa imela vseen v iber velik prometa user posted image  user posted image  user posted image

Ja tam v unmu križišču pri motelu boš imela pa res prometa user posted image user posted image user posted image . Pa dobre marcipanove tortice boš mogla pečt user posted image . Najbrž ne boš uhitela tako naglo delat, tolk bo prometa user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
9.1.2008 21:47:56   
dolenjka
Še dobr, da soseda zna dobr pečt, mogoče bi jo nagovorila da skup odpreva user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 865
9.1.2008 21:49:55   
bamby
Zanjo 10%, zate 90%, ker boš ravno novopečena mati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
9.1.2008 21:50:43   
bamby
... pa najboljša stranka je tvoja kolegica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 867
9.1.2008 21:50:45   
MetiLu
Madonca, a bomo dones četrti del odprle user posted image  user posted image  user posted image  Dolenjka, nehi grozit, k pol ne bo nobene več sem gor user posted image   Jest te tko že ne upoštevam več kej dost, pa zato še kar skoz gofljam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mary lou, a že gnezdiš? user posted image  user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 868
9.1.2008 21:51:35   
dolenjka
Mah ne vem, je kar podjetna, pa 3 otročke (res fletne) in ne vem če bi šlo. Mogoče bi se lahko za 55 - 45 zmenila, ker bi bla moja ideja user posted image  Sej bi pol teb dala 2,5% user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 869
9.1.2008 21:52:11   
bamby
Babuške, jaz vas zapuščam, ker moram Tima spravt spat.

nočko

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 870
9.1.2008 21:53:16   
dolenjka

Madonca, a bomo dones četrti del odprle user posted image  user posted image  user posted image  Dolenjka, nehi grozit, k pol ne bo nobene več sem gor user posted image   Jest te tko že ne upoštevam več kej dost, pa zato še kar skoz gofljam user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Mary lou, a že gnezdiš? user posted image  user posted image  

Ti se kar igrej s teto Pehto, pazi se če januarja rodiš, pridem v porodnišnico na obisk user posted image

Pa nehi Mary lou zaj...... ker i ti gnezdila že oktobra user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 871
9.1.2008 21:54:02   
nizy
Moj obisk Qlandije  danes v Kranju je odpadel.Je brat zbolu in sem ostala brez prevoza .No,kot pravte je vsaka stvar za nekaj dobra.Bom počakala do petka ,da bo s CSD denar za paketek nakazan,bo večje veselje zapravljat.user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 872
9.1.2008 21:54:30   
dolenjka
Nočko Bamby, sej jst se bom mogla tut spokat stran, ker je pri nas samo še slika, tona ni več od kar sem gor user posted image  Ampak sem šla na RR zato, ker se ni hotel kock več igrat z mano user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 873
9.1.2008 21:55:13   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Moj obisk Qlandije  danes v Kranju je odpadel.Je brat zbolu in sem ostala brez prevoza .No,kot pravte je vsaka stvar za nekaj dobra.Bom počakala do petka ,da bo s CSD denar za paketek nakazan,bo večje veselje zapravljat.user posted image  

Ti se pa res hitro učiš user posted image  Vidiš, boš v petek lahko še več zapravila user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 874
9.1.2008 22:00:31   
nizy
Jah sj ,če neb ve tolk čekirale o tem ,sploh nebi vedla,da bo v petek nakazilo.Bi pa danes manj zapravlauser posted image ,tko bo šlo precej več user posted image user posted image .
Pa,če je res v H&M 70% znižanje uuuhhhh.
Se jutri na pregledu še enkrat pozanimam,če je resuser posted image ,da bo nakup uspešen.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.