Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:55:58
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči, kot sem že povedala, je vsak bauhi lep, tudi tvoj!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:57:01
|
|
|
|
pina-1
|
ja mogoče je pa res beli tok... jaz sem sedaj v dobre pol ure mela 3 popadke.... ene dva taka malo bolj močna in dolga- taprava, in enega takega mini - brezveznega.. me prov zanima kaj se bo iz tega razvilo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:57:11
|
|
|
|
mlavla
|
februarka..tvoj buši se mi zdi pa tak tini mini..ampak lušten...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:59:04
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ja mogoče je pa res beli tok... jaz sem sedaj v dobre pol ure mela 3 popadke.... ene dva taka malo bolj močna in dolga- taprava, in enega takega mini - brezveznega.. me prov zanima kaj se bo iz tega razvilo. mogoče pa bo kaj... ali pa tudi ne..saj mene to heca že ene tri večere..pol se pa zmeri vse umiri...bomo videli kaj bo danes.. Pina kdaj imaš ti že rok? Kje pa kaj Maruša danes..pogrešam njene sezname
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:59:10
|
|
|
|
buči
|
Počasi se bom odklopila, ker prihaja večer. Moj dnevnik, pa kopanje, pa moja nadaljevanka, pa spat ... Potem bom vsaj 3 mesece brez tega ... Jutri zjutraj grem v P, če se ne javim, milsite name, upam, da bo možu uspelo javiti, če bo kaj. Mi je pa ravnokar sine rekel, da me bo pogrešal, ko bom v porodnišnici ... Punce, veselite se vaših in , ker vas bodo vsak dan znova razveseljevali in presenečali in boste videle, da je marsikaj v življenju vredno potrpeti, preživeti, se čemu odpovedati ali pa stisniti zobe! Naši otroci nam pozlatijo življenje! Vsaka bolečina, vsak strah bo pozabljen. To si prigovarjam, ker me je res strah ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:59:31
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka..tvoj buši se mi zdi pa tak tini mini..ampak lušten... To se teb sam zdi... Men se zdi pa ogromen. Bomo videli, kaj bo ven prišlo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:00:14
|
|
|
|
buči
|
Pina, če bo kaj, veliko sreče in hiter porod!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:03:26
|
|
|
|
buči
|
mlavla, moj trebuh ima obseh 133 cm! Nimam se več kam raztegnit! Pri Aljažu sem imela na koncu 124 cm, pa so rekli, da je ogromen. Včeraj je imela sestra probleme, ker je komaj namontirala ctg! Je pa res, da se mi pozna že od 2 meseca. No, sicer nikoli nisem bila suha. Najbrž vse pove, da sem šla v 1. razred s 34 kg ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:05:22
|
|
|
|
pina-1
|
mlavla, jaz mam rok okoli 22. vendar bo verjetno prej. tako sedaj že reče tudi moja G. Se pa jaz ne troštam kaj dosti da bo kej iz teh krčev. Dokler se ne dogaja v nekih intervalih je itak brez pomena. Ni še nobene novičke od naših punc in fantiča ki so šli v porodne.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:08:17
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mlavla, jaz mam rok okoli 22. vendar bo verjetno prej. tako sedaj že reče tudi moja G. Se pa jaz ne troštam kaj dosti da bo kej iz teh krčev. Dokler se ne dogaja v nekih intervalih je itak brez pomena. Ni še nobene novičke od naših punc in fantiča ki so šli v porodne. Ja jst tud nestrpno pričakujem te novičke....
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:09:01
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Počasi se bom odklopila, ker prihaja večer. Moj dnevnik, pa kopanje, pa moja nadaljevanka, pa spat ... Potem bom vsaj 3 mesece brez tega ... Jutri zjutraj grem v P, če se ne javim, milsite name, upam, da bo možu uspelo javiti, če bo kaj. Mi je pa ravnokar sine rekel, da me bo pogrešal, ko bom v porodnišnici ... Punce, veselite se vaših in , ker vas bodo vsak dan znova razveseljevali in presenečali in boste videle, da je marsikaj v življenju vredno potrpeti, preživeti, se čemu odpovedati ali pa stisniti zobe! Naši otroci nam pozlatijo življenje! Vsaka bolečina, vsak strah bo pozabljen. To si prigovarjam, ker me je res strah ... Buči le vzemi si čas zase...jutri bomo pa v mislih s teboj...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:10:58
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka..tvoj buši se mi zdi pa tak tini mini..ampak lušten... To se teb sam zdi... Men se zdi pa ogromen. Bomo videli, kaj bo ven prišlo. Veš tudi meni se zdi moj buši velik...pa mi nekateri pravijo, da ni..sploh zadnjič (sej sem to drugač že zadnjič omenila) sem bila prav jezna na eno prodajalko, ki mi je rekla če imam rok maja... bila pa sem v 37 tednu..grrrr
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:11:02
|
|
|
|
MetiLu
|
Buči, a jutri pol praviš jah ne vem če bo šlo Teta Pehta je men čist pretsrašila in noče ven. Pol se pa še skoz norca dela iz mene, babji, kar nej počaka, za vsakega šiba raste Imam enake znake kot Pina in Mlavla že par dni, pol pride pa večer, se pa vse neha jest bi pa že tok mojga pestvala Jutri spet pade en oreng sprehod, pa če po vseh štirih nazaj pridem Sej ne rabim omenjat, da sem spet mal šla cotke prelagat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:13:18
|
|
|
|
mlavla
|
jst sem pa zdele mojmu predlagala joto..pa je bil čist navdušen..tko,da ta večer nama ne uide... Upam, da s seboj prinese še akkšne pozitivne učinke ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:15:21
|
|
|
|
pina-1
|
mlavla tudi jaz sem mojmu rekla, da bi lahko svoji nerojeni hčeri pomagal malo na svet in bi lahko danes malo prerešetali "porodno pot" pa ni bil tako veselkot tovj. je reku da bo vidu kako se bo počutu. pa dedci
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:17:27
|
|
|
|
MetiLu
|
Pina, to je pomojem malo bolj gost izcedek, men se je tud pojavljal par dni nazaj. Buči, jest mam okol bauha 103 cm, pa sem štartala s 54 kg oz. z obsegom 63 cm okol pasu. Moj trebuh je ko medicinska žoga Grem zdej še vaše poškilit. Jest tud čakam novičke, kar dogaja dones. Jest en kup naših pogrešam. Lilchy se nam pa že zelo dolg ni oglasila Me pa zdele jezi tale net oz. RR, tko počas dela, da me vse mine, preden mi nov okenček odpre
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:24:52
|
|
|
|
buči
|
Moja soseda (žena priznanega G) pravi, da naj jutri v P diskretno pojamram, naj ne zaženem panike, da bi me mogoče pa le kar notri obdržali. Kaj bi dala za to! Bom ponoči malo premišljevala, kako izvesti kamuflažo ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:25:51
|
|
|
|
MetiLu
|
Pina, moj se je zadnjič neki nad položaji pritoževal, da itak lahko samo v enem al pa v dveh, ko da sva prej pa kamasutro izvajala Vsak izgovor je dober, sam ga čist štekam, najbrž mu je mal bed, ker sem tko okrogla in kar mal nepokretna, da sploh ne ve, kak bi se me lotil Punce lepi bauhiji
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 19:59:15
|
|
|
|
MetiLu
|
A dones bom pa jest imela samogovore Ola senioritas, que pasa?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:05:56
|
|
|
|
pina-1
|
meti ta s položaji je pa dobra mene še vedno kar neki dajejo popadki. sdaj že skoraj dve uri. Samo še vedno ne vem če je to kej konkretnega me pa vse boli. ko me trebuh ne boli me križ.. jao se meni zdi da bo to še doooolga noč a
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:13:03
|
|
|
|
Janey
|
Čer babike še kar nobene novice?? In kar nekaj jih pogrešam. Jaz sem danes cel dan letala okoli in nabirala kilometre. Zvečer se samo še v bano vležem in pol jotico skuham, pa da vidim, če bo jutri ctg pokazal kakšne hribčke. Sem že čisto obupala, da bi se do jutri kaj zgodilo. Sem bila ziher, da se bo. Pa vsak se kdaj zmoti sma pa danes polek tega da sma opravila dolg sprehod še kupila 2 darila za rojstni dan, tak da sma še po trgovinah letala. Pol pa sem šla k mami in sma šli še z njo na dooolg sprehod. Sem čisto polna energije in čisto nič utrujena to je samo dobro za porod Upam da jutri ctg kaj pokaže. Zdaj pa še malo pobrskam po netu pol pa v toplo bano...kak bo fino pol pridem pa še sem malo pokukat če se kaj dogaja in če že vse pridno spite.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:14:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Pina, mene tud, samo ne bolijo, vsaj zdi se mi Ah, jest bom kar doma čepela, dokler ne bo eno uro res tko, da bo treba predihavat, kar pa pri moji zlo veliki želji še ne kaže kmal trebuh mi redno otrdeva, samo nekih hudih bolečin pa ni zraven Tud men se zdi, da bo dolga noč al pa teden nisem si mislna, da bom tok nestrpno čakala dan D, sicer pa če pomislim, sem jest zmeri bla čist "živčna", če nisem takoj dobila tistga k sem si zamislna
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:14:32
|
|
|
|
Janey
|
buči moj trebuh je skoraj kopija tvojega mene je malo več skupaj v bokih.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:16:53
|
|
|
|
mary_lou
|
Poročilo s pregleda: obstajata 2 moznosti: 1.) al ma G ctg pokvarjen 2.) al pa da sm jest en čudn vesolc k ma 2 dni po PDP-ju ravno črto za popadke
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:22:06
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Poročilo s pregleda: obstajata 2 moznosti: 1.) al ma G ctg pokvarjen 2.) al pa da sm jest en čudn vesolc k ma 2 dni po PDP-ju ravno črto za popadke bo kar ta drugo...je pri meni bilo isto a ma katera gsm od marushe da bi jo malo povprašali kje je?? Ima pdp 9.2, tako da bi bilo čisto možno, da nam je pobegnila. Pa še to sem se spomnila, da jih je kar nekaj zmenjenih z andrejem da javi...andrej je v P no sej vem, da nisem odkrila amerike, samo sem razmišlala kak to, da se nič ne dogaja, če pa je bila zjutraj akcija
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?