|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.2.2008 18:55:58   
Februarka08
Buči, kot sem že povedala, je vsak bauhi lep, tudi tvoj!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
7.2.2008 18:57:01   
pina-1
ja mogoče je pa res beli tok...
jaz sem sedaj v dobre pol ure mela 3 popadke.... ene dva taka malo bolj močna in dolga- taprava, in enega takega mini - brezveznega.. me prov zanima kaj se bo iz tega razvilo.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
7.2.2008 18:57:11   
mlavla
februarka..tvoj buši se mi zdi pa tak tini mini..ampak lušten...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
7.2.2008 18:59:04   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ja mogoče je pa res beli tok...
jaz sem sedaj v dobre pol ure mela 3 popadke.... ene dva taka malo bolj močna in dolga- taprava, in enega takega mini - brezveznega.. me prov zanima kaj se bo iz tega razvilo.

mogoče pa bo kaj...
ali pa tudi ne..saj mene to heca že ene tri večere..pol se pa zmeri vse umiri...bomo videli kaj bo danes..
Pina kdaj imaš ti že rok?

Kje pa kaj Maruša danes..pogrešam njene seznameuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
7.2.2008 18:59:10   
buči
Počasi se bom odklopila, ker prihaja večer. Moj dnevnik, pa kopanje, pa moja nadaljevanka, pa spat ... Potem bom vsaj 3 mesece brez tega ... user posted image  Jutri zjutraj grem v P, če se ne javim, milsite name, upam, da bo možu uspelo javiti, če bo kaj.

Mi je pa ravnokar sine rekel, da me bo pogrešal, ko bom v porodnišnici ... user posted image

Punce, veselite se vaših user posted image  in user posted image , ker vas bodo vsak dan znova razveseljevali in presenečali in boste videle, da je marsikaj v življenju vredno potrpeti, preživeti, se čemu odpovedati ali pa stisniti zobe! Naši otroci nam pozlatijo življenje! Vsaka bolečina, vsak strah bo pozabljen.

To si prigovarjam, ker me je res strah ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
7.2.2008 18:59:31   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

februarka..tvoj buši se mi zdi pa tak tini mini..ampak lušten...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image To se teb sam zdi...user posted image user posted image user posted image Men se zdi pa ogromen.user posted image Bomo videli, kaj bo ven prišlo.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5281
7.2.2008 19:00:14   
buči
Pina, če bo kaj, veliko sreče in hiter porod!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
7.2.2008 19:03:26   
buči
mlavla, moj trebuh ima obseh 133 cm! Nimam se več kam raztegnit! Pri Aljažu sem imela na koncu 124 cm, pa so rekli, da je ogromen. Včeraj je imela sestra probleme, ker je komaj namontirala ctg! user posted image  Je pa res, da se mi pozna že od 2 meseca. No, sicer nikoli nisem bila suha. Najbrž vse pove, da sem šla v 1. razred s 34 kg ...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5283
7.2.2008 19:05:22   
pina-1
mlavla, jaz mam rok okoli 22. vendar bo verjetno prej. tako sedaj že reče tudi moja G.
Se pa jaz ne troštam kaj dosti da bo kej iz teh krčev. Dokler se ne dogaja v nekih intervalih je itak brez pomena.

Ni še nobene novičke od naših punc in fantiča ki so šli v porodne.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
7.2.2008 19:08:17   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

mlavla, jaz mam rok okoli 22. vendar bo verjetno prej. tako sedaj že reče tudi moja G.
Se pa jaz ne troštam kaj dosti da bo kej iz teh krčev. Dokler se ne dogaja v nekih intervalih je itak brez pomena.

Ni še nobene novičke od naših punc in fantiča ki so šli v porodne.

Ja jst tud nestrpno pričakujem te novičke....

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
7.2.2008 19:09:01   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Počasi se bom odklopila, ker prihaja večer. Moj dnevnik, pa kopanje, pa moja nadaljevanka, pa spat ... Potem bom vsaj 3 mesece brez tega ... user posted image  Jutri zjutraj grem v P, če se ne javim, milsite name, upam, da bo možu uspelo javiti, če bo kaj.

Mi je pa ravnokar sine rekel, da me bo pogrešal, ko bom v porodnišnici ... user posted image

Punce, veselite se vaših user posted image  in user posted image , ker vas bodo vsak dan znova razveseljevali in presenečali in boste videle, da je marsikaj v življenju vredno potrpeti, preživeti, se čemu odpovedati ali pa stisniti zobe! Naši otroci nam pozlatijo življenje! Vsaka bolečina, vsak strah bo pozabljen.

To si prigovarjam, ker me je res strah ...

Buči le vzemi si čas zase...jutri bomo pa v mislih s teboj...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
7.2.2008 19:10:58   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

user posted image user posted image user posted image user posted image To se teb sam zdi...user posted image user posted image user posted image Men se zdi pa ogromen.user posted image Bomo videli, kaj bo ven prišlo.user posted image

Veš tudi meni se zdi moj buši velik...pa mi nekateri pravijo, da ni..sploh zadnjič (sej sem to drugač že zadnjič omenila) sem bila prav jezna na eno prodajalko, ki mi je rekla če imam rok maja...user posted image bila pa sem v 37 tednu..grrrr

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
7.2.2008 19:11:02   
MetiLu
Buči, a jutri pol praviš user posted image  jah ne vem če bo šlo user posted image  Teta Pehta je men čist pretsrašila user posted image  in noče ven. Pol se pa še skoz norca dela iz mene, user posted image  babji, kar nej počaka, za vsakega šiba raste user posted image  user posted image  user posted image
Imam enake znake kot Pina in Mlavla že par dni, pol pride pa večer, se pa vse neha user posted image  user posted image  jest bi pa že tok mojga user posted image pestvala user posted image  Jutri spet pade en oreng sprehod, pa če po vseh štirih nazaj pridem user posted image  user posted image  user posted image  Sej ne rabim omenjat, da sem spet mal šla cotke prelagat user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
7.2.2008 19:13:18   
mlavla
jst sem pa zdele mojmu predlagala joto..pa je bil čist navdušen..tko,da ta večer nama ne uide...user posted image
Upam, da s seboj prinese še akkšne pozitivne učinke ...user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5289
7.2.2008 19:15:21   
pina-1
mlavla tudi jaz sem mojmu rekla, da bi lahko svoji nerojeni hčeri pomagal malo na svet in bi lahko danes malo prerešetali "porodno pot"user posted image user posted image  pa ni bil tako veselkot tovj. je reku da bo vidu kako se bo počutu.user posted image  pa dedci

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5290
7.2.2008 19:17:27   
MetiLu
Pina, to je pomojem malo bolj gost izcedek, men se je tud pojavljal par dni nazaj.

Buči, jest mam okol bauha 103 cm, pa sem štartala s 54 kg oz. z obsegom 63 cm okol pasu. Moj trebuh je ko medicinska žoga user posted image  user posted image  user posted image
Grem zdej še vaše poškilit.

Jest tud čakam novičke, kar dogaja dones. Jest en kup naših user posted image  pogrešam. Lilchy se nam pa že zelo dolg ni oglasila user posted image

Me pa zdele jezi tale net oz. RR, tko počas dela, da me vse mine, preden mi nov okenček odpre user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
7.2.2008 19:24:52   
buči
Moja soseda (žena priznanega G) pravi, da naj jutri v P diskretno pojamram, naj ne zaženem panike, da bi me mogoče pa le kar notri obdržali. Kaj bi dala za to! Bom ponoči malo premišljevala, kako izvesti kamuflažo ...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
7.2.2008 19:25:51   
MetiLu
Pina, moj se je zadnjič neki nad položaji pritoževal, da itak lahko samo v enem al pa v dveh, ko da sva prej pa kamasutro izvajala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Vsak izgovor je dober, sam ga čist štekam, najbrž mu je mal bed, ker sem tko okrogla in kar mal nepokretna, da sploh ne ve, kak bi se me lotil user posted image  user posted image  user posted image

Punce lepi bauhiji user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
7.2.2008 19:59:15   
MetiLu
A dones bom pa jest imela samogovore user posted image

Ola senioritas, que pasa?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
7.2.2008 20:05:56   
pina-1
meti  ta s položaji je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

mene še vedno kar neki dajejo popadki. sdaj že skoraj dve uri. Samo še vedno ne vem če je to kej konkretnegauser posted image  me pa vse boli. ko me trebuh ne boli me križ.. jao se meni zdi da bo to še doooolga nočuser posted image

a

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
7.2.2008 20:13:03   
Janey
Čer babike

še kar nobene novice?? In kar nekaj jih pogrešam. Jaz sem danes cel dan letala okoli in nabirala kilometre. Zvečer se samo še v bano vležem in pol jotico skuham, pa da vidim, če bo jutri ctg pokazal kakšne hribčke. Sem že čisto obupala, da bi se do jutri kaj zgodilo. Sem bila ziher, da se bo. Pa vsak se kdaj zmotiuser posted image user posted image

sma pa danes polek tega da sma opravila dolg sprehod še kupila 2 darila za rojstni dan, tak da sma še po trgovinah letala. Pol pa sem šla k mami in sma šli še z njo na dooolg sprehod. Sem čisto polna energije in čisto nič utrujenauser posted image user posted image to je samo dobro za poroduser posted image user posted image user posted image

Upam da jutri ctg kaj pokaže. Zdaj pa še malo pobrskam po netu pol pa v toplo bano...kak bo finouser posted image user posted image pol pridem pa še sem malo pokukat če se kaj dogaja in če že vse pridno spite.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5296
7.2.2008 20:14:24   
MetiLu
Pina, mene tud, samo ne bolijo, vsaj zdi se mi user posted image  Ah, jest bom kar doma čepela, dokler ne bo eno uro res tko, da bo treba predihavat, kar pa pri moji zlo veliki želji še ne kaže kmal user posted image  trebuh mi redno otrdeva, samo nekih hudih bolečin pa ni zraven user posted image

Tud men se zdi, da bo dolga noč user posted image  al pa teden user posted image  nisem si mislna, da bom tok nestrpno čakala dan D, sicer pa če pomislim, sem jest zmeri bla čist "živčna", če nisem takoj dobila tistga k sem si zamislna user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
7.2.2008 20:14:32   
Janey
buči moj trebuh je skoraj kopija tvojegauser posted image user posted image user posted image mene je malo več skupaj v bokih.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
7.2.2008 20:16:53   
mary_lou
Poročilo s pregleda:

obstajata 2 moznosti:
1.)  al ma G ctg pokvarjen
2.)  al pa da sm jest en čudn vesolc k ma 2 dni po PDP-ju ravno črto za popadke

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5299
7.2.2008 20:22:06   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Poročilo s pregleda:

obstajata 2 moznosti:
1.)  al ma G ctg pokvarjen
2.)  al pa da sm jest en čudn vesolc k ma 2 dni po PDP-ju ravno črto za popadke

bo kar ta drugo...je pri meni bilo istouser posted image user posted image

a ma katera gsm od marushe da bi jo malo povprašali kje je?? Ima pdp 9.2, tako da bi bilo čisto možno, da nam je pobegnila. Pa še to sem se spomnila, da jih je kar nekaj zmenjenih z andrejem da javi...andrej je v P user posted image user posted image user posted image user posted image no sej vem, da nisem odkrila amerike, samo sem razmišlala kak to, da se nič ne dogaja, če pa je bila zjutraj akcijauser posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?