|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.2.2008 13:52:26   
ELMA
Pa še  HVALA bi vam rekla!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5226
7.2.2008 13:59:32   
ELMA
Azdaj ste pa vse izginile.   Kje ste ?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5227
7.2.2008 14:00:08   
ELMA
Aste šle van na sončka???

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5228
7.2.2008 14:12:52   
Bajsa
Ojla!
Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki pridno dihate in pritiskate, pa želim čimhitrejši porod!
Poročilo od danes: vse še zaprto, plodovnica čista, nč še ne bo. Naslednji pregled amnioskopija bo v ponedeljek, če se do takrat nič ne spremeni. Je pa tko, da itak bom verjetno najkasneje 14.2. rodila, ker to bo pa že 10 dan po PDP-ju in takrat bi mi pa res že lohk sprožl, a ne. Sm tk žalostna user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem kuhat kosilo.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5229
7.2.2008 14:21:10   
ELMA
Bajsa ne bodi žalostna se ti ne bo notri ostala ,verjami mi ,meni tudi  prvič  ni  je šla van moja bebica...

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 5230
7.2.2008 14:21:49   
Ms. Anna
Pozdravljene!!!!!!!!

Po dolgem času vam spet malo pišem, čeprav sem z vsem na tekočem.

ČESTITKE VSEM MAMICAM IN NJIHOVIM OTROČKOM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSEM, KI PA STE PRAVKAR V AKCIJI PA ČIM LAŽJE IN HITRO OPRAVTE!!!!!

Jaz še kar čakam, čeprav bi po eni strani rada, da je že mimo, samo ctg še nič ne kaže. Bo že.

lp

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 5231
7.2.2008 14:22:11   
ELMA
Mal se hecam, da se nasm ejiš...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5232
7.2.2008 14:23:35   
Janey
uu kak je bilo fino, sma šla na špancir po mestu pa na eno kavouser posted image user posted image user posted image sonček je  najbolšiuser posted image user posted image

listek, lara, anandrej stiskamo pestkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa počasi kosilo.

danes bo jotica padla četudi bolj teško in pika!
do kdaj je luna??

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5233
7.2.2008 14:27:13   
larisa
No tudi jaz končno s pregleda in vidim da se je v tem dopoldnevu ful dogajalo, jih tolk rojeva da kar težko sledim.... Vsem želim srečno in čim manj boleče.....user posted image

Pri meni pa na ctg-ju nič posebnega, nč ne dogaja ampak sem pa kar nekaj odprta....sploh ne vem kako to, da sem odprta, popadkov pa nobenih ne čutim user posted image user posted image  Tko da ko sem se peljala domov s pregleda, sem šla kar k frizerju, da so me zrihtali, če se slučajno začne kej dogajat....V ponedeljek mam pa spet ctg...
Sem pa spoznala našo Nizy in se mi prav smili, ker je že tolk čez rok, pa nč ne dogaja.....

Nizy, a si vsaj kaj odprta? Kaj ti je pa velumni G. kej rekel???

Meti kdaj maš pa ti spet kontrolo, k si tud odprta??

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 5234
7.2.2008 14:43:00   
buči
Jaz ne bom več jote kuhala, ker me danes takoooooooooooo boli tam spodaj, da tudi sedet ne morem! Kot da bi me od znotraj žokalo. Za popuser posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5235
7.2.2008 14:44:08   
buči
Janey, a so ti kaj rekli, kdaj ti sprožijo, če se ne bo samo od sebe nič začelo?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5236
7.2.2008 14:45:32   
buči
Tak lep sonček imamo, jaz pa še do balkona ne morem, ker me takooooooooo boli!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5237
7.2.2008 14:46:13   
Suzi*
Pinči, upam, da ne bom pobegnila. En teden ima naše dete še prepoved. user posted image  Zaenkrat nič novega, edin ni mi jasno od kod rjav izcedek. user posted image user posted image  Dete je pa itak migasto.
Sem zdele še generalno po hladilniku naredila. Sem tolk vesela, da je kaj. user posted image
Zdej bo pa kmal mami prišla pome, greva po tamalga, pol pa k njim. Bova malo na sončku, pa na kosilu, pol pa domov. user posted image  Moj pride šele zvečer al pa ponoči, ker še v službi časti za RD. Je pa obveščen, da naj bo lepo priden in ves čas dosegliv na mobiju.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5238
7.2.2008 14:48:40   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Janey, a so ti kaj rekli, kdaj ti sprožijo, če se ne bo samo od sebe nič začelo?

ja 14 po rokuuser posted image user posted image user posted image user posted image  

ej če mam take dirke okoli in vse...ne vem več kaj še lahko nardim, da ga malo poženem user posted image bom začela donat pit, ki odpira tud najbolj zaprteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5239
7.2.2008 14:49:12   
buči
A veste, da sem danes prvič sanjala, da sem spet brez trebuha! Pa še totalno suha sem bila, kar nikoli nisem bila v resnici ... user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5240
7.2.2008 14:50:25   
buči
Joj, Janey, meni se bo strgalo, če me bodo pustili čakat 14 dni!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5241
7.2.2008 15:09:32   
polonca78
14 dni?!?! pa da umrem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image 2 dni zamude, pa sem že čist fertik, kaj šele 14 dni. user posted image

res pa je danes tko lep sonček, da ful lažje vse skup prestajam. gledam kako nas hitro po desni prehitevajo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5242
7.2.2008 15:13:44   
larisa
Kje pa je Marusah, ker ni nobenega novega seznamčka??

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 5243
7.2.2008 15:18:12   
MetiLu
Larisa, jaz imam naslednjo kontrolo na rok (15.2.) samo srčno upam, da bomo takrat že cartali. Trenutno me daje smo otrdevanje trebuha, pravih popadkov pa ni. Tud jest ne vem, kako sem lahko odprta, če se nič konkretno ne dogaja? Al pa se, pa jaz sploh ne vem user posted image  Mam pa zdele še kar rjav izcedek od tiste krvavitve...
Sem pa dones čist psihično pripravljena, da grem. Upam, da me tole razpoloženje ne mine user posted image  user posted image  user posted image

Buči, kaj zdej, a boš šla dones al počakava na soboto. Jaz jutri ne bi, mi tale praznik nič ne sede user posted image

Grem zdele na sprehod, mal še sonček ulovit, pol si bom pa knedeljčke skuhala, moj tako spet zunaj je...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5244
7.2.2008 15:52:48   
dolenjka
Dan user posted image

Samo na hitro, pol grem pa za 15 min kavč likat user posted image

CTG ena sama ravna črta, no skoraj user posted image  Srček user posted image  super, se pa že mal umirja, ampak to še nič ne pomeni. Odprta še nič, torej vse pod kontrolo.
Naslednji CTG imam v ponedeljek 11.2.

Sem šla pa potem še k frizerju in imam novo barvo, pa še manikuro so mi naredili zastonj user posted image  user posted image  user posted image  Pa da ne omenjam super masaže glave in vratu user posted image
Mojga sem za v soboto naročila na striženje in med tem bom sebi privoščila še pedikuro user posted image  Upam samo, da me ne ujame vrtničin sindrom in grem pol rodit user posted image  user posted image  Imava potem namen še na tržnico skočit, ker bo tak lep dan user posted image
No, pol sem se šla pa še mal Meti in sem šopingirala v Markurju, pa v Hofer sem skočila in nato še po fasngo v Leclerc user posted image  Zdej mam pa dost in grem mal na kavč!

Čestitke maji80 za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vsem ki dihajo pa želim da čim prej mine in končno popestvajo svoje štručke user posted image

Se beremo proti večeru user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5245
7.2.2008 15:53:22   
MetiLu
Ej, kam ste pa vse ušle? user posted image  jest sem že s sprehoda, sem trebuh kar v rokah nazaj prinesla, ni šlo prov daleč user posted image  me je tko štihlno v križu, sem šla ko pingvinček nazaj user posted image  user posted image  
No, vodica za knedlčke se že greje, tko, da bo kmalu papica user posted image

Tale sonček dones me je pa čist razvedril user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5246
7.2.2008 16:01:54   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

No, pol sem se šla pa še mal Meti in sem šopingirala v Markurju, pa v Hofer sem skočila in nato še po fasngo v Leclerc user posted image  Zdej mam pa dost in grem mal na kavč!

user posted image user posted image user posted image user posted image  Blagor se teb, jest sem se že malo težje domov pripeljala, tko da zame res ni več tega športa user posted image  user posted image

Kakšno barvo pa maš zdej, a samo svežo al drugo?
A bi mi prosim lahko odpustnico mal prej napisala, npr. že dones? user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5247
7.2.2008 16:07:16   
Neni13
Sem ravno iz pregleda... A zdaj me bodo pa kar vse Celjanke prehitele..user posted image
Prvo kati kati, misar, zdaj pa se Lara76!!

Punce, jaz ima danes PDP, pa sem se cist zaprta!!!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5248
7.2.2008 16:17:35   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image  Blagor se teb, jest sem se že malo težje domov pripeljala, tko da zame res ni več tega športa user posted image  user posted image

Kakšno barvo pa maš zdej, a samo svežo al drugo?
A bi mi prosim lahko odpustnico mal prej napisala, npr. že dones? user posted image

Barva je samo obnovljena, po porodu pade kaj odbitega user posted image  user posted image  user posted image

Odpustnico? Žal punca še nismo 14.2.! Lahko si pa tako predrzna kot kolegice, pa vseeno greš, če si upaš user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5249
7.2.2008 16:32:43   
Februarka08
Kaj je zdej? A nas še ne mislijo zaklent?user posted image
Me zanima, kako punce predihavajo zdajle... Ali se pa že cartajo. Prav komaj čakam da kaj novega izvemo...
Jaz sem imela danes toliko obiskov napovedanih, zdaj pa nobenga.user posted image No ja, sem vsaj malo pospravila po stanovanju, z pudingom in smetano se bom mogla pa zgleda sama basat.user posted image No problem.
Mi pa danes čudno otrdeva trebuh... Luna ga daje pomoje.user posted image Naj še malo počaka...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?