Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:52:26
|
|
|
|
ELMA
|
Pa še HVALA bi vam rekla!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 13:59:32
|
|
|
|
ELMA
|
Azdaj ste pa vse izginile. Kje ste ?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:00:08
|
|
|
|
ELMA
|
Aste šle van na sončka???
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:12:52
|
|
|
|
Bajsa
|
Ojla! Čestitke vsem novim mamicam Vsem, ki pridno dihate in pritiskate, pa želim čimhitrejši porod! Poročilo od danes: vse še zaprto, plodovnica čista, nč še ne bo. Naslednji pregled amnioskopija bo v ponedeljek, če se do takrat nič ne spremeni. Je pa tko, da itak bom verjetno najkasneje 14.2. rodila, ker to bo pa že 10 dan po PDP-ju in takrat bi mi pa res že lohk sprožl, a ne. Sm tk žalostna Grem kuhat kosilo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:21:10
|
|
|
|
ELMA
|
Bajsa ne bodi žalostna se ti ne bo notri ostala ,verjami mi ,meni tudi prvič ni je šla van moja bebica...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:21:49
|
|
|
|
Ms. Anna
|
Pozdravljene!!!!!!!! Po dolgem času vam spet malo pišem, čeprav sem z vsem na tekočem. ČESTITKE VSEM MAMICAM IN NJIHOVIM OTROČKOM!!! VSEM, KI PA STE PRAVKAR V AKCIJI PA ČIM LAŽJE IN HITRO OPRAVTE!!!!! Jaz še kar čakam, čeprav bi po eni strani rada, da je že mimo, samo ctg še nič ne kaže. Bo že. lp
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:22:11
|
|
|
|
ELMA
|
Mal se hecam, da se nasm ejiš...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:23:35
|
|
|
|
Janey
|
uu kak je bilo fino, sma šla na špancir po mestu pa na eno kavo sonček je najbolši listek, lara, anandrej stiskamo pestke Zdaj pa počasi kosilo. danes bo jotica padla četudi bolj teško in pika! do kdaj je luna??
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:27:13
|
|
|
|
larisa
|
No tudi jaz končno s pregleda in vidim da se je v tem dopoldnevu ful dogajalo, jih tolk rojeva da kar težko sledim.... Vsem želim srečno in čim manj boleče..... Pri meni pa na ctg-ju nič posebnega, nč ne dogaja ampak sem pa kar nekaj odprta....sploh ne vem kako to, da sem odprta, popadkov pa nobenih ne čutim Tko da ko sem se peljala domov s pregleda, sem šla kar k frizerju, da so me zrihtali, če se slučajno začne kej dogajat....V ponedeljek mam pa spet ctg... Sem pa spoznala našo Nizy in se mi prav smili, ker je že tolk čez rok, pa nč ne dogaja..... Nizy, a si vsaj kaj odprta? Kaj ti je pa velumni G. kej rekel??? Meti kdaj maš pa ti spet kontrolo, k si tud odprta??
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:43:00
|
|
|
|
buči
|
Jaz ne bom več jote kuhala, ker me danes takoooooooooooo boli tam spodaj, da tudi sedet ne morem! Kot da bi me od znotraj žokalo. Za pop
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:44:08
|
|
|
|
buči
|
Janey, a so ti kaj rekli, kdaj ti sprožijo, če se ne bo samo od sebe nič začelo?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:45:32
|
|
|
|
buči
|
Tak lep sonček imamo, jaz pa še do balkona ne morem, ker me takooooooooo boli!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:46:13
|
|
|
|
Suzi*
|
Pinči, upam, da ne bom pobegnila. En teden ima naše dete še prepoved. Zaenkrat nič novega, edin ni mi jasno od kod rjav izcedek. Dete je pa itak migasto. Sem zdele še generalno po hladilniku naredila. Sem tolk vesela, da je kaj. Zdej bo pa kmal mami prišla pome, greva po tamalga, pol pa k njim. Bova malo na sončku, pa na kosilu, pol pa domov. Moj pride šele zvečer al pa ponoči, ker še v službi časti za RD. Je pa obveščen, da naj bo lepo priden in ves čas dosegliv na mobiju.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:48:40
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Janey, a so ti kaj rekli, kdaj ti sprožijo, če se ne bo samo od sebe nič začelo? ja 14 po roku ej če mam take dirke okoli in vse...ne vem več kaj še lahko nardim, da ga malo poženem bom začela donat pit, ki odpira tud najbolj zaprte
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:49:12
|
|
|
|
buči
|
A veste, da sem danes prvič sanjala, da sem spet brez trebuha! Pa še totalno suha sem bila, kar nikoli nisem bila v resnici ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 14:50:25
|
|
|
|
buči
|
Joj, Janey, meni se bo strgalo, če me bodo pustili čakat 14 dni!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 15:09:32
|
|
|
|
polonca78
|
14 dni?!?! pa da umrem!!! 2 dni zamude, pa sem že čist fertik, kaj šele 14 dni. res pa je danes tko lep sonček, da ful lažje vse skup prestajam. gledam kako nas hitro po desni prehitevajo
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 15:13:44
|
|
|
|
larisa
|
Kje pa je Marusah, ker ni nobenega novega seznamčka??
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 15:18:12
|
|
|
|
MetiLu
|
Larisa, jaz imam naslednjo kontrolo na rok (15.2.) samo srčno upam, da bomo takrat že cartali. Trenutno me daje smo otrdevanje trebuha, pravih popadkov pa ni. Tud jest ne vem, kako sem lahko odprta, če se nič konkretno ne dogaja? Al pa se, pa jaz sploh ne vem Mam pa zdele še kar rjav izcedek od tiste krvavitve... Sem pa dones čist psihično pripravljena, da grem. Upam, da me tole razpoloženje ne mine Buči, kaj zdej, a boš šla dones al počakava na soboto. Jaz jutri ne bi, mi tale praznik nič ne sede Grem zdele na sprehod, mal še sonček ulovit, pol si bom pa knedeljčke skuhala, moj tako spet zunaj je...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 15:52:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Samo na hitro, pol grem pa za 15 min kavč likat CTG ena sama ravna črta, no skoraj Srček super, se pa že mal umirja, ampak to še nič ne pomeni. Odprta še nič, torej vse pod kontrolo. Naslednji CTG imam v ponedeljek 11.2. Sem šla pa potem še k frizerju in imam novo barvo, pa še manikuro so mi naredili zastonj Pa da ne omenjam super masaže glave in vratu Mojga sem za v soboto naročila na striženje in med tem bom sebi privoščila še pedikuro Upam samo, da me ne ujame vrtničin sindrom in grem pol rodit Imava potem namen še na tržnico skočit, ker bo tak lep dan No, pol sem se šla pa še mal Meti in sem šopingirala v Markurju, pa v Hofer sem skočila in nato še po fasngo v Leclerc Zdej mam pa dost in grem mal na kavč! Čestitke maji80 za Vsem ki dihajo pa želim da čim prej mine in končno popestvajo svoje štručke Se beremo proti večeru
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 15:53:22
|
|
|
|
MetiLu
|
Ej, kam ste pa vse ušle? jest sem že s sprehoda, sem trebuh kar v rokah nazaj prinesla, ni šlo prov daleč me je tko štihlno v križu, sem šla ko pingvinček nazaj No, vodica za knedlčke se že greje, tko, da bo kmalu papica Tale sonček dones me je pa čist razvedril
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 16:01:54
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, pol sem se šla pa še mal Meti in sem šopingirala v Markurju, pa v Hofer sem skočila in nato še po fasngo v Leclerc Zdej mam pa dost in grem mal na kavč! Blagor se teb, jest sem se že malo težje domov pripeljala, tko da zame res ni več tega športa Kakšno barvo pa maš zdej, a samo svežo al drugo? A bi mi prosim lahko odpustnico mal prej napisala, npr. že dones?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 16:07:16
|
|
|
|
Neni13
|
Sem ravno iz pregleda... A zdaj me bodo pa kar vse Celjanke prehitele.. Prvo kati kati, misar, zdaj pa se Lara76!! Punce, jaz ima danes PDP, pa sem se cist zaprta!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 16:17:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka No, pol sem se šla pa še mal Meti in sem šopingirala v Markurju, pa v Hofer sem skočila in nato še po fasngo v Leclerc Zdej mam pa dost in grem mal na kavč! Blagor se teb, jest sem se že malo težje domov pripeljala, tko da zame res ni več tega športa Kakšno barvo pa maš zdej, a samo svežo al drugo? A bi mi prosim lahko odpustnico mal prej napisala, npr. že dones? Barva je samo obnovljena, po porodu pade kaj odbitega Odpustnico? Žal punca še nismo 14.2.! Lahko si pa tako predrzna kot kolegice, pa vseeno greš, če si upaš
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 16:32:43
|
|
|
|
Februarka08
|
Kaj je zdej? A nas še ne mislijo zaklent? Me zanima, kako punce predihavajo zdajle... Ali se pa že cartajo. Prav komaj čakam da kaj novega izvemo... Jaz sem imela danes toliko obiskov napovedanih, zdaj pa nobenga. No ja, sem vsaj malo pospravila po stanovanju, z pudingom in smetano se bom mogla pa zgleda sama basat. No problem. Mi pa danes čudno otrdeva trebuh... Luna ga daje pomoje. Naj še malo počaka...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?