Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 16:53:17
|
|
|
|
MetiLu
|
Ok Dolenjka, počakam še do sobote, pol grem pa mimo vrste
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 16:58:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ok Dolenjka, počakam še do sobote, pol grem pa mimo vrste No, pa da še ta film vidim
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 17:11:20
|
|
|
|
buči
|
MetiLu, dajva kar jutri, ti prinesem še sveže mufine, ki jih ravnokar pečeva z Aljažem ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 17:27:17
|
|
|
|
buči
|
Pa sem ostala sama ... Da ne bom spet imela samogovorov, grem še jaz!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:07:21
|
|
|
|
Februarka08
|
Še nobene novičke.... Pa nikjer nobene? Men je pa tako dolgčas... Sem dodala v album 2 novi slikici bušija, čeprav za moje pojme ostaja vedno enak in pa slikala sem torbo... Jah no prav, pol grem pa še jest...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:09:55
|
|
|
|
pina-1
|
ola...ne morem verjeti da ni nobene on line končno se je naša dečva zbudila. je začela neki mlega rogovilit po bauhiju... Zgleda se je dečva res naspala in je še večja zaspanka kot njena mami eno vprašanje. danes sem pa jaz "zgubila" kar nekaj sluzi. je pa bla taka bela amapk kar vlečljiva in gosta? se še keri to dogaja?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:12:30
|
|
|
|
pina-1
|
februarka maš prov lep bauhi. malo bolj mikine sorte sam o je pa tak lep... torba je tudi lepa.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:15:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Ooooooo, pina... Končno ena. Hvala... Ja, na slikah se mi zdi ful majhen, v živo pa ne glih... No ja, sam upam da ne bo prav majhno dete... Ne vem kje so vse ... Zgleda da joto kuhajo, da bi čimprej ven pogledali... Jaz upam da še vztrajam do valentinovega, potem pa jest tud začnem z joto pa če grem pol kuj čez 5 minut rodit.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:17:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Sm ti pozabla odgovort... Tud jest mam kar dost belga toka - danes je tak, bolj gost - rumeno bel. Ne vem od kaj... Mogoče, ker me je neki čudno dajalo dopoldne... Pa še zdaj me vsake tolko neki špikne... Pomoje, da je ta beli tok kar normalen... Če je pa kaj krvi vmes, je pa čep. Jaz vedno tako čekiram v hlačke, da skor diplomiram.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:26:12
|
|
|
|
buči
|
Jaz imam tudi beli tok, je pa to sigurno to, ker mi je včeraj potrdila g.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:27:42
|
|
|
|
pina-1
|
februarka, sej belega toka mam tudi jaz že celo nosečnost v obilnih količinah, samo tolko goste sluzi pa nisem še imela... mene tudi neki črviči in boli trebuh... sem mele en dober popadek ene 10 minut nazaj, sedaj pa ne vem ali se novi pripravlja ali me samo boli. mahhhhhh
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:28:25
|
|
|
|
pina-1
|
o buči dan!!! kako smo ?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:29:39
|
|
|
|
buči
|
Pina, zna biti beli tok tak kot če jajce ubuješ, pa se beljak začne ravno strjevat. Mene tudi že cel dan vse boli, kao popadek - vsaj tako se ga jaz spomnim od 1 , da se je začenjalo, samo včeraj mi ctg takega ni zaznal, se pravi, da to ni to.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:31:54
|
|
|
|
buči
|
Upam, da me jutri kar v p obdržijo, ker moram na ctg. Naj bi bil mali preveč umirjen, samo danes se mi oglaša res 1x na vsako uro, bolj nežno, le od 15h do 16.30 je malo bolj aktivno akrobacije - znosne -zganjal.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:32:57
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jaz imam tudi beli tok, je pa to sigurno to, ker mi je včeraj potrdila g. Kaj pa naj bi blo to?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:34:22
|
|
|
|
buči
|
beli tok, mislim, da ni kaj drugega. Sem se trapasto izrazila ...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:36:06
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči beli tok, mislim, da ni kaj drugega. Sem se trapasto izrazila ... Ok., kul, hvala.....sem že mislila da to pomeni da se začenja.....
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:37:48
|
|
|
|
buči
|
Joj, punce, sem malo vaše bušije pogledala. Kako imate elegantne ... Jaz kar ne vem, če si upam dat mojega gromozanca gor. Res, da sem v dimenzijah, pa kile ... Je pa res, da edino med nosečnostjo nimam rešilnih šlaufkov! Ha ha ha !
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:39:48
|
|
|
|
buči
|
Larisa, če nisi čisto prepričana, kaj ti ven teče, obstaja v Sanolaborju tester za plodovnico. Meni jo je pri 1 dala kolegica, ampak mislim, da nisi potem nič bolje pomirjena, ker ti žez nekaj ur spet ful teče ven, pa bi lahko celo škatlo porabil v pol dneva. Je pa drago.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:44:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Buči, kar daj kakšno fotko gor... Vsi radi bauhije gledamo, pa naj bo kakršenkoli že je. Vsak bauhi od je najlepši! Sem ravno puding pojedla, zdaj me pa spet neki štoka. Bo treba kar kmal pod tuš, pol pa na kavčka počivat...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:44:49
|
|
|
|
buči
|
OK, sem ga dala vseeno gor.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:45:49
|
|
|
|
buči
|
Sicer pa najkasneje v 14 dneh gre! Vsaj delno. Upam pa, da me ne bodo pustili toliko časa čakat!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:46:38
|
|
|
|
larisa
|
Ne ne, sam mam ful tak gost beli tok, pa sem mislila da za to govorite, da kej pomeni Dons itak od pregleda mal krvavim, pa je vse zmešano.... Hvala za info. anyway..... Zdej grem pa na zame pomoje zadnjo žurko pred prihodom ...hehehe, spet bom edina trezna...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:49:37
|
|
|
|
buči
|
A sploh še lahko hodite naokoli?! Mene tako vse boli, da ne pridem niti do kleti! Pa tako si želim sprehoda, bolje pohoda, kilometrskega in še dlje!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 18:54:57
|
|
|
|
mlavla
|
ojla..sem spet prišla mal pokukat... tud jst mam dones skoz več ali manj trd trebuh...ma nevem kaj to pomeni...na krče pa sploh več nisem pozorna, mislim, da ko se bodo začeli tapravi popadki bom že vedela BUči...sem pogledala tvoj bauhi..in je res velik...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?