Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:23:44
|
|
|
|
Suzi*
|
Nič novičk šeee??? Pina, da ne boš ti men pobegnila. Dejte mi povedat, jaz mam še kar malo tega rjavkastega izcedka. kaj bi to lahko blo, ker sluzasto pa ni. A je treba kej panike zagnat, al je to normalno?? Ko grem na wc namreč na papirju ni nič rjavkastega. na vložku pa pride pol malenkost rjavkasto.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:24:05
|
|
|
|
pina-1
|
meti sej mene tudi grozno ne boli, ampak me ni niti za mi... samo bolečina prihaja od spodaj proti gor, tako je blo tudi pri Mii.. samo tudi jaz ne mislim it v P strašit dokler ne bo kriza... Sem itak rekla da mam še vso žehto za speglat, pol pa lahko grem
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:26:21
|
|
|
|
pina-1
|
suzika kaj pa vem. mogoče pa me samo heca. vsekakor še ne grem.. vska kako urco še ne... dokler ni sveže krvi jaz nebi delala panike.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:28:23
|
|
|
|
Suzi*
|
če bi blo kakšno vnetje, bi verjetno srbelo, a ne?????
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:28:42
|
|
|
|
MetiLu
|
Mary lou, a trebuh ti tud nič ne otrdeva? Tud jaz se že sprašujem, zakaj se noben/a nič ne javi. Mogoče so pa vsi v pa so čist pozabili na RR, al morjo pa najprej tolk žlahte in prijateljev obvestit Moj možek končno prihaja domov, madonca, cel dan je delal Sej ne da ima jutri pa redni šiht pa bom spet sama. Razen če pride teta Pehta na kavo?
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:30:42
|
|
|
|
Suzi*
|
hm, mogoče so pa res vse z andrejem povezane, pa je zato totalen štrajk z novicami tle gor. andrej, kje siii?? če so rodili, ga ziher že žinga.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:34:04
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer punce! Najprej iskrene čestitke vsem novim mamicam. Za vse, ki pa pridno dihate pa čim lažji porod in zdrave . Jaz pa bi na trenutke našega kar v trebuh nazaj zapakirala. Zato še vse, ki ste kar malo uživajte in si privoščite počitek.Naš Luka je kar naporen, nonstop bi se nosil ali pa visel na zizi. Pa komaj čakam, da se šivi zacelijo in, da bomo lahko šli na sprehod. Evo se že dere. Grem.... LP
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:35:37
|
|
|
|
MetiLu
|
Suzi, mogoče ti je samo kakšna žilca malo počila, zdej se pa tistih par kapelj krvi počasi ven čisti in je izcedek rjav. Pomojem tudi ni vnetje, če ne bi te kej srbelo ali pa peklo Dokler ni sveže krvi, kar močne, pol se nimaš kaj bat. Mogoče si samo malo preveč kopalnico ribala Pina, očitno še ne bova šle mene pa samo malo čez sredino hrbta "boli", tak top občutek,kot bi me en mal bolj grobo masiral Sej pravim, tok si že želim spoznat mojga zlatkota, da si že domišljam popadke
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:36:55
|
|
|
|
Februarka08
|
Madonca, dons pa sem firbec. Skoz čikiram, če je kaj novega, pa še vedno nič. Jest sem ravno pri veliki šalici čokolinota, ne vem kaj mi je, ampak mi je zapasal. Upam, da mi kaj umiri dogajanje v trebuhu... Me neki čudno zvija, pa še ima take čudne gibe, da sem prejle kar stokala zravn. Upam, da še danes kaj novega izvemo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:42:22
|
|
|
|
Suzi*
|
Meti, maš čist možno da prav. Bom malo bremzo stisnila, mogoče je blo včeraj res preveč pucanja.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 20:45:39
|
|
|
|
pina-1
|
grem se valjat na kavč, pa da vidimo kaj se ss tega razvije... nočko
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene februarske čveke! sem pooblaščena, da vam sporočim veselo novico, da vam je vaša Marušah pobegnila brez odpustnice. Ob 14,30 je rodila lepega fantka, ki je težek 4.020g in velik 51cm. Ime pa kot že veste - Lovro. mamica je malo izmučena, drugače pa zelo srečna. ISKRENE ČESTITKE DRUŽINICI!!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:16:45
|
|
|
|
Suzi*
|
Oooo, Marusah!!! čestitke za korenjaka!!!!!! lepo se spočij in velik cartanja.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:24:29
|
|
|
|
mlavla
|
Bravo Maruša..smo imele kar prav da se nekaj dogaja!!! Pa dobro se spočij... No tudi moj trebuh je še kar naprej trd...ampak boli pa me ne..tako, da iz tega kruha ne bo moke... Suzi..upam, da se tvoja krvavitev ustavi... ali pa da se razvijejo kakšni popadki, da boš vedela pri čem si... Meni je pa moj rekel da ma v nedeljo čas...in da grem lahko takrat rodit..jst sem ga pa samo debelo pogledala..in rekla a misliš, da bo tebe ubogal...no bomo videl...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:25:24
|
|
|
|
mlavla
|
mami28..vidim te ..kako si kaj??
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:28:44
|
|
|
|
mlavla
|
a zdej si mi pa ušla... nič grem pa še jst mal kavč peglat..pol pa počasi pod tuš in P..posteljo nočko
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:30:38
|
|
|
|
Suzi*
|
tud jaz grem mal kavč peglat. še kasnej mogoče kej gor poškilim.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:35:02
|
|
|
|
Februarka08
|
No, pa sem le eno dočakala, preden grem spat . Marusah, iskrene čestitke za tako konkretnega fantiča!!! Verjamem, da je utrujena... Nočko vsem!!! Jutri pa verjetno izvemo še več lepih novičk!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:45:04
|
|
|
|
BEJBI T.
|
Marusah cestitke za Jaz imam tud danes kar naprej nekaj trd trebuh... ma to je pa tudi vse. No, upam da se bo počasi tudi naš odločil da pride pogledat če sva mu všeč. Sicer pa je bila danes pri meni ena mami s svojim 7 mesečnim sinkom in mi je rekla " ti sploh še ne boš šla rodit, ful imaš še visoko trebuh" Jao me je zamorila... jaz pa že 14 dni čakam da gremo v akcijo! No ja ko bo pa bo!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:45:59
|
|
|
|
MetiLu
|
Čestitke Marusah za tazga korenjaka Jest grem še mojmu mal težit na kavč, me je bil cel dan frej Lepo pančkite, če pa katera gre pa srečno
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:49:52
|
|
|
|
Janey
|
Marusah ČESTITKE kam si mi pobegnila babikaaaaaa...upam, da ti pridem delat družbooooooooooooooo....joj sem srečna za tebe zdaj pa lahko pujs pade hitro se javi.... lepo se cartajte
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 21:54:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
ojla Kako lepa novica. Naša soseda Maruša že ziba. Smo dobili korenjaka v naš konec mesta. Maruša - sedaj pa se bova lahko zmenile in vozičkale skupaj. Tiske, ki pa še čakate - držim pesti za vas.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 22:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey Marusah ČESTITKE kam si mi pobegnila babikaaaaaa...upam, da ti pridem delat družbooooooooooooooo....joj sem srečna za tebe zdaj pa lahko pujs pade hitro se javi.... lepo se cartajte Pujs bo v soboto, ampak brez glavnih zvezd!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 22:33:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Jaz sem pa 3 ure tko spala ko top Pa moj tut Sva malo v naprej not prinašala Zdej pa že 1 uro gleda koncert na HTV2 v spomin Novkoviču in men se čist dogaja. Našga kurim, da bi šla žurat Sam res, zdele me je Mišo Kovač čist "zrajcu", bi kar plesala Marusah še tu Za korenjaka Lovrota A ostali se pa niso nič javili? Anandrej je sedaj verjetno že čisto blažen in carta, al pa že pije
|
|
RE: Februarčice - 3.del 7.2.2008 22:46:41
|
|
|
|
mary_lou
|
Meti men nc trebuh ne otrdeva nic od nic ni!!!! Sej pravm da sm vesolc! je pa moj cukercek ful zrastu ma premer glavice ze 39 cm bravo mali moj velik napredek od zadnic! Sicer pa ne vem a je to velik al kok majo ponavad ko se rodijo tiste k ste ze mamice??????
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?