|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.2.2008 20:23:44   
Suzi*
Nič novičk šeee??? user posted image

Pina, da ne boš ti men pobegnila. user posted image

Dejte mi povedat, jaz mam še kar malo tega rjavkastega izcedka. kaj bi to lahko blo, ker sluzasto pa ni. user posted image  A je treba kej panike zagnat, al je to normalno?? Ko grem na wc namreč na papirju ni nič rjavkastega. na vložku pa pride pol malenkost rjavkasto.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
7.2.2008 20:24:05   
pina-1
meti sej mene tudi grozno ne boli, ampak me ni niti za mi... samo bolečina prihaja od spodaj proti gor, tako je blo tudi pri Mii.. samo tudi jaz ne mislim it v P strašit dokler ne bo kriza... Sem itak rekla da mam še vso žehto za speglat, pol pa lahko gremuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
7.2.2008 20:26:21   
pina-1
suzika kaj pa vem. mogoče pa me samo heca. vsekakor še ne grem.. vska kako urco še ne...user posted image user posted image user posted image

dokler ni sveže krvi jaz nebi delala panike.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
7.2.2008 20:28:23   
Suzi*
če bi blo kakšno vnetje, bi verjetno srbelo, a ne?????user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
7.2.2008 20:28:42   
MetiLu
Mary lou, a trebuh ti tud nič ne otrdeva?

Tud jaz se že sprašujem, zakaj se noben/a nič ne javi. Mogoče so pa vsi v user posted image user posted image user posted image user posted image  pa so čist pozabili na RR, al morjo pa najprej tolk žlahte in prijateljev obvestit user posted image  user posted image  user posted image

Moj možek končno prihaja domov, madonca, cel dan je delal user posted image  Sej ne da ima jutri pa redni šiht user posted image  pa bom spet sama. Razen če pride teta Pehta na kavo?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
7.2.2008 20:30:42   
Suzi*
hm, mogoče so pa res vse z andrejem povezane, pa je zato totalen štrajk z novicami tle gor. user posted image user posted image  andrej, kje siii?? če so rodili, ga ziher že žinga. user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
7.2.2008 20:34:04   
mala_pikica
Dober večer punce!

Najprej iskrene čestitke vsem novim mamicam. Za vse, ki pa pridno dihate pa čim lažji porod in zdrave user posted image . Jaz pa bi na trenutke našega user posted image kar v trebuh nazaj zapakirala. Zato še vse, ki ste user posted image kar malo uživajte in si privoščite počitek.Naš Luka je kar naporen, nonstop bi se nosil ali pa visel na zizi. Pa komaj čakam, da se šivi zacelijo in, da bomo lahko šli na sprehod. Evo se že dere. Grem.... LP

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
7.2.2008 20:35:37   
MetiLu
Suzi, mogoče ti je samo kakšna žilca malo počila, zdej se pa tistih par kapelj krvi počasi ven čisti in je izcedek rjav. Pomojem tudi ni vnetje, če ne bi te kej srbelo ali pa peklo user posted image  Dokler ni sveže krvi, kar močne, pol se nimaš kaj bat. Mogoče si samo malo preveč kopalnico ribala user posted image

Pina, očitno še ne bova šle user posted image  mene pa samo malo čez sredino hrbta "boli", tak top občutek,kot bi me en mal bolj grobo masiral user posted image  Sej pravim, tok si že želim spoznat mojga zlatkota, da si že domišljam popadke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
7.2.2008 20:36:55   
Februarka08
Madonca, dons pa sem firbec.user posted image Skoz čikiram, če je kaj novega, pa še vedno nič.user posted image
Jest sem ravno pri veliki šalici čokolinota, ne vem kaj mi je, ampak mi je zapasal. Upam, da mi kaj umiri dogajanje v trebuhu... Me neki čudno zvija, pa še user posted image ima take čudne gibe, da sem prejle kar stokala zravn. Upam, da še danes kaj novega izvemo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
7.2.2008 20:42:22   
Suzi*
Meti, maš čist možno da prav. Bom malo  bremzo stisnila, mogoče je blo včeraj res preveč pucanja. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
7.2.2008 20:45:39   
pina-1
grem se valjat na kavč, pa da vidimo kaj se ss tega razvije...

nočko

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
7.2.2008 21:04:15   
Anonimen
Pozdravljene februarske čveke!

sem pooblaščena, da vam sporočim veselo novico, da vam je vaša Marušah pobegnila brez odpustnice.user posted image user posted image user posted image

Ob 14,30 je rodila lepega fantka, ki je težek 4.020g in velik 51cm. Ime pa kot že veste - Lovro. mamica je malo izmučena, drugače pa zelo srečna.

ISKRENE ČESTITKE DRUŽINICI!!!!

user posted image

(odgovor članu pina-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5312
7.2.2008 21:16:45   
Suzi*
Oooo, Marusah!!! čestitke za korenjaka!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image  lepo se spočij in velik cartanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
7.2.2008 21:24:29   
mlavla
Bravo Maruša..smo imele kar prav da se nekaj dogaja!!!user posted image user posted image user posted image
Pa dobro se spočij...

No tudi moj trebuh je še kar naprej trd...ampak boli pa me ne..tako, da iz tega kruha ne bo moke...user posted image

Suzi..upam, da se tvoja krvavitev ustavi... ali pa da se razvijejo kakšni popadki, da boš vedela pri čem si...

Meni je pa moj user posted image  rekel da ma v nedeljo čas...in da grem lahko takrat rodit..jst sem ga pa samo debelo pogledala..in rekla a misliš, da bo tebe user posted image ubogal...no bomo videl...user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
7.2.2008 21:25:24   
mlavla
mami28..vidim teuser posted image ..kako si kaj??

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
7.2.2008 21:28:44   
mlavla
a zdej si mi pa ušla...user posted image user posted image

nič grem pa še jst mal kavč peglat..pol pa počasi pod tuš in P..posteljouser posted image

nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
7.2.2008 21:30:38   
Suzi*
tud jaz grem mal kavč peglat. še kasnej mogoče kej gor poškilim.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
7.2.2008 21:35:02   
Februarka08
No, pa sem le eno dočakala, preden grem spatuser posted image . Marusah, iskrene čestitke za tako konkretnega fantiča!!! Verjamem, da je utrujena...

Nočko vsem!!! Jutri pa verjetno izvemo še več lepih novičk!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
7.2.2008 21:45:04   
BEJBI T.
Marusah cestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tud danes kar naprej nekaj trd trebuh... ma to je pa tudi vse. No, upam da se bo počasi tudi naš user posted image  odločil da pride pogledat če sva mu všeč.

Sicer pa je bila danes pri meni ena mami s svojim 7 mesečnim sinkom in mi je rekla " ti sploh še ne boš šla rodit, ful imaš še visoko trebuh" Jao me je zamorila... jaz pa že 14 dni čakam da gremo v akcijo!
No ja ko bo pa bo!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
7.2.2008 21:45:59   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image  Čestitke Marusah za tazga korenjaka  user posted image  

Jest grem še mojmu mal težit na kavč, me je bil cel dan frej user posted image  user posted image  

Lepo pančkite, če pa katera gre pa srečno user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
7.2.2008 21:49:52   
Janey
Marusah ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kam si mi pobegnila babikaaaaaa...upam, da ti pridem delat družbooooooooooooooo....joj sem srečna za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa lahko pujs padeuser posted image user posted image user posted image hitro se javi....

lepo se cartajte

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
7.2.2008 21:54:30   
srečka nosečka
ojla

Kako lepa novica. Naša soseda Maruša že ziba. Smo dobili korenjaka v naš konec mesta. user posted image user posted image user posted image  
Maruša - sedaj pa se bova lahko zmenile in vozičkale skupaj. user posted image

Tiske, ki pa še čakate - držim pesti za vas.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
7.2.2008 22:28:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Marusah ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kam si mi pobegnila babikaaaaaa...upam, da ti pridem delat družbooooooooooooooo....joj sem srečna za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa lahko pujs padeuser posted image user posted image user posted image hitro se javi....

lepo se cartajte

Pujs bo v soboto, ampak brez glavnih zvezd!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
  Neposredna povezava do sporočila: 5323
7.2.2008 22:33:52   
dolenjka
Čer user posted image

Jaz sem pa 3 ure tko spala ko top user posted image  Pa moj tut user posted image  Sva malo v naprej not prinašala user posted image
Zdej pa že 1 uro gleda koncert na HTV2 v spomin Novkoviču in men se čist dogaja. Našga kurim, da bi šla žurat user posted image  user posted image  user posted image  Sam res, zdele me je Mišo Kovač čist "zrajcu", bi kar plesala user posted image

Marusah še tu user posted image  user posted image  user posted image  Za korenjaka Lovrota user posted image  user posted image  user posted image

A ostali se pa niso nič javili? Anandrej je sedaj verjetno že čisto blažen in carta, al pa že pije user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
7.2.2008 22:46:41   
mary_lou
Meti men nc trebuh ne otrdeva nic od nic ni!!!! Sej pravm da sm vesolc!

je pa moj cukercek ful zrastu ma premer glavice ze 39 cm bravo mali moj velik napredek od zadnic!

Sicer pa ne vem a je to velik al kok majo ponavad user posted image ko se rodijo tiste k ste ze mamice??????

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?