|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
5.1.2008 19:13:53   
Februarka08
Bom prilimala slikice, obljubim.user posted image V naslednjih dneh...
user posted image user posted image user posted image Mali pikici za Gašperja... Joj, se je že začelo...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 501
5.1.2008 19:25:02   
Lanchy
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A ste videle, da je naša so user posted image  mala pikica, ki je imela najprej rok začetek februarja, potem pa konev januarja, rodila na božični dan?? Ima fantka Gašperja user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke družinici, pa javi se kaj mala pikica user posted image

Dolenjka, meni se zdi, da je nasa mala pikica (pisana z mala_pikica), tista ki je rodila Gasperja pa je imela rok na zacetku januarja (4.1.)...saj mislim tako.... Mala_pikica se nam je javila kaksen dan ali dva nazaj

< Sporočilo je popravil Lanchy -- 5.1.2008 19:26:30 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 502
5.1.2008 19:40:22   
dolenjka
O hudo, jaz ne smem več ponoč okrog hodit user posted image , sem prec eno rodit poslala user posted image  user posted image

Sorči mala_pikica user posted image  Kar čuvaj našega februarčka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 503
5.1.2008 19:41:49   
bamby
meti, recept za vlečeno testo:

V dobro presejano moko (300g) naredimo jamico. Vanjo damo tekočino (vodo), lahko malo soli in jajce, če testo kuhamo (za štruklje ga je treba dati, z štrudelj pa ne) in mešamo iz tekočega v trdo stanje. Testo dobro pregnetemo, da je dovolj prožno in se ne prime niti deske niti rok. Iz testa naredimo hlebček, ki ga lahko premažemo z oljem, pokrijemo in pustimo počivati pol ure.

Če imaš morda strojček za mesenje testa, pa ravno tako navagaš moko, malo osoliš, kaneš malce olja, ter zalaufaš mašino na nižji stopnji in začneš počasi prilivat vodo. Prilivaš toliko časa, dokler se ne naredi lep hlebček testa, vzameš ven in daš počivat.

Jaz imam samo 20 plenic in jih bo sigurno dovolj, saj imam pralni stroj user posted image .

Mi smo se končno odločili,da bomo naši pupi dali ime Anaja user posted image .

Moj user posted image  je danes dal posebno izjavo: ko sem rekla, da so potrebne rjuhe za zamenjat je rekel, da to pa že ne, ker nismo še nič seksali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 504
5.1.2008 19:49:29   
MetiLu
Čer, sem se danes močno pregrešila in sem lubeka nahecala, da mi je iz McDonaldsa prinesu dvojni Cheeseburger in velik pomfri user posted image  njamiiiiiiii
Prejle sem imela manjši napad pospravljanja omar, pa sem še ene rokavice od mojga najdla, k sva jih iskala cel mesec user posted image . Zdej grem pa likat, upam, da me danes prej prime spat.
Bamby, tenksi za recept. Zdej rabim pa še opis tehnike, kako tak testo čist na tanko razvlečt, ne da bi s e strgal user posted image  Tvoj pa ima izjave user posted image  user posted image  user posted image
Pa še lubeka grem nafehtat, če bi mi mal spodnjo frizurco zrihtal, pomojem je že cela đungla tam dol user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 505
5.1.2008 20:08:33   
mlavla
evo tole je pa moj recept za vlečeno testo:
v skledo dam 250g moke, 2 žlici olivnega olja (lahko tudi navadnega), 1 žlico jabolčnega kisa in 1,5 dl mlačne vode..vse skupaj kar v skledi premešam z žlico, da dobim gosoto kepo.Potem kepo malo zgnetem še v skledi..nato pa si po pultu posipam malo moke...in to kepo dobesedno mečem po pultu (takrat prav fajn poka..tako,da moja mami-stanuje namreč pod nama;user posted image user posted image že ve, da bo nekaj "dobrega"..štruklji, štrudelj, burek...) no to počnem toliko časa, da testo postane gladko..če je potrebno dodam še malce moke...nato testo dam v pomokano skledo, kjer počiva pol ure ..skledo pokrijem s servetom...

verjetno se vam bo zdel ta recept mace čuden oz. smešen..samo ne znam drugače opisat..sama nareč kar dolgo nisem znala narediti vlečenega testa, potem pa sem to "izvedbo" videla pri gase, ki sem ji pazila otročka...zdej mi pa sploh ni več problem naredit vlečeno testo..

če nisem bila dovolj jasna...pa še vprašajte...

nadev za skutne oz. sirove štruklje pa naredim iz 250g skute in enega jajca...to zmešam skupaj in malo osolim...na razvlečeno testo razamžem ta nadev..štrukelj zvijem s pomočjo prta oz. serveta...preden ga dokončno zavijem malce posujem z drobtinami, v primeru če bi nadev tekel ven..potem pa na vsakem koncu zavežem z vrvico oz. največkrat uporabim kar gumice...ta zavitek, dam v vrelo osoljeno vodo in ga kuham cca. 40 minut ....ko je kuhan zavitek razvijem, ga narežem na rezine..ponavadi jih jemo kot samostojno jed z drobtinami in sladkorejemuser posted image ..danes pa so bili kot priloga k mesni omakci...njami..user posted image user posted image

uf..sem se razpisala..upam, da se bo aktera kaj znašla..user posted image  

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 506
5.1.2008 20:12:26   
mlavla
Meti..jst z vlečenjem testa nimam nobenih problemov...na pomokani površini kar z rokami razvlečem testo..ki se na srečo ne trga...vlečem pa toliko časa dokler ni enakomerne debeline in pa seveda čim tanjši...
pa saj ne vem če sem ti s tem mojim modrovanjem kaj pomagalauser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 507
5.1.2008 22:02:02   
mala_pikica
O, punce jaz sem še zmeraj z vamiuser posted image user posted image . Je pa res malo hecno, ker imam čisto enaki nick, ampak takrat, ko sem se prijavila nisem vedela, da ga že ena ima. Najbolj hecno pa je to, da tudi jaz po pravem porodnem terminu spadam v januar (30).
Ampak sem začela z vami in bi tudi končala, če vam je prav. Lahko noč.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 508
5.1.2008 22:05:25   
mala_pikica
mlavla, jaz pa štruklje zavijem v alu folijo, ki jo prej še malo z oljem namažem, da se ne primejo zraven in jih dam take kuhati. Je super, ker se nič ne strgajo. Lp

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 509
5.1.2008 23:44:44   
mlavla
mala_pikica..bom enkrat probala tudi z alu folijo..čeprav do sedaj kakšnih večjih težav nisem imela..vseeno hvala za nasvet..
zdej pa končno šibam spat...nočko

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 510
6.1.2008 9:27:19   
misar
dobro jutro babnice.

ja danes je za mano dolga noč. včeraj me je zagrabil en prehlad, kašljam ko user posted image user posted image vse me boli pa glava je ko ekonom lonc user posted image

naša bejba pa že od včeraj ful dejavna, tud ponoči ni dala mira. upam, da je to čist super znak.
včer sem cel dan kavč peglala pa me danes hrbet boli, bo treba mal več migat, da ne bom čist zakrnela.
oh danes sem polna jamranja, vam ne bom težila. lepo nedeljo želim pa lepo božajte svoje vampke user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 511
6.1.2008 9:41:27   
MetiLu
Jutro babnce!
Po novem hodim spat ob polnoči in se zbujam ob pol osmih user posted image  
Mlavla, tenski za recept, se bom mogla res enkrat spravit sama tole vlečeno testo narest. Kuham pa tudi jaz v servetu, čeprav sem že vidla enkrat po TV da so zavili v folijo.
Mala_pikica, lepo da si še z nami. Kako je kej počutje, se že kej pripravljaš na pot v Rim? user posted image  
No, večerno frizeranje je uspelo user posted image  pa potem še depilacija in nohtki, pa glavo sem oprala, sem čist za na modno revijo dones user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mater, če ne bomo zdej ene jote skuhal user posted image  se čist drugač počutim user posted image

Danes bova doma, mojga bom poslala v štacuno, zdele pa pričakujem obiske. Pride moja Ninči s sestrico in njeno 3 in pol mesečno punčko user posted image  Pa pleničke mi bo prinesla.
Za kosilo so v planu goveji zrezki v omakci, pa malo več jih bom naredila, še za v skrinjo user posted image
Pa če bo čas, bova pospravila smrekico. Moj ima danes spet nočno user posted image user posted image
Mali je pa včeraj skoraj cel dan neki štrajkal, pol se je pa zbudil pozno popoldan in ga še zdele fešta user posted image  user posted image  user posted image

Mejte lep dan, tle pri nas je tko turobno, dež pada

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 512
6.1.2008 10:06:22   
Februarka08
Dobro jutro tudi iz moje strani...
Spala sem še kar, razen z prekinitvami zarad smrčanja user posted image . Groza, sploh ne dojame, da ga brcam...user posted image
Meti, si pa res za modno revijo...user posted image Jest mojga še nisem naštimala, da bi mi frizurco zrihtal... Sama se matram, da me potem že vse boli, dolgo res ne bom mogla več... Razen nohtke na nogah mi postriže, ostalo pa sam odlaša.user posted image
Zjutraj sem se zbudila s čisto trdim trebuhomuser posted image , zdele je pa spet trd... Upam, da ni kaj narobe.user posted image
Lepo nedeljo vam želim, tudi jaz bom mela danes zrezke v omaki, samo da bojo svinjski, zraven tenstan krompirček, solatka, zame pa pesa. No, pa juhica seveda.
Pridno papajte in božajte svoje žogice...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 513
6.1.2008 10:20:18   
srečka nosečka
lepo jutro

Jaooo, sem slabo spala danes. Sem se sredi noči zbudila in uro in pol gledala po luftu. user posted image  Vmes pojedla dva rutacida, ker me ja zgaga pekla za pop......user posted image .
Od sedmih pa že telovadim po stanovanju.

mlavla - hvala za recept, ga bom kmalu sprobala, njami štruklji user posted image

Tudi jaz sem še zaenkrat sama matram s frizuro. user posted image  Mi je user posted image  obljubil, da bo to delo on prevzel, sedaj pa nič od tega. user posted image  Bom to kar danes sama probala poštimat, ko je spet cel dan v službi. Zvečer mu pa samo v pregled dam. No, pa upam, da kakšna jotica pade. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 514
6.1.2008 10:46:37   
bamby
Lep deževen dan user posted image !

mlavla, ti pa dobro razturavaš s tem testom, da ga kar po pultu mečeš user posted image user posted image user posted image . Kaj hočemo, vsaka ima svoj stil user posted image .
Sem hotela samo še to dodati, da za štruklje ni potrebno prav na tanko testo valjati (jaz ga kar valjam, ga ne vlečem), za štrudelj ga pa najprej razvaljam, kakor se ga da, potem pa ga začnem še vleči, tako da pod njega dam raztegnjeno roko in to z občutkom raztegujem navzven.
Slane štruklje delam za zraven omak in mesa, sladke pa za sladico (ti so mi še bolj všeč). Notri dam samo jajce, kislo smetano in sladkor, pa ne preveč. Za nadev v štrudelj pa dam isto, le dodam še vanilijev sladkor in limonin sok.
Kuham jih pa tudi jaz v servietu. Lahko se jih tudi v alufoliji, kot ste že omenile ali na serviet in nad soparo.

Mi smo končno skuhali jotico user posted image . Zdaj bomo pa lahko rjuhe mnejali user posted image user posted image user posted image .

Na kosilo pa gremo danes k mojim staršem. Bomo imeli eno družinsko kosilo, da končno skupaj začnemo novo leto. Pride tudi sestra z družino. Jedli bomo pa žlikrofe user posted image user posted image user posted image . Komaj čakam!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 515
6.1.2008 10:48:20   
bamby
meti, pa da ne bi bila tako pametna, kot je bila dolenjka, da bi testo kar na pultu valjala. Valjaj ga na pomokanem prtu user posted image !!!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 516
6.1.2008 12:25:10   
mlavla
ojla...danes me je pa mami čist razkurla..sem prov jezna..ma neki smo se ful skregal..zdej si moram pa počasi mal živčke pohladit..user posted image
drugače ko pa ravno govroite o hrani..pri nas bodo danes čufti ter pire krompir..Meti tud jst sem jih naredila mal več..še za v skrinjouser posted image
pa dober tek..

včeri sva mela pa tud kar nekaj obiskov..pa je bilo prov luštno..je prišla ena kolegica, ki ima punčko staro 3mesece..moj se je čist zagledu vanjouser posted image ..pa smo testiral previjalno, pa stolček...ma prov fajn...
pol sta pa prišla še dva kolega s katerimi se že zelo dolg nismo videl...
popoldne pa danes šibava na obisk k mojmu stricu..mu morva še slike od najine poroke nest pokazat...je že skrajni čas saj sva že skoraj 1,5 leta poročena....ma kaj hitro čas beži
se še kaj oglasim... 

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 517
6.1.2008 13:06:24   
MetiLu
Mater, sem spet mal preveč bla na nogah. Golažek (goveji medaljončki v omakci) se že lepo kuha in prov fajn diši user posted image  Sem mal več danes nardila, da bo res še za v skrinjo. Mojga sem poslala še v Tuš, je nabavu celo zalogo hrane, piščančje prsi, pa mleto govedino, pa celo nekaj testenin je še dobil, tako, da je zaloga narejena user posted image  user posted image  user posted image  Seveda je bilo treba meso popakirat po porcijah in pripravit za v skrinjo.

Bamby, sej tko kot si opisala za štruklje jih tudi moja mama dela in me je učila, samo sama pa res še nisem tega ustvarjala user posted image  Bo treba probat, pa nič bat, jaz vse take stvari, tudi za piškote, na prtu valjam, imam prov en prt za ta namen user posted image  Pa user posted image  user posted image  user posted image  za jotico. Mi se še malo šparamo.
Februarka, jaz sem tud mojga en mesec in pol fehtala, no pa je le zrihtal, tako kot je treba user posted image .
Na jutranji obisk je prišla samo moja Ninči, ker je tamala začela neki tečnarit in ju je doma pustila. Aja, pa Špeli bo stara že pol leta user posted image  Tolk o tem, kok gre čas hitro, pa sploh nimam občutka user posted image  prinesla mi je tetra pleničke, ki sem jih že oprala in obesila kar na lojtrco, da jih bo lažje likat. Pa oprala sem še posteljninco, ki sva jo zadnjič z Dolenjko kupile v leclercu in je tko lepa, da mi je žal da nisem še modre kupila user posted image  

Zdej grem okraske s smrekce pobrat, pol pa mal kavč polikat, pol pa kosilce dokončam in je to to za dones. Pa nič več spanja popoldan, ker pol ne morem zvečer zaspat user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 518
6.1.2008 13:33:33   
urssyy
Lep pozdravček vsem februarkam. Želim vam lepe dneve nosečnosti do PDP.

Sem prišla samo preverit če se moja nesojena "švogerca", ki jo imam zelo rada, kaj javi pod nic name kati kati. No vsaj na seznamu nosečk te ni. Daj le zberi pogum in se kaj večkrat javi. Je fajn tle gor čvekat, še posebej ko smo same doma brez naših user posted image , pa še kaj fajnega zveš, a ne februarčice. Javi se mi kaj, da ti bom lahko poslala kako zasebno sporočilo na tvoj profil.

Lepo čvekajte še naprej in držite pesti za nas, ki se približujemo svojemu dnevu D. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 519
6.1.2008 13:47:11   
Guerina
Dan... jaz sem pa danes ful nekaj slabe volje. Se tud mal slabo pocutim, pa ne vem kaj bi s sabo. Vceraj sem sla na Tarok, pa me je vmes zacelo nekaj dober spikat spodaj, da sem mislila, da bo teba ze it... Sej niti ne bi blo tolk slabo, glede na to, da sem ze komplet premickana za vseskupaj in sam cakam se, kdaj pride.
Nič... sej bo minil pravjo, sam naj mine hitro:)

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 520
6.1.2008 13:58:58   
kati kati
no ja pa sm se enauser posted image od februarčic...pa sem se javla.. user posted image
urssyy..evo me...ti pošljem kakseno zasebno sporočilce...

(odgovor članu Guerina)
Neposredna povezava do sporočila: 521
6.1.2008 14:35:24   
Februarka08
Kati kati dobrodošla!!!user posted image user posted image user posted image Kdaj pa imaš PDP?
Jaz sem ravno s kavča vstala, sem mogla it po eno kinder čokoladkouser posted image . Zdej pa spet mal nazaj, ker prav paše po dobrem kosilu... Tud midva bova pomoje smrekco danes podrla, jaslice bodo pa še malo počakale...
Upam da uživate v nedelji in da se kaj cartate...
Meti, upam da tudi jaz dosežem svoje glede frizurceuser posted image . Si sploh ne predstavljam kako naj bi to izgledalouser posted image . user posted image

Pa-pa, vas še kaj pridem pogledat...
Urssyy držimo pesti za vas januarčice, ki ste blizu dneva D.user posted image Ve dajte pa za nas, da naši februarčki še malo ostanejo v bušijih...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 522
6.1.2008 17:17:51   
katka37
Se malo javim, da veste, da sem še tu. Ste kar pridne še naprej z likanjem, upam, da je več likanja kavča kot cot.user posted image

Pri nas je novo le to, da se je trebuh vidno spustil, torej upam, da kmalu grem, vsaj čez 14 dni, bi bila kar vesela. Naj me naš user posted image  preseneti malo prej.

Zdaj pa se grem zrihtam, gremo na en kratek obisk, čeprav bi  po eni strani raje še malo počivala.

Jota pa....moj se je res navadil na to hrano, mu je začela prav pasat vedno bolj.user posted image

Vas berem še kaj kasneje ali pa jutri.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 523
6.1.2008 18:03:14   
Marusah
Da se še jaz poštempljam za danes, da mi ne bote plavga pisale user posted image

Z razliko od včeraj, ko sem imela neko čudno voljo za pospravljat sem danes cel dan prespala - no, lepše povedano kavč likala user posted image  Sem komaj zdej malo k sebi prišla...

Zdej se grem pa še malo k možeku stisnat, mogoče bomo pa kej jotice kuhal user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 524
6.1.2008 19:43:48   
urssyy
Kati kati bravo, da si se prijavila user posted image , zdaj pa le pogumno klepetaj.

Vsem februarčicam želim, da pridno počakate; vsaka na svoj PDP.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.