Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76 Še nekej me zanima. V čem bodo spali vaši ? A jih boste zvečer oblekle v pajacke... Jaz našga nisem na začetku za spat nič preoblačila za spat ponoči, ker itak je pa spi cel dan in noč. preoblačit sem ga začela šele pozneje, ko je bil že malo bolj "mobilen"...se mi zdi da pri kakšnih 3-4 mesecih? Skratka na začetku ziher ne. Spraševale ste glede pokrivanja...jaz sem in bom kar kakšno manjšo odejico uporabila, ker v košku na začetku ni prostora za kovterček. Pina in ostale, bravo za joto! pri nas čez vikend ni blo drugega kot sestavine. Pina, a ta napad žolča kar sam od sebe mine?? Samo da je vse ok! Meti, normalno, da maš miljon vprašanj. Ampak je vse fuuul odvisno od otročka. Enemu pače nekaj, drugemu drugo, eni se večkrat in dalj časa dojijo, drugi zrihtajo na hitro in pol dolgo spijo. Je kar tako, da bodo otročki naši novi šefi in se jim je treba v vsem prilagajat. Ampak sej pol steče, ko se navadte eden na drugega. Rokavičk proti praskanju jaz nisem nikoli imela. Sej itak so oblekice na začetku čist prevelike, pa rokavček pride malo daljši, pa se ne more praskat. Po moje je nepotreben strošek tole. Vložke sem jaz nabavla Vir 80 (rozaste). Mogoče probam še tiste natur, če so res tolk boljše za šive. Pleničke imam pa jaz zaenkrat samo en paket tamalih od Mullerja, pa si bom nabalja še enga tega, pa enga kjer so večje plenice. Itata, za posteljico. Za iz porodnišnice sem si jaz prvič pripravla trenirko in eno potisnjeno majčko, pa je blo kar malo čudno (ker vseeno še vse precej visi okol trebuha ). Tako da tokrat grejo verjetno kar nosečniške z mano pa kakšna ne čist potisnjena jopica. Hmm, kavbojke in šivi pa....samo v opombo in opozorilo....ne gre glih skupaj. Da ne boste preveč pogumne. Jaz sem pa danes tamalga peljala, šla v trgovino po dedka mraza za v službo, šla v službo oddat bolniški list in po plačo, malo počvekat, pa še na CSD sem vse papirje oddala. Sem imela v planu omaro rihtat, pa ste preveč načvekale pa ni glih časa .....kokr, da se mi da. Sem pa včeraj skuhala govejo juhico (jo je dovolj še za danes), zdej mi pa prosim povejte recept za goveje zrezke v omaki, ker bi to danes skuhala. Meti, vem, da ti to danes kuhaš.