|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
7.1.2008 10:33:11   
vrtnica76
Misar,tole je pa res čuden pojav.Sam,da je temperatura padla.Kar počivaj!Glede vložkov:Vir 80 ali 90.Zadnjič sem bila v Tosamini trgovini in mi je svetovala eno novo varianto njihovih vložkov Vir nature(naj bi bli boljši,če si šivana,ker se šivi ne zatikajo v mrežico na vložkih).So pa ravno tako zračni kot 80 ali 90.

Pina,da se je le dobro izteklouser posted image .
Ja Meti,res bo treba kr dvakrat premislit kaj nabavit.Grozno.Robčke morm pa tut jest še nabavt.Plenice se pa zadnjič kr tosamine vzelauser posted image .Upam,da bodo vredu.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 551
7.1.2008 11:44:17   
itata
evo posteljica Pia prek soncek.si je naročenauser posted image
kako boste pa ve z odejicami naredile? a imate prav kovterčke pripravljene al bolj tko rjuho pa prešito odejo?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 552
7.1.2008 12:10:44   
vrtnica76
Jaz bom zauser posted image pokrit uporabila lahko oddejico (prešito)(sem jo dobila takrat v paketu za Tamaro).Če bo pa ptemalo,bom pa šez dala še dekco.Po vsej verjetnosti v spalnici ne bo preveč toplo (da bomo lažje spali).

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 553
7.1.2008 12:11:09   
MetiLu
Itata, jaz imam pripravljeno eno prešito odejico (tak tanek kovtrček), dim. 120x60 in prevleko, potem sem pa za začetek oblekla flis odejico v eno kapno od povštra (od najine garniture), da je bolj majhno za pokrit.

Misar, upam, da si kej boljš. Vložke sem pa jaz nabavila Vir 80, pa tiste, ki jih je že Vrtnica omenila Vir natur in še ene z zavihki. Bombažne rokavičke sem pa jaz v BC kupila.

Februarka, jaz se tudi trudim, da se ne bi obremenjevala zaradi kil, samo vsak ko me pogleda, vidi samo ogromen trebuh in sem prov hecna, k mam tako žogo. Pol zgleda kot da se nisem nič zredila. Me pa čist mine pogled na stegna in celulit user posted image  in tud slučajno nimam predstave kakšne bo moj bauhi, ko bo enkrat prazen user posted image

V glavnem, komaj že čakam, da bom lahko nosila svoje stare cunje, zdele že odkar sem doma samo v dveh trenirkah okol hodim user posted image  Vsaj tolk se prištimam, da se malo namažem, če bi pa ko eno strašilo po stanovanju hodila user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 554
7.1.2008 12:14:16   
mlavla
dober dan..na hitro se vam malo oglašam...

zdele se namreč spravljam nekaj naredit za faks...pol kasneje pa si bom vzela malo več časa še za RR

itata-tudi jst še nevem s čim bomo pokrili našega dojenčka, saj imamo za začetek zibko..pa nimamo tako majhnega kovtrčka...za kasneje ko bomo pa imeli posteljico, pa imamo kovtrček..po vsej verjetnost bom uporabila kar kako dekico...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 555
7.1.2008 12:36:08   
srečka nosečka
Kosilo je kuhano user posted image , tako, da se lahko počasi spravim proti mestu. Upam, da v DM ne bo prevelike gužve. Pa saj tam nimajo razprodaje, al ne?

itata - jaz sem nabavila komplet posteljnino (odeja, povšter, obroba, baldahin). Ima prešito odejo, preko pa prevlekica. Mislim, da bo user posted image  dovolj toplo, glede na to, da imam radiator v spalnici vedno na nulo.

meti - da te potolažim, tudi jaz sem večinoma v trenerki, ali pa v enih user posted image  lanenih hlačah, ki sem jih nabavila poleti. Majice pa prevladujejo od mojega user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 556
7.1.2008 12:36:36   
brina2006
CIAO!

Se zopet malo oglašam, februar bo kmalu a vas že kaj stiska, mene vsak dan bolj ,na momente sem že kar malo panična.user posted image
Trenutno se ubadam z oblačenjem posteljiceuser posted image  pa mi na gre najbolje.
Se še kaj beremo!
CiAO!

P.S.
anandrej naslednji pregled 16.1.08

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 557
7.1.2008 12:46:28   
pina-1
Naša Ana bo pa pokrita z prešito odejo tako debelejšo -  za zimo in mislim da bo kar dovolj toplo. Preveč jih tudi ne smemo pokrivat, ker se telo mora navadit samo gret. Tako so meni rekli v porodnišnici, ker sem Mio tolko pokrivala, da je bla skozi mokrauser posted image  

dJoj punce, jaz mam tolko za nardit. volje pa nobeneuser posted image  bi samo ležala, pa čvekala pa TV gledala.... No vsaj Mii sem posteljo preoblekla, to je pa tudi vseuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu brina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 558
7.1.2008 12:47:33   
vrtnica76
Meti,tut jest si ne predstavljam kako bom zgledala, ko bo našuser posted image enkrat zunajuser posted image .Sem ravno premišljevala katere hlače si naj pripravim za domov-pojma nimam,ker vse od prej so full ozke v pasu pol mi pa samo še trenerka ostane.Mogoče bi prišle v poštev tut nosečniške, ki so v pasu nastavljive.Res ne vem kaj naj.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 559
7.1.2008 12:54:41   
srečka nosečka
Vrtnica, hvala. Sem šele sedaj dojela, da moram za sebe za oblečt tudi pripravit, ko grem iz P.  user posted image Bog si ga vedi kaj bi mi moj prinesel. No, ali pa mu pokažem, kaj mi naj prinese. Upam, da si bo zapomnil do D-day.
Jaz bom vzela kar user posted image  kavbojke, imajo nižji pas in mislim, da jih bom lahko tudi kasneje nosila, ker sploh ne zgledajo nosečniško.

Neposredna povezava do sporočila: 560
7.1.2008 12:56:52   
srečka nosečka
pina - pri "lenobi" te lahko z lahkoto podprem. user posted image  Cel dan nekaj šraufam naokoli, pa mi druga kot posteljo pospravit in skuhat segedin ni uspelo. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 561
7.1.2008 12:58:28   
pina-1
jaz bom pa za domov mela enake cote kot ko bom šla rodit. DO avta in iz avta do stanovanja bojo vsake hlače dobre. Ne si delat dodatnih skrbi. Najbolj vam bo itak pasalo nekaj kar vas ne bo tiščalo, pa skoraj vse nosečke grejo domov z malo trebuščka, tako da nosečniške hlače kar pašejo.user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 562
7.1.2008 12:59:22   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

pina - pri "lenobi" te lahko z lahkoto podprem. user posted image  Cel dan nekaj šraufam naokoli, pa mi druga kot posteljo pospravit in skuhat segedin ni uspelo. user posted image

a, jaz niti skhala še nisem. ZDej čakam, da se stroj opere, da odnesem v sušilca, pol grem pa res kuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 563
7.1.2008 13:03:39   
itata
hvala za odgovore. mislim, da bo kar prešita odejca, po potrebi pa dam še kako čez pa bo! odlično. en problem manj:)
k smo glih pri oblekah. jaz sem zadnjič iz firbca navlekla gor svoje stare kavbojke, seveda jih ne morem zapet al kej, ampak na rit jih pa še dam... sem si kar oddahnila. ampak da se ne bom v slabo voljo spravljala bom za v porodnišnico vzela kar lepo ta nosečniške kavbojke in je to to. ker tolk pa ne bo šel trebuh s porodom stran, da bi ta ozke kavbojke od prej lahko dejansko zapela pa bom pol sam nervozna, če bom kej tazga probavala. bo tole bolj zihr. zredila sem se 11 kg zdej, tko da... mal tud vodo zadnji teden zadržujem - sem mal zabuhla. ampak kaj čmo.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 564
7.1.2008 13:08:45   
vrtnica76
Si ravno ogledujem Quelle in majo tolk lepe nosečniške cote.Mi je kr mal hudo,ker sem že proti koncuuser posted image -user posted image .No ja mogoče bom pa še v tretjeuser posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 565
7.1.2008 13:15:39   
mlavla
jst sem tud dones bolj pri ta lenih...user posted image user posted image
moram za faks en seminar naredit..in to pomeni, da čepim za računalnikom..a kaj ko me RR bolj premami in več časa preživim tle...user posted image
pri nas bodo pa dones za kosilo še kar čufti, saj sem jih včeraj naredila toliko več...no pa mi vsaj kuhat danes ni treba, razen mal krompirčka...

no, en intervju sem pa že stipkala.vsaj nekajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
7.1.2008 13:21:40   
itata
sem dala v albumček moj trebuh (pozabila obrnit slikco...), tko da lahk vidite kolk je velik... men se zdi ful, čeprav verjetno ni krize... madonca 36. teden... še mal pa bo zuniuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 567
7.1.2008 13:29:55   
pina-1
itatauser posted image  lep bauhi..moj je že tako velik... še G mi je rekla da imam velik in viseč trebuh. BOm šla se slikat, da vam ga pokažem

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 568
7.1.2008 13:29:55   
mlavla
itata- lep trebuščekuser posted image user posted image ja ni ravno med majhnimiuser posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 569
7.1.2008 13:30:36   
mlavla
pina čakamo....user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 570
7.1.2008 13:30:46   
pina-1
suzi kje si? vidim da si om line pa nič ne napišeš??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 571
7.1.2008 13:36:52   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Še nekej me zanima. V čem bodo spali vaši user posted image ? A jih boste zvečer oblekle v pajacke...user posted image

Jaz našga nisem na začetku za spat nič preoblačila za spat ponoči, ker itak je pa spi cel dan in noč. preoblačit sem ga začela šele pozneje, ko je bil že malo bolj "mobilen"...se mi zdi da pri kakšnih 3-4 mesecih? user posted image  Skratka na začetku ziher ne.

Spraševale ste glede pokrivanja...jaz sem in bom kar kakšno manjšo odejico uporabila, ker v košku na začetku ni prostora za kovterček.

Pina in ostale, bravo za joto! user posted image  pri nas čez vikend ni blo drugega kot sestavine.

Pina, a ta napad žolča kar sam od sebe mine?? user posted image user posted image  Samo da je vse ok!

Meti, normalno, da maš miljon vprašanj. Ampak je vse fuuul odvisno od otročka. Enemu pače nekaj, drugemu drugo, eni se večkrat in dalj časa dojijo, drugi zrihtajo na hitro in pol dolgo spijo. Je kar tako, da bodo otročki naši novi šefi in se jim je treba v vsem prilagajat. Ampak sej pol steče, ko se navadte eden na drugega.

Rokavičk proti praskanju jaz nisem nikoli imela. Sej itak so oblekice na začetku čist prevelike, pa rokavček pride malo daljši, pa se user posted image  ne more praskat. Po moje je nepotreben strošek tole. user posted image

Vložke sem jaz nabavla Vir 80 (rozaste). Mogoče probam še tiste natur, če so res tolk boljše za šive. Pleničke imam pa jaz zaenkrat samo en paket tamalih od Mullerja, pa si bom nabalja še enga tega, pa enga kjer so večje plenice.

Itata, user posted image  za posteljico.

Za iz porodnišnice sem si jaz prvič pripravla trenirko in eno potisnjeno majčko, pa je blo kar malo čudno (ker vseeno še vse precej visi okol trebuha user posted image user posted image ). Tako da tokrat grejo verjetno kar nosečniške z mano pa kakšna ne čist potisnjena jopica. Hmm, kavbojke in šivi pa....samo v opombo in opozorilo....ne gre glih skupaj. Da ne boste preveč pogumne. user posted image

Jaz sem pa danes tamalga peljala, šla v trgovino po dedka mraza za v službo, šla v službo oddat bolniški list in po plačo, malo počvekat, pa še na CSD sem vse papirje oddala. user posted image   Sem imela v planu omaro rihtat, pa ste preveč načvekale user posted image  pa ni glih časa user posted image .....kokr, da se mi da. user posted image  Sem pa včeraj skuhala govejo juhico user posted image  (jo je dovolj še za danes), zdej mi pa prosim povejte recept za goveje zrezke v omaki, ker bi to danes skuhala. Meti, vem, da ti to danes kuhaš.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 572
7.1.2008 13:40:54   
vrtnica76
Itatauser posted image ,kak lep bauhi.Pa tolk lepe oblike je-moj je zadnje čase tko jajčastuser posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 573
7.1.2008 13:42:14   
itata
ja točn to... ni glih majhen tale trebuh moj, do 28. tedna skor nič od njega - pol pa tkole madonauser posted image
zdej grem posesat. moram kao mal še pogospodinjit... kao mam zdej ful časa k sem domauser posted image
drugače sem šla pa dvignit odločbo od CSD in sem ugotovila, da bom imela boljšo bruto porodniško kot imam bruto plačo... to pa zato ker so mi upošteval še 13. plačo in božičnico. moram to pol ob priliki prav direktorju povedat - da mi mal plačo zvišajo poluser posted image  ne morem it na "nižji standard"...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 574
7.1.2008 13:43:48   
itata
vrtnica: no sej moj je pa kdaj prav špičast - odvisno kako se user posted image  naštima pa sem se slikala na tak dan, ko je mal lepš zgledal in bil malo bolj enakomeren - če ga zdejle slikam k se je neki obrnil user posted image  in z rito navzven sili bi vas itak kap k zgledam k en mutant... čist čudne oblike vse skupi!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.