|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
5.1.2008 12:06:22   
srečka nosečka
Jaz sem planice iz stroja potegnila tudi čisto zmečkane, tako da brez likanja ne bi nikakor zgledale. Vsaka čast bamby, da tako fino opereš , da ne rabiš likanja.

Glede koša za plenice ga jaz tudi ne moslim nabavit. Imamo v bloku na hodniku kar "rov" za smeti. Tako, da ne bo panike.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.1.2008 12:13:46   
MetiLu
Bamby, jaz sem kupila koš za plenice brez kaset, notri se da naavdno vrečko za smeti, ker se mizdi kasetni sistem precej drag.
Februarka, glede plenic se je meni isto zgodilo. Iz sušilca so prišle lepo posušene samo robovi so se pa nafrkljali nazaj in jih je bilo res težko razlikat. Naslednjič jih bom posušila kar na lojtrci, da vidim, če bo kej drugače.

Da vam še malo sline scedim, spet jem vanilijev puding s piškotki user posted image  njami, pa mamika pride zdele na kavico, bova mal počvekale.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.1.2008 12:21:56   
bamby
Jaz sem se pa lotila kuhat. Danes bo kar tenstano kislo zelje, pečenice in ajdovi žganci. Bom mogla tudi takoj zamesiti kruh, da ga čimprej spečem. Popoldan so se mi 3 obiski najavili, pa bi rada dala peko čimprej vstran.

srečka nosečka, ne bi rekla, da sem jaz neki ekspert za pranje in sušenje user posted image . To je najbolj odvisno od strojev, pa da kakšno gubico tudi spregledaš user posted image , pa jo na roke poglihaš.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.1.2008 12:33:52   
srečka nosečka
Kako ste pridne in kuhate. Moj je danes cel dan v službi. user posted image  Grem sedaj tudi jaz kuhat kosilo. Vsedem se v avto in k staršem. user posted image  Naj me še malo razvajajo, ker potem bodo razvajali samo še svojo prvo vnučko. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.1.2008 13:07:07   
Februarka08
Bravo zameuser posted image . Pleničke speglane... Zdej mam pa čaj pavzo, potem grem pa dol pogledat kaj je z drugim stojem cunj - če so že suhe... Tam pa ni veliko, samo malo posteljnine... Ja, men so take plenice ven prišle kot sta rekle Meti in srečka nosečka... To mi je že soseda povedala, da bojo takšne - samo kako naj pa posušim naenkrat 30 plenicuser posted image ? Saj v naprej jih bom gotovo kar obešala, ne vem... Je moj reku, pa ja ne boš tega peglala... Ne, kje pa... Kako naj jih pa zložim? Joj, tile user posted image ...
Pridno kuhajte, meni dela tašča sirove štruklje, zraven bo pa jotica...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.1.2008 13:38:36   
mlavla
evo kosilo je gotovo ..zdaj pa samo še dragega čakam in kolega, da se primajeta za mizo user posted image user posted image
no naredila pa sem sirove štruklje, piščančje meso v koščkih z šampinjoni v smetanovi omaki(ma sem zakompliciarno napisala), pa malo riža za prilogo...upam, da jima bo teknilo...

februarka: veš tudi moje plenice so bile čisto zmečakne, tako,da sem se pošteno namučila pri likanju...drugeč pa ostale cunje, ki jih poberem iz sušila likam le redke..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.1.2008 15:59:53   
vrtnica76
Dan,se še jaz mal oglasim.
Včeraj jote ni blo sploh.Je mel moj ene ptebavne težaveuser posted image pa je dons že dost bolš.Upam,da ni kakšna viroza.
Mogoče bo pa dons kej,če ne bova pa vsaj sestavine vkup vrglauser posted image .Našuser posted image je pa tut danes nekam mirenuser posted image .Ponoč ni pol nič razgrajal,kot sem pričakovala.Daje pa ene čist rahle signale,tko da mi daje upanje,da je OK.Vsaj upam,da jeuser posted image .Sem zjutraj že čist v user posted image planla od skrbi.Sam,da bo ponedeljek čimprej tle,da se bom prepričala o zadevi.
Mi smo pa danes pico jedli in sem še zmeri čist nafilana-pa še zgaga peče kouser posted image .Bo treba en Rupurut vzet.Zdej grem pa mal stvari v torbo zmetat,pol pa naprej kavč peglatuser posted image .Sicer pa bi blo bolš,da bi šla še nekej stvari speglat (tetra krpice in nekaj plenic).Ni velik,ampak se mi res ne da.Sem tolkuser posted image .Bo treba mal na zrak jituser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.1.2008 16:17:30   
srečka nosečka
Sem že nazaj s kosila in lenarim 100/h. user posted image  Sem se odločila, da danes ne delam nič. No, morda pobrišem prah po stanovanju ali pa samo po kavču. user posted image user posted image user posted image

vrtnica - ne bit žalostna. Je tudi mene naša user posted image  pred nekaj dnevi tako prestrašila, ker je bila fuuuuul mirna. Le tu in tam se je čisto nežno oglasila. Sem že skoraj v P klicala ali lahko pridem na pregled. Res me je skrbelo. Sedaj pa spet veselo pleše rock and roll. Verjetno se je tudi tvoj user posted image  malce umiril in ima kakšne manj živahne dneve. Dokler čutiš gibe je vse OK. Želim ti, da te čimprej pošteno "zbrca". user posted image

Njami sirovi štruklji, so tako dobri. Mlavla, a lahko tvoj recept zaupaš?
Jaz jih imam tako rada, pa jem samo kupljene, ker se nikakor sama ne znam spravit zraven.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.1.2008 16:48:00   
Februarka08
Joj, tale križ... Boli kot user posted image . Po likanju sem mislila še stanovanje malo v red spravit, pa ne bo šlo... Ne bom pretiravala, bom že en dan mal prah pobrisala... Sva zdele z user posted image mal otroško sobico štimala in nalimala pajacke na steno, pa že zibko sem mal ¨oblekla¨, tako da že prav lepo izgleda.user posted image Ko bo vse tipi topi, bom poslikala in vam mal pokazala. Mašina, če ne boste pohvalile!!!user posted image user posted image user posted image Zdej je šel pa moj še po vrtalni stroj, da še poličko nad previjalno uštimava, da bo dela skoz manj in da bo počasi vse pripravljeno. Potovalko imam pripravljeno, ampak je še prazna.user posted image No ja, vsaj ven sem jo spravila. user posted image
Lepo soboto vam želim še naprej, pridno se cartajte z user posted image dokler imate še čas.user posted image Jaz bom šla kar kmal pod tuška in ležečki, ker za kakšno drugo rabo danes itak nisem več. 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 484
5.1.2008 16:52:25   
srečka nosečka
Zjutraj sem pisala o računalniški mizi v OBI-ju. Zdaj pa me je skoraj kap. Listam reklamo od Mercatorja in ista mizica stane 40 EUR!!! Pa ti v OBI-ju niso normalni. Razlika v ceni je 60%. user posted image user posted image user posted image  Ne prestopim več njihovega praga!

februarka - user posted image  Verjamem, da sta lepo uštimala sobico za user posted image . Hitro poslikat in slike v album. user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.1.2008 17:07:47   
Marusah
Zdravo punce!

Končno sem uspela za računalnik pridit user posted image  Ne vem kaj mi je danes, ampak imam nekam voljo za pospravljanje user posted image  Tako, da sem celo dopoldna kuhala pa pospravljala....in zdej se vse sveti user posted image  Pa še 2 stroja perila sem oprala - bravo jaz user posted image

No zdej vas grem pa še malo prebrat...

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 486
5.1.2008 17:26:21   
MetiLu
Sej ni čudn, da zvečer ne morem zaspat. Zdele sem kavč likala 3 ure user posted image  user posted image  user posted image  ne morem verjet. zdej bo treba pa kej jest.
Vrtnica, mene tud naš user posted image  danes heca, je tko miren da je kej. Zbudila sem se s čist trdim trebuhom in kar ni spustil in po še več kot pol ure nisem čutila malega (pa zjutraj je bil tud čist nežen z brcami user posted image ). No zdej je začel neki kolcat, pa čist malo je pomigal. Madonca, nam nagajajo naši pamžki user posted image
Dones mi je poštar prinesu odločbo za bolniško, pa gor piše da ne smem nikamor razen do dohtarja user posted image  zdej pa res ne vem, al kej preverjajo al ne. Sej ne letam dost naokol. Samo z dragim al pa Dolenjko user posted image , kar sama več ne grem za volan, če res ni treba. Grem do našga Tuša v Grosupljem, pa do satrih staršev LJ. Kaj mislite, a me bojo kej iskal user posted image
Komaj čakam da pride lubek. Ne vem kaj naj za večerjo naredim. Tok mi ne cheeseburger iz McDonaldsa diši user posted image
Srečka nosečka, se splača malo reklame pogledat. tako sem se jaz nasrala, ko sva kupovala novo posteljo za v spalnico. Če bi takrat počakala par dni, bi jo dobila 50% cenej user posted image
Marusah, a ti že gnezdiš? user posted image  user posted image  mene dones ni nič zagrabil, zlikano ni še nič.
Februarka, dej hitro slikce gor, me smo firbčne user posted image  Tud če še ni tipi topi. Sej jaz sem tud kar posliakla, pa šojstla še ni čist dodelana, pa nič še ni okrašeno. Me ma da bi šla v BC še po kakšne okrasne nalepkice, da vsaj kotiček od malega bolj otroško uredim, če že svoje sobice nima (še).
Mlavla, jaz bi tudi recept. Mam štruklje strašno rada, pa se jih nikdar ne spravim narest, zaradi testa (sem že zadnjič neki o tem razpravljala user posted image )...
S plenicami imamo pa vse enake težave user posted image  me je glikhkar moja Ninči obvestila, da jih je zame že dobila (njena kolegica jih šiva, pa sem jih malo cenejš dobila kot v štacuni), tako, da bom jutri najbrž oprala še en stroj stvari za Janezka user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.1.2008 17:30:12   
Marusah
Meti, ne vem če je to glih gnezdenje user posted image  Po moje se mi je danes malo poslabšalo user posted image user posted image user posted image

Ko smo že pri planicah. Koliko tetra planic pa rabim za user posted image ? Jih imam 20 dovolj?

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 488
5.1.2008 17:31:36   
srečka nosečka
meti - meni na odločbi piše, da lahko zapustim dom v primeru obiska zdravnika, oz. se moram ravnat po zdravnikovih navodilih.  A tebi niso pripisali, da se ravnaš po zdravnikovih napotkih?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 489
5.1.2008 17:33:00   
MetiLu
Za pleničke vsaka nuca po svoje. Jaz predvidevam, da jih bom kar velik ponucala user posted image  15 sem jih dobila že rabljenih, pa še 2 paketa novih sem naročila, torej še 20 novih.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 490
5.1.2008 17:33:05   
srečka nosečka
marusah - jaz sem jih tudi 20 nabavila. Mislim, da jih bo dovolj, če le ne bomo rabili široko povijat. Če pa jih bo premalo, jih bova še dokupili. user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 491
5.1.2008 17:37:21   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

meti - meni na odločbi piše, da lahko zapustim dom v primeru obiska zdravnika, oz. se moram ravnat po zdravnikovih navodilih.  A tebi niso pripisali, da se ravnaš po zdravnikovih napotkih?

Ne user posted image  piše samo: "Odsotnost od doma je dovoljena le ob odhodu na zdravniški pregled." Velja pa to za obdobje 6.1. do 17.1, z 18.1. pa tako začnem s porodniško.

Neposredna povezava do sporočila: 492
5.1.2008 17:40:32   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ne user posted image  piše samo: "Odsotnost od doma je dovoljena le ob odhodu na zdravniški pregled." Velja pa to za obdobje 6.1. do 17.1, z 18.1. pa tako začnem s porodniško.

meti - mislim, da teh par dni, kolikor boš v B, pa že ne bodo kontrolirali. Če pa bodo, pa jih naj bo sram. Naj raje tiste kontrolirajo, ki B nenehno izkoriščajo.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 493
5.1.2008 17:55:02   
MetiLu
Še eno vprašanje glede B: a ti kontrolo pošlje firma, kjer delaš ali ZZZS?
Men je G reku, da ni fajn če strogo samo ležim doma, da naj se sprehajam, na odločbi pa piše mirovanje na domu user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 494
5.1.2008 17:58:04   
srečka nosečka
meti - odvisno na čigavo "breme" si. Če si dobila odločbo, potem ti pošlje komisijo ZZZS.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 495
5.1.2008 17:59:36   
srečka nosečka
Pa še - predlog na komisijo je poslal tvoj osebni zdravnik. Odvisno je tudi kaj on napiše. Mislim pa da za teh par dni ti ni potrebno skrbeti. Jaz bi na tvojem mestu, kar tako naprej počela, kot do sedaj.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 496
5.1.2008 18:47:50   
dolenjka
Čer user posted image
Jaz sem danes v ilegali in večinoma vodoravno, ker sva včeraj prišla z enega obiska ob 3.30 zjutraj (danes torej user posted image  ).

A ste videle, da je naša so user posted image  mala pikica, ki je imela najprej rok začetek februarja, potem pa konev januarja, rodila na božični dan?? Ima fantka Gašperja user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke družinici, pa javi se kaj mala pikica user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 497
5.1.2008 18:59:00   
dolenjka
Punce, če katera tako kot jaz razmišlja o EA in ne ve ali bi ali ne bi, vam pošiljam link od posta ene od novopečenih mamic. Mene je prepričala user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2261724

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.1.2008 19:06:20   
vrtnica76
Ja,sem zasledila za malo pikico pa nisem vedla,da je bila prej pri februarčicah.
user posted image mala pikica za Gašperja!

Meti
ne se tolk sekirat zarad teh nekej dni.Jest sem na bolniški od avgusta pa kontrole ni blo nič naokol.Jutri pa že nastopim porodniškouser posted image .Uf gre čas hitro naprej.Sem svojo os.zdravnico vprašala,ker mi je v odločbi tut pisalo mirovanje na domu,odsotnost pa je opravičena le,če grem k zdravniku,pa se je zdravnica kar začudilauser posted image in mi rekla,da sem do sprehodov opravičena in bo to tudi zagovarjala,če bi kaj kompliciral.Sej je res,da je rizična nosečnost,ampak od svežega zraka pa še nobene ni pobraluser posted image .

Sem zdele prišla iz daljšega sprehoda,ki pa ne bi trajal tako dolgo,če bi lahko kej hitrej hodila.Me je user posted image spet začel pritiskat ,da je bolel kotuser posted image ,pa je hoja očitno pomagala in je kar kmal nehal nagajat.Je pa res kar ledeno-sem hodila kot po jajcihuser posted image .Zdej se pa ful bolš počutim in tutuser posted image se je že nekajkrat oglasiluser posted image .Končno grem zdej likat-pa ne kavčauser posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.1.2008 19:07:45   
vrtnica76
Kaj pa,če ti prime samo na poluser posted image .Tudi za tak primer sem že slišala.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.