MetiLu
|
Sej ni čudn, da zvečer ne morem zaspat. Zdele sem kavč likala 3 ure ne morem verjet. zdej bo treba pa kej jest. Vrtnica, mene tud naš danes heca, je tko miren da je kej. Zbudila sem se s čist trdim trebuhom in kar ni spustil in po še več kot pol ure nisem čutila malega (pa zjutraj je bil tud čist nežen z brcami ). No zdej je začel neki kolcat, pa čist malo je pomigal. Madonca, nam nagajajo naši pamžki Dones mi je poštar prinesu odločbo za bolniško, pa gor piše da ne smem nikamor razen do dohtarja zdej pa res ne vem, al kej preverjajo al ne. Sej ne letam dost naokol. Samo z dragim al pa Dolenjko , kar sama več ne grem za volan, če res ni treba. Grem do našga Tuša v Grosupljem, pa do satrih staršev LJ. Kaj mislite, a me bojo kej iskal Komaj čakam da pride lubek. Ne vem kaj naj za večerjo naredim. Tok mi ne cheeseburger iz McDonaldsa diši Srečka nosečka, se splača malo reklame pogledat. tako sem se jaz nasrala, ko sva kupovala novo posteljo za v spalnico. Če bi takrat počakala par dni, bi jo dobila 50% cenej Marusah, a ti že gnezdiš? mene dones ni nič zagrabil, zlikano ni še nič. Februarka, dej hitro slikce gor, me smo firbčne Tud če še ni tipi topi. Sej jaz sem tud kar posliakla, pa šojstla še ni čist dodelana, pa nič še ni okrašeno. Me ma da bi šla v BC še po kakšne okrasne nalepkice, da vsaj kotiček od malega bolj otroško uredim, če že svoje sobice nima (še). Mlavla, jaz bi tudi recept. Mam štruklje strašno rada, pa se jih nikdar ne spravim narest, zaradi testa (sem že zadnjič neki o tem razpravljala )... S plenicami imamo pa vse enake težave me je glikhkar moja Ninči obvestila, da jih je zame že dobila (njena kolegica jih šiva, pa sem jih malo cenejš dobila kot v štacuni), tako, da bom jutri najbrž oprala še en stroj stvari za Janezka