|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
6.2.2008 7:29:58   
dolenjka
JUtro user posted image

Jaz sem pa mislila da bom ta prva danes, pa vidim, da ni šans za kaj takega user posted image
Ve ste res face, da se vam da sred noči tipkat user posted image
Midva sva šla včeraj mal pred enajsto v posteljo in kmalu zaspala in zdej že od 6h bedim, železo pospravljeno, pomaranče tudi, zdaj sta pa aktimel in kavica na vrsti user posted image  
Sam ker vse še pojstle peglate mi je dolgčas user posted image  Ajde babuške, v luft  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
6.2.2008 7:31:37   
dolenjka
O buči dobro jutro user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
6.2.2008 7:31:42   
buči
Mislim, da imam spet lahko samogovore. Za danes sem se odločila, da ne bom pospravljala kopalnice, bom raje pravne posle na RR urejala! Torej: kakšen nasvet, obrazec? Čisto poceni - zamenjam za odhod v p! user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
6.2.2008 7:32:09   
buči
Joj, dolenjka, dobro jutro!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
6.2.2008 7:32:56   
buči
Dolenkja, a si videla moje pozdrave za Postojno?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
6.2.2008 7:34:04   
buči
user posted image  Matr, tolk hitim, da sem te že grdo preimenovala ... To je zato, ker imam roko mravljinčasto ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
6.2.2008 7:34:51   
buči
Kje pa si?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
6.2.2008 7:37:21   
buči
Vidim, da moram res malo manj govorit, vas vse prestrašim in odženem ... user posted image  Grem na maline, upam, da še tadnjič, ker so mi zanič!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
6.2.2008 7:38:53   
dolenjka
Buči, ti si za na miljonarja ker maš tko hitr prste user posted image

Vidla pozdrave za Postojno, lahko jih že jutri odnesem, ker imam CTG user posted image

Zakaj pa ti tokrat ne greš v Postojno?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
6.2.2008 7:58:34   
dolenjka
OOO Februarka, Suzi, Mateja81, Elma, pegica1 in buči, VIDIM VAS user posted image  user posted image  user posted image

KU KU

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
6.2.2008 8:04:33   
dolenjka
Shana banana, Neni13, Buči, prišel je vaš dan za odpustnico user posted image  user posted image  user posted image

Torej drage moje, pot pod noge, pa naj bo hitro, čim manj boleče in nepozabno user posted image

Sem mogla mal pohitet, ker pol dobim obiske, da me ne boste spet kregala, da zamujam user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
6.2.2008 8:05:18   
Februarka08
MORGEN!user posted image
Spala sem tako zanič, da sploh ne bom komentirala....user posted image Ko sem pa proti jutru malo zadremala, sem se pa zbudila čisto mokra (prepotena, da ne bo kera kaj drugega mislilauser posted image ). user posted image
Zdaj bi mogla pa neki pojest, pa se mi vse upira, pregled imam šele ob 11h, ko moj pride iz službe (končno me bo 1x peljal), potem imam pa še frizerja, da ne boste mislile, da rojevam.user posted image No, vsaj upam, da pridem nazaj...
Dolenjka, preden jaz preberem vse čvekanje, traja....... user posted image Ampak zdaj sem tukaj....

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
6.2.2008 8:15:38   
ELMA
Jutro jaz sem tudi tukaj , bolj ko berem me bolj neki stiska pri srcu,ko se spomnem na tisto bolečino , ki sem jo prvič doživela v porodni...Ali ste res toliko moćne ali nočete otem govoriti?Vem da se na koncu splaća.....Ko pa vidiš svojega sončka se ti zdi da si samo sanjala. Včasi tudi premišljujem o epiduralni anesteziji,kaj pa vi....!!!!!!

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
6.2.2008 8:18:07   
ELMA
A ma kjera iskušnje z  EA   ?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
6.2.2008 8:20:15   
*Naja
Elma- glede porodne bolečine.....mi prvorodke hvalabogu še ne vemo, kaj nas čaka in  mogoče zato bolj sproščeno čakamo dan D. Mene ni trenutno prav nič strah, ampak že komaj čakamuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
6.2.2008 8:24:55   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Elma- glede porodne bolečine.....mi prvorodke hvalabogu še ne vemo, kaj nas čaka in  mogoče zato bolj sproščeno čakamo dan D. Mene ni trenutno prav nič strah, ampak že komaj čakamuser posted image .

Ja, tudi jaz ne vem kaj me čaka, zato je še bolje tako. Če bo pa prehudo, sem se pa odločila za Ultivo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
6.2.2008 8:29:11   
ELMA
Pri nas v Trbovljah imajo reveži samo  EA  in to, če prideš v porodnop ko je anestezist v službi .Drugače ne bo neč.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
6.2.2008 8:32:47   
ELMA
SMEŠNO user posted image user posted image user posted image  je ali jaz sploh ne vem kaj je Ultiva se o tem pri nas nihče ne govori. Zato in ne vem...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
6.2.2008 8:34:03   
dolenjka
Mene ni (še) nič strah, ker itak ne vem kaj me čaka, ker sem prvorodka. Sem se pa odločila za EA, ker menim, da mi bo ostalo več energije, ki jo bom potem lahko za user posted image  porabila user posted image
Sej EA nič ne spremeni, vse čutiš, tudi popadke, le veliko manj bolečine je prisotne in zakaj si jo ne bi olajšala, če imam to možnost? Sej itak že tko preveč trpimo v življenju me revčke, vsak mesec ob menstruaciji, da ne naštejem še česa drugega...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
6.2.2008 8:36:47   
Suzi*
Ojla, evo me. Sem rabla mal, da sem vas prebrala, vključno s samogovori. user posted image user posted image

Bamby, krasna pupika in hvala za porodno izkušnjo. user posted image user posted image  

Jaz sem pa jezna na mojga, ker ga včerej spet ni blo do 11ih. Jaz sem pa pizzo pekla, sem ga hotla presenetit. Je revež na poti domov šel v mc'donalds si za jest iskat, ker itak je mislil, da ne bo nič dobil user posted image , pol je pa pizzo pojedel, pa še tisto kar je kupil. user posted image user posted image  je pa bolj slika, zvok sem skor izklopla razen nujnih zadev okol tamalga. Sej vem, danes bo pa čist mehek in prijazen, ampak mene to tako jezi, da bi popenla. user posted image

Spala sem uredu, brez krčev. Pojedla sem že kos kruha s sirnim namazom, pijem veliko šalco čaja za moje grlo, pa pomarančka me še čaka. Danes upam da res kaj po stanovanju naredim, ker mi gre na živce, da se ničesar ne lotim. Če ima katera kaj odvečne energije še kje skrite, naj mi jo prosim pošlje. menjam za odhod v P. user posted image user posted image user posted image

Nooo, katera bo torej naslednja kufre pokala????????

Glede bolečine med porodom.....sej je res, da ni prijetno, takrat je kar hudo, ampak se vse pozabi, ko vidimo naše user posted image . user posted image user posted image  Jaz se z bolečinami trenutno niti ne ubadam, če smo enkrat preživeli, bomo pa še drugič. user posted image  Bolj me skrbijo šivi.....user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
6.2.2008 8:37:16   
ELMA
JAZ TUDI KOMAJ ČAKAM IN NOČEM VAS STRAŠITI KER TO KAR BOSTE V PORODNI DOŽIVELE, NIKOLI  Z NIČIM NE BOSTE PRIMERJALE  .....To lahko samo mamica doživi.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
6.2.2008 8:41:11   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

JAZ TUDI KOMAJ ČAKAM IN NOČEM VAS STRAŠITI KER TO KAR BOSTE V PORODNI DOŽIVELE, NIKOLI  Z NIČIM NE BOSTE PRIMERJALE  .....To lahko samo mamica doživi.

se 100% podpišem. rojstvo je mali čudež.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
6.2.2008 8:45:40   
ELMA
ŠIVI,ŠIVI res je da nemam iskušnj z njimi , prvič mi je ta mala (user posted image user posted image  ostala takšna kot je bila pred porodomuser posted image user posted image  ), zdaj bomo videli kaj bo mene je tudi strah šivanja,ampak se tolažim ker sem  sama šivilja , in vem da je treba vsako luknjo zašit.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
6.2.2008 8:48:25   
ELMA
Bomo preživele ,samo da bo vse vredi...

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
6.2.2008 8:51:06   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

ŠIVI,ŠIVI res je da nemam iskušnj z njimi , prvič mi je ta mala (user posted image user posted image  ostala takšna kot je bila pred porodomuser posted image user posted image  ), zdaj bomo videli kaj bo mene je tudi strah šivanja,ampak se tolažim ker sem  sama šivilja , in vem da je treba vsako luknjo zašit.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
..............ko bi le blo tako simpl. user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?