|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
5.2.2008 22:17:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

CTG je lepo hribčke risal..sam G je pa rekla, da to še nič ne pomeni..
pa še vsake toliko čase zginejo (za kakšno urco) pol se pa spet pojavijo tam na 10-15 min ali pa tud 20min..ma sploh nevem kaj naj si mislim... 

Predlagam, da bolj mal, ker odpustnico dobiš šele čez 9 dni user posted image  user posted image  user posted image

ma ti si pa res nepopustljiva...mam filing,da te bo user posted image  itak ubogal...sej se po moje že zdej trese...user posted image user posted image user posted image

Itak, sej vidiš, da misliš da imaš popadke že cel dan, v bistvu pa je to to user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
5.2.2008 22:19:18   
mlavla

CTG je lepo hribčke risal..sam G je pa rekla, da to še nič ne pomeni..
pa še vsake toliko čase zginejo (za kakšno urco) pol se pa spet pojavijo tam na 10-15 min ali pa tud 20min..ma sploh nevem kaj naj si mislim... 

Predlagam, da bolj mal, ker odpustnico dobiš šele čez 9 dni user posted image  user posted image  user posted image

ma ti si pa res nepopustljiva...mam filing,da te bo user posted image  itak ubogal...sej se po moje že zdej trese...user posted image user posted image user posted image

Itak, sej vidiš, da misliš da imaš popadke že cel dan, v bistvu pa je to to user posted image  user posted image

ma maš ti ideje....user posted image user posted image user posted image
no, bom zdej vsaj lahko v miru zaspala...pa hvala za postavljeno diagnozo....

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
5.2.2008 22:19:19   
Marusah
Mamike lepo pančkite... Grem jaz tut v pojstlo.

*Nočko*

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
5.2.2008 22:19:50   
dolenjka
No tko, zdej grem pa še pojstlo speglat, sam to bo mal dalj trajal, ker je res ful zmečkana. Predvidoma jutri ob 8h bom fertik in takrat se spet tipkamo user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
5.2.2008 22:46:56   
mary_lou
Mlavla mi k smo studentke kaj dobivamo starsevsko nadomestilo al starsevski dodatek? Kaj je razlika?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
5.2.2008 22:50:11   
katka37
Mlavla, mogoče boš pa res kmalu šla.

Sem se tudi skopala spet (kot vsak večer že teden dni, ful paše v topli vodi), zdaj pa malo masaže (vsaj upam), potem pa....kdo ve, kdaj bom spet zaspala. Ma, bo že.

Janey, glede ustnice-rane pa ne vem, najboljše, da vprašaš v lekarni.

Prijetno noč vsem.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
5.2.2008 22:55:31   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Janey, bo treba mal podpis zamenjat, ker smo že 5.2. user posted image  user posted image  user posted image

joj, kuk si žleht user posted image user posted image user posted image  boga revca je že čist na tleh od pričakovanja...

Bom zamenjala ko bom napisala, da je nas sonček že med nami, zdaj me pa ne jezi, ker ma marusah prav, da sem že čist natleh. Danes je sicer blo kar ok, zdaj me pa vsake 10 min nekaj črviči...malo močneje kot pri menzi, pa ko da bi me zraven še srat tiščalo (pardon da kr poo domače)user posted image user posted image

No spat ne morem, ker upam, da je to to zdaj in so se prvi popadki začeli...kar lahko da še nič ne pomeni, lahko pa da...živčki me dajejo in bog ne daj da bi mi to dalo spat. Sem preštela 1000 ovc, pa sem se jih naveličala.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
5.2.2008 22:57:05   
Janey
Vse ste šle...pol pa lepo pančite

mlavla
ktera smer si ti?? pravkar sem ugotovila, da moram eno seminarsko nardit...je 40% izpita, pa ne vem kako naj se lotim. Za kakovost delovnega življenja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
5.2.2008 22:58:40   
mary_lou
Mogoče gre pa počas zares Janey drzim pesti, take me with you please jest bi tud 

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
5.2.2008 23:02:59   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Mogoče gre pa počas zares Janey drzim pesti, take me with you please jest bi tud 

Z veseljem te vzamem user posted image user posted image če grem jaz...vzamem vsako zraven, pa če nas na tekoči trak dajouser posted image user posted image user posted image samo da dobim srčece v roke...sma se zdaj tak cartala...jaz dam roko na trebuh on se pa naguzi čisto v mojo dlan...sem potem vsa blaženauser posted image joj

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
5.2.2008 23:07:55   
mary_lou
Men se pa moj ful smili zdele ze ene 15 min kolca se cel trebuh trese, mogoče je pa sam v soku k ga je ati zdele s štilom po glavi butu ubožca malega

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
6.2.2008 0:13:19   
*Naja
Ku kuc.....a že vse pančkateuser posted image Sj jst sem tud nekej dremala pred tv-jem, zdej sem pa prišla mal prečekirat, če kej rojevate.....pa nič....sj prav, kr naspančkejte seuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
6.2.2008 0:14:54   
Janey
Nič ne spančamo...ne da se spančkatuser posted image

moram povedat da krčov več niuser posted image user posted image pa so bili kar redni...zdaj pa tema že nekaj časa...škodauser posted image

grem poskusit ninat

lepe sanje

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
6.2.2008 0:15:52   
*Naja
Sj jst bi tud šla spat, sam sem tooooooolk laaaaaaaaaaaaaaaaaaačna! Grem mal čjokolinota napast....sam ne vem, kak bo rezultat, ker me hoče nekej zgaga spet mučituser posted image .
Potem bom pa poskusila nazaj zadremat.....moj je v nočni, pa se mi kr nekak ne da prestavit v spalnico.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
6.2.2008 0:17:00   
*Naja
Janey- sladke sanje....upam, da se vsaj naspiš, če te do jutra kej ne preseneti. Papa

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
6.2.2008 5:31:10   
*Naja
Dobro jutro...

Nizy- kaj že predihavaš, al sam ne moreš spat?user posted image

Jst že pridno papcam čjokolino....čez eno urco pride dragi domov, pa bom potem šla še z njim se za par uric stiskat v posteljouser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
6.2.2008 5:35:52   
nizy
a si me dobila ,sm se že naspala . Včeraj sm že ob 21h zaspala z mojima user posted image in neverjetno spala do 4h,brez obiska wc. Moj je šel zjutraj na šiht,jaz pa lačna  in sm tut že zmazala cornflakes z mlekom user posted image  user posted image  user posted image .
Sicer se nič ne dogaja user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
6.2.2008 5:38:35   
*Naja
Naše detece je pa tolk aktivno....Celo noč mi že skače po bauhiju, čeprav se je zadnje dni kr občutno umirila, danes pa ne vem, kaj ji jeuser posted image No, sj boljše tako, da jo dobro čutim.
Dejmo danes naklofat teh 200 strani, ker sem sanjala, da smo jih že in da smo štartale 4.deluser posted image . Otvorila ga je pa....eh, to sem pa pozabilauser posted image .

Včerej sem se še pozabila pohvalit, da so bili opravljeni rezultati izpitov in da sem opravila tudi tistega drugega, ki sem ga pisala prejšnji ponedeljekuser posted image user posted image user posted image . Sem faks zadnje 3 leta čist zanemarila in so mi ostali trije izpiti. Pa sem se januarja vzela v roke in konec meseca kr 2 opravila. Evo....prvi pozitivni učinki naše bebike na meneuser posted image user posted image user posted image . Zdej mi je pa še eden ostal in diplomca....to bomo pa skup zmučkali po porodu.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
6.2.2008 5:40:01   
*Naja
Nizy- ne da se mi seznama iskat, a si ti že čez rokuser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
6.2.2008 5:44:51   
nizy
lara user posted image  user posted image  user posted image za izpit.
Naši seje tut že zjutraj kolcalo ,pa malo se je pretegovala ,zdaj pa spet vse umirjneo.Moram počakat do 7h ,da tavelko v šolo peljem .Potem bom še kako urco odžagala ,vsaj do 11h,pa spet v šolo jo iskat. Ta teden je pestro, ker  user posted image   dela zjutraj.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
6.2.2008 5:46:03   
nizy
ja čez rok sem že ,bil je 3.2.,zdj sm pa vsa nestrpna ,pa se še nič nedogaja user posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
6.2.2008 5:49:30   
*Naja
Tole "čez rok" si kr ne predstavljam....jst imam še 2 tedna do roka, pa sem že vsa neučakana. Sj sem že včerej pisala, ko sem bila na ogledu porodnih sob v Celju, da bi najraje kr tam ostala...pa še tooooolk prijazna babica je bilauser posted image .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
6.2.2008 5:51:07   
*Naja
Zdej grem pa dragemu postelco zagret....

Nizy- tebi pa upam, da se bo danes kej začelo dogajat.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
6.2.2008 5:56:39   
nizy
oooo,ko bi se vsaj .....

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
6.2.2008 7:29:54   
buči
Dobro jutro, kako bedna noč je za mano! Parkrat so me zbudili neki krči ali bolečine, še sama ne vem, kaj je bilo, pa sem vedno zaspala nazaj. Do sedaj sem super spala, se vidi, da sem proti koncu. user posted image  Še dobro, da imam danes pregled. Se me pa G ne bo kar tako v 5-7 minutah znebiula, ker ne grem od nje, če me totalno ne prečekira! Matr user posted image , odkar me je pri 24. tednu prevzela od moje-moje g, ki je šla na porodniško, mi ni naredila niti morfologije, niti enkrat me ni spodaj pogledala, niti enega ctg-ja še nisem imela, rok imam pa jutri!?! user posted image

Janey, za ustnice: v dm-ju se dobi Blistex Lip Relief Cream v tubici (imajo pri vazalinih) - pomaga pri poškodovanih ustnicah in tudi pri herpesu - obnavlja.

Ena je spraševala za porodniško ... Porodniško dobivaš, če si v preteklem letu prejemala plače. Če ne (si bila brezposelna brez nadomestila ali študentka brez rednih dohodkov) dobiš starševsko nadomstilo. Razlika je v višini. SD je določen, PN ti izračunajo glede na tvoje plače. Porodniško izplačujejo 15. v mesecu, če je to sob, ned ali praznik en dan pred. Otroški dodatek izplačujejo 14. v mesecu oz. en dan prej (isto kot pri porodniški) - ne pozabit v 90. dneh po porodu vložit zahteve zanj! Starševski dodatek in pomoč ob rojstvu otroka izplačajo 13. v mesecu oz. dan prej (če ...). Vsaj tako je v Lj, na CSD Šiška. So pa točni.

Če katera potrebuje vlogo za otroški dodatek, naj mi piše na ZS, sporoči mail, pa ji pošljem obrazec, ga sprintate, pa oddate. Potrebujete le rojtni list otroka in podatke od dohodnine 2006, če boste oddajale do 31. 3. 2007, sicer dohodnino 2007, če oddajate po 1. 4. 2007. Če oddate vlogo v roku 90 dni od rojstva otroka, dobite otroški dodatek za vse mesece nazaj - torej od rojstva dalje, sicer le od meseca vloge.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?