*Naja
|
Dobro jutro..... Za mano je pa ena taka čuuuuuudna noč . Ob 23.oo sem šla spat in sem imela take zoprne bolečine, ki so se pojavljale vsake toliko, da sem že gledala na uro, če je to to. No, pa hvalabogu ni bilo nič iz tega in ko se je vsa skup mal umirilo, sem takoooo fajn zaspala. Potem pa ob 01.00 uzbuna! Me je vrglo pokonci, tak da sem skor trebuh na postelji pozabila . Se je ena ženska zunaj, nekje v naselju, tako zverinsko drla, da naj ji nekdo pomaga.....mislim, taki kriki, kot da jo nekdo kolje. Jst sem bila čist fertik....pa zbudim cela panična mojega, da moreva policijo poklicat....moj pa u luft, kr je mislu, da je treba v P . No, potem je pa kr naenkrat cel kraval utihnil...... Pa je bilo spet vse čist lepo mirno, tiho.... Ja mi ni preostalo drugega, kot da grem nazaj v posteljo, potem pa itak, da 2 uri nisem mogla zaspat, ker sem bila vsa iz sebe. Detece se še premaknilo ni, tak sem jo šokirala . No, ko sem končno le zaspala, sem imela pa take psihične sanje, da je groza. Da sem rodila kar doma v kopalnici, pupika je bila pa tak drobčkena, da sem jo kr v eno majhno torbo dala, potem sem pa pozabila na njo ..... Joj, joj....nočem več takšnih noči, res ne!!!