|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
2.2.2008 22:29:18   
Mateja81
Aja sam neki še....
PA KAJ JE TO Z NAŠO EMO ??????? MISLIM OPROSTITE AMPAK TO JE PA RES KATASTROFA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pol jih je bilo oblečenih kot da so iz vesolja padli lepo vas prosimuser posted image . Res ne vem več al sem jaz staromodna ratala al kaj (očitno bo EMŠO )? Sem včeraj skor dol padla ko sem vidla ono Mirno Reynolds? Haaallooooo a ji res ni noben povedal da taka vreča iz ALU folije reeeesss ni primerna zanjo??user posted image user posted image user posted image

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
2.2.2008 22:32:03   
vrtnica76
Tamara je navdušena in nič več ji ne pride na misel, da bi imela rajš sestrico kot pa bratca.Je full skrbna in nežna do njega.Celo potolažit ga zna kadar jokauser posted image .
Trenutno se sinek in atek cartata v dnevni,pa ma mami mal časa za RR.Mali ga čist nepremično opazuje, ker si jeuser posted image dal na obraz zaščitno masko,ker je revček zbolel.Pa tolk priden gospodinjec je bil ves teden.Mi je skos kuhal in me razvajaluser posted image .Škoda, ker mora v ponedeljek že na šihtuser posted image .Ja,konc luštnegauser posted image .
Res pa je, da mi kar primanjuje časa za RR.Zdej je nonstop previjanje, futranje,črpanje mleka,čiščenje črpalke,pomivanje stekleničk,vmes pa še napajanje s čajem ali z vodo od vsega tega pa komaj najdem čas za na WC in mal počitka.Mali se hrani na 2-3ure in se čas zelo hitro obrne.user posted image Je čisto drugačen ritem dneva in tudi nočiuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
2.2.2008 22:32:21   
MetiLu
Evo vam linke user posted image  user posted image  user posted image :
En lušen modrc za dojit: http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2430679;
v tele kavbojke sem čist zalublena, samo glede na ceno, ki je za user posted image , ne bodo nikol moje user posted image  http://www.neckermann.si/article.aspx?articleid=2615646, pa še neki za naše user posted image : http://www.neckermann.si/tree.aspx?nodeid=7879
http://www.quelle.si/ecommerce/submenu.asp?sparte=2351
http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?AID=90870

A bo dost? user posted image  user posted image  user posted image  ne da se mi več dones

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
2.2.2008 22:32:52   
nuka
Dobr večer! Končno imam mal časa tud za RR. Sem prov utrujena pa se ne morem spravit v posteljo. Sem šele dobro zaključila s pripravami za jutri. Ima naš tamal 2 rojstni dan.

Nizy pri meni je blo v prvo en teden čez rok, v drugo pa 1 dan pred rokom. Bomo vidli kako bo v tretje. Koliko so pa tvoji stari? Zdajle na koncu mene prav matra, ker enostavno ne morem počivat, tamale dva zahtevata svoje.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
2.2.2008 22:38:04   
MetiLu
Jest se tud še kar vozim naokol, no kar se da malo, samo grem pa vseeno za volan.

No zdej pa mam moje kombinacije hrane. Mi je neki čudn slabo v želodcu user posted image  Se grem umit, pa počas v mižule.

Lepo pančite, smo na vezi dopoldan. V planu imam pranje, ker sem dones čist pozabila, da je sobota in nisem nič prala, čakam pa že cel teden da bo vikend (pocen tok)... kaj nej rečem, mal sem nosečniško zmedena, res ne sledim dnevom user posted image

Nočko user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
2.2.2008 22:38:24   
*Naja
Vrtnica76- no, to me je pa kr potolažilo....da se lahk čist ok počutiš in še isti dan rodiš. Ja, čajček ti pa res nebi koristil prav nič....Bomo me, ki ga pijemo videle, če so kakšni + učinki.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
2.2.2008 22:38:30   
nizy
nuka starejša je bla dons 7 ,tamala pa 2.5 se prav bo avgusta 3leta 

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
2.2.2008 22:39:18   
*Naja
Tud jst grem v posteljo....mirno noč vsem....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
2.2.2008 22:39:31   
larisa
Pridna Meti, user posted image user posted image , sam sej kavbojke pa niso tko zlo drage user posted image . Lej par bodiyev za malče tolk pride, pa jih takoj prerastejo, kavbojke boš mela pa za doooolg, pa prov fajn so za z vozičkom okol letat user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
2.2.2008 22:41:30   
vrtnica76
Želim vam lahko nočko,pa da bi vas čimmanj matral in bi lahko lepo pančkale.Mi se počasi odpravljamo v mižule, čeprav mali gleda kot mš iz mokeuser posted image in se mu prav nič ne spi.Men pa fullllluser posted image .Nočko.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
2.2.2008 22:45:33   
nuka
Nizy pol maš tud pestro doma.

Meti tele kavbojke so pa prov fine. Pa tako kot je rekla larisa. Jih boš lahko dolg nosila.

Do sedaj sem se pri obeh nosečnostih vozila do 1 tedna pred rokom. Nehala sem pa vozit zato, ker sem ratala čist preveč razstresena. Enostavno nisem bila več toliko pozorna na cesto. Se pa sedaj še vedno vozim 2-3x na teden iz Kr v Lj.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
2.2.2008 23:03:59   
larisa
pol grem pa še jst v mižule, nočko....

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
2.2.2008 23:10:12   
Janey
Čer
Tudi jaz se tu pa tam kam peljem, ampak raje sedim na sovoznikovem sedežuuser posted image user posted image
vrtnica kak sem ti fouš...jaz bi tut že rada končno mela sončka doma. Vaš ati res prejme vse pohvale...za vso prijaznost in delavnost. Res imate super atija.

kje je kaj ella??

Jaz sem se odloćila da bom jutri rodila, ker ima jutri mami rduser posted image user posted image user posted image in res bi ji rada dala najlepše darilo od vseh. Zato dolenjka lepo te prosim copraj, čaraj, hokus pokus da bo jutriuser posted image user posted image

zdaj se grem pa še na kavč malo štulit k lubeku. Lepo se imejte. Nočko

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
3.2.2008 0:23:01   
Janey
mary_lou vidim teuser posted image user posted image ne moreš spat???
Tudi jaz ne...živčki živčkiuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
3.2.2008 8:02:58   
*Naja
Dobro jutro.....

Za mano je pa ena taka čuuuuuudna nočuser posted image .

Ob 23.oo sem šla spat in sem imela take zoprne bolečine, ki so se pojavljale vsake toliko, da sem že gledala na uro, če je to to. No, pa hvalabogu ni bilo nič iz tega in ko se je vsa skup mal umirilo, sem takoooo fajn zaspala. Potem pa ob 01.00 uzbuna! Me je vrglo pokonci, tak da sem skor trebuh na postelji pozabilauser posted image . Se je ena ženska zunaj, nekje v naselju, tako zverinsko drla, da naj ji nekdo pomaga.....mislim, taki kriki, kot da jo nekdo kolje. Jst sem bila čist fertik....pa zbudim cela panična mojega, da moreva policijo poklicat....moj pa u luft, kr je mislu, da je treba v Puser posted image user posted image user posted image . No, potem je pa kr naenkrat cel kraval utihnil......user posted image Pa je bilo spet vse čist lepo mirno, tiho....
Ja mi ni preostalo drugega, kot da grem nazaj v posteljo, potem pa itak, da 2 uri nisem mogla zaspat, ker sem bila vsa iz sebe. Detece se še premaknilo ni, tak sem jo šokiralauser posted image .
No, ko sem končno le zaspala, sem imela pa take psihične sanje, da je groza. Da sem rodila kar doma v kopalnici, pupika je bila pa tak drobčkena, da sem jo kr v eno majhno torbo dala, potem sem pa pozabila na njouser posted image .....
Joj, joj....nočem več takšnih noči, res ne!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
3.2.2008 8:04:28   
buči
Dobro jutro!

Zvečer predolgo klepetate, zdaj pa spite, a ne?

Ku ku?!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
3.2.2008 8:11:07   
buči
Kako zanimivo, da sem jaz imela pri 1user posted image  tudi nore sanje. Zdaj se mi je le enkrat sanjalo, da mi je mali dal roko skozi trebuh. user posted image  Sem pa pri 1user posted image  sanjala, da je fant, kako rojevam, itd. Mislim, da sem sedaj preveč utrujena za to.

Če bi bilo tako, kot prvič, bi se mi moralo danes kaj začeti. Pa nič ... Najbolj me skrbi, ker imam v sredo - en dan pred rokom - pregled, potem je pa petek praznik, pa vikend, moja G, ki nadomešča res mojo G, ki je na porodniški, je pa takooooooooooooooooooooooooooo leva, da me bo sigurno spet na pol pogledala. Od 24 tedna, ko me je prevzela, mi ni niti enkrat premerila otroka, nikoli pogledala, če sem že kaj odprta, ni me še dala na CTG, pravi, da se dobro držim, da je vse normalno za te tedne, le mojega moža zajuser posted image , ker ve, da si je on ful želel punčko, pa vsakič pravi, da je lulček odpadel ali pa kaj paptetično bednega podobnega.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
3.2.2008 8:31:14   
pina-1
jutro souser posted image .
pa kajto vreme res ne misli nehat srat s tem dežjem. PRi nas zopet lije kot iz škafa, vse je namočeno, bajta je vse usrana, ker smo v pritličju in vsa nesnaga pride noter, ven ne moremo, skartka me tako spravlja v depresijo da je veseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

noč je bla kar dobra. Spala sem kot top do 7 in pol, ko je mia prcopotala v dnevno in je bilo konec spanja.
je pa naša mia včeri s stola padla in se je udarla v hrustanec na ušesu. Drage moje to je bil tak vik in krik, da smo samo stali in gledali. Jaz sem mislila najmanj da ji pol glave manjka. Ubogo detece je pol od vsega hudega zaspala kar meni na rokah, zraven sta pa igarli dve harmniki in boben je ropotal.

Moji buhteljni so včeri uslei in so šli za med. Msilim, da bojo te dni še kak dan na sporedu. So res hitro narejeni in dobri.

Včeri ste debatirali o vožnji. Jaz sem se v 1. user posted image  vozila do par dni pred porodom, tokrat pa tudi skozi vozim, saj je treba Mio v vrtec peljat in velikokorat jo grem tudi iskat... Hvalabogu, da imam velik in visok avto, da je kobacanje vanj dosti bolj enostavno.

Grem sedaj na kavico in kaj vršt v želodec. Sem spila sedaj železo in pomaranče in me sedaj lakota daje da je veseljeuser posted image

Me prov zanima če bomo danes dobili še kakega februačka.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
3.2.2008 8:39:07   
dolenjka
Jutro user posted image

Nobena rodila? user posted image

Evo, jaz strašim že od 7h, ker je tetica maserka mogla ob 8ih it in sem ji kavico skuhala pa zajtrk nardila. Jaz sem tudi že pogoltnila porcijo železa in pomarančke, pa kavico in aktimel zdaj finiširam user posted image

A vam neki zaupam? Pri nas je pa sneg zapadel user posted image  Ampak je ta moker, tko da ni treba kidat, je pa vse belo, samo še sonček manjka, da bi bilo idealno user posted image
Mi je pa moj ob polnoči zabičal, da ponoč ne morem it rodit, ker on ne more tko hitr kidat user posted image  Pa sva za z user posted image  ubogala user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
3.2.2008 9:14:22   
Suzi*
Jutro!

Samo patricija rodila? Sem mogla prit pokukat. Jaz sem ravno ob gresku, mali gleda risanke oči pa še drnjoha. Včeraj je bil en miren dan, smo se po dolgem času doma cel dan cartali vsi skupaj. user posted image  Zvečer pa šli k mojim na večerjo. Danes pa verjetno tudi samo kakšen obisk popoldne pade in to je to. Moj bauh je vsak dan večji se mi zdi, čeprav meter nič ne pokaže. Včeraj je blo spet par lažnih popadkov, so kar boleli, ampak je blo to vse, ker sem pridno kavč potem likala.
je pa včeraj rodila ena žlahtnica in user posted image  so dali fantku tako ime, kot sva ga midva hotla dat.user posted image user posted image user posted image user posted image  pa že tako imava probleme, ker nič pametnega ne najdeva za fantka. user posted image  zdej smo pa spet na začetku in iščemooo. Sej če bo pupica pri nas, pol ne bo problema. user posted image

Zdej vas pa šibam mal prebrat, ste spet ful načvekale.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
3.2.2008 9:43:54   
*Naja
Suzi- a lahko mal opišeš, kako so izgledali ti popadkiuser posted image
Mene je ponoči ful štihalo v nožnici, danes zjutra pa spet....

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
3.2.2008 9:44:01   
larisa
Dobro jutro user posted image ,

spet vas nikjer ni....sej zdaj ko je februar se vam pa več ne mudi v P., bi ble pa še mal doma, a? (ker nič ne čvekate)

No jaz pokorno javljam da greva z user posted image  na morje, ker sva kupila prikolico in je treba mal stvari premerit, da jo mal zrihava, pa ko pride user posted image  ne bo časa za to, tko da se beremo zvečer.....
pa pa

pa ne rojevat, dokler me ni nazaj...user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
3.2.2008 9:49:47   
Janey
Dobro jutro punce. Danes sem pa tudi jaz malo prej iz postelje. Sem že pobrala in zložila vso perilo (3 stroje) skuhala si čajeka, zdaj pa čakam, da se srčece zbudi, ker mi že fejst kruli po želodčkuuser posted image user posted image če nebo hitro bom kar sama zajtrkovala.

Včeraj mi je uspelo z bonbonom zbezat ven eno celo plombo...ki je za cel zobuser posted image user posted image user posted image user posted image in danes je nedelja in ni dežurnega, jutri bom tak že cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image že dans bom sem se odločilauser posted image user posted image user posted image in ne bom mogla k zobozdravnici. Sej zobek me ne boli, samo se mi je dlesen okoli vnelauser posted image user posted image to pa boli ko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes pa gremo na rd od mami. mmmm kak bomo spet dobro papcaliuser posted image user posted image user posted image

Grem se še malo poštulit v posteljo mogoče lubek odpre očke...če ne pa dobi še zadnji zajtrk v posteljouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne morem verjet ampak KUKA SONČEEEEEEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kar naenkrat je postalo tako lepo in svetlo in pohoje in kope so BELEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak je lepo.....zdaj pa grem hitro malo na balkončka. se še javim kaj...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
3.2.2008 9:53:03   
Februarka08
Jutro!
Uh, danes pa že veselo čvekate, pa je nedeljauser posted image . Pridne!user posted image
Spala sem še kar, samo 1x obisk wc-ja ponoči, samo kaj ko potem ne morm nazaj zaspat, pa še moj je drva žagal... Imam pa tud jest travmatske sanje, ampak so vedno kar podoneuser posted image - vedno, ko rodim in prinesem user posted image domov, pozabim nanj/o in potem jo/ga drugi futrajo, previjajo, jaz se pa spomnim to počet šele čez par dni in sem potem čist napsihirana in psihično na tleh, kaj je z mojim user posted image , kje je... Mislim groza.
Pa še moj mi včeraj prijavi - pazte to - (sem se skor usr.... v pojstli), če sem na zadnjem UZ videla vse rokce in nogce ipd...user posted image Ker baje se je eni znanki rodil otrok, kateremu se je popkovina ovila okrog rokce in mu/ji je čez čas odmrla. user posted image Tako se je rodil/a s štrceljnem. In to gre on men pravit pred spanjem??!! Sem mislila, da me bo kap zadela. Sem bla huda kot user posted image . A ni mogel zase obdržat to... Potem sem pa itak samo premišljevala...
Oh, ne bom več morila... Pri nas mamo pa snegec pegec! Jupi.user posted image Sicer je samo belo, ampak važno da je!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
3.2.2008 9:59:31   
dolenjka
U februarka, vašmu pa dogaja user posted image

A Larisa mi pa mal pomaga pa vam prepoveduje danes rojevat? user posted image  user posted image  Hvala prjatlca! Midve res morva bit skupi v Postojni, bo cel žur user posted image  Bova lohk izmenično na računalnik v pritličje hodile user posted image  user posted image  user posted image

A lahko verjamete, da jaz spet dobim obiske čez 1 uro in pol. En frend od mojga in njegova žena. Jih še v življenju nisem videla in ravno zdej. Zdje moram pa spet nek narezek skupi spravit, pa panakoto bom za sladko naredila user posted image  Uf, sam se mi pa ne da user posted image  Šta se mora, nije teško a? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?