|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
2.2.2008 22:02:27   
larisa
No končnon ste mal na plano prilezle user posted image . Jaz sem se konektala, da bi kar samogovore imela, zdej mi pa ne bo treba user posted image user posted image

Nizy, a prov nč še ne dogaja, ctg-ravna črta??

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
2.2.2008 22:04:08   
MetiLu
Jest tud dolgčas pasem po netu user posted image  sem se komaj zadržala, da na Quelle nisem naročila enih mokasinkic user posted image  user posted image  (če kero zanima user posted image : http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?AID=93195) sem malo gledala za modrčke in sem ugotovila, da manjših kot B ni, men so bili pa vsi do zdej preveliki, ker rabim obseg 85 user posted image  user posted image  sem pa eno fajn majčko za dojit najdla (http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=90643&productpage=19&sparte=1263) ... No, tolk, kaj jest počnem iz dolgčasa user posted image

Moj gleda Oceanovih 11, men se pa prov ne lub v tisto škatlo bulit user posted image
Za večerjo je bil gresek, podlaga pa 2 pomaranče, če se men ne bo u rit zmešal user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
2.2.2008 22:04:57   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

A katera pije čaj iz malinovih listov? In če ga, kolk skodelic na dan, 1 ali 2? Pa v kolkem tednu ste začele?

jst sem ga začela ta teden..mislim, da v torek..pa do zdej sem ga samo po 1 skodelico na dan..ker sem zvečer preprosto pozabila...se pravi,da sem ga začela piti v 38 tednu...ma sploh nemorem verjeti,da sem že v začetku 39. tedna...cajt res hitro gre..sam mam filing, da bodo pa tile zadnji dnevi pa zeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllloooooooooooo dooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllggggggggggggggggiiiiiiiiii

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
2.2.2008 22:05:01   
*Naja
Vrtnica76- dej povej....kolk prej te je začelo matrat, preden si šla rodit? A si se tist dan, že dosti prej kej ful drugače počutila, al je bilo tako kot običajnouser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
2.2.2008 22:07:10   
*Naja
Jst ga tudi pijem eno skodelico dnevno. Ko bom polnih 38 tednov bom pa 2 na dan.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
2.2.2008 22:08:03   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Jest tud dolgčas pasem po netu user posted image  sem se komaj zadržala, da na Quelle nisem naročila enih mokasinkic user posted image  user posted image  (če kero zanima user posted image : http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?AID=93195) sem malo gledala za modrčke in sem ugotovila, da manjših kot B ni, men so bili pa vsi do zdej preveliki, ker rabim obseg 85 user posted image  user posted image  sem pa eno fajn majčko za dojit najdla (http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=90643&productpage=19&sparte=1263) ... No, tolk, kaj jest počnem iz dolgčasa user posted image

Moj gleda Oceanovih 11, men se pa prov ne lub v tisto škatlo bulit user posted image
Za večerjo je bil gresek, podlaga pa 2 pomaranče, če se men ne bo u rit zmešal user posted image  user posted image

Meti hvala za linke...majica mi je zelo všeč--pa sem si že sama nekaj podobnega zamislila pa tega še nikjer nisem videla...hvala
Veš drugač mam pa tud jst take čudne kombinacije..pa zdej mam ful apetit..pol me pa vse tišči k se čist preveč najem..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
2.2.2008 22:08:28   
*Naja
Meti- ti si pa prava čveka...kr 4 zvezdiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
2.2.2008 22:09:02   
larisa
Lara a nimaš ti še mal za počakat??user posted image user posted image  Se mi zdi da te kr fajn proti P vleče???

Meti ti še kr kej pošnofej pa linke limaj k nam, men se ne da iskat, tkole pa kej fajnga še zame najdešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
2.2.2008 22:10:19   
nizy
mlavla rok mam jutri ,v 1user posted image sem bila 3 dni čez rok,v 2user posted image pa 1dan prej sprožen porod.Zdaj bo pa tut zgleda čez rok user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
2.2.2008 22:10:51   
mlavla
Mene pa zanima če se še same vozite z avtom?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
2.2.2008 22:11:20   
*Naja
Jst sem prej zmazala 3 veeeelike ......, hm, sj ne vem kak jim naj rečem. Na receptu je pisalo "kvašeni flancati" izpadli so pa kot "štirioglati krofi"user posted image . Kakorkoli, dobri so, pa še z marmelado sem si jih znotraj namazala. Zdej pa upam, da ne bo spet z zgago problem sredi nočiuser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
2.2.2008 22:12:43   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mlavla rok mam jutri ,v 1user posted image sem bila 3 dni čez rok,v 2user posted image pa 1dan prej sprožen porod.Zdaj bo pa tut zgleda čez rok user posted image

ma sem čist spregledala, da pričakujete že tretjegauser posted image user posted image
Si sploh ne predstavljam kako je potem potekala tvoja nosečnost še ob dveh otrocih?! Koliko pa sta stara..no za enega si omenila, da je bil danes 7..pa vse najboljše..

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
2.2.2008 22:12:53   
nizy
ja jaz se še vozim sama ,ampak smo po jesenicah, do bolnice al trgovine ,pa do mamice itd...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
2.2.2008 22:13:28   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

Mene pa zanima če se še same vozite z avtom?

jap, kaj pa čmo....user posted image  

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
2.2.2008 22:13:32   
*Naja
Larisa- Jaaaaaaaaaaaaa....jst morem kr lepo še čakat. Sj vem....sam je fajn mal jamrat, da bi že kr šla. Pa vem, da še ni moj čas. Pa naša pikica je še premajhna. More zdej še pridno se rediti.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
2.2.2008 22:14:46   
mlavla
Ja jst mam tud zadnje dneve probleme z zgago..sploh, ko se vležem...ma ni prov nič prijetnouser posted image
Ena od vas je prej omenjala Emo..ja sem jo mal gledala..pa sem bila bolj pasivna..saj mi ni bilo prav nič všeč...me prav zanima kako bo jutri?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
2.2.2008 22:14:55   
*Naja
Mlavla- jst se še vedno vozim...vsaj 1x tedensko domov, k našim...cca.35km v eno smer.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
2.2.2008 22:15:26   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76
Pa naša pikica je še premajhna. More zdej še pridno se rediti.

Sej zato pa lahko brez slabe vesti flancate papaš user posted image user posted image user posted image , so za user posted image .....

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
2.2.2008 22:16:12   
nizy
druga je pa 2.5, user posted image je pa potekala prehitro ,sam k se zj tok vleče ,k nevem kaj naj  sama s sabo user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
2.2.2008 22:17:23   
vrtnica76
Lara,prou fajn sem se počutla na tisti dan. Mela sem tu mač energije in bla čist naspidirana(pomoje od tega,ker sem prejšnje dni velik počivalauser posted image ).Pa tut Janezek na tisti dan ni bil kej dost miren. Morm pa povedat, da sem šla na tisti torek na lov za čajem od malinovih listov in sam Bog ve zakaj ga nisem nikjer dobilauser posted image .Res mi neb čist nč pomagou,ker sem šla čez par urc že v Puser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
2.2.2008 22:17:37   
mlavla
Glede vožnje pa je danes zagnala celo paniko moja tašča..a sem jo kar hitro pomirila, da dokler se bom vredu počutila bom šla za volan..ko pa se ne bom, pa preprosto ne bom šla...no pa še akr ni bila zadovoljna...ampak vsaj malo se je pomirila...
Sicer imam namen v četrtek iti v Lj na izpit (cca 40km v eno smer)..no ampak kot že rečeno odvisno od mojega počutja...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
2.2.2008 22:20:11   
mlavla
O vrtnica pozdravljena...vidim,da ti še uspe priti  na RR..me prav zanima kako priden bo pa naš user posted image ?
kako pa kaj Tamara sprejema Janeza?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
2.2.2008 22:22:19   
Mateja81
Jaz se tud še sama vozim, hodim 2x na teden v Celje na akupunkturo itd... sem še precej terenskauser posted image .

Samo stare moje sotrpinke mene že 2 noči orng bolj trebuh. Danes se mi pa zdi da mi bo dete kr ven padlouser posted image ful me tišči doluser posted image user posted image . Pa še prebava me neki zaje....

Drugače pa mojega tud ni doma dela čez vikend kot varnostnik tak da sem mu rekla naj ima res naglas mobija in še vibro naj si naštima da se ne bom mogla sama zapeljat v Puser posted image .

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
2.2.2008 22:24:55   
mlavla
nič drage moje souser posted image ..grem počasi v horizontalo..spoh ne pomnim kdaj sem šal že tako "kmal" spat..saj zadje čase hodim vedno po 00:00...upam, da se bo to počasii normaliziralo...

Nočkouser posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
2.2.2008 22:28:47   
larisa
user posted image ja nočko mlavla, lepo pančki...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?