|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
2.2.2008 21:38:37   
dolenjka
Se opravičujem za štrajk ampak sem se masirala, prej sem imela pa obiske user posted image
Zdej pa moj gor uživa, jaz bom pa svoje zmasirane krake mal stegnla, ker jih danes še nisem user posted image

Pa posteljico sem danes oblekla in vam jutri pripopam slikice od sobice in posteljice user posted image
Jutri bo pa dan za poležavanje user posted image  pa za RR sevedauser posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
2.2.2008 21:38:50   
*Naja
Kje steuser posted image Nam še kr nekej strani manjka.....

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
2.2.2008 21:39:49   
*Naja
Bom...

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
2.2.2008 21:40:06   
*Naja
mal...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
2.2.2008 21:40:25   
*Naja
pisala....

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
2.2.2008 21:40:47   
*Naja
da bomo....

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
2.2.2008 21:41:08   
*Naja
čimprej...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
2.2.2008 21:41:50   
*Naja
na 200tki....

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
2.2.2008 21:42:25   
*Naja
kar pomeni 4.deluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
2.2.2008 21:43:42   
*Naja
Zdej pa še mal resno. Kje ve to pogledate, kolk imate nekih zvezdicuser posted image Meni nikjer nič ne kažeuser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
2.2.2008 21:49:11   
mlavla
lara vidim,da imaš samogovor....user posted image
a ti je tako dolgčas

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
2.2.2008 21:52:29   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Zdej pa še mal resno. Kje ve to pogledate, kolk imate nekih zvezdicuser posted image Meni nikjer nič ne kažeuser posted image .

če misliš zvezdice, ki jih dobiš za določeno število objav, ki jih napišeš..se nahajajo pod tvojim imenom oz. nickom....upam, da sem ti kaj pomagalauser posted image

dolenjka..ja ti kr pejt mal počivat...se mi zdi,da si skoz v muvingu...pa lepo nočko ti želim!!!
drugač pa nisem prazenga vozička vozila..ma une babe user posted image so mal smotane, pa bi rade vidle,da še prej rodim kot si to jst želimuser posted image user posted image  user posted image k si pa to itak zdej že ful želim

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
2.2.2008 21:52:51   
*Naja
Moj je šel spat, ker je bil tolk utrujen, za mene je pa še mal zgodaj, da ne bom ob polnoči že okrog strašila.
Pa rada bi, da čimprej odpremo četrti del, da lahko brez Dolenjkinih odpustnic navalimo v P.user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
2.2.2008 21:54:36   
mlavla

Moj je šel spat, ker je bil tolk utrujen, za mene je pa še mal zgodaj, da ne bom ob polnoči že okrog strašila.
Pa rada bi, da čimprej odpremo četrti del, da lahko brez Dolenjkinih odpustnic navalimo v P.user posted image user posted image user posted image .

v to pa kar dvomim, da bi nas dolenjka spustila brez odpustnic..itak se je pa že vsi naši user posted image  mal bojijo..se kar mal tresejo pred njouser posted image user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
2.2.2008 21:54:56   
*Naja
Mlavla- hvaaaaaaaaaaaaaala. Pa jst sem slepa ko kurauser posted image . Ti povem, da bi lahk en let buljila v ekran, pa jih ne bi vidla. Zadnji cajt, da grem rodituser posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
2.2.2008 21:56:09   
*Naja
Mlavla- seveda nas bo spustila. A ni rekla, da ko prilezemo do 4.dela, da smo rešeneuser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
2.2.2008 21:56:51   
nizy
lari je pa dolgčas . Jaz sem danes imela obiske ,je naša punca praznovala 7. roj.dan ,zdaj sem mal k seb pršla.

dolenjka hvala za odpustnico ,ampak še nč ne kaže ,da kj bo user posted image Sm bla dons na ctg-ju pa ni nič .
Naslednji ctg v ponedeljek  4.2.
Je pa v naši  P že zjutraj ena rodila , Sm kar mal pričakovala,da me bojo dons kar v P poslal,pa nič od tega user posted image user posted image .     Zdaj pa res že komaj čakam .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
2.2.2008 21:57:51   
mlavla
ampak če sem čist iskrena sem mela dones ene par takih trenutkov, da bi šla takoj P..saj imam preprosto že dovolj vsega!!!
pa še mojega ni skor nič doma..ma sem fasala kronično pogrešanje mojegauser posted image ...zdele je šel spet na eno fešto..men pa ni blo za it...pa sem spet sama..no sej se tolažim s tem, da je jutri nedelja...čeprav moram še celo stanovanje pospravt...dones sem bila čist na nuli z energijo..ma zdej je pa dost mojega jamaranja...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
2.2.2008 21:58:30   
*Naja
Na, zdej je pa še Mlavla šlauser posted image .....
Ja nič, grem pa spat. Pač še nočete it rodit.....Ker če bi hotele, potem bi vse zdej tle gor visele.
Dijo.....

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
2.2.2008 21:58:57   
Februarka08
Punce, a ste kej Emo spremljale danes? Danes nas ni dolenjka nič naganala, tako da gotovo niste ble nič aktivne.user posted image user posted image Mislim, kaj mi pošiljamo na Emo??!! Ste mogoče slišale zadnji komad - spam? K A T A S T R O F A ! Dolenjka, jutri navijamo za Coleta!user posted image
Pridno se cartajte in lepo nočko vam želim!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
2.2.2008 21:59:49   
mlavla
nizy..upam,da se bo kmalu začelo kaj dogajat...kdaj imaš že rok? kako je bilo pri tvoji prvi user posted image ? a si rodila pred ali po PDP?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
2.2.2008 22:00:47   
mlavla

Na, zdej je pa še Mlavla šlauser posted image .....
Ja nič, grem pa spat. Pač še nočete it rodit.....Ker če bi hotele, potem bi vse zdej tle gor visele.
Dijo.....

še zmeri sem tle...user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
2.2.2008 22:00:48   
*Naja
Ooooooooooo...ste nazajuser posted image user posted image user posted image .

Mlavla
- dobra si, da ga še spustiš na fešto. Moj v februarju nima izlazauser posted image . Sem mu zagrozila, da lehko grem vsak trenutek, tak da je revež čist fertikuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
2.2.2008 22:02:02   
mlavla

Ooooooooooo...ste nazajuser posted image user posted image user posted image .

Mlavla
- dobra si, da ga še spustiš na fešto. Moj v februarju nima izlazauser posted image . Sem mu zagrozila, da lehko grem vsak trenutek, tak da je revež čist fertikuser posted image user posted image user posted image .

ma si pa stroga..ga maš mal pod komandouser posted image
no sej moj ni šel daleč, pa itak menda kmal pride...vsaj upamuser posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
2.2.2008 22:02:26   
*Naja
A katera pije čaj iz malinovih listov? In če ga, kolk skodelic na dan, 1 ali 2? Pa v kolkem tednu ste začele?

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?