|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
3.2.2008 12:50:39   
itata
polonca: po mojem je to čep! sam ti moram povedat, da je eni moji kolegici šel češ ven 1 teden preden je dejansko šla rodit. tko da ne pomeni, da boš šla zdej zdej. lahko pa da jauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
3.2.2008 13:15:39   
buči
Meni se je prvič začelo tako, da sem imela zjutraj rjavkast izcedek s krvavimi nitkicami, ko sem šla na WC, potem ni bilo krvavitve. Popadki so se začeli okrog 10h dop., zvečer spet malo krvi - skoraj nič, sva šal v p, so me notrti obdržali, ob 1h zjutraj odtekla voda po pregledu odprtosti, potem pa akcija do 8h zjutraj, ko so končali z vakuumom.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
3.2.2008 13:28:00   
misar
ponavadi naj bi se po tistem, ko gre čep začelo dogajat v roku 12 ur...ni pa pravilo...vsaj tako so men rekli v materinski šoliuser posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
3.2.2008 13:33:08   
torcica
Meni se je v prvi user posted image  odluščil čep okrog 23:00, potem sem imela celo noč popadke na cca 5 - 15 min, ob 10:00 so mi dali umetne popadke, rodila pa sem ob 17h popoldan. Baje da če se ti odlušči čep, sledi porod nekje v roku 1 dneva.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
3.2.2008 14:35:23   
MetiLu
O Polonca, imaš torbo pripravljeno? user posted image

Jest sem pa kar mal utrujena zdele. Kosilce je že v želodčku, v sušilcu zadnja žehta, sem zdele dala mal noge v luft, pa počasi kavico pijem zraven user posted image  Testo za flancatke je super naraslo, sem ga že razvalala in razrezala, zdej morajo pa še malo počivat, preden jih ocvrem user posted image  njamiiiiiii, upam, da bojo dobri (moji prvi samostojni flancati user posted image ) user posted image  user posted image

No, pri nas se nič ne dogaja, trebuh malo otrdeva, nič novega user posted image  moj mulček res uživa v bauhiju, dones je spet razgrajal, da me je vse bolelo... zgleda da tale jotica dones ni mela nobenga efekta, bo treba ponovit user posted image  user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
3.2.2008 14:39:57   
ella79
mi smo pa danes tok dolg spali, da sem še zdele vsa zaspana user posted image user posted image user posted image user posted image včeri so se tisti popadki na 5-15 minut nadaljevali do dveh zjutri, potem sem bla že tok zmatrana in zaspana, da sem sam še v postlo padla user posted image user posted image user posted image zjutrja kot da ni bilo nič user posted image zdej sva iz dolgega sprehoda, jaz že izpod tuša (pa še laske sem umila, če bo slučajno danes kej akcije user posted image user posted image user posted image ), bo pa treba še pogruntat kaj bi kuhali user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
3.2.2008 14:58:27   
Februarka08
Polonca, tudi jaz mislim, da je to čep. Vsaj po opisovanju in pripovedavanju drugih... Srečno!user posted image
Mi smo se najedli, sedaj bo pa treba mal počit, ker sem sita kot user posted image . Danes mi spet ni blo treba kuhat, sva šla samo v spodnji štuk k tašči.user posted image Kolk je to fletno. user posted image Zdej dam pa še cunce prat, potem pa spet mal noge v luft.
Uh, meti, jaz bi tudi jotico, pa je še ne upam... Bo pa treba zgleda danes opraviti ustni zagovor, ker mojega že pošteno meče... No, saj mene tudi, samo jaz se morm zadržat.user posted image
Lepo nedeljo še naprej...
Ella, pri tebi se še nič konkretnega ne dogaja? Držim pesti, da se čimprej začne!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
3.2.2008 15:07:14   
Februarka08
Jaz upam, da lahko kar takole kopiram iz drugega forumauser posted image ... Da boste še tukaj videle, ker je bila tudi na tem seznamu... Rodila je namreč Mateja J, ampak že januarja... ČESTITKE!user posted image user posted image

Tako, pa smo ga dočakali tudi mi - malega Urha namreč. Rodil se je skoraj cel mesec prezgodaj, vendar pa je bil moje najlepše darilo za rojstni dan.
18.1. zjutraj mi je na 30. RD začela odtekati voda in popoldne je v SG na svet prijokal Urh, dolg 47 cm in težak 2730 g. Danes pa jih ima že 3190 g.
Sva bila malo dlje v porodnišnici, zaradi bilirubina in ker je nedonošenček, sedaj pa sva že doma, kjer se spoznavava in privajava drug na drugega.
Porod je bil kar hiter, z umetnimi popadki, vendar brez posebnosti-vse OK!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
3.2.2008 15:41:54   
nuka
Mateja čestitke za Urha user posted image user posted image user posted image .

Katka upam da bo tako hitro kot v drugo user posted image . V prvo je trajal 3 ure v drugo pa 15 minut. Ob 11.30 še vedla nisem da bom rodila no ob 11.57 sem imela Nejca že v naročju.

Polonca tole bo pa verjetno čep. Meni se je v prvo odluščil 1 teden prej, v drugo se mi pa ni.

Tko zej pa pridejo gosti na Nejčev rojstni dan, vas bom še mal prebrala zvečer.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4284
3.2.2008 16:14:43   
Februarka08
Da bomo vedle, kako se dela z dojenčki...

http://www.bildschirmarbeiter.com/fun_12167_richtiger-umgang-mit-babies.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
3.2.2008 17:20:17   
MetiLu
Takole, flancati so uspeli user posted image  sem vas hotla malo podražit, pa dat slikce gor, samo mi RR neki nagaja user posted image

Zdele dobim pa celo vojsko ljudi na obisk user posted image  pa tok sem se pripravljala, da bom šla zdej ležat, pa jih bo treba it strežt. Da ne omenjam, da prideta še dva majhna mulčka, ki sta ko tornado user posted image  ....

Neposredna povezava do sporočila: 4286
3.2.2008 18:20:30   
anandrej
Dolenjka, kje si? Itata rabi odpustnico. Tole mi je napisala:

"Voda odtekla! Se sprehajam v porodnisnici. Popadki se znosni!"

Srečno, itata. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
3.2.2008 18:27:44   
larisa
Pridna Itata, počakala da sem domov pršla. Srečno user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo tud našega mulčka ven bezat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
3.2.2008 18:52:19   
MetiLu
Bravo Itata user posted image , mislimo nate user posted image user posted image

Moji obiski so bili zelo uvidevni, pa so se kar hitro spokali user posted image  user posted image  user posted image
Sem se pa tko nažrla flanacatov, da mi je kar slabo user posted image  ... user posted image  babji, nimam nobene mere, pol jambram zarad kil user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
3.2.2008 18:58:21   
Februarka08
Itata, srečno! user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
3.2.2008 19:07:38   
mary_lou
Itata  srečnoooooooooooooooooo!!!!!!!  Dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 4291
3.2.2008 19:08:33   
dolenjka
Se globoko opravičujem za zapostavljanje ampak ne boste verjele: obiski, ki so prišli ob 11h so še vedno tu user posted image
Men se fino meša in moj jih bo dons še tko slišu da bo orng akcija user posted image

A vas lahko vseeno lepo lepo prosim, če ob h spremljate Emo in glasujete za št. 7 - Cole in predsednik: Dober planet!!
PLISSSS , POL GREMO PA VSE RODIT (TISTE K HOČTE NO) user posted image

Hvala v naprej, pa se vam javim ko obiski gredo, če bo to še danes!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4292
3.2.2008 19:11:51   
Bajsa
Joj Itata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Želim ti veliko sreče in hiter in čima manj boleč porod!! Pa sm mislna, da najina nočta vn user posted image user posted image . Zdej sm pa tud jst že na vrsti, me je to noč celo noč šraufal, na 10 minut, pol zutri pa nč več, sam vsake tolk mal. Če pa zdej ne bo nič, pol pa tud ne vem. Jutr zutri bom šla kr na amnio, mi dons cel dan že trebuh trd ratuje, pa user posted image  se je v celem dnevu premaknu mogoče ene 4 krat, tko da me že mal skrbi. No sam sej to je psiha, itak pa revček niti nima placa, če ga skoz stiska trebuh, a ne user posted image .
V glavnem vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image  in veliko cartanja!!

Itata res mislim nate!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 4293
3.2.2008 19:15:21   
Suzi*
babe, ve ste nore, kolk čvekate. ne vem kdaj bom to prebrala vse.....jutri spet ne bo nič od mene, ker bom samo brala kot nora. user posted image

Samo to sem zaenkrat zasledila, da je itata v akciji. Hiter porod in zdravo dete želim. Srečno. user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sploh ne vem kam bi se dala. Sem si kar malo odveč. Smo bli na kosilu pri tastu in tašči, celo popoldne smo potem doma predremuckali, ne vem kdaj bo naš tamal sploh šel spat. Upam, da kmal, čeprav je spal skor do pol šestih. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
3.2.2008 19:16:21   
Bajsa
Uboga prjatlca Dolenjka! Tvojmu navij ušesa, pa po rit ga dej. Da se je hudič takole zmenu butast, no ja sam sej so obiski tud neolikani, če ne vidjo da si user posted image . Mislem nobenmu ne paše da ma obiske cel dan, vsaj men ne, razen, če je to res kakšen od domačih, k si sam postreže, ko se men ne da več user posted image  (pa še mene mal zraven popedena). Ne res no, ob prvi priliki jim kupi bonton...

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
3.2.2008 19:17:24   
Janey
Sporočam vam žalostno novico.......

da se še nič ne dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tako sem si želela rodit na mamin rduser posted image user posted image user posted image

itata čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislimo na tebe in dihamo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image no pa je tisto zjutraj le bil začetekuser posted image user posted image user posted image

jaz grem pa kar nekaj pojest...lep večer vam želim

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
3.2.2008 19:20:13   
*Naja
Itata- da bi bilo hitro in čimmanj boleče. Mislimo na tebe in držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Meti- jst se grem pa ravno zdej basat z mojimi flancati oz. štirioglatimi krofiuser posted image . Al pa bom za začetek en čist taprav krof, ki jih je tašča včerej pekla.

Dolenjka- moje sožalje. Sam tile tvoji obiski danes so pa mal mimuser posted image Cel dan....halooooooo! Kaj so iz Avstralije prišliuser posted image In takole potem ti ne opravljaš svoje dolžnosti....uboge user posted image morejo kr brez tvoje odpustnice v P....tak kot naša Itata, ki ravno predihuje popadkeuser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
3.2.2008 19:42:47   
buči
Moj dragi otrok se je pa usmilil tečne mame in se končno pustil napravit v pikapolonico. Tako, da bom srečna. je rekel, da se bo od bajte odselil in Edija (morskega prašička) sabo vzel, če ne grem kmalu rodit, ker sem tečna! me je kar malo zvilo, kako je v en stavek spravil toliko stvari, ki jih sliši, ko se mi pač kdaj kaj pohecamo!

Saj bi slikico malega prilepila, pa ne znam ...

Zdaj grem pa Coleta čakat in glasovat, da lahko jutri grem dihat!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
3.2.2008 19:50:55   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Suzi- a lahko mal opišeš, kako so izgledali ti popadkiuser posted image
Mene je ponoči ful štihalo v nožnici, danes zjutra pa spet....

Trebuh otrdi, pa čist z vrha trebuha dol priti medenici boli, pa dol pritiska, pa skor brez sape ostanem. user posted image  Čudno, ker tapravi popadki so me bolj nizko boleli prvič.

Meti, Ime Lovro sva imela v ožjem izboru.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
3.2.2008 19:52:29   
mary_lou
Evo DOLENJKA jest sm na mestu za glasovanje, in pol k zmagamo prid sam tok na RR da poves v kaki navezi si z stevilko 7, pol grem pa jest rodit!

lp

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?