|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
30.1.2008 13:10:15   
katka37
Bamby, danes boš že cartala, potem pa čimprej pridi k sebi in domov k Timu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
30.1.2008 13:22:16   
torcica
Bamby srečno!!! Držimo pesti user posted image !

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
30.1.2008 13:28:25   
larisa
Bamby srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes čist adijo. Celo noč čudno spala, zbujala in me je kar v prsih tiščalo. Zjutraj vstala in imela najprej drisko, potem pa tako čudno počutje. Brez moči, v prsih me je ful tiščalo, kot takrat ko te res kej hudega matra...potem pa sem še fajn bruhala. Zdej je sicer bolje, ampak sem pa čist brez moči, volje,....sploh ne vem kaj naj??

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
30.1.2008 13:38:32   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

Februarka ti kar k nam  na jesenice prid rodit . Veš, mi smo zlo nobel,mamo vse prepleskano,urejeno, pa še jedilnike si sami zmišljujemo kot v hotelu user posted image .Pa še gužve ni, se ti 100% posvetijo.

Nizy, tudi pri nas v Kranju si lahko zmišljuješ menije za zajtrk in večerjo - vsaj tko je blo nama razloženo na ogledu P. Februarka pa tm ni bla in tega še ne veuser posted image
Sobe pa bom rekla, da so take kot so pač v naših bolnicah. Ni glih neki hudo dobr, mislim pa, da bomo tiste 3 urce vse not zdržale - itak nam bo takrat prov vseeno kje smo, samo da bo čimprej za namiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
30.1.2008 13:40:58   
katka37
Poročilo s pregleda - ctg ne kaže nič ekstra, user posted image  se je umiril, naslednji pregled pa imam 6.2., če ne grem prej rodit. Za ultivo v glavnem vse zmenjeno, na Ptuju se baje za očete plača 10€.

Kar se tiče torbe za v p imam jaz notri klasične stvari za osebno higieno, copate z gumijastim podplatom, haljo, pižamo, majčki-modrčka za dojenje (kot da bi odrezal navadno spodnjo majčko, fino mehka), blazinice, spodnje hlačke, vložke, zokne, polnilec za telefon, fotoaparat, mp3, za reševati sudoku, čokoladice, bonbone...(za atija, če bo rabil), olje za masažo, dve brisački, limono (so mi rekli, da je zelo dobro med porodom, da osveži usta, jaz pa pač mislim vse probati  user posted image ). Zgleda v glavnem ogromno, ampak imam vse v čisto majhni pravokotni torbi, ki se odpira kot kovček. Grem tretjič rodit pa kot da grem na odpravo v Himalajo- ampak tokrat bo ati zraven, on pa je hujši kot kak otrok.user posted image

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
30.1.2008 13:42:13   
katka37
Larisa, mogoče pa bo kaj, bruhanje in driska tudi najavljata porod.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
30.1.2008 13:47:47   
zoya24
Punce pozdravljene,

najprej bi se vam rada zahvalila za vse čestitke!!!! Sem vesela, da niste pozabile name.

Z Maticem sva doma že od nedelje, porod je bil hiter, od prihoda v porodno sem rodila v 2,5 urah. So bili vsi kar malo presenečeni, da gre tako hitro, sploh ker je bil prvič CR in so me smatrali kot prvorodko. Moram priznat, da mi je bil naravni porod 100x boljši kot CR. Malo sem bila sicer šivana, vendar ni panike. Počitje super, Žiga je bratca super sprejel, Matic pa itak večinamo dneva in noči prespi. Jaz se pa počutim, kot da ne bi rodila.

Vsem želim čimprejšnje cartanje, no za tiste, za katere je že čas, vsem novopečenim mamicam pa čestitke!!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
30.1.2008 13:51:39   
Suzi*
Larisa, jaz sem imela tud drisko preden smo šli v P. user posted image  Mogoče pa res kaj bo, če nisi slučajno kakega virusa staknila. user posted image

Katka, ti pa imaš opreme za sabo. Zakaj pa ne koristiš stvari iz P, npr. spalne srajčke in halje,...?????

Jaz sem pa obupala nad dohodnino. user posted image  Niti pod razno ne morem to vse peš zračunat iz plačilnih list. user posted image user posted image user posted image  Se mi ne da, čist preveč dela.  Bom vrgla tamalga kar k enmu, pa je. user posted image  Matr jim, so letos to zakompliciral. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
30.1.2008 14:24:05   
Februarka08
Bamby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate za hitro okrevanje in da bo vse ok z vama... No, saj to bo itak!
Superca, nov februarček je na poti.user posted image user posted image
Zdele je bla glih mami pri meni na user posted image , je blo tko fajn čvekat, pa saj se itak pogovarjava samo še o porodu.user posted image No ja, glede na to, da je 4x rodila, mi lahko kaj pametnega pove, a ne?user posted image
Zdej pa kosilce do konca skuhat, potem pa v KR po tisto fotoknjigo. Joj, če ni dobr izpadla... Bo romala v koš.user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
30.1.2008 14:34:56   
itata
evo mene! sem bila na pregledu. ja tole s pregledom MV je res neprijetno. ampak neprijetno je bilo, ko je en prst noter dobila, ko je pa mal na silo še ta druzga stlačla je blo pa že kar mal boleče... user posted image  prav krvavim zdej že 2 ure madona. mah bo že... zdej mi je šele jasn kolk me bo pol "razmontiral" na porodu... no ja. sej bo. zdej je že ok.
rekla pa je, da je MV še čist ohranjen in da sem mal odprta, kar pomeni da bomo verjetno mal zamujal...
anadrej: naslednji pregled 5.2.
bamby: velik srečeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
30.1.2008 14:37:23   
vrtnica76
Zoyauser posted image za Matica!Pa lušno cartanje.
Bambyuser posted image user posted image user posted image pa da bi čimprej cartala svojo štručko.Držim pesti za hitro okorevanje.
Katka user posted image za uspešen pregled.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
30.1.2008 14:41:46   
anandrej
bamby, veliko sreče user posted image , pa da boš čimprej doma user posted image

Suzi, a nimaš na plačilnih listih napisano, koliko je bruto plača, koliko ti odštejejo dohodnine in koliko za prispevke? Potem pa to po mesecih sešteješ, pa imaš in lahko vržeš v obrazec za izračun. Pa na regres itd. ne pozabit.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
30.1.2008 15:02:18   
katka37
Suzi, haljo bom zagotovo imela svojo na sebi (sem ful domofob in me malo domače stvari pomirjajo user posted image  ), za pižamo pa še ne vem, imam pa s sabo, ker so mi tiste iz p tako svinjsko trde, se spomnim, da so me prav žgale po bradavicah. Saj  pravim, da zgleda kot da imam cel kamion s sabo, ampak torba je res minimalna.

Larisa, meni je rekla tudi da se nekaj pripravlja, ker imam drisko že 4 dni, pa nobene viroze.

Mene pa ni nič vaginalno pregledal in me po moje niti ne bo, verjetno ravno zaradi teh krvavitev. Če sem odprta, pač sem.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
30.1.2008 15:08:16   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Larisa, meni je rekla tudi da se nekaj pripravlja, ker imam drisko že 4 dni, pa nobene viroze.

Ampak ti kar normalno funkcioniraš, če se ne motim?? Jaz tud do kuhinje težko pridem, pa do wc-ja. Tud telefona se mi ne da dvignit pa user posted image  poklicat, da mu povem kako je....tolk sem brez moči in volje user posted image . Če se res kej pripravlja, sej taka niti nebi mogla rodit, če se še vsedem težko user posted image . A mislite da je viroza? Bi mogla k zdravniku?

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
30.1.2008 15:12:21   
katka37
Larisa, da nisi potem vseeno fasala rota virus, ki spet razsaja?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
30.1.2008 15:13:59   
MetiLu
Dan!
Da se najprej pofočkam. Sem bila na pregledu, vse ok, voda čista, pritisk normalen 115/65, malemu lepo srček bije. Mi je pa Ratko danes tud trebuh pretipal in reku, da imam velik trebuh in da je naš fant že kar velik user posted image , pa čist pripravljen da ven pride, ker je že tako nizko, zelo dol tišči, glavica je že čist v medenici. Zato me tudi ponoči tako špona in zateguje. Pravi, da zna kar prej pridt na svet user posted image  UPAM!!!user posted image  pa rekel je še da je ravno en popdek zaznal, ne vem al to lahko tud na roke preveri  oz. začuti user posted image  user posted image  user posted image  pomojem je tega lažnega mislu. Pa reku, da če pridem še naslednji teden, da bo pogledal, če se že kaj odpiram. Za kg je pa sestra rekla, da bi se mi zdej mogli že ustavit, men pa vaga vsak dan več kaže user posted image  user posted image  user posted image

No, pol sva bile z mami še v Rutarju in mi je kupila ful ful lepo posteljnino, da bomo imeli novo, ko prideva z janezkom iz P user posted image  user posted image

Grem zdej vaše čvekanje prebrat.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
30.1.2008 15:23:44   
Februarka08
Meti user posted image za dobro opravljen pregled.
Itata, potem je res krivo tole pregledovanje MV, da pride do kakšnega krvavenja in čudnega izcedkauser posted image user posted image . No, sam da ni kaj drugega...
Jaz sem se spet najedla ko user posted image , zdej morm pa mal dol zaležt. Pol greva pa z mojim do KR, ampak samo na hitro, ker ne smem okol preveč hodit.
Pridne bodite!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
30.1.2008 15:27:57   
Suzi*
Anandrej, vem, da bi na plačilni listi to moglo tako bit, ampak je pri nas vse nekaj razdrobljeno, pa pomešano.....mah, nimam volje zdej še to študirat in rihtat. Pa sej je itak tako, da se otroka bolj splača uveljavljat tistemu, ki ima večjo plačo, a ne??????

Katka, svoje pizame jaz nočem s sabo met, ker tiste lahko itak parkrat na dan menjaš....če mleko preveč lije, če je močna čišča,... domače pa nočem že tam packat, pa še oprat si je ne moreš v P. Kakšne piškotke al pa nekaj za v usta je pa res fino imet s sabo. user posted image  Dobro, da si me spomnila.

...lepo da vse še v enem kosu prihajate s pregledov. user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
30.1.2008 15:46:07   
itata
mah ja tole s pregledovanjem MV je čist mim... itak se mi lahk zmehča al pa odpre vse v 2 dneh al pa v 2 tednih... je res brezveze, da ti še prste not tlač pa preverja a se kej dogaja. k me sam boli vse zdej. vem pa čist nič več kot prej, razen, da je rekla, da je bolj verjetno, da bom mal zamujalauser posted image user posted image

preverila sem na CSD in delajo obračune v začetku meseca, ker pa sem dvignila odločbo zadnjega v letu, bom na vrsti šele v februarju... jaz pa že čist v minusu.

sem pa (seveda kljub minusu) kupila z mojim še prenosni računalnik, ampak lepo na obroke in bova lepo po 80 eur na mesec odplačevala. to bo kar šlo... tko da bom lahk iz kavčka v svojem štuku klepetalauser posted image  ne pa kle pri ta starih v pritličju...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
30.1.2008 15:55:06   
mojani
samo da se pofočkam in s tem malo pripomorem do 200. strani, sicer se mi pa ne da nč pisat. prebrala sem vas in vas bom tud naprej.
lep dan vsem
bamby

user posted image pa drži se

mojca+jani = ambrož (23.2.2008) & ožbej (25.12.2010)

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
30.1.2008 16:01:48   
srečka nosečka
ojla

Koliko sem imela za prebrat,pridne ste, ko tako veliko čvekate.

Mi smo pa bili danes na prvem pravem sprehodu in je naša user posted image  prav lepo uživala (beri: spala kot angelček) user posted image . Drugače je tudi tako pridna, verjetno je to po mami. user posted image  
Še malo pa bo februar in vedno več vas bo cartalo vaše sončke. Berem, da je še dolenjko začelo "grabit" in si je začela pripravljat torbo. Pa saj ne morem verjet. user posted image user posted image user posted image
Pri nas v P ne rabiš nič zase in ne za user posted image . Za vse poskrbijo tam. In na srečo nič ni zmanjkalo.

Bamby - upam, da že cartaš svojega sončka

Nič bo treba it, mala se prebuja in bo "kriča", če ne bo takoj papala. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
30.1.2008 16:09:57   
Jessy
Bamby še ne crta! Prej je rekel njen mož, da je sploh še niso dali v operacijsko. Ne vem, kaj tolk čakajo, ko pa je že ob 12h šla v porodni blok. Hmmmm....user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
30.1.2008 16:24:35   
MetiLu
Bamby ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa hitro okrevanje user posted image

Jest bi tudi že šla rodit, dones sem 2x vstala ponoč, komaj nazaj zaspala, medenica pa boli ko 100 user posted image ... Sem še dopoldan komaj racala naokol, kar do zdej ni bil noben problem.
Torbo za P imam jaz že par tednov ready, prejle sem pa za vsak slučaj še vložke notri vrgla.

Punce, sem ugotovila, da sem se v zadnjih 14 dneh zredila za 3 kile user posted image  mater, prej je šlo pa tko počas gor, kaj je zdej to za en user posted image  ne vem kdo bo te kile pol dol spravu user posted image  Bo treba do poroda mal sladkarije ukinit, mogoče bo kej boljš user posted image

Itata user posted image  za prenosnik. Jaz sem tudi kolebala ali ga nabavim al ne, pa mi ni nič žal, zdej sploh ne morem brez njega user posted image
Februarka, tole pregledovanje MV res ni kar tako, je zelo neprijeten obutek, pa hitro se s kje kri spusti. Sicer nič hudega, samo ker pol ne vemo s kje pride, se prec lahko ustrašiš, da ni kaj narobe. Moj G zato zelo nerad preverja odprtost pred rokom.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
30.1.2008 16:35:25   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*
Pa sej je itak tako, da se otroka bolj splača uveljavljat tistemu, ki ima večjo plačo, a ne??????

Ja, tak pravijo, sam pa nisem nikoli preverjal, ker do sedaj še ni prišlo v upoštev user posted image . Po moje se ti ne splača sploh sekirat, ker najbrž sploh ni ne vem koliko evrov razlike. Ti kar daj tistemu z večjo plačo in raje uživaj zadnje dni nosečnosti, ne pa da številke premetavaš user posted image .

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
30.1.2008 17:04:52   
Jessy
Moja sestra Bamby je mamica! user posted image user posted image user posted image Zaenkrat vemo le to, da ima punčko Najo! user posted image user posted image user posted image
user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?