Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 10:48:55
|
|
|
|
Suzi*
|
itak!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 10:53:53
|
|
|
|
misar
|
po tej divji noči sem danes živa podrtija...se kar tresem. prestavljam se s kavča na stol, ko en črnogorc spat pa ne morem. sem pozabila še za včeraj poročat. sem bila na Obali in je bilo ultra mega d best. super vreme, toplo, in ja čist upravičeno mi lahko zdej foušijo uganjate
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:03:37
|
|
|
|
nuka
|
Se samo na hitro javim. Sva še vedno v enem kosu. Sicer me skoz neki zvija in dol pritiska, noge so mi začele fest otekat. Samo to je verjetno od tega ker nič ne počivam. Ampak morm zdržat do 26.2. Včeraj sem bila cel dopoldne na faksu. Sem dobla termin za zagovor diplomske 18 ali pa 19.2. Tako da se moram naslednji teden pripravit na zagovor. Danes začnem še s tečajem za excel (imam priložnost pa skoz neki rabim). Prebrala vas bom pa kasneje ko bom imela več časa. Pridne bodte pa noge skup tište vsaj do petka .
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:08:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Uh, Misar, veš da smo že učer fovšijo zganjale... Nuka, ti pa še diplomsko zagovarjat? Pridna. In to mal pred PDP-jem. Men ne bi zneslo. Tako, kompotek se kuha, jaz grem pa zdele z jogurtom mal na kavčka (dans še nič konkretnega nisem jedla ), potem pa kosilce. Sem vesela, da me ne boli več tako kot včeraj. Zgleda da je bila teta G res pregroba.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:09:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Tko, najnujnejše stvari so v torbi Me tko neki šraufa, sem mela že 2x drisko Psiha verjetn Zdej si jo grem pa umit pa se oblečem in grem! Aja, pa še nohte si bom namazala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:34:13
|
|
|
|
jencili
|
dan, tudi pri smo se kar 2v1 Je pa dons mal slabsa noc za mano, kot sem jih sicer vajena. Skoz sm se neki premetavala, nikakor se nisem mogla nastimat. Pol me je pa se moj 2x zbudil, ces da smrcim. Ne vem, upam, da bo s porodom tudi to izginilo, ker mi res ni fajn da drnjoham. Suzi, z imenom za fantka mava pa tudi midva precej tezav. Oz. zdej sva neki zbrala, samo nihce od naju ni v to 100% preprican. Samo pac se najbolj nama je vsec od vsega. Ti sment, k so pa glih namignili, da bo verjetno fantek.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:43:47
|
|
|
|
nizy
|
Februarka ti kar k nam na jesenice prid rodit . Veš, mi smo zlo nobel,mamo vse prepleskano,urejeno, pa še jedilnike si sami zmišljujemo kot v hotelu .Pa še gužve ni, se ti 100% posvetijo.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:44:59
|
|
|
|
ella79
|
za mano eno super prespana noč sem že iz trgovine, krofek zmazala kot za šalo (dobr da sem samo enga kupila ), zdej me tamle likalnik neki nagovarja, da naj ga mal popeljem tako da pomoje mu bo želja uslišana, potem pa laske oprat, k me pelje prijateljica na kosilo. Ima v petek na moj PDP roj. dan, pa sem rekla, da boljš da greva danes, k za danes še lahko rečem, da bom pridno noge skup držala, za petek pa nisem več sigurna no, važno da kuhat ne bo potrebno dobr opravte na pregledih, pa da pridete v enem kosu nazaj še danes in takoj poročate
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:48:37
|
|
|
|
ella79
|
Februarka ti kar k nam na jesenice prid rodit . Veš, mi smo zlo nobel,mamo vse prepleskano,urejeno, pa še jedilnike si sami zmišljujemo kot v hotelu .Pa še gužve ni, se ti 100% posvetijo. sem slišala da je res nobl, pa še baje da ni nič potrebno doplačat, niti EA
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:50:47
|
|
|
|
maja80
|
Evo mene iz CTG-ja. Nič se še ne dogaja. Pa zaprta še čist in mi je G. rekel, da če bo šlo tko naprej, da bo mogoč tud carski rez, ker je tud kr dost težak. No ja sam da bo že to za menoj ker se to čakanje bolj vleče kot prej 8 mesecev. V petek mam spet CTG in bomo videli kako in kaj. Lep dan še naprej!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:51:21
|
|
|
|
dolenjka
|
Samo za info: mene danes dolgo ne bo s pregleda, se javim šele okrog 20h, da ne bi katera kšnga telegrama v Postonjsko P pošiljala
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:52:27
|
|
|
|
nizy
|
včasih EA res ni blo za plačat ,zj pa nevem nisem nč spraševala.Lahko pa jutri vprašam, ko bom na ctg-ju.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:55:55
|
|
|
|
Suzi*
|
Matr sem k . sem se spravla delat te napovedi za vzdrževane družinske člane, ker je treba do jutri oddat, pa kot prvo mam samo od mojga podatke, jaz jih še nisem dobila, torej nimam sploh kej praskat z izračunavanjem, da bi vidla h komu in za kolk časa se tamalga bolj splača dat. To so res čudno zrihtal, da je treba že zdej oddat, ker v službah pa sploh še niso zrihtal teh podatkov. zdej pa ne vem sploh kaj naredit. A se katera na to spozna??? A je res boljš, da se otroka da tistemu, ki ima večjo plačo????? In kako je s tem, da bi že pri plači med letom uveljavljal otroka....za prvega se dobi 10%, za drugega, če ga isti zakonec uveljavlja, pa 12%???? A je to res in je potem boljš, da damo oba otroka tistemu, ki ima večjo plačo, pa da že med letom uveljavlja????? Sorry, sem zatežila, samo upam, da je katera kej bolj doma v tem kokr jaz. Plissssss, pomooočččččččč!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 11:59:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Suzi žal ne bo šlo, nimam pojma. Se mi pa zdi, da je pred dnevi že tekla debata na eni temi na RR o tem. Dej mal pobrskaj po RR, mogoče najdeš!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:12:46
|
|
|
|
mesecnica
|
Zdravo! Najprej čestitke Lanchy, Tamala in Zoya . Suzi hvala za odgovor glede torbe . Kar se tiče tvojega vprašanja pa res ne bi vedela. Vem samo to, da lahko tudi počakaš in oddaš potem popravljene napovedi, samo boš šele v septembru potem dobila nazaj denar... Daj malo v tvojo firmo poklič, če ti lahko skup vržejo podatke (saj jih že sigurno imajo) - pa si na hitro preračunaj pa boš videla... Pravijo pa res, da se bolj splača dat otroka k tistemu, ki ima večjo plačo in da ga prijaviš že med letom...saj veš, potem ti vsak mesec dobivaš več plače. Če pa čakaš do konca leta pa dobiš komaj po enem letu izplačilo. Moj vedno pravi, da je bolje, da država kreditira tebe kot pa ti državo (on rajši vidi, če ob kakšno razlikco še doplača). Drugač pa tudi jaz ne vem kako bova midva naredila. Se moram pozanimat, kdaj je sploh treba prijavit otroka... Če boš kaj pametnega izvedela pa kar objavi, da še nas razsvetliš . Jaz pa ravno sedaj kuham kosilce...haše omakco, testenince in solatko. Moj je sicer še službeno v Ljubljani...upam, da kmalu pride, ker tako lepo diši, da ne vem koliko časa bom še zdržala . Lp,
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:25:37
|
|
|
|
Jessy
|
Bamby se mi je javila in sporočila, da so jo ob 12h sprejeli v porodni blok in bo CR že danes! DRŽTE PESTIIIIIII!!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:30:05
|
|
|
|
maja80
|
Bamby držim pesti zate!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:33:55
|
|
|
|
Janey
|
Bamby držimo pestke, za čimlažje okrevanje. Naj se lepo carta!! DOLENJKA TI PA NE SERI, PA HITRO NAPIŠI ODPUSTNICO, DA BO VSE OK
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:34:14
|
|
|
|
mary_lou
|
Iiiiiiiiiiii nova februarčica je na poti VSO SREČO BAMBI
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:37:24
|
|
|
|
mesecnica
|
Bamby
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:39:26
|
|
|
|
mami28
|
Vso srečo Bamby, držim pesti, da bo vse v redu in da čim prej stisneš svojega sončka!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:43:42
|
|
|
|
ella79
|
bamby dršta se in držimo pesti, da bo okrevanje hitro
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 12:53:08
|
|
|
|
Marusah
|
Joj, Bamby se bo pa danes že cartala za uspešno operacijo!!!!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 13:02:13
|
|
|
|
Suzi*
|
Bamby, drži se!!! Mesecnica, to je res, da državo kreditiraš, če ne uveljavljaš med letom, ampak tisti fičniki med letom se kar nekako porazgubijo, tako pa vsaj naenkrat dobiš mal večji znesek, pa ga lahko kako "namensko" ponucaš. No, sej zdej sem skor diplomirala iz dohodnine 07, mi je zdej kr jasno, ampak še vedno nimam svojih podatkov. grrrrr Edina varianta je, da nardim od oka al pa da grem pešake svojo plačo seštevat, pa pol preračunavat na dursovi strani. Letošnjega otročka pa lahko uveljavljaš sproti pri plači, ko bosta dobila vse podatke (rojstni list, davčno), ali pa v dohodnini 2008.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?