|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
30.1.2008 10:48:55   
Suzi*
itak!! user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
30.1.2008 10:53:53   
misar
po tej divji noči sem danes živa podrtija...se kar tresem. prestavljam se s kavča na stol, ko en črnogorc user posted image user posted image spat pa ne morem.

sem pozabila še za včeraj poročat. sem bila na Obali in je bilo ultra mega d best. super vreme, toplo, in ja čist upravičeno mi lahko zdej foušijo uganjate user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
30.1.2008 11:03:37   
nuka
Se samo na hitro javim. Sva še vedno v enem kosu. Sicer me skoz neki zvija in dol pritiska, noge so mi začele fest otekat. Samo to je verjetno od tega ker nič ne počivam. Ampak morm zdržat do 26.2. Včeraj sem bila cel dopoldne na faksu. Sem dobla termin za zagovor diplomske 18 ali pa 19.2. Tako da se moram naslednji teden pripravit na zagovor. Danes začnem še s tečajem za excel (imam priložnost pa skoz neki rabim).

Prebrala vas bom pa kasneje ko bom imela več časa.

Pridne bodte pa noge skup tište vsaj do petka user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
30.1.2008 11:08:13   
Februarka08
Uh, Misar, veš da smo že učer fovšijo zganjale...user posted image
Nuka, ti pa še diplomsko zagovarjat? Pridna. In to mal pred PDP-jem. user posted image Men ne bi zneslo.
Tako, kompotek se kuha, jaz grem pa zdele z jogurtom mal na kavčka (dans še nič konkretnega nisem jedlauser posted image ), potem pa kosilce.
Sem vesela, da me ne boli več tako kot včeraj. Zgleda da je bila user posted image teta G res pregroba.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
30.1.2008 11:09:40   
dolenjka
Tko, najnujnejše stvari so v torbi user posted image  
Me tko neki šraufa, sem mela že 2x drisko user posted image  Psiha verjetn user posted image

Zdej si jo grem pa umit pa se oblečem in grem! Aja, pa še nohte si bom namazala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
30.1.2008 11:34:13   
jencili
dan, tudi pri smo se kar 2v1user posted image

Je pa dons mal slabsa noc za mano, kot sem jih sicer vajena. Skoz sm se neki premetavala, nikakor se nisem mogla nastimat. Pol me je pa se moj 2x zbudil, ces da smrcim. Ne vem, upam, da bo s porodom tudi to izginilo, ker mi res ni fajn da drnjoham.

Suzi, z imenom za fantka mava pa tudi midva precej tezav. Oz. zdej sva neki zbrala, samo nihce od naju ni v to 100% preprican. Samo pac se najbolj nama je vsec od vsega. Ti sment, k so pa glih namignili, da bo verjetno fantek.user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.1.2008 11:43:47   
nizy
Februarka ti kar k nam  na jesenice prid rodit . Veš, mi smo zlo nobel,mamo vse prepleskano,urejeno, pa še jedilnike si sami zmišljujemo kot v hotelu user posted image .Pa še gužve ni, se ti 100% posvetijo.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.1.2008 11:44:59   
ella79
za mano eno super prespana noč user posted image user posted image user posted image
sem že iz trgovine, krofek zmazala kot za šalo (dobr da sem samo enga kupila user posted image user posted image user posted image ), zdej me tamle likalnik neki nagovarja, da naj ga mal popeljem user posted image tako da pomoje mu bo želja uslišana, potem pa laske oprat, k me pelje prijateljica na kosilo. Ima v petek na moj PDP roj. dan, pa sem rekla, da boljš da greva danes, k za danes še lahko rečem, da bom pridno noge skup držala, za petek pa nisem več sigurna user posted image user posted image user posted image no, važno da kuhat ne bo potrebno user posted image user posted image
dobr opravte na pregledih, pa da pridete v enem kosu nazaj še danes in takoj poročate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
30.1.2008 11:48:37   
ella79
Februarka ti kar k nam na jesenice prid rodit . Veš, mi smo zlo nobel,mamo vse prepleskano,urejeno, pa še jedilnike si sami zmišljujemo kot v hotelu .Pa še gužve ni, se ti 100% posvetijo.

sem slišala da je res nobl, pa še baje da ni nič potrebno doplačat, niti EA user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
30.1.2008 11:50:47   
maja80
Evo mene iz CTG-ja. Nič se še ne dogaja. Pa zaprta še čist in mi je G. rekel, da če bo šlo tko naprej, da bo mogoč tud carski rez, ker je user posted image  tud kr dost težak. No ja sam da bo že to za menoj ker se to čakanje bolj vleče kot prej 8 mesecev. V petek mam spet CTG in bomo videli kako in kaj.

Lep dan še naprej!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
30.1.2008 11:51:21   
dolenjka
Samo za info: mene danes dolgo ne bo s pregleda, se javim šele okrog 20h, da ne bi katera kšnga telegrama v Postonjsko P pošiljala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
30.1.2008 11:52:27   
nizy
včasih EA res ni blo za plačat ,zj pa nevem nisem nč spraševala.Lahko pa jutri vprašam, ko bom na ctg-ju.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
30.1.2008 11:55:55   
Suzi*
Matr sem user posted image  k user posted image . sem se spravla delat te napovedi za vzdrževane družinske člane, ker je treba do jutri oddat, pa kot prvo mam samo od mojga podatke, jaz jih še nisem dobila, torej nimam sploh kej praskat z izračunavanjem, da bi vidla h komu in za kolk časa se tamalga bolj splača dat. user posted image user posted image  To so res čudno zrihtal, da je treba že zdej oddat, ker v službah pa sploh še niso zrihtal teh podatkov. user posted image  
zdej pa ne vem sploh kaj naredit. A se katera na to spozna??? A je res boljš, da se otroka da tistemu, ki ima večjo plačo?????
In kako je s tem, da bi že pri plači med letom uveljavljal otroka....za prvega se dobi 10%, za drugega, če ga isti zakonec uveljavlja, pa 12%???? A je to res in je potem boljš, da damo oba otroka tistemu, ki ima večjo plačo, pa da že med letom uveljavlja?????

Sorry, sem zatežila, samo upam, da je katera kej bolj doma v tem kokr jaz. Plissssss, pomooočččččččč!!!!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
30.1.2008 11:59:37   
dolenjka
Suzi žal ne bo šlo, nimam pojma. Se mi pa zdi, da je pred dnevi že tekla debata na eni temi na RR o tem. Dej mal pobrskaj po RR, mogoče najdeš!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
30.1.2008 12:12:46   
mesecnica
Zdravo!

Najprej čestitke Lanchy, Tamala in Zoya user posted image user posted image user posted image .

Suzi hvala za odgovor glede torbe user posted image .

Kar se tiče tvojega vprašanja pa res ne bi vedela. Vem samo to, da lahko tudi počakaš in oddaš potem popravljene napovedi, samo boš šele v septembru potem dobila nazaj denar... Daj malo v tvojo firmo poklič, če ti lahko skup vržejo podatke (saj jih že sigurno imajo) - pa si na hitro preračunaj pa boš videla...
Pravijo pa res, da se bolj splača dat otroka k tistemu, ki ima večjo plačo in da ga prijaviš že med letom...saj veš, potem ti vsak mesec dobivaš več plače. Če pa čakaš do konca leta pa dobiš komaj po enem letu izplačilo. Moj vedno pravi, da je bolje, da država kreditira tebe kot pa ti državo (on rajši vidi, če ob kakšno razlikco še doplača).
Drugač pa tudi jaz ne vem kako bova midva naredila. Se moram pozanimat, kdaj je sploh treba prijavit otroka...user posted image

Če boš kaj pametnega izvedela pa kar objavi, da še nas razsvetliš user posted image .

Jaz pa ravno sedaj kuham kosilce...haše omakco, testenince in solatko. Moj je sicer še službeno v Ljubljani...upam, da kmalu pride, ker tako lepo diši, da ne vem koliko časa bom še zdržala user posted image .

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
30.1.2008 12:25:37   
Jessy
Bamby se mi je javila in sporočila, da so jo ob 12h sprejeli v porodni blok in bo CR že danes! user posted image user posted image user posted image  DRŽTE PESTIIIIIII!!!!!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
30.1.2008 12:30:05   
maja80
Bamby držim pesti zate!!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
30.1.2008 12:33:55   
Janey
Bamby
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
držimo pestke, za čimlažje okrevanje. Naj se lepo carta!!

DOLENJKA TI PA NE SERI, PA HITRO NAPIŠI ODPUSTNICO, DA BO VSE OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
30.1.2008 12:34:14   
mary_lou
Iiiiiiiiiiii nova februarčica je na poti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VSO SREČO BAMBI   user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
30.1.2008 12:37:24   
mesecnica
Bamby user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
30.1.2008 12:39:26   
mami28
Vso srečo Bamby, držim pesti, da bo vse v redu in da čim prej stisneš svojega sončka!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
30.1.2008 12:43:42   
ella79
bamby dršta se in držimo pesti, da bo okrevanje hitro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
30.1.2008 12:53:08   
Marusah
Joj, Bamby se bo pa danes že cartala user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image  za uspešno operacijo!!!!

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
30.1.2008 13:02:13   
Suzi*
Bamby, drži se!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mesecnica, to je res, da državo kreditiraš, če ne uveljavljaš med letom, ampak tisti fičniki med letom se kar nekako porazgubijo, tako pa vsaj naenkrat dobiš mal večji znesek, pa ga lahko kako "namensko" ponucaš. user posted image  No, sej zdej sem skor diplomirala iz dohodnine 07, mi je zdej kr jasno, ampak še vedno nimam svojih podatkov. grrrrr user posted image  Edina varianta je, da nardim od oka al pa da grem pešake svojo plačo seštevat, pa pol preračunavat na dursovi strani.
Letošnjega otročka pa lahko uveljavljaš sproti pri plači, ko bosta dobila vse podatke (rojstni list, davčno), ali pa v dohodnini 2008.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
30.1.2008 13:04:21   
Suzi*
evo še en link z lestvicami in olajšavami za dohodnino 2007:

http://www.durs.gov.si/si/davki_predpisi_in_pojasnila/dohodnina_pojasnila/stopnje_dohodnine_za_leto_2007/lestvica_za_odmero_dohodnine_in_olajsave_za_leto_2007/

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?