Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 20:00:42
|
|
|
|
mesecnica
|
Bamby z Anajo.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 20:06:37
|
|
|
|
Suzi*
|
Pina, sem šele zdaj vidla tvoj novi podpis.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 20:14:25
|
|
|
|
Janey
|
bamby čestitke za anajo lepo se cartata..upam da čimprej prideš k sebi in boš spet z nami...že nestrpno pričakujemo še poročilo s pregleda: ctg kaže vse ok, mali je živahen...popadkov še ni še vedno čakamo. pravkar sma se vrnila z večerje v kitajski restavraciji. sem sita ko pok in se počutim ko slon...grem na kavč anandrej naslednjega pregleda več ni na rok moram v P upam, da bom tam je 1 + 1 namesto 2 v 1
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 20:36:36
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Najprej ČESTIKE BAMBY ZA KORENJAKINJO ANAJO No, moj pregled je bil spet zabaven. Mam kr mal rada tega mojga G, res je zlat Me je vaginalno pregledal in povedal, da je MV sicer zmehšan in skrajšan, odprta pa nič Je bil zadovoljen, ker sem ga ubogala in nisem prišla rodit Sem povedala, da kar je reku je reku in jaz se tega držim. Z UZ je preveril lego in seveda je glavica čisto spodaj in se nič ne obrača, tako da je dete pridno Potem sva šla skupaj v P na CTG in razen dveh popadkov prav nič. Srček lepo bije, sem važna ker imam prvi CTR izpis. Pritisk 130/70 ampak kg pa obup 4 kg v 6ih tednih Skupja torej 24 kg + Prepovedal mi je slano in sladko, tko da ne vem kako bom zdržala Ga bom probala spet ubogat, sam ne vem če bo šlo, verjetno se bom občasno pregrešila Naslednji CTG imam v ponedeljek zjutraj in potem mi bo dal nadaljnja navodila. Je rekel da naj kar tešča pridem, za vsak slučaj...pa jaz njemu postavim vprašanje za kakšen slučaj, pa prav on men, je če bova rodila No, pa sem mu razložila da ga bom dokonca ubogala in rodila 15.2. No, je reku, da naj torbo kar za sabo vozim Res je model! Vidim, da me nobena ni razočarala danes, Bamby pa je itak dobila pogojno odpustico, tko da ni panike Komaj čakam, da nam kaj lepega napiše!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 20:54:48
|
|
|
|
pina-1
|
suzika ampak moj podpis je čista resnica dolenjka bejba, WB to the club nosečk na dieti...sej ni tako hudo kot se sprva zdi. Sem pa tam se pa lahk pregrešiš samo ne s celo rolado ampak z enim koščkom mene pa tako noge pečejo od zatekanja... prste na rokah imam pa kot čevapčiče
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 20:59:38
|
|
|
|
MetiLu
|
Pina in kako zgleda ta dieta Rabim kakšen nasvet Dolenjka, kaj pa potem lahko ješ, če moraš sladko in slano črtat
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 21:21:14
|
|
|
|
Bajsa
|
No drage dame dober večer! Bamby za Anajo!! Dolenjka nehi za mano ponavljat, tud jaz mam +24 kg. Še poročilo iz pregleda: ctg v redu, popadkov še nič, kile porazno, ampak bomo že pol hujšali, MV zmehčan mal ( verjetno nuca čajček malinovih listov ), je pa teta G rekla da sm še čist zapečatena - zaprta in da se tud še ni tko dol spustu, da je še kr visok, kar pomeni, da verjetno res nam še šla 4.2. Sem pa dobila že napotnico za amnio, pa mi je rekla naj grem šele tam nekje v sredo oz. četrtek drugi teden, če bo do takrat naše dete še vedno tako zelo živahno kot danes. Pa še to... Nehite s tole drisko, mene je dons že 3 krat navil kt norca. Zdej pa ne vem kaj bi to blo. Mogoče bo pa čudež čez vikend in bomo kljub vsemu v pon šli v KR. Bomo vidli.... Pridne bodte dečve!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 21:21:22
|
|
|
|
mala_pikica
|
Bamby iskrene čestitke za tudi z moje strani. Mene pa danes že celo popoldan mučijo krči, ampak še vedno niso tisti pravi. No bomo videli, verjetno pa se beremo zjutraj. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 21:46:20
|
|
|
|
Februarka08
|
Dober večer, čveke! Sem vas le uspela prebrat... Popoldne me ni bilo doma, potem je pa moj okupiral računalnik zarad dohodnine... Bamby za Anajo! Sedaj pa velik, velik cartanja.... Jaz grem počasi v mižule mažule, čeprav spala itak ne bom prav veliko, ker sem že danes celo noč , ampak tako se reče... Jao, ene ste že čist pred PDP pa še nič odprte in vse zapečatene, mene pa teta G že zdaj nekaj straši. Upam, da ne bo prehitro in da še malo ostanemo doma... Lahko nočko vsem, se tipkamo jutri!
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 22:14:57
|
|
|
|
ella79
|
februakka, kako je ratala foto knjiga?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 22:41:08
|
|
|
|
jencili
|
Bamby, iskrene čestitke ob rojstvu Anaje Drugače pa mi punce tko lušte delate...komi čakam petek pregled, ker se mi te trije tedni že tok vlečejo, da je to noro. Prov komi čakam, kaj mi bo kej povedu, pa da vidim kaj pravi CTG. Do zdej sm mela še vdno popadke (že od 29 tedna dalje), zdej pa mam občutek, da bo totalno zatišje...no, pustimo se presenetit...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 22:48:29
|
|
|
|
jencili
|
oooo, sm pa vidla, da mamo spet lepo parčke 4 punčke in 4 fantke Na drugem forumu (mama) pa je trenutno stanje 6 fantkov in 1 punčka
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 22:50:31
|
|
|
|
Janey
|
lepo pančajte...
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 30.1.2008 23:09:43
|
|
|
|
katka37
|
Bamby, .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 0:15:40
|
|
|
|
Mateja81
|
Bamby za . In veeeelllliiikoooo lepih trenutkov ob . Zdaj bo pa že čas za v posteljo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 6:45:09
|
|
|
|
*Naja
|
Spet prva tle gor strašim Je bila dooooooooolga noč....bedela od 01.00 do 03.30...., ker me je pekla zgaga ko . Drugače mi pa spet neki voda zastaja v telesu....sem si že povila noge z elastičnim povojem, se je izkazalo, da mi to pomaga. Zdej si bom pa zajtrk prištimala....krožnik čjokolinota....potem pa na pregled . Dejte tiste, ki ste nekej že jamrale o lažnih popadkih, mal opisat, kako je to izgledalo pri vas
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:04:24
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro! očitno celjanke prve vstajamo. danes sem spala kot dojenček, kaj ne, ko pa sem prejšnjo noč mislila, da bo kar rodit treba letet. sem bla včeraj cel dan povožena, pozno popoldan pa sva šla z še po eno omarico, pa njega že kar mal panika grabi . no po tem sem mal k seb prišla, sva zvečer še eno super jotico skuhala . lara, ko ravno sprašuješ o lažnih popadkih...jaz jih imam že cca od 20. tedna naprej. večinoma so neboleči, ti sam trebuh ful otrdi, občutek, pa, kot da bi imela kamne notri. tak težak trebuh je. zadnje čase me pa tud bolijo v spodnjem delu trebuha al pa v križu. lažni so, ker niso v rednih intervalih. oz. če so v intervalih potem čez čas izginejo. tako je bilo z mano predvčerajšnjim. boleli so ko hudič, bli so v intervalih skor celo noč, proti jutru so pa ponehali . sem bila že čist ready za v porodnišnico
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:04:42
|
|
|
|
polonca78
|
bamby, čestitke za Anajo!!! nizy, kako si ti? 2v1 ali ste tudi že 1+1? jst se tudi tolažim, da še malo, pa bom jst tudi mami. joj, komi čakam! samo še par dni do roka, ampak nestrpna sem pa za znoret. začenjam se dolgočasit doma. kaj ve kaj počnete, da vam hitreje mine dan? jst mam vse pospravljeno, oprano, zlikano, skuham sproti, branja sem že sita .... tako da se dolgočasim. nisem navajena na toliko brezdelja.
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:05:02
|
|
|
|
misar
|
da ne pozabim::: bamby, čestitke za princesko!!!
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:27:13
|
|
|
|
Februarka08
|
Dobro jutro, princeske! Za mano je ena čudna noč. Sicer sem spala, vendar sem se non-stop zbujala, ker me je začel zob bolet. Boli kot . Ne vem kaj nej nardim. Zdej na konc pa še to... Upam, da neha sam od sebe... Ella, fotoknjiga je nekak uspela... Sama seb se itak zdim grozna... Prevelke slike so ratale za moj vamp, ki je na slikah videti gromozanski . Upam, da bo zadovoljen. Lep dan vam želim in dobro opravite na pregledih... Jaz bom mogla neki pojest, mi že kruli... Danes bo jogurt z kivijem za začetek.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:31:13
|
|
|
|
Guerina
|
Ojla sonoecke.... dolgo casa Bamby čestitke za Anajo mal si nas pa prehitela:) Polonca78... tud men ratuje ze pocasi dolgcas. Sej ni, da je vse ze pospravljeno doma, da ne bi imela kaj delat, sam kar nekako nisem od volje. Zato bolj pocivam in cakam. Čakam, da se bo kaj speljalo. Ker pa je to moj prvi otrok niti ne vem kaj cakam, samo mi vsi pravijo, da bom ze vedla:) Upam, da res, da na koncu ne bom kar doma nardila vse:) Tut mene daja driska zdej ze en lep cas, tako, da ne vem al so popadki al sam prebavne motnje:), pa se sklepi so me zacel bolet. Zapestja predvsem in kolena. Ima se katera te tezave?
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:41:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Guerina, mene že nekaj dni bolijo roke - dlani za znoret. Sploh ne morem pesti narest... Tako me prsti bolijo... Moja mami prav, da zato k voda zastaja? No ja, saj prsti so res debeli, samo ne vem... Jaz imam bolj občutek, kot da mi kri zastaja in imam zato vse mrtvo in mravljinčasto . Oh, saj bo kmal konc, a ne? Upam, da te težave potem vse izginejo...
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:52:53
|
|
|
|
pina-1
|
dannn po dveh dneh jutranjega zatišja, sem danes že zgodaj z vami. bom celo dopoldne čvekala. danes niam nič v planu pride tetica ki mi bo tipi topi pospravila stanovanje , skuhano mam pa tudi že na pol, tako da bo danes res en krasen dan,škoda da ni sončka. Noče je bila kar dobra. Sem celo noč prespala v postelji, kar je že uspeh. Edino kar me muči je da se ne morem raztegnit. JE reku moj da še v sanjah skozi jamram, da bi rada stegnila noge. Guerina, no pa si se le javla kako si. Sedaj ko smo vse pri koncu nas itak skozi nekaj mantra in boli. To je vse znak da se bliža konec. Meti, jaz nimam neke diete, samo sladkega jem čim manj, še to kar jem gledam da je kao zdravo. Mastnega se tudi izogibam in evo to je to.. PA kaj se ti sekiraš ki si itak suhica in te je sam trebušček. BOš po porodu prej fit kot jaz.
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:53:37
|
|
|
|
Guerina
|
Februarka08, ma prav boga! Mene sicer ne boli tolko, da ne bi mogla pesti narest, mam pa tud tak obcutek, kot, da bi mi zapestja odmirala, kot tebi. Upam, da res zgine. Sem govorila z eno mamico, ki je rekla, da je za zgago imela s sabo kar sodo bikarbno in jo jedla po zlickah. Takoj ko je redila, je nehalo. Tako, da se tolazim s tem. Drgac me pa vse skupaj malo skrbi. Sicer verjetno brez potebe, ampak tako je. Moj G je zdej na dopustu in nisem bla pri njemu ze skoraj 14 dni. Pregled mam 4.2. Do presnjega pregleda je blo vse ok. je imela 2900, ctg pa je skoraj kazal ravno crto .
|
|
|
|
RE: Februarčice - 3.del 31.1.2008 8:55:21
|
|
|
|
Guerina
|
Dobro jutro Pina! sem vidla, da si bla vceraj se dolga.... matr, kot sem rekla, na zadnje nas je treba najbolj mucit
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?