|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
30.1.2008 9:41:04   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08
Ne bom zgubljala besed od user posted image zdravnikov, sem že včeraj povedala svojo zgodbo in nekateri so res..... ah, nam uporabljala user posted image besed.user posted image Važno, da smo user posted image in že tako daleč, da lahko vse rodimo.user posted image

Sam to pa res. Moja je šla na redni pregled h ginekologu (enemu drugemu ne tej, ki jo ima zdaj) in ker sva pač takrat se odločla, da bova "kaj naredila" user posted image je še vprašala tak mimogrede, če je vse v redu s tega stališča. In potem ta pametni g. izjavi, da ima mogoče (!) PCO. Da bi najraj šel tja pa mu eno prlimal. Potem se je pa moja žena cela zasekirala, da kaj pa če ne bo mogla zanosit, da sem jo moral skoz prepričevati, da ona najbrž nima PCO, ker tistih taglavnih vidnih simptomov ni imela nobenih. No pol nama je ratal v enem 5. poskusu.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
30.1.2008 9:43:34   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 01.02.
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 31.01.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 04.02.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled:  01.02.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 30.01.
04. Bajsa, 26 let, 1.user posted image (0) pregled: 30.01.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled:  30.01.
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: ?
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07. user posted image kati kati user posted image , 22 let, 1.user posted image (0+) pregled: ???
07. user posted image Neni13, 28 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: sploh ne več
09. user posted image anandrej, 35 let, 1.user posted image (B+) pregled: 04.02.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 01.02.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (0+) pregled: ?
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 30.01.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled:
04.02.
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: ?
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: 31.01.
14. user posted image bamby user posted image , 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 30.01.,07.02.,15.02.
15. anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
16.
mlavla, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 05.02.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 07.02.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.02.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
20. jencili, 25 let, 1. user posted image (B+) pregled: 01.02.
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 05.02.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 30.01., 06.02.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: 30.01.
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 06.02.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image (B-) pregled: 31.01.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: 13.02.
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 30.01., 13.02.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 06.02., 15.02.
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

Še 67 user posted image , pričakujemo še 16 deklic, 19 fantkov in 33 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

< Sporočilo je popravil anandrej -- 30.1.2008 9:44:11 >

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
30.1.2008 9:44:56   
Suzi*
Aja, bejbe, za v torbo ne pozabit na materinsko, zdravstveno in vse dokumente (tudi poročni list je treba imet), pa napotnico, pa izvide,..

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
30.1.2008 9:44:59   
Marusah
Dobro jutro...

Jaz sem danes spet spala kot user posted image . Verjetno je nov jogi kriv user posted image user posted image user posted image

Moja torba je že spakirana in pridno čaka... sem jo zadnjič imela v trenutku pripravljeno, ko so vse kr nejki začele rojevat user posted image user posted image user posted image  Jaz sem vrgla not ene vložke (če jih slučajno ne bi bilo), pa blazinice za dojenje (če bojo zize spuščale), toaletno torbico (zobno pasto, ščetko, kremo,labelo,...), mrežaste gatke, nogavice, 2 modrca za dojenje, kremo za bradavice, fotoaparat, polnilec za telefon,...

Pri nas na štajerskem koncu je že sonček... tako, da imam občutek, da bom kr malo v mesto šla na kako user posted image  .

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
30.1.2008 9:45:00   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

30.01. dolenjka
30.01. torcica
30.01. itata
30.01. MetiLu
30.01. katka37
30.01. Bajsa
30.01. Janey
30.01. pina-1

31.01. mary_lou
31.01. Lara76
31.01. nizy
01.02. jencili
01.02. ella79
01.02. brina2006
01.02. Marusah
04.02. mesecnica
04.02. p@tricij@
04.02. Mateja81
04.02. anandrej
05.02. Suzi*
05.02. mlavla
06.02. mojani
06.02. pina-1
06.02. Februarka08
07.02. MetiLu
07.02. larisa
13.02. torcica
13.02. nuka
15.02. MetiLu

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
30.1.2008 9:45:40   
mlavla
Drage moje zelo nahitrco se vam javljam..sem še v enem kosu a imam trenutno še veliko dela za faks..tako da se tipkamo kasneje..najbrž bolj  v popoldanskem času

vsekakor ves čas mislim na vas...sledi kasneje poročanje iz včerjašnega pregleda in celotnega dneva..sem se bala da bom morala dolenjko že prosit za odpustnico..a se je vse dobro končalo...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
30.1.2008 9:46:07   
mlavla
naslednji pregled pa imam 5.2.

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
30.1.2008 9:47:15   
dolenjka
Berem, da imamo vsi "super" izkušnje z ginekologi user posted image

A Suzi, ti si si pa uro najbolj zapomnila? user posted image  To bi blo od tvojga za pričakovat, ne od tebe user posted image
Sem se spomnila anekdote, ki nam jo je pravila babica v MŠ, ko je ona stažirala v LJ porodnišnici. Je ženska rojevala, dec pa zraven zehal, pa bral, pa v glavnem stran gledal in na vsekih 5 min na uro in vzdihoval.... Pol ko je pa rodila oz. je bil otroček zunaj je pa babco vprašal:" Kolk je bla ura?" user posted image  user posted image  user posted image
Ja, takle mamo, kva čmo user posted image

Joj, čez 2 uri in pol moram od doma, pa še torbe nisem ven zvlekla, kaj šele kej naštimala user posted image  Še dobr, da sem mojga včeraj uspela prepričat, da me je vsaj obril, da bo G sploh "kraj zločina" najdel user posted image  user posted image  user posted image

Aja, sem pa klicala v ordinacijo, da preverim kdaj imam pregled in sem ful važna ker sem si pravilno zapomnila in ga imam ob 13h user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
30.1.2008 9:47:44   
vrtnica76
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image
Lanchy,sam da sta že doma.Uživajte v cartanju.
Nejč,a moj pa tvoj se pa poznatauser posted image ?Bo moj zrihtu, da te bo tvoj spustu mal na zrakuser posted image .
No punce še mal pa bo februar tuuser posted image .Me pa res zanima kera bo šla na rok rodituser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
30.1.2008 9:47:57   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Jaz bom vzela 2 mrežaste hlačke, če slučajno kaka panika uleti, pa ene 2 vložka, vse ostalo naj da država user posted image  Bom še za domov nabrala user posted image

...pol se pa čudimo, da so v porodnišnici začeli zaračunavat prisotnost partnerja pri porodu. Nekje si morjo povrnat stroške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
30.1.2008 9:48:10   
Suzi*
joj, kolk pregledov je danes. vse lepo opravite, pa da se javite po pregledu še 2v1.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
30.1.2008 9:48:49   
dolenjka
Ej Suzi, a poročni list mora bit original al je lahko kopija user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
30.1.2008 9:50:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah

Jaz bom vzela 2 mrežaste hlačke, če slučajno kaka panika uleti, pa ene 2 vložka, vse ostalo naj da država user posted image  Bom še za domov nabrala user posted image

...pol se pa čudimo, da so v porodnišnici začeli zaračunavat prisotnost partnerja pri porodu. Nekje si morjo povrnat stroške user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej, sej ne bom oropala porodnišnice user posted image  Tistih 5 gat in 5 vložkov, ki jih lahko suneš pa tut ne stane 20 EUR user posted image

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
30.1.2008 9:57:30   
sayuri
dolenjka, o kakšni torbi zdaj ti sanjaš user posted image  user posted image user posted image user posted image  Saj smo šele 30.1.  user posted image user posted image user posted image  NOge skup tiščat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
30.1.2008 9:58:33   
Suzi*

Ej Suzi, a poročni list mora bit original al je lahko kopija user posted image

kopija bo dost, itak je za babico al ne vem koga že user posted image , ki pride otročka popisat en dan po rojstvu. do takrat je pa čas, da si ime zmislite, ker drugač bo kar deček al pa deklica. user posted image user posted image user posted image
No, mi še kar nimamo imena izbranga. user posted image user posted image  sploh za fantka nama nič ne potegne.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
30.1.2008 10:01:27   
Suzi*

Ej, sej ne bom oropala porodnišnice user posted image  Tistih 5 gat in 5 vložkov, ki jih lahko suneš pa tut ne stane 20 EUR user posted image

user posted image user posted image  jaz bom tud kakšne gate sunla. user posted image user posted image user posted image user posted image  od tega jih pa res ne bo pobralo.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
30.1.2008 10:05:03   
vrtnica76
Ja Dolenjka glede vložkov-2 paketa časti P- so res škrtice.Za naprej ti jih pa morjo od doma nosit.Gate ti pa itak 2-krat na dan prinesejo in lahko kere prišparašuser posted image (beri: suneš za domov).user posted image
Poročni list je lahko kopija.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
30.1.2008 10:05:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

dolenjka, o kakšni torbi zdaj ti sanjaš user posted image  user posted image user posted image user posted image  Saj smo šele 30.1.  user posted image user posted image user posted image  NOge skup tiščat user posted image user posted image user posted image

O stara sablja! Preslabo nas bereš! Jaz nič ne sanjam o torbi, moj dec pa že od decembra in se mi ga ne da več poslušat, k je k lajna. Danes naštimam torbo in pol nej jo on gleda do 15.2. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
30.1.2008 10:06:47   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

user posted image user posted image  jaz bom tud kakšne gate sunla. user posted image user posted image user posted image user posted image  od tega jih pa res ne bo pobralo.

sej pa veste kaka je naša država...ti vse zaračuna trikratno user posted image user posted image user posted image

Jaz sem jih že oškodovala za 25 mrežastih hlačk user posted image  je naša družinska prijateljica babca v porodnišnici, pa mi jih je prinesla... tak, da hvala bogu, da imam CR, da moj ne more z mano, ker drugače bi mi zaračunal celo premoženje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
30.1.2008 10:10:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Ja Dolenjka glede vložkov-2 paketa časti P- so res škrtice.Za naprej ti jih pa morjo od doma nosit.Gate ti pa itak 2-krat na dan prinesejo in lahko kere prišparašuser posted image (beri: suneš za domov).user posted image
Poročni list je lahko kopija.

Sam to je v LJ P, tja pa jaz ne grem, če mi ne bo vsaj glavica že ven gledala. Jaz grem v Postojno user posted image  Pa sej tam je podobno user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
30.1.2008 10:23:16   
Suzi*
Pri nas dobiš neomejeno gat in vložkov in pleničk za user posted image .  Ti so pa res škrtice, da dajo samo dva paketa. user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
30.1.2008 10:32:25   
Janey
Samo na hitro se javim, da vidite da sem še 2 v 1 user posted image user posted image da moje žellje niso dovolj močne, da bi sprožile poroduser posted image user posted image zdaj grem pa hitro malo počistit, pride mami, pol pa jest pa na pregled...se javim zvečer...ve pa pridno čvekajte.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
30.1.2008 10:33:57   
dolenjka
No, pa valda ne rabiš za user posted image  plenič tut sabo prinest user posted image  user posted image  OK, za domov že štekam, sam za čas, ko si v P pa valda ne? NIMAM user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
30.1.2008 10:38:14   
Suzi*
Za dete imaš vse v P, dolenjka, od kremic, oblekic, pleničk,... Ko greste domov rabiš samo oblačilca za njega, tud pleničko boš valda dala gor tisto iz P. user posted image
No, pleničke za potem, ko boste doma, si pa le prej nabavi. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
30.1.2008 10:46:16   
dolenjka
Pa sej za doma jih imam, sam tko, za v P jih pa ja ne bom od doma nosila a ne? Če kdo kej praša NIMAM user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?