|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
29.1.2008 23:13:26   
Janey
lanchy lepa princeska...oo kak nam naredite lušte vse novopečene mamiceuser posted image user posted image ko boš mela čas pa kar napiši kako je bilouser posted image user posted image

Sem prišla zaželet lahko noč..če mi rata...sem namreč že eno uro ležala v postelji pa nekak ne gre očke zapretuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
30.1.2008 6:18:05   
Bajsa
Dobro jutro drage dame!
Ne morem verjet, mi je celo ratalo, da sem prva. Še mal pa bo tekma, katera bo zadnjauser posted image , če nam bojo user posted image pustili spat. Mi2 se greva še zadnjič pokazat teti G, bo delala še ctg, pa upam, da bo rekla da se bo v roku treh dni začel dogajat, ker zdej pa res že morem it. Čokolino je že varno pospravljen, da user posted image  ne bo lačen, mami je redy stedy in zdej greva.
Lepo jutro in lep dan!
Bamby upam, da bo danes že vse za tabo in da se boste že cartaliuser posted image .

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
30.1.2008 6:38:04   
nizy
Jaz sem tudi že pokonc ,ha sem  do zdaj že tri oddaje mein baby pregledala prek spleta.user posted image
Se zdaj pripravljam,da grem nazaj spat. Čisto vse kontra delamuser posted image Jaojao,kaj šele bo!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
30.1.2008 6:58:32   
Suzi*
Evo mene, jaz tud že tukaj. Sem danes super spala, malega oddala za v varstvo, pa ene cunje namočila, stroj napolnila, zdej pa nogavice zlagam.user posted image  Super jutranje opravilo, a ne? user posted image  Če boste vse pobegnile, grem tud jaz nazaj spat. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
30.1.2008 7:50:33   
*Naja
nizy- a lahk pripneš link, kje si lahk ogledam "mein baby"?

Jst sem pa danes še kar ok spala. Nisem šla niti 1x na wc ponoči, kar se še ni zgodilo v user posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdej sem pa pospravila krožnik čjokolinota....potem grem eno seminarsko skup spravljat...potem greva pa k tašči na kosilo.
Drugače sva pa včerej z mami ful lepo pospravile stanovanje....je zdej tolk lepo..pa vse tak fajn diši....tak da bi že skor lahko kar šla v Puser posted image . Sam morem še počakat, ker imamo bollj majhno pikico. Trebuh mi pa s tako hitrostjo raste, da je to že kr mal grozn. Sem skoz mislila, da se vseen to mal umiri zadnje tedneuser posted image In posledično me hrbtenica boli, da je za znoret.
Ste se včerej pogovarjale, če ste imele težave z zanositvijo.Moj mene sam pogleda, pa sem že  user posted image user posted image user posted image user posted image . Res pa je, da se je prvič slabo končalo, ker je šlo za IMN in so mi morali odstraniti desni jajcevoduser posted image . Da ne govorim o tem, da me je ginekologinja, h kateri sem takrat hodila, skor zašuštrala, ker me je poslala domov, češ da naj neham fantazirati, da sem noseča....jst pa v 10tuser posted image .user posted image babji....sem si še isti teden zrihtala drugega G in bila tisti dan, ko sem imela pri njemu prvi pregled, tudi že kar operirana. Pa še kar on me je operiral, tak da me je res skoz spremljal in tako je tzdi še zdejuser posted image user posted image user posted image .
Tako, grem zdej seminarsko pisat...
Lanchy- ful lepa dojenčicauser posted image user posted image user posted image . Jst bi tudi že našo cartalauser posted image .

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
30.1.2008 8:07:48   
nizy
Lara v googlu odtipkaš mein baby in maš takoj prvi naslov video posnetki. Not maš pa cel kup oddaj za nazaj.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
30.1.2008 8:11:37   
Suzi*
Lara, jutro. Super, da si našla takega G kot ga imaš. user posted image  Tiste vešče od G pa sploh ne bom kometirala. user posted image user posted image user posted image  Moj trebuh pa zadnje tedne tud fuul raste....kar je super, ker tud naše dete mora še malo zrast, preden gremo v P.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
30.1.2008 8:12:31   
Suzi*
http://rtl-now.rtl.de/mein_baby.php

še link.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
30.1.2008 8:13:22   
misar
dobro jutro še od mene!

ja danes ste bile pa zgodnje user posted image . za mano precej divja noč. zvečer so me začel matrat popadki, pa ker je blo kar gajstno in v rednih intervalih sem se šla kar za vsak slučaj zrihtat (oprala lase....). in tako celo noč, le da je proti jutru vse skupaj popustilo in zdaj je mir. Škoda, sem bila psihično že čist ready, da gremo. zdaj sem pa tako utrujena user posted image
no dolenjka očitno se naša dojenčica drži vojaških navodil in čaka.sam me pa heca.
ko govorite kakšne probleme imate z zanositvijo me kar zmrazi. ne znam si niti predstavljati kakšna groza je to. sploh zato, ker lansko leto, ko je imel moj dragi eno operacijo, ga je en novopečeni zdravnikzastrašil, da mogoče ne bo mogel imeti otrok, da ima prepočasne generale.in to ti jebec reče brez, da bi kako preiskavo naredil ...ufff sem jezna user posted image user posted image user posted image Čist sva bila oba paf. user posted image pa sploh, ki si je kar noro želel otrok. jaz bi se pač že nekako sprijaznila, pa bi iskala neko rešitev.
v glavnem  lani maja, pa sva vseeno enkrat al dvakrat mal manj pazila in evo ratal prec. pa naj hudič pocitra dohtarje, ki nimajo pametnejšega dela, kot, da blebetajo neumnosti in strašijo ljudi.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
30.1.2008 8:23:47   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: misar

pa naj hudič pocitra dohtarje, ki nimajo pametnejšega dela, kot, da blebetajo neumnosti in strašijo ljudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
30.1.2008 8:28:10   
dolenjka
Jutro user posted image

Uf, jaz sem pa danes ko user posted image
Ob 7h mi je zvonil telefon, pa me je moj klical, da so klicali majstri, da prihajajo okna naštelat user posted image  Zadnjič sva se menila in sva prosila, če lahko pridejo ta teden, preden se pri nas kaj zgodi. Dogovorjeni smo bili, da 1 dan prej povejo, edino za sredo sva rekla da ne. In evo, glih dans user posted image
No, majster je v spodnjem štuku že skor fertik. Sej je prjazn pobč, sam jst pa tko podrta. Pa glih dans, k sem spala ko user posted image
No, bo že boljš!

O teta Bajsika se je javila user posted image  Danes nas ima res veliko preglede in bo veliko novičk in poročil, to pa pomeni velikoooo strani user posted image  No fino, kar pridne bodite, da bo prej februar in bomo navijale in dihale ena za drugo user posted image

A vam neki izdam? Včeraj nisem uspela torbe pripravit, jo bom pa danes in jo bom sabo vzela, ker sem mojmu obljubila. Vaja user posted image

Suzi, eno ? : ti si rekla, da boš imela samo en mali ruzak. Kako pa vse spraviš noter? A je treba imet kaj navadnih gatk al so dovolj mrežaste (no, 1 za domov bom vzela)? Danes bom pa s to torbo težila, ker ne vem kaj not dat user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
30.1.2008 8:31:26   
Februarka08
Dobro jutro!
Uh, spala sem celo noč, komaj sama sebi verjamem.user posted image Se mi je pa sanjalo, da je user posted image tako močno brcal, kot še nikoli... Mogoče je pa tudi v resnici, kaj pa vem. user posted image Tud zdele ma že akrobacije.user posted image
Ne bom zgubljala besed od user posted image zdravnikov, sem že včeraj povedala svojo zgodbo in nekateri so res..... ah, nam uporabljala user posted image besed.user posted image Važno, da smo user posted image in že tako daleč, da lahko vse rodimo.user posted image
Vse imate take plane kaj boste delale danes, jaz pa samo da kosilo skuham in to je to. Upam da mojega naštimam da me do KR zapelje, ker zdaj mora bit pa fotoknjiga tud že narjena in ne morm njega poslat, kako bi pa zgledal.user posted image Ga morm nekak na finto vržt.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
30.1.2008 8:38:07   
dolenjka
Februarka, a si ti že dobila obvestilo, fa je knjigica narejena? Baje najprej dobiš obvestilo, ker jo delajo nekje na severu in potem pošljejo v SLO in takrat dobiš obvestilo na mail user posted image  Jaz nisem še nič dobila, ker sem jo šele v petek poslala in je bilo rečeno 7 delovnih dni, kar pomeni, da je pred torkom ne bo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
30.1.2008 8:39:34   
polonca78
dobro jutro!
evo, jst uradno hočem it rodit. na živce si že grem s tem velikim trebuhom, zdej me je pa še tako hrbet oz. desna ritnica začela bolet, da tud hodit ne morem več. user posted image še stojim komaj. user posted image celo noč sem vsakič zastokala, ko sem se premaknila iz levega na desni bok. tud na kavču se ne morem več naštimat, da bi mi bilo udobno. nasedli kit!!! user posted image user posted image
dons bom še do konca prštimala torbo za v P in pol hočem it! 6 dni prezgodaj ni tako prezgodaj. user posted image

čestitke vsem novopečenim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image user posted image tud dojenčki so za pojest luškani!

Neposredna povezava do sporočila: 3539
30.1.2008 8:40:32   
misar
dolenjka kar se torbe tiče...jaz mam tud sam T od torbe pripravljen za porodnišnico, pa mam rok čez 10 dni. nimam pojma kaj naj notri dam razen zobne paste in ščetke user posted image ki pa ju itak še kar rabim al kaj? al moram novo kupit user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
30.1.2008 8:42:41   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: polonca78

dobro jutro!
evo, jst uradno hočem it rodit. na živce si že grem s tem velikim trebuhom, zdej me je pa še tako hrbet oz. desna ritnica začela bolet, da tud hodit ne morem več. user posted image še stojim komaj. user posted image celo noč sem vsakič zastokala, ko sem se premaknila iz levega na desni bok. tud na kavču se ne morem več naštimat, da bi mi bilo udobno. nasedli kit!!! user posted image user posted image
dons bom še do konca prštimala torbo za v P in pol hočem it! 6 dni prezgodaj ni tako prezgodaj. user posted image

No, dej ti nehi noret! Naštimej torbo, pa dec nej ti mal hrbet zmasira vsak večer, da bo vsaj za eno rabo user posted image  pa počak še teh 6 dni, da ti odpustnco pošljem in pol voljno!

Babe, vse hočte it rodit. Mater vam.... user posted image  če pol, ko dobite mojo odpustnico ne boste res šle in boste doma ždele, pol se bomo šele drugač pogovarjale user posted image

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
30.1.2008 8:45:47   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka, a si ti že dobila obvestilo, fa je knjigica narejena? Baje najprej dobiš obvestilo, ker jo delajo nekje na severu in potem pošljejo v SLO in takrat dobiš obvestilo na mail user posted image  Jaz nisem še nič dobila, ker sem jo šele v petek poslala in je bilo rečeno 7 delovnih dni, kar pomeni, da je pred torkom ne bo user posted image

Ja, sem že dobila v petek na mail obvestilo in piše, da bo v roku treh dni v poslovalnici... Sem klicala že v ponedeljek, pa je še ni bilo, tako da danes mora bit pa zih. No, saj prej bom še poklicala...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
30.1.2008 8:49:47   
Februarka08

Od včeraj, ko sem videla porodno, jaz nočem it rodit...user posted image To je blo vse še slabš pomoje, kot so pa mel v 1. sv. vojni.user posted image Groza. Nič od nič. Pomoje mam še doma več preparatovuser posted image . Ena mejhna sobca, pojstla (navadna), zravn CTG in 2 stola, pa ena MAJHNA omarca z žavbami... Ne vem kdo se vse tja not zbaše...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
30.1.2008 8:51:03   
polonca78
nope, nič čakat! takoj rodit user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
30.1.2008 9:10:01   
mala_pikica
Dobro jutro!

Joj punce, nič prehitevati. Danes je moj pravi porodni termin, pa izgleda, da nič ne bo. Tudi ponoči sem dobro spala. Tako, da bom še čakala. Lp

(odgovor članu polonca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
30.1.2008 9:21:10   
Marusah

Seznam februarskih srečk, ki še vedno nestrpno pričakujejo :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image    
01. user posted image maja80, 27 let, ?.user posted image  
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image   
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image
03. user posted image pajkica, ? let, ?user posted image
03. user posted image teja28, ? let, ?user posted image
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image
03. user posted image nizy, 28 let, 3. user posted image
03. user posted image p@tricij@, 28 let, 3.user posted image  
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image  
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image
04. user posted image Bajsa, 26 let, 1.user posted image  
05. user posted image itata, 29 let, 1.user posted image
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image
07. user posted image Shana banana, 23 let, 1.user posted image  
07. user posted image kati kati, 22 let, 1.user posted image
07. user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image
08. user posted image pegica 1, ?let, ?user posted image
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image
09. user posted image cebela, ?let, 2.user posted image
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image  
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image
09. user posted image Marusah, 25 let, 1.user posted image

09. user posted image Sandra*, ? let, 2.user posted image
09. user posted image ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image  
10. user posted image delfa, 29 let, 1.user posted image  
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image

12. user posted image mateja j., 29 let, 1.user posted image
13. user posted image
livia, 31 let, 2. user posted image
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image
14. user posted image ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image  
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image  
15. user posted image anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image
16.
user posted image mlavla, 24 let, 1.user posted image  
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image  
17. user posted image marjanaR, ?let, 2.user posted image  
17. user posted image gerilum, 23 let, 1.user posted image  
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image
19. user posted image Minky, 28 let, 2.user posted image  

20.user posted image  jencili, 25 let, 1.user posted image
22. user posted image melanija, 28 let, 3.user posted image
22. user posted image Merči, ?let, ?user posted image
22. user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image
22. user posted image Februarka08, 23 let, 1. user posted image
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image
23. user posted image BEJBI T. ?let, 2.user posted image
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image
25.user posted image Kuba, 30 let, 1.user posted image
26. user posted image nuka, 32 let, 3.user posted image
26. user posted image amaya, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image matejjana, 29 let, 1.user posted image
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image
29. user posted image
BarbikaB, ?let, 2.user posted image
? user posted image bobika81, ?let, ?user posted image
? user posted image PHLMKC, ?let, 1.user posted image
? user posted image Lejči, 31 let, 2.user posted image  

67 user posted image , pričakujemo  še 15 deklic, 19 fantkov in 34 user posted image .

user posted image  Februarčice in Februarčki 2008user posted image

user posted image

16.1.2008 - Vrtnica76 (PDP 3.2.2008)

JANEZ
rojstvo ob 08:05 - 3000 g in 50 cm

user posted image

16.1.2008 - srečka nosečka (PDP 5.2.2008)

LANA
2850 g in 49 cm 

user posted image

21.1.2008 - NEJČ008 (PDP 5.2.2008)

LUCIJA
rojstvo ob 20:22 - 3030 g in 51 cm

user posted image

21.1.2008 - Bleščica (PDP 2.2.2008)

NINO
3050 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Zoya24 (PDP 1.2.2008)

MATIC
3270 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Lanchy (PDP 2.2.2008)

ZOJA
rojstvo ob 17:53 - 3750 g in 53 cm

user posted image

28.1.2008 - Tamala_82 (PDP 26.2.2008)

MARK
rojstvo ob: 6:00 - 2500 g in 46 cm

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
30.1.2008 9:23:24   
Suzi*

Suzi, eno ? : ti si rekla, da boš imela samo en mali ruzak. Kako pa vse spraviš noter? A je treba imet kaj navadnih gatk al so dovolj mrežaste (no, 1 za domov bom vzela)? Danes bom pa s to torbo težila, ker ne vem kaj not dat user posted image

Uuu, mal kavč polikam, pa se vse zbudite.user posted image
Dolenjka, mi v P dobimo te gatke in vložke in spalne srajčke in brisače in kopalni plašč. S sabo torej za oblečt nič ne vzamem zase razen nogavičk in copat in kozmetične torbice (sem pa zadnjič že pisala, da sem kupila tiste male embalaže za zobno pasto in za tušgel, pa tik pred zdajci not namečem še krtačko, glavnik, elastike za lase, kremo za obraz, vazelin za ustnice, škarjice in pilico za nohte, kremo za bradavice), pa telefona in polnilca, fotoaparata in kakšnega pisala in malega blokca. Za domov za oblečt mi bo pa moj prinesel skupaj z oblačili za otročka za domov iz P na dan odhoda.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
30.1.2008 9:29:00   
dolenjka
Tenksi Suzi! Sej men se je tut tko zdel, sam vprašat izkušeno porodnico ni greh user posted image
Jaz bom vzela 2 mrežaste hlačke, če slučajno kaka panika uleti, pa ene 2 vložka, vse ostalo naj da država user posted image  Bom še za domov nabrala user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
30.1.2008 9:30:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Od včeraj, ko sem videla porodno, jaz nočem it rodit...user posted image To je blo vse še slabš pomoje, kot so pa mel v 1. sv. vojni.user posted image Groza. Nič od nič. Pomoje mam še doma več preparatovuser posted image . Ena mejhna sobca, pojstla (navadna), zravn CTG in 2 stola, pa ena MAJHNA omarca z žavbami... Ne vem kdo se vse tja not zbaše...

U, a ti pa zdej ne bi šla rodit? user posted image

Ti, kje pa je ta vrla porodnišnica? V Zg. Kungoti al Sp. Horjulu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3549
30.1.2008 9:40:50   
Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

U, a ti pa zdej ne bi šla rodit? user posted image

Ti, kje pa je ta vrla porodnišnica? V Zg. Kungoti al Sp. Horjulu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image  pri nas je pa kar lepo, še celo barvaste sobe imamo. user posted image  pa sploh se mi ne zdi prazna. Je še vse za bebo zrihtat noter. Najbolj se pa spomnim ure, ki je visela na steni nasproti postle. user posted image user posted image  To sem pa kar pogosto gledala. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?