|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
29.1.2008 16:00:15   
ella79
sem že čakala novico glede bamby... držimo pesti

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
29.1.2008 16:07:58   
Marusah

Seznam februarskih srečk, ki še vedno nestrpno pričakujejo :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image    
01. user posted image maja80, 27 let, ?.user posted image  
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image   
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.user posted image
03. user posted image pajkica, ? let, ?user posted image
03. user posted image teja28, ? let, ?user posted image
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image
03. user posted image nizy, 28 let, 3. user posted image
03. user posted image p@tricij@, 28 let, 3.user posted image  
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image  
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image
04. user posted image Bajsa, 26 let, 1.user posted image  
05. user posted image itata, 29 let, 1.user posted image
05. user posted image Mbee, 24 let, 1.user posted image
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image
07. user posted image Shana banana, 23 let, 1.user posted image  
07. user posted image kati kati, 22 let, 1.user posted image
07. user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image
08. user posted image pegica 1, ?let, ?user posted image
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image
09. user posted image cebela, ?let, 2.user posted image
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image  
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image
09. user posted image Marusah, 25 let, 1.user posted image

09. user posted image Sandra*, ? let, 2.user posted image
09. user posted image ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image  
10. user posted image delfa, 29 let, 1.user posted image  
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image

12. user posted image mateja j., 29 let, 1.user posted image
13. user posted image
livia, 31 let, 2. user posted image
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image
14. user posted image ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image  
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image  
15. user posted image anariya user posted image , 24 let, 1.user posted image
16.
user posted image mlavla, 24 let, 1.user posted image  
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image  
17. user posted image marjanaR, ?let, 2.user posted image  
17. user posted image gerilum, 23 let, 1.user posted image  
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image
19. user posted image Minky, 28 let, 2.user posted image  

20.user posted image  jencili, 25 let, 1.user posted image
22. user posted image melanija, 28 let, 3.user posted image
22. user posted image Merči, ?let, ?user posted image
22. user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image
22. user posted image Februarka08, 23 let, 1. user posted image
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image
23. user posted image BEJBI T. ?let, 2.user posted image
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image
25.user posted image Kuba, 30 let, 1.user posted image
26. user posted image nuka, 32 let, 3.user posted image
26. user posted image amaya, 29 let, 1.user posted image
26. user posted image matejjana, 29 let, 1.user posted image
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image
29. user posted image
BarbikaB, ?let, 2.user posted image
? user posted image bobika81, ?let, ?user posted image
? user posted image PHLMKC, ?let, 1.user posted image
? user posted image Lejči, 31 let, 2.user posted image  

67 user posted image , pričakujemo  še 15 deklic, 19 fantkov in 34 user posted image .

user posted image  Februarčice in Februarčki 2008user posted image

user posted image

16.1.2008 - Vrtnica76 (PDP 3.2.2008)

JANEZ
rojstvo ob 08:05 - 3000 g in 50 cm

user posted image

16.1.2008 - srečka nosečka (PDP 5.2.2008)

LANA
2850 g in 49 cm 

user posted image

21.1.2008 - NEJČ008 (PDP 5.2.2008)

LUCIJA
rojstvo ob 20:22 - 3030 g in 51 cm

user posted image

21.1.2008 - Bleščica (PDP 2.2.2008)

NINO
3050 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Zoya24 (PDP 1.2.2008)

MATIC
3270 g in 51 cm

user posted image

24.1.2008 - Lanchy (PDP 2.2.2008)

ZOJA
rojstvo ob 17:53 - 3750 g in 53 cm

user posted image

28.1.2008 - Tamala_82 (PDP 26.2.2008)

MARK
rojstvo ob: 6:00 - 2500 g in 46 cm

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
29.1.2008 16:17:01   
dolenjka
Larisa, o menjavi Ratkota sem že dalj časa razmišljala, sedaj pa je bil skrajni čas. Po porodu me verjetno čaka operacija oz. konizacija, ker imam zelo slabe razultate brisa. Želela sem, da me ima pod kontrolo isti G, tako kot je to praksa v Belgiji. Sedaj imam dr. Merla iz Postojne in me bo potem on tudi operiral.
Ratko pa kr piše recepte, preiskave so na vrsti takrat ko mu res zatežiš. Jaz nisem mogla zanosit in mi je dal Klomifen kar za 7 mesecev in niti na en UZ me ni naročil. Seveda rezulata ni bilo in pol sem prišla tja in zahetvala napotnico za ambulanto za neplodnost in HSG. On mi je HSG odsvetoval, ker kao boli user posted image  No, mene na srečo ni in takoj po HSGju sem zanosila. Ko sem prišla v user posted image  k njemu na prvi pregled je pa rekel: "Ja, sej po HSGju jih pa pol velik zanos" HALO?? Prej pa da rajš ne...
No, zdej imam G še bolj oddaljenega, ampak ga ne zamenam, pa če bi mogla dvojno plačevat!
U sem se pa razpisala....

Bamby user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
29.1.2008 16:25:02   
pina-1
no pa sem dobila energijo in sem nardila skraj vse kar sem si za danes zadala..in to vse v dobri urciuser posted image user posted image user posted image

kosilce se kuha, kvas za kruhek vzhaja, po tleh je posesano in dve žehti cunj se sušijo. od zadanega me čaka samo še nardit posteljo in skuhat kosilo za jutri.

za našo bamby pa veliko velik sreče in upam, da čimprej pošlihtajo pritisk in da ji v petek ( prej ne smejouser posted image ) nardijo CR.

dolenjka a ti si tudi mela probleme z zanositvijo. Jaz sem tudi obakrat zanosila po LPSC IN HSG, s tem da sem prvič tudi jaz ene 7 mesecev žrla klomifen. TOkrat pa sem pojedla dve škatli in evo sem  bla že noseča

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
29.1.2008 16:41:52   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridne...kar tako čvekajte

lazanja je že v želodčkuuser posted image user posted image
joj punce mene pa nič gnezditven ne daje...jaz bi kar naprej samo okoli letala al pa počivala. Mam stanovane bol tak tak, ker sem ga že parkrat spucala in je spet čet par dni bomba, da se mi pač več ne da. Bo že lubi ko boma mi2 v P.

Datum za pregled si jaz še v mobitel v koledar shranim, da mi eno uro prej piska, ker drugače bi itak pozabla it. Res smo zmedene in pozabljiveuser posted image user posted image user posted image kaj sem zadnjič nardila...hehe...sem enmu kolegu kavo solila namesto sladkalauser posted image .,,če mam iste posodeuser posted image user posted image sem mislila da bom user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubek me je zapustil, tak da sem spet sama samcata...pa me kr mika da bi kaj po hladilniku pošnofala, pa še ni 2 urce od kosilauser posted image pol se pa kregam z vago zakaj mi lažeuser posted image user posted image packa packasta...user posted image user posted image

mislim da bo aleluja zapela...grem poskusit...stiskajte pestke je ni blo že lep časuser posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
29.1.2008 17:01:55   
Marusah
Sem pršla domov iz potepanja. Moram priznati, da se že kr pošteno zmatram ob hoji. Sem kot kaka stara omica user posted image user posted image user posted image  Zdej grem pa že malo kavč peglat. Sem opazla par gubic user posted image

Naša Bamby pa spet v bolnici user posted image  Bamby držim pestke zate user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
29.1.2008 17:02:56   
Janey
Kje ste vse?? da nebote kam pobegnile brez odpustniceuser posted image user posted image

sem že načvekala 4 zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
29.1.2008 17:07:23   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ej, a katera ve kje je Lanchy? Se pa res že dolg ni oglasila user posted image

Ja, če je 24. rodila je možnost, da je še vedno v bolnici - če ima mogoče njena pikica zlatenico. Al pa je že doma in se ves čas carta, pa je malo pozabila na nas user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
29.1.2008 17:08:36   
Marusah
Janey jaz sem še tukaj user posted image user posted image user posted image  Enako kot ti - sama samcata doma. Je šel moj dragi na tenis....

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
29.1.2008 17:23:13   
itata
tudi jaz sem tukaj. sem bila na krajšem sprehodu z mamo in bratovo punco, zdej pa spet lepo doma. moj pa ta večjega otroka merka - pa ga zihr ne bo do 19h...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
29.1.2008 17:27:16   
itata
sam se bom kar "poslovila". grem gor v svoj štuk... pridne bodite pa se tipkamo naprej jutri. imam pregled jutr pa se pol javim

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
29.1.2008 17:30:06   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: itata

sam se bom kar "poslovila". grem gor v svoj štuk... pridne bodite pa se tipkamo naprej jutri. imam pregled jutr pa se pol javim

le glej, da ne bo spet kake panike user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
29.1.2008 17:33:32   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Larisa, o menjavi Ratkota sem že dalj časa razmišljala, sedaj pa je bil skrajni čas. Po porodu me verjetno čaka operacija oz. konizacija, ker imam zelo slabe razultate brisa. Želela sem, da me ima pod kontrolo isti G, tako kot je to praksa v Belgiji. Sedaj imam dr. Merla iz Postojne in me bo potem on tudi operiral.
Ratko pa kr piše recepte, preiskave so na vrsti takrat ko mu res zatežiš. Jaz nisem mogla zanosit in mi je dal Klomifen kar za 7 mesecev in niti na en UZ me ni naročil. Seveda rezulata ni bilo in pol sem prišla tja in zahetvala napotnico za ambulanto za neplodnost in HSG. On mi je HSG odsvetoval, ker kao boli user posted image  No, mene na srečo ni in takoj po HSGju sem zanosila. Ko sem prišla v user posted image  k njemu na prvi pregled je pa rekel: "Ja, sej po HSGju jih pa pol velik zanos" HALO?? Prej pa da rajš ne...
No, zdej imam G še bolj oddaljenega, ampak ga ne zamenam, pa če bi mogla dvojno plačevat!
U sem se pa razpisala....

A taki je ta vaš Ratko user posted image user posted image  Ja, vse pa tut ne more bit! Dober zdravnik pa še "jebozoven" user posted image user posted image user posted image

.....pa ne morjo ti dati Ratko ime user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
29.1.2008 17:45:24   
larisa
Dolenjka, hvala za izčrpen odgovor user posted image , si mi zelo pomagala. Sem razmišljala da bi šla k njemu...ker moram menjat G. Tud sama sem imela res veliko težav, od sprememb mat. vratu, LPSC, HSG, IMN,  SS, jemanje klomifena je blo pa itak stalnica 3 leta, pa tud brez UZ-jev itd.  Sej zato pa strašim tle že od leta 2003, pa sem zdej prvič tko dolgo zdržala v user posted image . (drugač moja 3. nosečnost, pa še nobenga user posted image ). No pa sem slišala od ene ki pozna eno, ki pozna eno..... user posted image , da je pa on kao ful dober in zato sem vas okupirala z vprašanji!? Res hvala za pomoč....mi je vse jasno zdej.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
29.1.2008 17:48:33   
Suzi*
Jaz sem pa še vedno sama s tamalim. Moj danes dlje dela, ker je šele ob desetih po pregledu pri G prišel v službo. Zdej perem tiste prevleke za voziček in lupinico, ampak to se lahko samo jaz kura spomnin na roke počet. user posted image user posted image  je ful težko, ko je z vodo prepojeno. Umazano pa tud ko hudič. user posted image  No zdej drugič namakam v prašku, še sperem, pol pa študiram če bi kar na centrifugo v stroj vrgla, drugač me bo pobralo. user posted image  

Bom pa danes bolj za večerjo kuhala, bo samo ena zelenjavna juhica in šmoren.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
29.1.2008 17:52:15   
Suzi*
A vas je veliko imelo probleme z zanositvijo???? Mene je pa mož sam mal na hitro pogledal obakrat, pa je ratalo. user posted image user posted image user posted image  Ni kej, tokrat je bil res dober tajming, ker sva joto kuhala glih par urc pred O. user posted image  Pol je pa za 4 dni šel v Bratislavo na eno tekmovanje. Lahko rečem, da je kr mal ratalo, čeprav sva mogoče prav načrtno hotla konec poletja na drugi user posted image  delat. Ampak je tako super!!!!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
29.1.2008 18:00:11   
katka37
Bamby, naj bo čimprej vse za tabo. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
29.1.2008 18:02:59   
Februarka08
Meni so pa rekli, da bom zelo, zelo težko zanosila oz. da se bom zelo dolgo ˝matrala˝. Sem bila čisto psihično na tleh zarad tega. Pol sva se pa z user posted image odločla mal probat in naute verjele, je ˝ratalo˝ že takoj prvi mesec!!!user posted image Še danes komaj verjameva... In ko govorim drugim, tudi kar debelo pogledajo. Jao, tile zdravniki...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
29.1.2008 18:03:17   
Suzi*
Bamby, tudi jaz stiskam pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
29.1.2008 18:40:27   
Neni13
A katera ve kako je s Kati kati ?
Nazadnje (včeraj zjutraj) se je pritoževala nad bolečinami in napisala, da odhaja k zdravniku ali v P.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
29.1.2008 18:40:29   
Janey
Tudi jaz moram rečt, da sma se začela samo pogovarjat o tem, da bi počasi začela delat na user posted image . Moj je htel po morju...pa je ratalo kar v prvouser posted image user posted image na srečo...

Sem si privoščila eno kratko kopeluser posted image user posted image kak je pasalo...zdaj bo pa pasalo malo peglanja (kavča seveda da nebo pomoteuser posted image )

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
29.1.2008 18:42:43   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

A katera ve kako je s Kati kati ?
Nazadnje (včeraj zjutraj) se je pritoževala nad bolečinami in napisala, da odhaja k zdravniku ali v P.

Tukaj se ni oglasila od včeraj zjutraj...tudi nas zanima kako in kaj je z njo....user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
29.1.2008 18:44:34   
MetiLu
Kosilce je bilo njamsi user posted image  samo mogoče malo "lahko" sem zdele že eno jabko zmlela, pa že o nadaljevanju razmišljam user posted image  
Sem ravno izpod tuša, moj mi je pa še nogice namazal pa hrbet zmasiral user posted image  user posted image  user posted image  Še glavo šibam posušit, pol pa kavč likat user posted image  Jutri se vam oglasim šele popoldan, da ne boste zaskrbljene user posted image user posted image

Bamby, še od mene eno user posted image

Glede Ratkota, men je kar ok, čeprav je malo redkobeseden. Moraš kar precej spraševat, če češ kej zvedt. Sicer pa midva nisva imela težav z zanositvijo, po 8 letih jemanja tabletk sem naredila pavzo 3 mesece, potem pa nisva več "merkala" pa se je prijelo 3 mesec nepričakovano user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
29.1.2008 18:52:37   
Jessy
Bamby sem prenesla vaše pozdrave in misli. Se vam najlepše zahvaljuje! Zaenkrat ni nič novega. Je na oddelku in zgleda, da bo do jutri kar lepo počakala. Sama pa upa, da čim prej naredijo CR, da bo končno zagledala svojo user posted image .

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
29.1.2008 18:53:05   
Marusah
Jaz pa sploh ne vem kdaj sem zanosila...po moje je moj možek sam mimo šel, pa sem bla že noseča user posted image .
Takoj ko sem nehala tabletke jest - v prvo!!!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?