|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
29.1.2008 11:42:23   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: itata

16,5 eura neki tazga stane...

pol ni tak dosti, samo čudno da stane..kake stroške imajo s partnerjem???

Oblekco pa copatke mu dajo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
29.1.2008 11:48:32   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Baje je treba zdaj povsod plačat, da je dec lahko zraven!  user posted image  user posted image  Mora plačat, da vid kako me trpimo user posted image  user posted image  user posted image  Cca 17 EUR

V LJ (pa drugje verjetn tut) je baje tko, da mora bit plačano preden greš domov, kar pomeni, da ko se strezni gre plačat, pol pa na obisk pride in ti pildek prinese user posted image

ampak v mb skoraj 100% ni treba plačat...srečka nosečka??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
29.1.2008 11:49:24   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: itata

16,5 eura neki tazga stane...

pol ni tak dosti, samo čudno da stane..kake stroške imajo s partnerjem???

Oblekco pa copatke mu dajo user posted image

aaaa zdaj pa razumem...pol morajo pa v čistilnico nest ker švic ne gre kar tak doluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
29.1.2008 11:51:16   
pina-1
V Izoli je plačilo 20€ in baje mora plačat preden stopi v porodno. Se bom jutri točno pozanimalal kako je to. Jaz bi raje prej plačala in da mam potrdilo s sabo v materinski,d a bojo zadovoljni.

P.s.
Od mojega plana dela ni narejen še niti p....user posted image
Je pa kavč malo bplj polikanuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
29.1.2008 11:55:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

V Izoli je plačilo 20€ in baje mora plačat preden stopi v porodno. Se bom jutri točno pozanimalal kako je to. Jaz bi raje prej plačala in da mam potrdilo s sabo v materinski,d a bojo zadovoljni.

P.s.
Je pa kavč malo bplj polikanuser posted image user posted image user posted image

Pinči ne se sekirat, sej sem bla jaz še zate pridna! Sem zlikala vse kar sem danes za user posted image  oprala. Povijalne pleničke, pa krpice za umivat in posteljnino, pol mi je pa vode zmanjkal v pegli user posted image  Zdej jo grem natočit, da potem še ostalo zlikam in potem je verjetno na vrsti priprava moje torbe za v P user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
29.1.2008 11:56:52   
mami28
V Brežicah tud ni treba plačat. Sicer je pa res mala porodnišnica in če se vsak dan en rodi je že velik. Mora pa met partner potrdilo, da je obiskoval šolo za starše. 

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
29.1.2008 12:02:58   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mami28

V Brežicah tud ni treba plačat. Sicer je pa res mala porodnišnica in če se vsak dan en rodi je že velik. Mora pa met partner potrdilo, da je obiskoval šolo za starše. 

Ja tak je baje tudi v mb...s tem da je mb malo večja P in je ponavadi kar gužvauser posted image user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
29.1.2008 12:05:58   
Februarka08
Ojla, punce moje!
Ste tolk načvekale, da ne vem kdaj vas bom prebrala.user posted image
V glavnem, moj pregled: samo vaginalno, brez UZuser posted image user posted image , 1 cm odprta, MV je zmehčan, glavica že bolj spodaj... Pol me je pa poslala še na CTG in je OK. Mam pa spet kri slabšo, tako da sem dobila ˝železovo˝ dieto, ampak moram pazit pri suhem sadju, ki je ful kaloričen, da ne bojo šli kg gor.user posted image user posted image Sem pa v 3 tednih pridobila 1.2 kg. A sem vse zašpecala?user posted image Pomoje. Zdej grem pa nekaj pojest, ker sem sestradana, potem pa kavčka peglat, da ne bo user posted image prehit ven pogledal. Dolenjka, zagrozi!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
29.1.2008 12:08:05   
dolenjka
U Februarka, tvojmu user posted image  moram pa 1x na teden grozit. Bom začela računat user posted image  user posted image

No v glavnem: Februarkin user posted image  nikamor do 22.2. jasno? user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
29.1.2008 12:13:03   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

P.s.

Pinči ne se sekirat, sej sem bla jaz še zate pridna! Sem zlikala vse kar sem danes za user posted image  oprala. Povijalne pleničke, pa krpice za umivat in posteljnino, pol mi je pa vode zmanjkal v pegli user posted image  Zdej jo grem natočit, da potem še ostalo zlikam in potem je verjetno na vrsti priprava moje torbe za v P user posted image

uhh si ti danes pridna... Res še zame... user posted image
No jaz sem se sedaj zopet malo okrepčala s hrano, sedaj bom počasi pripravla za ksoilo. Bo danes biži s suhimi klobasami in polentauser posted image user posted image user posted image user posted image , kruhek bom pa pekla popoldne.

ME je pa moj klical da gre v četrtek avto na servis, midva pa sva suha kot cerkvene mišiuser posted image user posted image user posted image  . še dobro da smo vse že nakupili ker je prepoved trgovin do nadaljnegauser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
29.1.2008 12:18:10   
dolenjka
Pinči, tudi naju čaka servis za strelco, pa baje bo 200 EUR in sem rajš doma, da ne nabijam km, tko da bi šel avto na servis po 5.2., ko moj dobi plačo, ker sva tut na koncu oz. že v minusu. Sva kupila dobrih 600 l kurilnega olja prejšnji teden, čeprav je bil plan za februar. Sam je glih k sosedu pripeljal in je imel višek, pa sva vzela. Smo v hribih in če bi slučajno preveč snega padlo, ga ne bi pripeljali, tko da je moj cviknu, pa šel rajš v minus, da user posted image  ne bi slučajno zeblo user posted image
Ja, jaz sem plačo dobila 15.1. pa komaj čakam 15.2., ker imam samo še za najnujnejše stvari iz trgovine user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
29.1.2008 12:31:46   
nejč008
Punce, lep pozdrav!!!

Ja, rodili smo, user posted image  user posted image  user posted image vse je potekalo ok - Punce, porod ni noben problem, verjemite mi!!! Res. Bi skoraj rekla, da je hujše, ko te nebogljeno pošljejo domov z dojenčkom in ti nimaš pojma, če si sposoben dobro skrbet za to ljubko stvarco... user posted image  Ampak po parih dneh me je kriza minila in sedaj vam vsem sporočam, da SMO SREČNI, VESELI in da za vse velja, kar korajžno v boj !!

Danes sem se želel prebit skozi ta teden, ko me ni bilo, pa je nemogoče... Preveč klepetate - potem, ko bote imele bebico, se vam sigurno ne bo več dalo!! user posted image

Ampak se veselim, da bomo naprej skupaj ugotavljale, KAJ JE NAROBE, KAKO POMAGAT, KAJ STORIT če kolca ,kiha, joka.... itd. To bo šele zanimivo.

Punce, veselim se z vami že vnaprej, boste videle, kako lepo je dobit v naročje svojega otročka. Najlepšega.
Držte se!!

Vrtnica, mi2 pa se slišiva, ko me bo mož spustil ven. Krivično, da je tako vreme sedaj, ko morm bit noter!

Nejč

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
29.1.2008 12:41:13   
nejč008
Aja, še podrobnosti:

rodila ob 20:22 - v vijolično porodno sobo smo šli ob 18ih. Tako da je šlo hitro.
Punčki smo dali ime Lucija, imela je 3030g, 51 cm.

Ko bom mela čas, morm pogruntat, kako daš gor slikico, pa naredim še to.

LP!

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
29.1.2008 12:44:16   
Suzi*
Ojla mene z obeh pregledov (pri G in za cuker), pa še vse vaše čveke sem prebrala in se končno najedla mojga greska. user posted image
poročilo od dohtarjev: CTG je lep, user posted image  se baje lepo godi pri meni, nič ne dogaja, dete je pridno brcalo. UZ je pokazal, da dete lepo raste (smo spet lepo videli obrazka, pa nekaj je mlel v ustih user posted image ), da bo sicer manjše, ampak glavno da napreduje. ostalo tudi bp. Aja, vaginalno pa moja G nima sploh navade pregledovati na koncu nosečnosti, ker lahko sproži kakšno prehitro dogajanje, če spodaj preveč šari.
Naslednji CTG, za statistiko imam čez 1 teden, 5.2.08

Cuker je pa tud pod kontrolouser posted image , ostajam na dieti do konca user posted image , kontrol pa na srečo več nimam. user posted image user posted image  So me danes ful razkurli, ker je sestra na sprejemu založila moj karton in sem 2 uri brezveze čakala, user posted image  pol sem jih nakurla, da kaj se to pravi, pol so me pa na hitro zrihtal in se mi opravičevali. grrrrrr  Bom pa na OGGT šla 3 mesece po porodu oz. po koncu dojenja, preventivno.
Po vseh pregledih sem se pa lepo počaaasiii sprehodila domov po tem krasnem sončku in je fuuul pasalo. user posted image

Zdej grem pa suho perilo pobrat in zložit pa preoblekce od vozička in lupinice namočit. Bom sam na roke preprala. Pol pa samo še košek dobim, operem, pa previjalno pospravim, ker je polna enih stvari, ki jih gor odlagamo. user posted image  
Bi blo pa treba šipe pomit, pa kopalnica rabi veliko pucanja, pa se mi sploh ne ljubi. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
29.1.2008 12:49:26   
pina-1

Pinči, tudi naju čaka servis za strelco, pa baje bo 200 EUR in sem rajš doma, da ne nabijam km, tko da bi šel avto na servis po 5.2., ko moj dobi plačo, ker sva tut na koncu oz. že v minusu. Sva kupila dobrih 600 l kurilnega olja prejšnji teden, čeprav je bil plan za februar. Sam je glih k sosedu pripeljal in je imel višek, pa sva vzela. Smo v hribih in če bi slučajno preveč snega padlo, ga ne bi pripeljali, tko da je moj cviknu, pa šel rajš v minus, da user posted image  ne bi slučajno zeblo user posted image
Ja, jaz sem plačo dobila 15.1. pa komaj čakam 15.2., ker imam samo še za najnujnejše stvari iz trgovine user posted image

pol sta pa na istem kot midva. Sva tudi vzela 700 l nafte, pa tehnični sva mela,s edaj pa še servis... No hvalabogu se da zmenit z mehanikom, da mu drugi teden prinesemo € ( dobim jaz plačo) Ta teden mava na razpolago še avto od mojih, ker so na dopustu pa nama tako bolj ustreza, sam kaj ko sem jaz navajena met vse račune pošlihtane.

Sem pa vidla danes v reklami od tuša, da so robčki v kaciji in to kar lepo znižani, bom sigurno jutri šla iskat vsaj ene tri pakete.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
29.1.2008 12:53:59   
pina-1
nejč lepod a ste doma in da se pridno cartate.
Ni mi pa jasno zakaj si doma zaprta, če ne piha in je lepo toplo, gresta z Lucijo lahko na balkonček za kako minutko.

suzika samo da si dobro opravila. Bo vaša puncauser posted image  bolj elegantna. Naša bo pa pravi bumbar ko se bo rodilauser posted image .

jaz še vedno nisem nič nardila, ker sploh volje nimam pa trebuh me boliuser posted image user posted image
dolenjka nič bat, ker ne grem nikamor, zato pa veliko počivamuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
29.1.2008 12:55:33   
MetiLu
Nejč user posted image  user posted image  user posted image  user posted image , pa velik cartanja. Ko boš utegnila pa slikce!!! Pa hvala za spodbudo. Take rabimo user posted image

Punce, jest bom tud kmal šla, me je gnezdenje zagrabilo user posted image  Pucam in delam red ko nora user posted image  sem celo kuhinjo prestavila, zbrisala police, bolj "optimalno" zložila stvari po omaricah, z mojo super metlo posesala, zmetala v smeti en kup nepotrebnih stvari, zdejle se bašem še z zadnjim koščkom rolade (za energijo user posted image  user posted image ), pol pa grem pa likat, pa še tuš kabino moram zdrgnit, pa smeti odnest. Pol smo pa ready user posted image  user posted image  user posted image
aja, pa še neki bo treba skuhat user posted image  

Hudo, kok je lep dan zunaj user posted image  user posted image  user posted image  Bo treba še na en špancir user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nejč008)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
29.1.2008 13:04:52   
ella79
nejč hvala za spodbudne besede user posted image user posted image user posted image take rabmo

februarka ti pa kar lepo v vrsto, nič prehitevat user posted image user posted image user posted image

jencili, sem ti kar na ZS odgovorila

meti jaz sem tudi prej zaknji košek rolade zmazala mnjami

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
29.1.2008 13:14:41   
Suzi*
Pinči, trenutno naj bi naše dete tehtalo cca 2.500 g, glavico ima pa 30 cm veliko. Pa danes sem s profila vidla, da ima nos od mojga. user posted image user posted image

nejč, lepo da uživate doma. Točno tako je res kot si napisala. Hvala za lepe besede.

Meti, dej še meni malo tvoje energije. Bi tud mogla naredit generalno po omarah...po celem stanovanju user posted image user posted image , pa ni volje. Mogoče pa bo jutri. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
29.1.2008 13:22:21   
jencili
sm vidla, da ste pisale neki na temo plačila za partnerja v P. Ja, tud pri nas v Kr je treba plačat in sicer 21€ mislim da. Plačaš pa poleg copat in haljice tudi preventivno za to, če fant recimo porod slabo prenese in mu rata kej slabo ali kej, da ga oskrbijo. To naj bi blo to za ta dnar. user posted image

Evo, jst se bom pa počasi odpravila v štacuno. Glede na to, da imam zapovedano strogo počivanje, se me je včeraj dragi po dolgem času usmilil in me vzel sabo v trgovino, ker se mi je luštalo krofov že fuullll časa. In ko prideva v trgovino krofov nimajo več - zmanjkalo. Sva bla pa prepozna, da bi šla še v kero drugo pogledat, tko da sm šla z dolgim nosom lepo domov!user posted image
Zato grem zdej spet v akcijo, v upanju, da le dobim nekje ta en ubogi krofuser posted image , sproti pa še na pošto skočim, da pošljem bolniški list v službo, drugače ne bo nič s plačo - to pa ne bi blo glih fajn.

Lep dan je, pejte na sončka, tiste ki to lahko...

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
29.1.2008 13:47:50   
Februarka08
Sem prej še pozabla povedat: Anandrej, naslednji pregled: 6.2.
Sem šla zdele na wc in sem sam debel pogledala... Imam en čudn rjavo-rdeč izcedek. Sicer ga ni veliko,ampak je.user posted image Verjetno (vsaj upam) je pa od tega, ker me je danes vaginalno pregledovala in me je res ful zabolelo... Če se ne bo ustavil, najbolje da pokličem in vprašam...?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
29.1.2008 13:48:32   
Janey
Sem imela patronažno na obisku. Je kar sama od sebe prišlauser posted image user posted image še dobro da sem doma....je mela srečo, ker je to bol redko. Super teticauser posted image user posted image user posted image prijazna in vse mi je lepo razložila...sem jo pa vprašala če stane partner kaj pri porodu in mi je zatrdila da v mb ničuser posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
29.1.2008 14:00:39   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Sem šla zdele na wc in sem sam debel pogledala... Imam en čudn rjavo-rdeč izcedek. Sicer ga ni veliko,ampak je.user posted image Verjetno (vsaj upam) je pa od tega, ker me je danes vaginalno pregledovala in me je res ful zabolelo... Če se ne bo ustavil, najbolje da pokličem in vprašam...?

Pa dobr, a se nisem jaz s tvojim user posted image  neki zmenila??
To je lahko tudi čep verjetno user posted image  Jaz bi na tvojem mestu takoj poklicala G in vprašala kaj in kako.  Če G ne dobiš pa predlagam, da se greš v P pokazat.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
29.1.2008 14:03:16   
Janey
februarka ravno prej mi je patronažna rekla, da če bo kaj krvi tako v P s tem da jaz sem par dni pred pdp...raje pokliči takoj

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
29.1.2008 14:05:41   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Pa dobr, a se nisem jaz s tvojim user posted image  neki zmenila??
To je lahko tudi čep verjetno user posted image  Jaz bi na tvojem mestu takoj poklicala G in vprašala kaj in kako.  Če G ne dobiš pa predlagam, da se greš v P pokazat.

Saj zdaj pa ni več.user posted image Čep naj bi bil nekak beli tok z rdečimi nitkami, a ni tko? Ne, ne, ne sme bit še čep. Je še nekaj časa pred nama... Me je kar groza, da bi mogla že rodit. Bom še mal počakala. Dolenjka, tebe se tako bojim, da bom raj mal bolj noge skup stisnila...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?