|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice - 3.del
29.1.2008 14:08:43   
dolenjka
Dej ti ne bodi preveč pogumna, pa reda radi poklič in vprašaj kaj in kako. Bolš preventiva  kot kurativa!

Zgleda da imamo vse mal napadov gnezdenja. Vse sem zlikala, zdej grem pa brisače v sušilca vržt, pa pojstlco prebrisat, da jo lahko potem zapeljem v otroško sobo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
29.1.2008 14:15:26   
Suzi*
Februarka, lahko da je samo od prgleda, če te je kej šaril odspodaj, lahko pa da je čep odletel. Ampak to še nič ne pomeni, da boš šla zdej pa kar takoj rodit. user posted image  pri meni je bil čep nekaj (malo) izcedka, sluzastega z nekaj rjavo-rdečimi "nitkami" noter. user posted image user posted image user posted image  Jaz bi počakala, če se ti bo umirilo, nič panike takoj delat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
29.1.2008 14:29:07   
Februarka08
Ja, saj sem že klicala, pa itak ni nobenega več tam. Če bo še kaj izcedka kasneje, bom pa v P poklicala... Sam mislim, da je od pregleda, ker je bilo danes (vsaj zame) ful boleče.user posted image Pa tud trebuh me je začel bolet po pregledu... Bom videla kaj in kako bo... Zdaj pa skuhat do konca...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
29.1.2008 14:32:20   
Suzi*
Hja, ti pregledi odprtosti MV niso nič prijetni. Sploh ne vem zakaj eni tako radi tam dol šarijo po nepotrebnem. user posted image user posted image  Sam štalo delajo. user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
29.1.2008 14:33:31   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

Jutro

tamala čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte

k
a
t
k
a

p
i
š
i

d
o
l
g
a

s
p
o
r
o
ć
i
l
a

d
a

č
i
m
p
r
e
j

z
a
p
o
l
n
i
š

s
t
r
a
n
user posted image
user posted image

hehe...zdaj se mi pa več ne dauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za opravljene preglede...mala_pikica ti si pa že čisto blizu...mogoče nas pa prva zapustišuser posted image user posted image

krofek sem že zmazala zdaj pa še mlečnega rižeka...njami...pol pa še čajek z malinovih listov, da bo kaj lažjeuser posted image user posted image

aja še to sem pozabila povedat včeraj, ker sem cel roman napisala pa mi je vse zbrisalo pa se mi ni dalo še enkrat pol pisat....v mb lahko imaš načeloma EA samo če greš na sestanek s tem anestezistom...in jaz klicala 3 tedne nazaj in pravijo da je sestaek pravkar bil, kličem 2 tedna nazaj pravijo naj pridem v torek...grem prejšnji teden in sestanek odpade ker ni prostora in ker ima gospod nek drug sestanek...kaj če se ene od daleč pripeljejo..mislim ej...smo bli jezni ko user posted image da nas niso obvestitli prej...nakar kličem včeraj če je danes sestanek in mi reče sestra, da ne da je gospod 2tedna na dopustu, da je sestanek 12 al 14user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam 4. rok...aaaaa sem jezna ko hudič...sej baje je ful mala možnost da jo dobiš in jaz je nebi imela če nebo treba...ampak če jo imaš pa nekje v rezervi pa se vseeno malo bolj varno počutiš...in to je še en razlog zakaj sem tako jezna da se to dogaja s feldbachom...tam me nebi rablo bit strah, če me bo preveč bolelo da bom trpela...tam bi dobila EA...pa še kaj druga...pardon...sem mogla se malo razp*****

zdaj grem pa na zajtrk

Dobra fora.  user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
29.1.2008 14:40:01   
dolenjka
A zdej boste vse Janey citirale?

Ej, a katera ve kje je Lanchy? Se pa res že dolg ni oglasila user posted image

Sem še mal energije najdla, gre posesat spodnji štuk, zgornji bo pa jutr na vrsti, ker se mi ne da sesalca gor nosit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
29.1.2008 14:42:24   
Suzi*
Dolenjka, tebi pa tud dogaja danes. ne bi raje mal kavča likala al pa sončku svoj čedni obrazek zunaj nastavljala??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
29.1.2008 14:46:45   
torcica
Februarka, če ti kej pomaga, meni se je v prvi nosečnosti odluščil čep in je bilo kar dosti sveže krvi, pomešane s sluzjo, tako da je po mojem to od pregleda. Sicer pa pravijo, da če se ti odlušči čep, se porod začne nekje v roku 24 ur, tako da po mojem se ti ni treba kaj dosti bat. Pa eno user posted image  za vsak slučaj!

Pina, kje si pa izvedela, da je treba v Izoli plačat prisotnost partnerja? A je to zdej novo? Ker pred 3 leti, ko sem tam rodila, ni bilo za plačat nič, res pa je, da je imel moj user posted image  potrdilo o opravljeni materinski šoli.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
29.1.2008 14:48:59   
katka37
Sem takoj citirala Janey, preden sem vse prebrala za nazaj, pa nisem videla, da nisem edina. user posted image user posted image

Dolenjka, pridne smo, daj nas pohvali, čeprav delamo traparije.

Februarka, ravno zato pa se g izogibajo vaginalnim pregledom, ker včasih povzročijo  rahle krvavitve, mislim, da je tako tudi pri tebi. Če pa nisi prepričana, pa pokliči urgenco.

user posted image  vsem za opravljene preglede, se vsem user posted image  dobro godi.

Naš mulček pa ima poleg gripe zdaj še angino, sem mu rekla, da se bo do poroda ravno  pozdravil, da bo lahko cartal, se res že veseli. Pri pediatrinji pa mi je bilo tako lepo gledati dojenčke, sem se kar raztopila.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
29.1.2008 14:57:02   
MetiLu
No tkole, jaz sem za dones (razen kosila) vse naredila user posted image  user posted image  user posted image  Še malo sem se šla do ekološkega otoka sprehodit, sem steklovino odnesla user posted image  seveda komaj nazaj priracala user posted image

V nabiralniku me je pa že čakala diplomca iz tehničnega pregleda, tako, da moram sedaj še neke odstavke popravit in literaturo (Februarka, a me nisi ti neki opozarjala user posted image  user posted image ), ni neke krize, samo spet mam delo user posted image  user posted image  no, sej sam še tole naredim, potem pa sprintam, zvežem in odnesem v referat user posted image  so mi zraven že kar potrdilo poslal, tako da ne rabim še enkrat pošiljat, če je ok... user posted image  
Počas bo, samo najbrž ne dones, mogoče jutri popoldan, ko se vrnem s potepanja. Imam pregled pri Ratkotu, pa še z mami grem posteljnino kupovat.

Februarka, pomojem te je tudi malo pregrobo pogledal. men se je tudi kri vlila na predzanjem pregledu, ko me je vaginalno pregledal, pol se je pa takoj ustavila. Če ne bo nehalo tečt pa le poklič v P in vprašaj.

Grem zdej za šporget, dones bodo piščančji zrezki, pa zelenjavna rižotka za prilogo, najmiiiiiii user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
29.1.2008 15:02:18   
dolenjka
Evo, sem že posesala, še prej sem se pa spomnila, da še nisem oprala nepremočljive podloge za v posteljico in sem še rjuhice in brisačko za po kopanju zraven dala, da bo vse tipi topi user posted image

Zdej pa ne vem, a naj si grem lase oprat al mal počivat, ker čez dobro urco moram pa kosilce začet pripravljat user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
29.1.2008 15:04:24   
dolenjka
Ženske a veste kva je hudo? Če jaz ne vem al mam jutri ob 13h pregled al ob kateri uri user posted image  Sem zdajle klicala, pa očitno ne dela moj G trenutno. Moraj jutri dopoldan poklicat in preverit. To pa je skleroza user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
29.1.2008 15:13:02   
larisa
Ej Meti, en question...A je tvoj zloglasni Ratko, G. Tatalovič?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
29.1.2008 15:13:44   
katka37
Meni na srečo vedno napiše v materinsko, ker drugače tudi ne bi imela pojma.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
29.1.2008 15:15:03   
Februarka08
No tako, mi smo se najedli, sedaj pa počivat...
Hvala vsem za odgovore... user posted image user posted image Verjetno je res od pregleda... Saj pravim, če bo še, bom poklicala in se šla pokazat. Če ne se bom spet žrla tja v tri dni... So pa res kruti teli pregledi.
Meti in Dolenjka, vidve pa razturavata danes.user posted image A to kaj pomeni?user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
29.1.2008 15:16:53   
Suzi*
Datum in uro pregleda na srečo tud meni vedno napišejo, pa še na koledarček si doma napišem.....ja skleroza je huda reč. user posted image  jaz si moram tud vse pisat, da ne pozabim.user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
29.1.2008 15:18:48   
larisa
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ženske a veste kva je hudo? Če jaz ne vem al mam jutri ob 13h pregled al ob kateri uri user posted image  Sem zdajle klicala, pa očitno ne dela moj G trenutno. Moraj jutri dopoldan poklicat in preverit. To pa je skleroza user posted image

A nimaš v materinski napisano kdaj maš pregled??

Sej drugač je pa res težko bit glavna paznica teta Pehta, pa še vse datume pa ure zase vedet user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
29.1.2008 15:24:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Sej drugač je pa res težko bit glavna paznica teta Pehta, pa še vse datume pa ure zase vedet user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozabljate, da jaz nimam materinske knjižice user posted image  Sej se mi zdi, da sem si prav zapomnila, sam ziher je ziher user posted image

Aja Larisa, od Meti G (pa moj bivši tut) je pa ta prav Ratko, Tatalovičev ja! user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
29.1.2008 15:34:05   
dolenjka
Pina, vidm da si spet s kavča prlezla user posted image  A se ti je Bamby kaj javila?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
29.1.2008 15:34:48   
mesecnica
Zdravo!

Jaz sem pa danes tud full dobr spalauser posted image , pa na kosilu sem tudi že bila, zdaj sem pa malo kavč likala, zdaj pa moram torbo za v P spakirat. Mi moj že full teži user posted image . Pa sem malo v dilemi...
Punce kakšno torbo boste ve vzele s sabo v P (mislim velikost) - a kakšen kuferček ali potovalko ali kar nahrbtnik??? Pa za copate me zanima...kakšne imate...a iz blaga ali kakšne plastične ali kakšne???

No včeraj sem bila pa tudi jaz vseskozi v pogonu. Malo v Domžalah, pa malo v Ljubljani pa je dan minil. Se še zmeraj počuti zelo dobro in mi ni noben problem prenašati ne vožnje ne hoje po štacunah user posted image .
Samo potem se pa zamislim, če sploh bo kaj user posted image ...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
29.1.2008 15:38:54   
Suzi*
Mesecnica, jaz bom zase vzela kar ruzak. Tak manjši. Copate imam pa jaz iz blaga za nataknit. Si mi bla pa že mal sumljiva, pa vidim da se še kar odlično držiš.user posted image

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
29.1.2008 15:46:22   
larisa

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Pozabljate, da jaz nimam materinske knjižice user posted image  Sej se mi zdi, da sem si prav zapomnila, sam ziher je ziher user posted image

Aja Larisa, od Meti G (pa moj bivši tut) je pa ta prav Ratko, Tatalovičev ja! user posted image

Sorči, k smo mi tud pozabljive user posted image

Ej zakaj pa nimaš več Ratkota? Splet okoliščin in selitve itd...al sama nisi hotla več njega imet?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
29.1.2008 15:48:39   
pina-1
dolenjka, kje sem jaz kavč že opustila. sem sedaj prišla domov. Sem morala do zdravnika po bolniško pa po Mio in sedaj sem doma. Grem sedaj obesit cunje pa stanovanje spravit malo v red, ker če ne bo moj prišu domov in bo reku da je tuki huje kot pri prascihuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
29.1.2008 15:51:30   
Jessy
Pozdravljena dekleta!
Bamby se vam opravičuje, ker se vam ne more pokorno javiti. user posted image  Obdržali so jo v porodnišnici zaradi pritiska. Zaenkrat še ne ve, kaj sledi. Čaka na oddelčnega zdravnika, da se odloči, kdaj bodo naredili CR.
Če bodo kake novičke, vam pa sporočim!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
29.1.2008 15:57:17   
larisa
Jessy, sporoči Bamby da mislimo nanjo in držimo pesti, da bo vse v najlepšem redu. Pa hvala za info. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?