cuker2
|
Stuhica, to je res težko, če nimaš jedilnikov. ker so zelo specifično narejeni tudi glede na telesno težo. saj pravim, meni je včeraj povečala kalorije ker hujšam. samo mi nič kaj preveč ne nucajo, ker kot je Jenny rekla, vse je individualno in mislim, da če slinavka ne dela ok, tudi hrana ne vpliva tako zelo. ker...včeraj sem imela kosilo po dieti-cuker 5,6. zvečr popolnoma isto le da sem krompir nadomestila s kruhom (tako kot mi je rekla na pregledu, da se mi ni treba matrati s kuhanjem zvečer, da lahko kruh jem). ja seveda, 7,9 cukra, še nikoli tok!!! in seveda tudi zjutraj 7,2, s tem da sem količine jedla po starem in ne povečane. sej če bi pojedla 3E OH bi mela cukra po moje kr 9. Skratka, malo mi gre že na jetra vse. vem, da inzulin ni tak bavbav samo špikanje mi res ni baš prijetno. pa še vidim, da tudi pri inzulinu vrednosti skačejo, tko da zakaj bi se pol sploh špikala. se pa bojim, da sem tudi jaz prestopila mejo, ko dieta ne bo več zadosti. bom videla danes po kosilu. si pa ne predstavljam, kako bi bila lahko s takim režimom v službi, če si non stop kuham. upam, da bo komisija to upoštevala. a katera ve, če si morda zaradi otroka upravičen tudi do neplačanega dopusta ali le do skrajšanega delovnega časa do otrokovega 3 leta? tako, za vsak primer Yenny tudi jaz imam kontrolo v avgustu na polikliniki, samo mi niso povedali, kdo nadomešča Tomažičevo. Kok pa imaš še do konca?
|