cuker2
|
K.TJA: ne sekiri se, tudi jaz bi jih nesla nazaj, če bi jih našla jest sm tud en tak Kekec občasno kalypso: mogoče pa nama ne bo treba na insulin. Kok pa imaš še do konca? če se prav spomnim, ne prav dosti. no jaz imam še 3 mesece en namig glede sadja. v Montignacovi knjigi sem prebrala, da je sadje zelo priporočljivo pojesti 15-20 min. PRED drugo hrano, ker če ne povzroči vretje v želodcu. in sem pol pomislila, da se pri vretju verjetno izloča sladkor in sem danes zjutraj poskusila. pojedla sem malo manjšo hruško (malo manj kot bi lahko) in šele po 15 minutah drugo za zajtrk in je bil cuker 6,1. je pa res,. da sem jedla tudi drug kruh, ki sem ga sama spekla brez sladkorja, tako da ne morem za ziher rečt, kaj je vplivalo. jaz bom kar tako delala, pa zjutraj obvezno kšno ne tako sladko sadje. pol si pa popoldne, ko nimam problemov mal privoščim recimo malo črne čokolade po kosilu ali grozdje za dopoldansko malico. ja moji ketoni so bili danes prvič po dolgem času zjutraj ok, s tem, da sem ponoči pila jogurt to mi je rekla sestra na polikliniki, da moram narest, če bodo ketoni v urinu kljub povečanju enote škroba zvečer. ker zadnjič ko sem povečala škrob zvečer, sem imela zjutraj previsok cuker pred zajtrkom. mah. tole polnočno pitje mi je ful zoprno, pa še za zobe je slabo, tko da moram še malo probat, kaj pali. yenny: ti maš res zoprno situacijo še s tem inzulinom, samo se mi zdi, da tudi ti nimaš več prav dosti do konca, potem bo pa itak bolje, Je pa res da smo vse me, ki imamo rade bureke, pizze, testenine, da čipsa sploh ne omenjam (mmmm) zelo nagnjene k starostni sladkorni, če bomo tako nadaljevale. tako, da jaz bom res poskusila malo spremeniti življenjski slog in malo več gibat, ker res ne bi imela sladkorne pol še na stara leta!!! zdej vsaj vemo, da mine, če pa fašeš sladkorno tipa2 jo imaš pa za vedno. a ja pa še to: včeraj sem izvedela, da je imela ena znanka prejšnjo nosečnost diagnosticirano sladkorno in se ženska sploh ni nič držala. v knjigico, ji je pa kar mož pisal neke rezultate zdej mi pa ni čist jasno kako je šla skos na kontrolah na polikliniki in pri mesečnem merjenju??? pa tud zdej misli isto delat. mislm, ne vem če se je glih tok za ****. je pa res da je prvič rodila sicer 14 dni prej 3300 54 cm pa ni bil zlateničen. tko da ne vem, kako je to možno.
|