Tretjinka
|
STUHICA, ojoj ojoj ojoj ojoj ojoj ojoj ojoj.....zdaj pa ne bom več stokala in jokala moje slabo počutje namreč ne seže niti do kolen tvojemu ojoj, ojoj, ojoj....ma bogica ti!!!! še dobro, da je že mimo!!! ojoj.... hvala za ideje in nasvete! a ve ste pri svojih osebnih G ali ste bile vse napotene v Lj? Jaz sem za1x še pri moji G, diabetolog pa je en starejši možiček, ki mi je dal občutek, da sploh ni panike, da to se zdaj full preveč komplicira itd itd....je rekel, da leta nazaj nihče ni vedel, če je imela nosečnoca povišan cukr...pa sem mu rekla, da je tudi vprašanje kako se je potem nosečnost končala in kaj je bilo z otročkom, pa se je samo posmejal, da pri mojih cukrih ni niti govora o čem takem.....mi je full pašalo to slišat, ampak sem tak karakter, ki rabi moćno brco v rit, saj imam zdaj njegove besede za izgovor, da se ne držim prav v nulo, da goljufam in ne toliko kompliciram, kot sem pri prejšnji nosečnosti, ko sem imela drugo ekipo, ki mi je stvar veliko bolj resno predstavilo.... aja, STUHICA, kakšen je to kruh z nizkim glikemičnim inekdom? in YENNY, kaj ti nisi nič lačna, če poješ le jogurt in košček kruha za zajtrk..??? to sem danes probala....sem jedla kake 45 min nazaj, pa sem že lačna ku volk weeeeeeeee lp
|