|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
29.2.2008 9:14:18   
želva
Evo nas, mi se matramo z dojenjem.Nalivam se s čajem za dojenje, pa s sezamovim zvarkom, vse sorte sam da bi zlaufal.Mleka imam pa manj kot včasih, verjetno zato ker Manca man vleče.Tako, da si zdaj črpam po vsakem obroku-v ne gre kaj dost(20ml), pa še ponoč sem vstala, da sem si izčrpala.Lončica tako kot si napisala, na vsake tok me tok skrbi da ni dovolj mleka, pazakaj se dere na jošku,čista panika, ker si pač želim dojit.Vem, daodatek je najslabš, če pa ne bo šlo drugače bo pa po flaški gor zrasla.Zdej se še tok sekiram, da se mi kar zdi, da še s pljučki nekaj ni vredu ker kašlja, če jo tako primeš, da na pljučka prtisneš,uglavnem ni moj dan.
Bsasab, dobrodošla.Pri nas se tud že ful igra z igračkam na loku, da bi pa prijela  in v usta nesla, to pa še ne.
Zdej čakam hitro pošto, da mi prinese sling, sem ga naročila in sicer na izposojo za en teden da vidimi, če ji bo odgovarjal, ker v kengurujčku ji ne paše, men bi pa tok prav prišlo, da bi jo lahko v nečem nosila.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
29.2.2008 9:22:03   
Vrtnica79
Bsasab dobrodošla. Ti kar čvekaj z nami, ki smo zadnje čase bolj lene.

Pri nas pa se kaže sonček, upam da ne bo pihalo.

Želva če ti je predaleč do mene pa ti tu pošiljam eno kavico  user posted image        .................. upam, da ti tekneuser posted image user posted image user posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
29.2.2008 9:27:26   
loncica
Želva, jaz te popolnoma razumem in te podpiram, ker sem sama v podobni situaciji. Meni se tudi kdaj dere na jošku, pa ne vem zakaj. Kdaj ga kar med dojenjem pomirim z dudo, pa čez par minut nazaj na joško pa je naprej. Ma vsak dan preizkušam nove fore. Ker se mi redi, še ne paničarim. Drugače pa sem na med.over.net prebrala, da če se dere na joški, ga je malo za pomirit (npr. z dudo) pa probat prestavit na drugo joško. Pri nas to še kar pali.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
29.2.2008 9:53:48   
bsasab
Dobro jutro punce..., vidim da laufa debata o dojenju..., no jaz sem naso prenehala dojit po enem mesecu, je bila tudi zelo nemirna na joski, pa drla se je zraven, pa ne vem kaj se, pa se redila se ni vredu, tudi takrat ko je bila patronazna pri nas, mi je najprej pred podojem potipala dojko in ni bila prav nic zadovoljna, no pol sva se podojile, je tamalo stehtala in tehnica ni nic kaj dost pokazala,... zato smo pac preslatali na novalac in sedaj je najbolj zadovoljen otrocek na svetu tudi kile grejo lepo gor (se mi zdi da celo malo prehitro..., ima jih ze cca. 7)..., no midve pa danes picima na stajersko k babici in dedijo, ki ze komaj cakata da jo vidita pa pocartatauser posted image user posted image user posted image , tak da se tipkamo kaj kasneje...

Lep dan, dekline...

Pa hvala za dobrodoslico...user posted image user posted image

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
29.2.2008 10:14:20   
Ayo
Dobro jutro!

Pri nas se je ogromno dogajalo v teh dneh, ko se nisem oglasila na RR.
Bom malo skrajsala.

Bila sva z Gabrielom 4 dni sama, ker je bil ati na sluzbeni poti. Imela sva se super user posted image , veliko bolje kot ko je bia tukaj tasca user posted image
Je bil ful ful priden, ponoci ga se malo sracka, noce spat, ampak cez dan mamica to pozabi. Sem sla celo z njim na balet, je bil ful priden v jajcki in opazoval okoli sebe user posted image user posted image

Zrihtala sem za krst, ki ga bomo imeli 4.5. v Ljubljani.
Vem, da je to v casu praznikov, ampak takrat, od 1.-4. maja bom v Lj in takrat bi mi bilo v veselje, ce bi se lahko dobile. Meni najbolj odgovarja 2.5. ali pa 3.5. Malo razmislite in povejte kako vam odgovarjate.

Potem smo rezervirali za veliko noc, gremo smucat + wellness in ze komaj cakam! user posted image

Vceraj sva sla pa na koncert Carmine Burana (uglasbena srednjeveska lirika), moj si je to zelel ful vidt in sem mu za RD podarila karte. Blo je pa ful dobr user posted image .
Gabriela je pa merkala ena bivsa sodelavka, ki stanuje cez ceso, ampak revcek se je 3 ure drl!! user posted image Mi je bilo tako grozno, da sem se zmeraj zalostna user posted image Ampak po drugi strani se mora pa tudi zaceti navajat na druge ljudi...

V nedeljo grem pa na koncert Cure-ov, grem kar sama, ker nisem nikogar dobila in ze komaj cakam, sem si jih ze taaaaaakooooo dolgo zelela videt!!! user posted image user posted image

No, drugace prejsnje dni Gabriel ni kakal, vceraj se je pa 2x in se mi je zdela bolj driska...pa ne vem, ce ni mogoce od tega ker sem jedla pikantno user posted image user posted image
In tudi on se je zacel slinit, na tepihku z lokom in igrckami na njemu pa on ze tud ful dolgo uziva!! user posted image user posted image Se bolj zanimive pa so mu igracke nad previjalno, uh kaksno veselje!! user posted image user posted image user posted image

Grem, ker me klice, ljubezen moja!! user posted image
Lep dan!

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
29.2.2008 10:54:43   
Raho
Mene pa zanima, če ima katera baby vac - ono pumpico za nos - in kdo jo prodaja. Slišala sem že same pohvalne stvari, pa me zanima, če jo je katera že kupila in kako je zadovoljna. Ja, in kje jo je kupila?

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
29.2.2008 11:08:31   
želva
Raho, jest sem glih včeraj naročila pumpico, ki je bake zakon!Dobim jutri in poročam.Da se pa na internetu naročit, sam je dražja.Naroči pri uporabnici Riji, pride spoštnino vred12,5 eur.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
29.2.2008 11:27:09   
vetrnica
želva, jst sm začela čutiti, da imam bolj malo mleka pred dobrim tednom, ampak sem vseeno vztrajala samo z dojenjem. Se je poznalo, ker je Zoja med dojenjem neki jamrala in tud bolj pogosto se je hotela dojiti. Predvsem sem se trudila, da sem spila vsaj 2-3 l tekočine na dan. Včeraj in danes pa opažam, da imam spet več mleka in se naje še predenj eno sprazni. Mogoče se pozna tudi to, da malo upoštevam članek o pitju vode na tešče, ki je bil objavljen v Jani, in zjutraj najprej v 15 min spijem 4x po 1,6 dcl vode, si umijem zobe in potem počakam 45 min preden pojem ali popijem kaj drugega.
Ti priporočam, da kar vztrajaj z dojenjem. Sem pa v eni knjigi prebrala (mislim, da Dojenje in materinstvo iz srca), da bi bilo v takem primeru najboljše, če bi se lahko otrok in mamica prestavila za 3 dni v posteljo in bi se dojila, kadarkoli bi otrok hotel. Seveda pa bi bilo fajn, če bi bil še nekdo doma in jima stregel user posted image .

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
29.2.2008 11:54:04   
loncica
Vetrnica dober nasvet z vodo, bom tudi jaz probala. Je treba kar vztrajat včasih, ker če bi meni patronažna kdaj potipala prsi, bi tudi lahko rekla, da ni mleka. Kdaj imam bolj mehke, pa je dovolj mleka.

Ayo, jaz ne morem nič rečt še glede maja. Ker greva z možem in malim v Rovinj ali v Paklenico pa ne vem točno kdaj se vrnemo.

Lp

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
29.2.2008 13:38:12   
andreja2000
bsasabuser posted image  opozdravljena med nami.

Ayo vidim,da je pri vas kar pestro,pa super,da greš spet na koncert.

Lana38 ja,mogoče so pa res isti vozički,naš je samo športen,ampak ga brez problemov uporabljam že sedaj,saj imam tako super vrečo,ki ravno paše k vozičku,res pa je vse v modrem,ampak saj je vseeno.

Jaz pa že par dni ne morem ugotoviti kaj je z našo Evo,da jo kar znenada zgrabi in se joka kakih 15 minut in to z solzicami,pa na noben način se je ne da potolažit.Tudi ponoči se večkrat zbudi,vendar pa ne joka.Sva z mojim pomislila,da pa ji že morda zobki rastejo,ker se tudi grozno slini in ima rokice ves čas v ustih,pa bolj tečkasta je,celo v vozičku,kjer je vedno uživala.Drugače se pa tudi smeji,pa mogoče poje za eno spoznanje manj kot sicer.Sem sedaj vseeno kupila neki gel v lekarni,s katerim se namažejo dlesni.Piše pa od treh mesecev dalje in upam,da ji nisem prehitro namazala,ker bo tri mesece dopolnila šele 6.3.No,sedaj pa spančka že skoraj eno uro.

No,kar pa se tiče dojenja,je pa pri nas bolj bogo,pa lahka pijem glih kar hočem,mleka je vedno manj,verjetno je stres glede mami prevelik,ja bo pač na aptamilu gor zrasla,če prav je to zadnje kar sem si želela.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
29.2.2008 13:40:56   
Mat3ja22
raho - jaz jo imam tudi. sem jo kupla na mami od creative. s poštnino vred in z krtačko za pucanje je prišla 13 evrov pa nekej.

Še ena vesela novica. z Matejem je vsaki dan boljše. mravlincov skorajda več nima. samo še v rokah. hodi že tudi lahko malo, je sam,...user posted image user posted image user posted image .tko da počasi bo. sicer bo moral biti še sigurno 1 teden al pa še več v bolnici. ampak to ni važn, samo da se je zmazal.user posted image user posted image . hvala vsem še enkrat, za spodbudne besede.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
29.2.2008 13:46:13   
Ayo
mat3jauser posted image user posted image user posted image

moj mi je pa po pomoti vzel kljuc od avta, notri imam pa vozicek in sedaj sva zaprta doma in ne moreva na sprehod user posted image
Bom izkoristila za likanje user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
29.2.2008 14:02:41   
želva
Mat33ja, superuser posted image
Sem prišla do zaključka pri dojenju: mlek je, pijem ogromno, jem sezam, čajčke...sam Manci se ne da vlečt, vztrajali bomo, dokler bo mleko, sva se pa itak že zabarikadirale v posteljo.Manca je lena, pa če jo vmes previjem, pa na drugo joško, pa ni da ni, njej se ne da.Po pa na vsako uro mal potegne in konc, upam da jo mine.Sem bila pa jaz baje ista, moja mama je obupla z dojenjem pri 6tednih, pa je imela ful mleka.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
29.2.2008 14:09:07   
želva
Vrtnica79 kofeta ne bi, bi pa unga k bo not paduuser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
29.2.2008 14:38:43   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Mat3ja22

Še ena vesela novica. z Matejem je vsaki dan boljše. mravlincov skorajda več nima. samo še v rokah. hodi že tudi lahko malo, je sam,...user posted image user posted image user posted image .tko da počasi bo. sicer bo moral biti še sigurno 1 teden al pa še več v bolnici. ampak to ni važn, samo da se je zmazal.user posted image user posted image .

super,super,sem zelo vesela za tvojega Matejauser posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
29.2.2008 18:35:21   
Mat3ja22
Hvala punce. baje bo do konca drugega tedna v bolnici, potem pa ga čaka še zdravilišče. odločil se je ,da bova šla midva z Nickom z njim ker naju ful pogreša. moram pa povedati še to, da je bil Nick včeraj in danes pri atiju user posted image user posted image . je bil prov fajn prizor. mojmu so kar solze v oči stopile ko ga je videl po 10 dneh. že tko je bil zaradi vsega tega žalosten, pa še sestra mu je odšla v Afganistan v sredo (oz sedaj je še v Kiristanu al nekej takega  :user posted image ) pa sta ful navezana en na drugega.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
1.3.2008 9:05:45   
lana38
Mat3ja22!user posted image user posted image user posted image

andreja2000, naš voziček je temno modre barve. Pa saj bomo videli, kakšni so, ko se dobimo. To bo že naslednji teden. Upam, da boš imela voziček v avtu, da bomo malo skupaj povozičkale. Navijam za sonček, da ne bomo samo notri. Danes je že prav grozen veter. Sploh ne bo za ven. Ko bo nehalo pihati, bo pa sigurno dež, ker je vse sivo.
LP

lana38

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
1.3.2008 10:13:36   
t*e*j*k*a
Oj jaz mam pa dans tok dela-mali pa sitenuser posted image .
ja danes je res vse sivo, ampak mi gremo vseeno ven, če le ne bo dežja. Mam blizu eno tako gozdno cesto in v gozdu ne piha veteruser posted image , tko da če piha gremo lahko vseeno ven.
Danes smo spet odlično spaliuser posted image user posted image user posted image Od 21 do pol štirih.

Tko zdej mi je pa na rokah zaspal. šibam, čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
1.3.2008 10:42:49   
nian
Lepo pozdravljene!

Oglaša se vam še ena nova. Do sedaj nisem nikoli 'forumirala', ampak tu so pa tako fletne debate, da se jim prav ne morem upreti.

7. 12. smo dobili Aljo. Smo s Kranja in do par dni nazaj smo bili popolnoma brez težav. Potem pa je mala staknila en virus, bruhala in driskala, mami pa je po internetu odgovore iskala user posted image . In pot me je zanesla tudi sem.

Mala je sedaj OK, le drekec ima še kar spremenjen. Zanima me, kakšne drekce imajo vaši skoraj tromesečni malčki. Preden je zbolela je imela zenfastega in smrdečega, kakala je na dva dni. Sedaj kaka po vsakem dojenju (je polno dojena) in tak drekec, kakršen je bil na začetku, svetlo rumen s koščki sesirjenega mleka. Sedaj pa res ne vem, kaj je 'normalno'.
Upam, da nisem kateri zajtrka pokvarila z vsemi temi drekci, ampak meni res krajšajo spanec.

Pozdravčke

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
1.3.2008 10:58:17   
želva
Živjo Nian, ti sam tipkejuser posted image
Imava pa punčke rojene na isti danuser posted image .
Naša je imela pa rota virus, pa je rabila več kot en mesec, da zdaj normalno kaka.To zgleda tako kot ti opisuješ, sesirjen mlekec.
Pri nas pa dež pada in ne vem kaj bi danes počeli, mož spet delauser posted image , babam pa je dolčas.Pospravljat se mi ne da, kuha tašča, še dobr da je RR

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
1.3.2008 11:32:36   
nian
7. 12 je bil dober datum user posted image
Ja upam da je v redu tale drekec user posted image . Sam hudič je, ker ponoči tudi kaka in se zbuja zdaj že dva dni. Drugače je mala prava zaspanka in od 1 meseca naprej spi celo noč. Zdaj pa že dva dni ponoči poslušava kako strelja, na žalost polne naboje user posted image , potem mi pa srce ne da, da bi jo pustila usrano do jutra in jo zbudim, ko jo previjam. Sicer zaspi kmalu ampak ni to to, ker potem celo dopoldne prespi, nato pa zunaj noče spat in se dere, ker se v košari dolgočasi. Skratka, tale drekec nam nagaja. user posted image

Eto, šele zdele se je zbudila. Grem lakoto gasit.

čaw

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
1.3.2008 15:45:26   
lana38
nian, dobrodošla.
A jo v košari zunaj kar na miru pustiš? Pelji jo malo z vozičkom, pa bo hitro zaspala. Mi smo v bloku doma in nikoli Tim ni na miru zunaj. Vedno ga vozim v vozičku in večino časa prespi. Pa ponoči potem tudi lepo spi oh 23h do 5h.
Danes pa res ni bilo za ven. Še dež se je vlil pred 2 urama. Se mi zdi, da Tim tudi pogreša najino vozičkanje. Kar naprej bi nekaj rad.user posted image
Lp

lana38

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
1.3.2008 15:49:35   
Vrtnica79
Nian pozdravljenauser posted image .

Blato pri user posted image  je čisto normalno. Tudi moja ima tako, kaka pa včasih tudi po vsakem obroku. No, ponoči še res ni nikoli.

(odgovor članu nian)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
1.3.2008 15:53:20   
Vrtnica79
Ehhhh, to vremeuser posted image . Tudi pri nas dežuje in nisem šla nič ven. In Vana tudi pogreša sprehod, ker ponavadi takrat spi tudi do 3 ur skupaj. Zdaj pa glih za 5-10 minut zaspi in pol že spet gleda kot čukecuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1149
1.3.2008 16:39:16   
želva
Raho, smo sprobal to pumpico in je res enostavna in potegne veliko sluzi ven.Sem pa vseen mislila, da ima Manca bolj zamašen nos, ker niti ni tok vn pršlo.
Vreme je grozno, pa sva šle vseeno za pol urce ven, da nama hitreje mine.Zdejle se Manca v ležalniku z igračkam na loku pogovarja in se jezi, ker ji ne rata prijetuser posted image So prov face, ko začnejo takole migat.
Šibam, se ji grem smejat

Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......