Ayo
|
Dobro jutro! Pri nas se je ogromno dogajalo v teh dneh, ko se nisem oglasila na RR. Bom malo skrajsala. Bila sva z Gabrielom 4 dni sama, ker je bil ati na sluzbeni poti. Imela sva se super , veliko bolje kot ko je bia tukaj tasca Je bil ful ful priden, ponoci ga se malo sracka, noce spat, ampak cez dan mamica to pozabi. Sem sla celo z njim na balet, je bil ful priden v jajcki in opazoval okoli sebe Zrihtala sem za krst, ki ga bomo imeli 4.5. v Ljubljani. Vem, da je to v casu praznikov, ampak takrat, od 1.-4. maja bom v Lj in takrat bi mi bilo v veselje, ce bi se lahko dobile. Meni najbolj odgovarja 2.5. ali pa 3.5. Malo razmislite in povejte kako vam odgovarjate. Potem smo rezervirali za veliko noc, gremo smucat + wellness in ze komaj cakam! Vceraj sva sla pa na koncert Carmine Burana (uglasbena srednjeveska lirika), moj si je to zelel ful vidt in sem mu za RD podarila karte. Blo je pa ful dobr . Gabriela je pa merkala ena bivsa sodelavka, ki stanuje cez ceso, ampak revcek se je 3 ure drl!! Mi je bilo tako grozno, da sem se zmeraj zalostna Ampak po drugi strani se mora pa tudi zaceti navajat na druge ljudi... V nedeljo grem pa na koncert Cure-ov, grem kar sama, ker nisem nikogar dobila in ze komaj cakam, sem si jih ze taaaaaakooooo dolgo zelela videt!!! No, drugace prejsnje dni Gabriel ni kakal, vceraj se je pa 2x in se mi je zdela bolj driska...pa ne vem, ce ni mogoce od tega ker sem jedla pikantno In tudi on se je zacel slinit, na tepihku z lokom in igrckami na njemu pa on ze tud ful dolgo uziva!! Se bolj zanimive pa so mu igracke nad previjalno, uh kaksno veselje!! Grem, ker me klice, ljubezen moja!! Lep dan!