|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
27.2.2008 10:54:14   
Vrtnica79
Tejka, saj nisi edina! Me 3 smo tudi veliko same sploh če dela user posted image  popoldne. Drugače pa tudi skozi hodi na nogomet, kake karte igrat,...... Pa saj sem se že navadila, zdaj pa ko je lepo vreme pa pobašem moje punce in gremo v park, pa mi dan še prehitro mine. Sploh ne razmišljam da smo same.

Ja, takšni so pač naši dedciuser posted image . Ampak priznaj, brez njih pa tudi ne bi mogle bituser posted image user posted image user posted image .
Ne jezi se preveč, bo bolje ko bo Jan večji in se bo tvoj že kaj lahko igral z njim. Pa ko boš ti v službi bo tudi moral prevzet neko skrb. Ko sem jaz delala je tudi moj imel cele popoldneve Latašo, pa ni bilo problema.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
27.2.2008 14:08:49   
želva
Kaj imate ostale vse sonček al kaj, da vas ni na spregled?Logatec je ovit v oblake user posted image .Tako, da smo že s sprehoda, Manca pa še spi v vozičku.Hvalabogu, ker dons neki tečka, mogoče se mora pa sam spočit.Smo šle pa uspešno vse tri babe ven(pes, Manca in jaz) in pes se je začuda še lepo obnašal na povodcuuser posted image .Jutri ponovimo vajo. Moj danes spet dela cel dan in bomo šle pol mal domov na obisk.
Zdaj pa pripopam še malo slikic
[/link][link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=22220&photoid=106551]

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
27.2.2008 14:10:54   
želva
Mah, kok je to smešn,včasih mi lepo malo slikico prilepi, včasih tako čez cel post, zdaj pa še lin, al pa ne znam user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
27.2.2008 19:12:00   
lana38
Naj vas na brzino pozdravim. Je bilo tako lepo vreme, da sva bila od 10h do 17.30 zunaj s Timom. Vmes sva se samo hodila hranit in previjat, pa kosilo sem skuhala. Posodo pa sem zdaj zvečer pomivala.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
27.2.2008 19:59:49   
andreja2000
Mat3ja22 super,da gre tvojemu Mateju bolje in držim pesti,da čim prej ozdravi.

Jaz sem včeraj bila pri mami.Gužva po LJ je bila grozna in potem nas mami še po 5 minutah oslovi,češ,da smo že dolgo pri njej.Ji dajejo eno pomirjevalo in je nekako izgubila občutek za čas.Tako me od enih popoldan in do 6 zvečer ni bilo doma in sem že zelo pogrešala Evo.Takoj ko sem prišla sem jo celo polubčkala,nato pa skopala,nahranla in jo dala spat.

Naša še vedno spi v zibelki,pa me zanima kako dolgo sploh spijo v zibelki,menda bo počasi treba nabavit kinderpet.

Je pa tudi pri nas tako,da Eva ponoči ,ko se zbudi ne joka,ampak kar neki jamra,takrat jo vzamem in jo podojim,ponoči še vedno dojim brez dodatka,čez dan pa sva bolj ali manj kar na dodatku.Sem pa tudi jaz opazila,da ima DM še najbolj poceni Aptamil1 doslej.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
27.2.2008 20:24:07   
lana38
andreja2000, jaz sem Blaža imela v zibelki do 6 mesecev. Imamo pa tisto večjo zibelko, ki kroži v širši družini.user posted image  Tim je že 6. user posted image , ki jo uporablja. Pa stara je že tudi 20 let.user posted image
Naj se pohvalim, da ima naš Tim novi voziček. Prej sem ga vozila v tistem, ki ga je imel Blaž. Včeraj pa sem čisto slučajno zagledala v Intersparju voziček od Hauck za 135 E. Tako mi je bil všeč, da sem ga morala kupiti. Pa še cena je nizka. Blaž pa je komentiral, kaki tip je Tim, ko ima taki dober voziček, on pa se je moral v tistem grdem voziti. Samo tudi Blaž je imel novi voziček, ki je takrat bil moderen. Danes sem bila torej važna na sprehodu, ker sem bila z novim vozičkom.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
27.2.2008 21:18:26   
želva
Lana38, super za voziček, vem kako je če se sama seb zdiš nobeluser posted image .
Jest moram pa mal pojambrat.Zadnje dni se mi zdi, da se Manca na joški ne naje.Sej vleče, sam kaj ko zravn napol spi in po pol ure jo dam dol in spi naprej, vleče pa bolj mal, pa še skoz jo moram žokat, budit..Kokr se mi zdi, ni fora da ne bi bilo mleka, ampak d se Manci ne da vlečt.Se boji, da bo treba dodajat.In sem zdalje zvečer prav za foro poskusila še z dodatkom.Eno uro po tem, ko sem jo dojila je pojedla še 120ml dodatka, pa vrjetno bi še, samo nisem več pripravilauser posted image Zdej pa ne vem kaj naj si mislim, al je po eni uri to bilo glih tok za do konca nafilat, al pa se že prej ni najedla.Jutr bom probala dodajat po vsakem obroku

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
27.2.2008 22:16:55   
Vrtnica79
Hmmm Želva, kaj pa če bi jo po 1 uri spet probala k prsim pristavit? Moja tudi včasih zraven zaspi, pol pa ko se zbudi pa bi še jedla in ji pač ponudim. Ker če boš dajala dodatek, se ti ne bo več tolko mleka proizvajalo.

Nevem, no to je pač moje mnenje. Probaj še nekaj časa vztrajat, če pa boš vidla da ne gre pa boš  pač dala dodatek.

Pri nas je bil danes sonček, tako da smo se kar namartimčkali. Sem pa opazila da me je sonce že malo obarvalo po obrazu in rokahuser posted image .

Ja, da ne pozabim. Vana bo jutri že dopolnila 3 meseceuser posted image user posted image user posted image . Ufffff........ čas res hitro beži.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
27.2.2008 22:22:31   
andreja2000
Lana38 a veš,da imamo tudi mi nov vozek-hauck,ga je moj kupil ko je bil v akciji,prej se je pa tudi vozila še v tistem starem,čeprav ne Larinem.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1109
28.2.2008 8:54:20   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Hmmm Želva, kaj pa če bi jo po 1 uri spet probala k prsim pristavit? Moja tudi včasih zraven zaspi, pol pa ko se zbudi pa bi še jedla in ji pač ponudim. Ker če boš dajala dodatek, se ti ne bo več tolko mleka proizvajalo.

Želva se strinjam z Vrtnico 79. Jan bi zvečer tud skoz na zizi bil, pa če bi mu dala dodatek bi tud vse spil, pa mu ga ne dam kr se ful lepo redi, sam zvečer ma pa mal krize, pa tud mleka je verjetno manj kot podnevi.  Tko da se kako urco tolažimo potem ja pa itak že čas za spanje in potegane tudi do 7 ur. Če bi bil lačen ziher nebi tko dolgo spal.

Lana38user posted image user posted image user posted image za nov vozek!!!

Dans pa ni sončkauser posted image , ampak mi bomo vseeno šli ven za kako urco, sam tok da se mal nadiha svežega zraka.

Pište kej, kr včeri je blo mal zatišja tuki gor.

Čao

Neposredna povezava do sporočila: 1110
28.2.2008 9:29:54   
želva
Sej vem, da dodatek je najslabš, sam ko se mi pa zdi da se ne redi dovolj.Kaka sicer 3-4 krat na dan, polulana plenička je, sam ko se mi zdi da se ne rediuser posted image
Šibam zdajle po čudežni sezam, saj to se dobi v navadni trgovini, ane?Al moraš v lekarno?
Vrnica,kje ste vi, da imate sonček?Pridem na kofeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1111
28.2.2008 9:44:03   
Vrtnica79
Želva, jaz sem iz Mb. Samo veš danes tudi pri nas ni nič sončkauser posted image . Lahko pa komot prideš na kako kavico!

Sezam dobiš v vsaki bolje založeni trgovini. Jaz ga kupujem v Merkatorju.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
28.2.2008 10:20:20   
lana38
andreja, morda pa imata Tim in Eva enaka vozička.user posted image

želva, dodatek bi morala probati dati takoj po dojenju, potemn bi resnično videla, če ima premalo. Če bi takrat pojedla 120 ml, ima res premalo.

Naš Tim je pa včeraj zvečer, ko sva jedla dodatek, izbruhal ogromno količino mleka, skoraj vse kar je pojedel. Potem se pa to ni več ponovilo. Do sedaj sva se samo še dojila. Dodatka pa si mu kar ne upam dati.user posted image V knjigi serm prebrala, da se lahko doji. Če pa je zalivanček, pa bi moral 24 ur samo prekuhano vodo z glukozo. Upam, da ne bo več bruhal.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1113
28.2.2008 11:01:39   
želva
Sezam imam skuhan, čakam da se shladi in potem na eks!
Lana38. če enkrat bruhne ni nič hudega.Mi je pa P rekla, ko je imela tamala rota, da večkrat po malem dojit(na 1h), da ne dehidrira in da nekaj not ostane.
Včeraj sem ji dala po takoj dojenju še dodatek in je pojedla sam 30ml.Pol ni ne vem kaj lačna.Sam se mi res zdi,da zadni teden tako slabo je.Evo, zdejle je spet 2krat potegnila in zaspalaMogoče pa samo ne rabi več na tok pogosto jestuser posted image
Vrtnica, ti si pa predeleč.Pa se ne splača, če mate oblačn, pr nas je tud

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
28.2.2008 11:42:11   
t*e*j*k*a
OJ!

JAn spet spi. Mam že celo jutro miruser posted image .
JAz si tud kuham sezamuser posted image , ampak ta stvar  res pomaga!!! PA še sezam kot tak je ful zdrav, kr ima dost kalcija baje.

Želva lušne fotkeuser posted image user posted image user posted image
Kok pogosto jo pa hraniš? Na 1 uro?

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
28.2.2008 14:11:41   
želva
Ah, Tejka, kje na 1 uro.KAm bi pa prišliuser posted image .Na tri, pa še to se ji zadnje čase ne da. Zdej moram pa še sezam pojest, pa da vidmo učinek

Neposredna povezava do sporočila: 1116
28.2.2008 14:29:45   
želva
Glede na poste, vidim da bi to lahko bil kar Želvin forumuser posted image .Ja, Manca je pridna, mami ma pa cajt surfat.
Kje je kaj Magi in kako je s Tarasom, upam da je vredu in zdrav.
Z Manco sva bile danes že v trgovini, je bila tako pridna,ona gldeda(je vse ful zanimiv) in se smeje, jaz pa šopingiram.Pa že nazaj sva s sprehoda, pes je čist user posted image  k je loh šel z nama, kopalnico sem že zribala danes, cunje oprala, posušila, zložila(peglam rajš neuser posted image ).Uglavnem dejte kej pisat, k mi je dolgčas.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
28.2.2008 17:31:01   
Vrtnica79
Oj, naša Vana pa je navdušena nad novo pridobitvijo. Jo je tako zmučilo rogviljenje po igračkah, da je zdaj kar zaspala. Tukaj je še slikica:

user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
28.2.2008 17:33:20   
Vrtnica79
Aja, slinček ima gori ker se ful slini. A vaši user posted image  se tudi kaj slinijo. Jaz kar skozi moram menjavat slinčkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1119
28.2.2008 18:11:05   
hokejistka
Aja, slinček ima gori ker se ful slini. A vaši se tudi kaj slinijo.

Julija se je začela slinit nekja dni nazaj. Me je že panika zagrabila, da ji slučajno zobje ne rastejo user posted image . Je pa istočasno začela tudi nekoliko manj polivat user posted image (upam, da bo tako tudi vnaprej). Prej je imela slinčke zaradi bruhanja, sedaj pa zaradi slinjenjauser posted image .

želva kako kaj sezamov napitek? Tudi jaz ti močno priporočam, da se potrudiš z dojenjem in ne daješ dodatka. Pa da me ne boste narobe razumele, nimam nič proti dodajanju, ker sem tudi sama 1 mesec dodajala. Pa imela sem velike težave pri zagotovaljanju, da imam dovolj mleka. Še zdaj občasno mislim, da ga nimam dovolj, ker se Julija redi ravno na spodnji meji še dovoljenega. Ima pa dovolj polulanih pleničk in je tudi dovolj živahna. Edino kakati je pričela samo enkrat na dan.user posted image

lana38 kaj pa če se je Tim samo prenajedel? A je bruhal v loku?

Neposredna povezava do sporočila: 1120
28.2.2008 18:48:07   
želva
Oj, kako ste  redkobesedne.
vrtnica79, sem glih zdej študirala, če bi to Manci kupili.Jaz manci dajem plastificirane slničke, ker se grozno slini.
zdajle malicam evrokrem in sezam, kakšnega učinka pa ni.se bomo trudili še naprej.Zdej pa ne sam da je lena za jest, zdej se še dere ko jo pristavimuser posted image čista isterija in pol po ene 5min pregovarjanja, le zagrabi
oh, te babe
Aja, men ta sezam ni tok zanič

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
28.2.2008 20:11:14   
lana38
Ja, naš Tim se je res samo prenajedel. Sva bila danes pri zdravniku, ker se je to spet ponovilo. Pa je rekel, da je pravi požeruh. Pa zredil se je tudi cel kg v samo 14 dneh. Zdaj pa morava jesti na 3 ure, kadar se samo dojiva. Če pa dodajam pa na 4. Vmes pa moram dati čaj, če bi hotel jesti. No, dobro, da ni nič hujšega.
LP

lana38

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
28.2.2008 22:55:04   
bsasab
Dober vecer punce!

Vas ze kr nekaj casa spremljam, pa nisem vedela ce vam kaj napisem ali ne, ker ste ze kr nekaj casa v debati, pa sem si vseeno rekla da se vam tudi jaz (ce seveda smemuser posted image ) pridruzim..., No mi smo dobili naso prvo princesko 5 decembra v letu 2007 in smo presrecniuser posted image user posted image user posted image ...

In kaj pocnejo vasi malcki pri tej starosti..., naso full zanima okolica, ni sans da je v lezecem polozaju (ceprav se mora bit), se ful igra (beri: prime ropotuljo, jo zbase v usta, po moznosti hoce zbasati ropotuljico rokice in se plenicko vse naenkrat v usta in se zraven jezi ker ji seveda to ne uspeuser posted image user posted image user posted image ...), se ful smeji (vcasih tudi na glas), non stop nekaj razlaga (seveda v "svojem cudnem jezikuuser posted image user posted image "..)..., no pa se kaj bi se najslo...

No upam da se kaj tipkamo pa malo "bolje" (kolko se seveda da preko neta) spoznamo....

Pa lep vecer...

5.12.2007 nam je Miklavz prinesel najlepse darilo doslej...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
29.2.2008 8:20:17   
lana38
bsasab, dobrodošla!
Tim me že kliče.
LP

lana38

(odgovor članu bsasab)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
29.2.2008 8:52:52   
loncica
Čav!

Da vas malo pozdravim. Ne morem vseh komentirat, ker nisem prebrala (bom nadoknadila). Doma imamo zdravstvene težave, pa se nisem mogla oglašat kaj veliko ta teden.

Želva, jaz sem tudi ugotavljala, da se mali ne naje. Je jedel par minut, pa polival... Prej sem ga futrala na 2,5h, zdaj ga na 3 ali na 3,5 in je normalno. Očitno ne rabi tolk. Ne dajat dodatka, saj si vidla, da ti je čist mal pojedla dodatka, še to se je verjetno prenajedla. Jaz tudi grem večkrat skoz kalvarijo, da mam premalo mleka, ker ima mali ene čudne fore pri dojenju, ampak mislim, da lačen ni. Dodatka, še ne bom uvajala, ker se bo prehitro navadil, mleka bo manj...

Bsasab pozdravljena.

Hokejistka, koliko se ti Julija zredi na mesec. Ker meni je P rekla, da je 500 g meja za dodajanje. Kolikor sem jaz računala, se tvoja redi boljše. Nič se ne sekiraj. Eni se potegnejo prej, drugi kasneje. Če si rekla, da ti ful poliva je lahko tudi to vzrok. Ko boš uvajala GH, se bo tudi to umirilo in se bo mala hitreje redila.

Slinjenje, mi tudi uvajamu slinčekuser posted image .

Lp

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?