loncica
|
Čav! Da vas malo pozdravim. Ne morem vseh komentirat, ker nisem prebrala (bom nadoknadila). Doma imamo zdravstvene težave, pa se nisem mogla oglašat kaj veliko ta teden. Želva, jaz sem tudi ugotavljala, da se mali ne naje. Je jedel par minut, pa polival... Prej sem ga futrala na 2,5h, zdaj ga na 3 ali na 3,5 in je normalno. Očitno ne rabi tolk. Ne dajat dodatka, saj si vidla, da ti je čist mal pojedla dodatka, še to se je verjetno prenajedla. Jaz tudi grem večkrat skoz kalvarijo, da mam premalo mleka, ker ima mali ene čudne fore pri dojenju, ampak mislim, da lačen ni. Dodatka, še ne bom uvajala, ker se bo prehitro navadil, mleka bo manj... Bsasab pozdravljena. Hokejistka, koliko se ti Julija zredi na mesec. Ker meni je P rekla, da je 500 g meja za dodajanje. Kolikor sem jaz računala, se tvoja redi boljše. Nič se ne sekiraj. Eni se potegnejo prej, drugi kasneje. Če si rekla, da ti ful poliva je lahko tudi to vzrok. Ko boš uvajala GH, se bo tudi to umirilo in se bo mala hitreje redila. Slinjenje, mi tudi uvajamu slinček . Lp
|