soncek.djukelica
|
ojla, me smo spet skočile malce na morje, pa smo sedaj doma, ker imamo preglede pri zdravnikih! Letos smo se resnično naužile morskega zraka, jaz pa kopanja! Danvari, sem hotela glih vprašat za tebe, pa vidim,da si se javila! Da povem, kako je bilo pri fizioterapevtki! Ženska je super, me pomirila, gledala moji punci, zelo zadovoljna bila z Saro, pri Victorii pa tudi ni našla kaj dosti narobe! Levo rokico mi stiska v pest, kar naj ne bi smela! Sva se igrale z prstki in jo učila ploskat, se mi zdi,da je malce boljše, bo pa treba še vaje! Drugače pa Sara še nima zobkov, Victoria ima 2 in spimo tudi ponoči! Puzata mi obe, Saro je polno po celem stanovanju, moram zapirat vrata od wc, pa tudi stoji mi že! Na noge se je vzdignila pri svojih 9 mesecih(korigirano 8) in je živ poper!Vesela punčka je, se smeji, čeblja in se lepo razvija! Victoria se tudi puza, oz. se bolj vleče, ne da se ji preveč, se hitro utrudi in se najraje uleže! Ju pa zaposlim tako, da odprem vrata in grem recimo na hodnik z igračo,da prideta k meni, itak pa je Sara tok hitrejša,da pride do mene in pol gre nazaj do nje in pol obe do mene! Glede opreme, imamo 6 postljic (dve doma, dve na morju, dve pri babici) , 4 stolčke za hranjenje! Kok se ene robe nabere,kot pri Strojanovih! Kako je z zobno pasto? A jo uporabljate in katero? lp vsem