|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
5.9.2008 10:02:24   
Vrtnica79
Hej, sem jezna kot user posted image . Me je zdaj najmanj 5x ven vrglo ko sem hotela urediti seznam. Mi je napisalo to;

Microsoft VBScript runtime error '800a0009'
Subscript out of range: '[number: -1]'
/forum/js/rteclass.asp, line 336

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

15.7. ti bom dodala na seznam zobke takoj ko mi bo šlo.

Tejka, kaj pa te je z Janom ponoči? Ti mu kr daj zizo, še prehitro bo zrastel in te nebo veš tako potreboval.

Volitve- jaz jih tudi ne spremljam. Mislim da sem šla volit samo 1x, ko sem dopolnila 18.

Hokejistka- kako je zdaj z naročilom?

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
5.9.2008 10:07:05   
ursa1981
Ojla,

sem rekla, da vam morem sporočit, da smo mogli odpovedat dopust in sicer je Anja zbolela, imela je virozo - ful je bruhala pa vročino 39,5 no pa smo jo ponoč peljal k zdravniku, ker je dirup zbruhala in nismo mogl nikakr vročine zbit, pa je dobila svečko in potem je mela še včeri do 11 vročino in smo ji dali spet svečko, pa je bilo pol cel dan in noč dobro, zdaj pa vročine tudi ni več, samo še malo smrka in kašlja. Sem se pa ustrašila k je mela v urinu spet povečano št levkocitov, pa smo posumil na uroinfekt, pa na srečo ni bil.

No Moravske smo mogli na žalost odjavit, zdej pa smo rezervirali Čatežke od 28.9. - 3.10.2008.

Bomo pa takrat tok bl užival.
LP

URŠA

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
5.9.2008 10:10:43   
DANVARI
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Aaa, Poka v 11 t si, mi že 17t. Nja čimprej minejo slabosti. Jaz sem pa že kar debeluška, vsaj proti prvič

AAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image no evo me neki cajta ni pa ste že noseče user posted image
Evo mene po dolgem času, da spet malo vidim kaj se dogaja.
Vrtnica 79 nam lahko dodaš 5 zobkov, če pa počakaš še kakšen dan pa kar šestega pripiši.

Lončica, želva, ElaM - se priporočam za kofe, dejte mi kar SMS poslat če se boste zmenile, ker nisem lih ažurna tukaj. Bi se vam rada mal pridružila če ste za.

Naša Ajda je prava telovadka, se že dviga sama na noge ob kavču ipd. in zdrži stoje že kar nekaj minut skupaj. Kobaca že kar hitro, tako da jo moram imet vedno na očeh. Ko je Ana zraven pa tudi, ker jo zelo rada prekucne. user posted image

Malo smo imele težav s težo, ker je toliko aktivna se je zredila v dveh mesecih le 20dag, no potem smo pa pristopili k stvari in je dobila v pol meseca pol kile in lepo napreduje. Papca pa že skoraj vse, tako da je enako kot ostali družinski člani, le malo manj začinjeno.

No toliko zaenkrat.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
5.9.2008 10:24:24   
ElaM
Danvari, ne morem verjeti, da si se javila. WB.user posted image  Dobiš sms, ko se zmenimo za kavo, brezskrbaj.
No, malo napiši, kako ste kaj, kako Ana,... Tebe sem pa res pogrešala, ker živiva tako podobno življenje.user posted image

:)

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
5.9.2008 11:38:22   
t*e*j*k*a
Danvari uuuu tebe pa res ni blo že neki časa!!!

Glede volitev-me ne ganejouser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Tejka, kaj pa te je z Janom ponoči? Ti mu kr daj zizo, še prehitro bo zrastel in te nebo veš tako potreboval.

Ma ej nimam pojmauser posted image Upam da bo hitro minilo. Mogoče so zobki, ne vem.
Trenutno mi spi v vozeku pred hišo in stiska k sebi igračkouser posted image

ursa 1981 sam da je mala spet zdrava, dopust pa bo mal bol pozn, bolš pozno kot nikoli.

Lana38 user posted image user posted image user posted image user posted image za prespane noči.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
5.9.2008 12:10:44   
lana38
DANVARI, zate pa se res ne spomnim, kdaj si se sploh zadnjič javila. Res te že dolgo ni bilo, WB.
Se prav čisto drugače počutim, zdaj ko ponoči spet spimo.user posted image  Res sem bila že čisto zmozgana in neprespana.
LP

lana38

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
5.9.2008 14:05:56   
želva
uuu, Danvari, zdej bo pa padu en kofeuser posted image Jaz imam tudi med tednom načeloma čas, no v pon. vrjetno ne, ker zalivamo temelje, pol pa

Lana, sem ti kar faou, da zdaj spite, mi že spet ne. Tokrat je staknila en prehlad in se pol ponoč skor z dudo zadavi...>Sej bo mim

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
5.9.2008 15:03:03   
DANVARI
ja ne vem kam sem se zgubila user posted image sem šla na tečaj masaže vmes, pa sem se odločila it do konca in pridobit državni certifikat - klinc, se je treba izobraževat, tako da me te dni čaka nekaj izpitov.

Sicer pa iščem novo službo, se največ s tem trenutno ukvarjam saj se konec porodniške nezadržno bliža. user posted image   Tako da... če katera ve za prosto mesto za nadebudno ekonomistko - trara!user posted image

ElaM - vidim da ste v vrtcu, a to čist na frišno? Kako se je kaj ujela s skupino? Naša Ana je bila pred dnevi tv zvezda, so jih snemali za en prispevek o postojnskem vrtcu, pol smo moral pa včeraj na netu 100-krat gledat ponovitev user posted image pa vsakič je vriskala ko je sebe videla user posted image ampak zjutraj pa še sedaj protestira včasih, ko je treba it.

Drugače pa sem začela počasi skrbet za svoje zdravje in se lotila 13-tedenskega načrta za tek.... no pri meni bo trajalo malo dlje, ker sem fasala že pred tem vneto ahilovo tetivo. Malo smešno je videt ko s svojo maso šejkam in sopiham po cesti, medtem ko se sosedje mimo vozijo, ampak me počasi to ne moti več. Sicer pa piše, da moram o sebi razmišljati kot o športnici in ravno ugotavljam, da se nikdar nisem imela za športnico, ker so to zame tisti ljudje, ki se intenzivno ukvarjajo s športom, ne le rekreativno. No počasi delam tudi ta premik v glavi.

Kaj pa ve? Ste športnice?

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
5.9.2008 15:10:07   
DANVARI
evo en uspeh tega tedna naše najmlaše:
user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
5.9.2008 17:09:43   
t*e*j*k*a
DAnvariuser posted image user posted image user posted image user posted image videa pa še nismo vidli!!! Komi čakam da tud našmu uspe kej tazga.
Dans je skor iz vozička na glavo padu, kr se je dvigoval in gledal ven, pa je mimgrede nogo pod rit spravu in se odrinu. Drgač ap še kr po sobi plazi nazaj. Ko pa pride do kake stvari pa se obrne in pogleda kaj je. JE ful hecn ko se obrača po trebuhu. Pa po bajti itak ves prah pobriše, tko da men ne bo več trebauser posted image .

želvauser posted image user posted image user posted image user posted image za temelje!!! naj vam hiška čimprej zraste-no, prizidek.

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
5.9.2008 17:12:02   
t*e*j*k*a
Hokejistka jaz ne morm ZS poslat, zato ti tuki sporočam da pri nas glede copatkov vse štimauser posted image user posted image user posted image ..

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4686
5.9.2008 17:51:44   
vetrnica
tejka - zgleda sta napa dva bolj na istem glede premikanja. Zoja tud sam nazaj leze pa še to bolj po trebuhu user posted image .

Danvari user posted image user posted image za vstajanje.
Jst tud nisem kaj prida športen tip. Vsake tok časa me kaj prime, da mal telovadim pol pa me kmalu spusti user posted image . Bi blo pa fajn kaj začet. Tek ni slaba ideja, sam kaj ko si proti večeru in zvečer še ne upam Zoje same pustit pri komu. No, mogoče bi pa lahko počasi začeli trenirat za takrat, ko bo morala v varstvo user posted image . Ravno ta teden ima idejo, da mora bit skoz pr men. Včasih niti svojemu očku noče it v naročje. Ko je pa pr men, se lahk pa vsakemu smeji.

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4687
5.9.2008 20:16:16   
andreja2000
ursa1981user posted image  Za tvojo Anjo!

t*e*j*k*a  morda pa so res krivi zobki,da se Jan ponoči zbuja!No,vsekakor upam,da to čim prej mine,ker sama še predobro vem kako zgledajo noči z zbujanji,saj se to pri nas bolj ali manj vleče že pol leta.Še ekstra hudo pa je bilo,ko je prihajal zobek.

Tako,se poslavljam,pride soseda k meni na klepet.....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu vetrnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
5.9.2008 22:42:40   
Skaana
user posted image

uuu Danvari, tole pa je nekaj. Čestitke user posted image . In ja, pa če mogoče nam navadnim smrtnikom razložiš, kako se video prilepi gor user posted image .

Mi smo pa danes dale čez sistematskega pri 9. mesecih. In je bilo super. Aleksej se je odlično odrezal pri Denverju - je npr. v vsako roko prijel po eno kocko in udarjal skupaj user posted image , pa še pediatrinja je rekla, da verjetno ne bo več treba hodit v RA user posted image . Naš pikec namreč vse kar je za to starost obvlada. Nisem pa vedela, da ima za plazenje še čas do 10. meseca user posted image . In kot zanalašč je ravno včeraj skoraj že splazil. Če mu drsi, potem se pridrajsa in spusti zelo daleč oz. vedno do tistega kar želi doseči. Potem pa se vrže na trebuh in jamra ali pa se poriva nazaj user posted image . Stoji ob opori kot velik, če ga postavimo, sam se pa neki poskuša, a mu še ne rata se dvignat.

Aja, mere, 9450kg in 72,5 cm. OG in prsnega koša sem pozabla user posted image .

Ah nič, moram bejžat, če hočem bit jutri pri stvari - pakiranju za na MORJE user posted image . Končno smo tudi mi prišli na svoj račun user posted image .

Lepo, lepo se mejte in veliko se smejte user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
6.9.2008 8:46:24   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Ti pa maš res srečo, da pride soseda ravno takrat ko mala spiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4690
6.9.2008 10:57:44   
barby_nik
oj, gospodičnnice..user posted image
da se vam po dolgem času, spet malo javim..
in povem kaj je pri nas novega..
redno se vstajamo..v postelji se držimo ograje in stopkamo iz enega konca v drug konecuser posted image raste nam že 6 zobek..vsedemo se sami..
čeblamo ata, baba, dada,daj, ajde,idi..
vsaki dan nekaj novega..
hja, na žalost pa je naš nik fasal bronhitis..user posted image sma na pumpicah..user posted image
upam, da bo čimprej bolši..user posted image
uživajte in lepo soboto vam želima..

pa vsem čestitam za nove zobeke in seveda za novo raziskovanje..

lpuser posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

Neposredna povezava do sporočila: 4691
6.9.2008 15:23:12   
pikica*
Ojla,

na hitro se javljam z dopusta. Brez neta ne greuser posted image .

Sem mislila, da boste že dosegle 200-ko pa ni očitno nič.

No, mi uživamo, Lovro je prava morska ribica, tako da imamo prave borbe, ko je treba it iz vode. Ponavadi se že kar trese, ko ga zvlečemo na suho potem je pa jok za umret. Tako imata oba z Zojo že skoraj plavalno kožicouser posted image .

Zdaj pa šibam na kosilo....me čakajo ribice....njam.

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
6.9.2008 20:38:01   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a

IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000

Ti pa maš res srečo, da pride soseda ravno takrat ko mala spiuser posted image

Ja,pa še res je.Soseda pač točno ve kdaj naša pupa gre spat in takrat ji je zgleda najljubše klepetati z manouser posted image

skaana  lepo se imejte na user posted image

pikica*  vi pa še naprej uživajte na dopustu.

Danes je pa naša punca napolnila 9 mesecevuser posted image .Uuuu ,kako čas beži.....
Bodite fajn!

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 4693
7.9.2008 10:47:14   
želva
za vse bolančke user posted image user posted image

za pikico user posted image , sam ta ni za na žar. Lepo, da se javiš

SKaana user posted image kulirajte na morju. Se veselim za Alekseja, da vam ne bo treba več hodit v RA.

Midve spet samevava, se vidi da se je mojmu začela služba.
Je tudi naša čmrla danes dopolnila 9. mesecevuser posted image , čas beži, mi je pa fino, da se mi ne mudi v službouser posted image . Bo pa čudno, čez dobro leto in pol, spet delat.Bom do takrat pozablauser posted image

Sem kupila kolesarsko čelado in ji je še tista naj naj manjša prevelikauser posted image Zgleda, da nima obsega niti 48 cm. Sem ji nataknila gor, sam je zgledal, kot da si bo čelado in še lase dol populila.Ne prenese nič na glavi.

A katera slučajno ve, kje se dobi kake lepe, enostavne peresnice za odrasle osebe. Mama ima roj. dan(učiteljica) in bi ji kupila eno tako brez vseh načičkancev.

Vedno več nas je!

Neposredna povezava do sporočila: 4694
7.9.2008 18:29:03   
Foxina
IZVIRNO SPOROČILO: DANVARI
Kaj pa ve? Ste športnice?

bl švoh...kolkr me moj mali osebni trener fura okoli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
7.9.2008 22:13:54   
hokejistka
Vidim, da še vedno nismo na 200 user posted image .

No, vikend je mimo. Žehta oprana, stanovanje zgledno pospravljeno, kosilo za jutri na četrt pripravljeno user posted image

Moja štala z ranjeno bradavico se še kar nadaljuje. Sem bila že dvakrat pri Z, pa nič ne pomaga. Od bolečin sem vsak dan od 5-ih naprej pokonci user posted image . Jutri grem pa spet v ZD.

Konec tedna gre user posted image za 4 dni s "fanti" malo po svetu in bova sami. Ne vem, kako bo to izgledalo in me je kar malo strah. da se mi ne zmeša user posted image .

Drugače pa nič novega. J se še ne plazi in nima nobenega zobka. Njeno najnovejše veselje pa so kabli raznoraznih oblik in barv. In pa seveda cukanje las. Zlasala je že vse otroke, ki so prišli v njeno bližino. Svoji sestrični je izpulila konkreten čop las, mala si pa še jokat ni upala, ker jo je bilo sram. Ne vem, kaj naj naredim, ker je res nemogoča. Napade vse kar je podobno otroku- popraska, pocuka. Ji odločno povem, da tega ne sme početi in ji pokažem, kako naj boža, ampak......user posted image

Lahko noč!

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
8.9.2008 8:13:09   
lana38
Dobro jutro!
Nam pa 3 dni ni delal internet in sem vas zelo pogrešala. Pa vidim, da niste dosti napisale. Sem mislila, da ne bom mogla niti vsega prebrati.
Ponoči smo imeli spet točo ob 2.15. Na srečo je bila pa manjša kot zadnjič.user posted image Nekako tako velika kot ta lev.
Tim spet lepo spi vse noči. Mene pa strašno muči ta dieta. Sploh več ne vem, kaj bi jedla.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
8.9.2008 8:40:35   
t*e*j*k*a
Dobro jutro!!

PA res niste veliko napisale.

LAna38-upam da boš z dieto čimlažje zdržalauser posted image user posted image user posted image

Športnica- nisem, ker so tudi za mene to ljudje ki se profesionalno ukvarjajo s športom, tko da jaz to nikoli ne bom bila

Čestitke vsem za 9muser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi imamo danes posvetovalnico, me ful zanima kolk kil ma čmrlj.

Današnji položaj spanja-
na bušiju in rit v zrakuser posted image user posted image user posted image , tko kot sta rekli tea78 in Andreja2000 da njeni puži spita.

Hokejistka
upam da malo čimprej mine ta agresivnost.

Želva jaz imam eno tako lepo peresnico za odrasle osebe. Sem jo pa kupla v 199 shop-takrat ko je to obstajalo.  JA sej vem ful sem ti poamgalauser posted image user posted image Poglej v kaki papirnici, ziher boš kako našla.

Skaana
uživajte na morju in čestitke d ane bo več treba v RA hodit.

Mejte se čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
8.9.2008 9:28:46   
loncica
Čav punce!

Naš mali zdajle spi svoj dopoldanski spanec. Jaz pa hop na internet

Lana: je kar zoprna tale dieta. Jaz sem jo držala 5 mesecev. Res kdaj kar obupaš, ko gledaš vse embalaže, kaj vse vsebuje. Pazi se E322, ker to je lecitin na osnovi jajca. E472 je pa na osnovi soje. Ne moreš verjet, da ta E322 dajo skoraj v vse žemljice, piškote... Če hočeš kak nasvet, kateri piškoti so ok, kater kruh..., me kar vprašaj saj sem jaz skoraj pol leta študirala vse to.

Jaz imam celo stanovanje v razsulu. Prenavljava kopalnico in sta včeraj mož in oče cel dan delala notri, sedaj imam pa krizo vna hodniku in v dnevni, pa še pospravit ne smem, ker se jutri delo nadaljuje.

Športanje: je kar velik del mojega življenja. Prej sem ogromno kolesarila, zdaj večinoma hodimo v hribe. Skoraj ni vikenda, da ne bi šli, mož me kdaj zvleče tudi v kakšno plezališče, tek pa mi je najmanj ljub šport. Me je pa zadnjič Danvari naluštala, da sem šla odtečet en krog. Sem pa pred dvema tednoma šla po letu in pol prvič na gorsko kolesarsko turo, ki sem jo končala s padcem. Saj ni bilo panike, malce prask in kar nekaj modric. Se vidi, da mi manjka kilometrovuser posted image .

Hokejistka: naš je tudi nasilen. Zagrabi vse kar mu pride pod prste, najhuje je pa da grize. Sploh ne vem kako bi ga to odvadilauser posted image .

Aja, Želva, ElaM: kdaj se dobimo? Da bomo še danvari sporočile do časa.
Že jamra...

Lp

< Sporočilo je popravil loncica -- 8.9.2008 9:29:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 4699
8.9.2008 10:37:40   
soncek.djukelica
ojla,

me smo spet skočile malce na morje, pa smo sedaj doma, ker imamo preglede pri zdravnikih! Letos smo se resnično naužile morskega zraka, jaz pa kopanja!user posted image

Danvari, sem hotela glih vprašat za tebe, pa vidim,da si se javila!user posted image
Da povem, kako je bilo pri fizioterapevtki! Ženska je super, me pomirila, gledala moji punci, zelo zadovoljna bila z Saro, pri Victorii pa tudi ni našla kaj dosti narobe! Levo rokico mi stiska v pest, kar naj ne bi smela! Sva se igrale z prstki in jo učila ploskat, se mi zdi,da je malce boljše, bo pa treba še vaje! 

Drugače pa Sara še nima zobkov, Victoria ima 2 in spimo tudi ponoči! Puzata mi obe, Saro je polno po celem stanovanju, moram zapirat vrata od wc, pa tudi stoji mi že! Na noge se je vzdignila pri svojih 9 mesecih(korigirano 8) in je živ poper!Vesela punčka je, se smeji, čeblja in se lepo razvija! Victoria se tudi puza, oz. se bolj vleče, ne da se ji preveč, se hitro utrudi in se najraje uleže!user posted image Ju pa zaposlim tako, da odprem vrata in grem recimo na hodnik z igračo,da prideta k meni, itak pa je Sara tok hitrejša,da pride do mene in pol gre nazaj do nje in pol obe do mene!user posted image

Glede opreme, imamo 6 postljic (dve doma, dve na morju, dve pri babici) user posted image , 4 stolčke za hranjenje! Kok se ene robe nabere,kot pri Strojanovih!user posted image

Kako je z zobno pasto? A jo uporabljate in katero?
lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?