Skyline
|
pozdravljene pupe po doooolgem času mi smo skoz na morju, tamala je tok rjava, da se ji vsi čudijo, hehe....v morju pa čofota ko zmešana, tako ji je všeč morje, da ne morem verjet, sm se bala, da bo bolj plašna vidim pa, da se vaši sončki že kr plazijo, naša pa še vedno ne , še sedi ne 100%, jo še mal zanaša...zej meri v dolžino 72 cm, tehta pa zgolj 7200 g, kar s emi zdi zelo malo za 7 mesecev in pol .... sploh zdej se skor nč ne redi, ker ogromno pije in se skoz poti pa lula velik, da ne govorim, kolk miga, ni na miru niti sekundo ...se pa že pri 5. mesecu dobila prvi dve enki spodaj in je takoooo srčkana, ko se smeje ...pred 2. tednoma me je pa razveselila z besedico MAMA, sicer itak ne ve, kaj pomeni, ampak je bilo TAKO LEPO slišat mojo malo Emo v album sem vam priložila par slikic s krsta in morja, tko da upam, da boste kaj pokukale ...s hranjenjem smo pa boj tko, nad zelenjavo in mesom ni preveč navdušena, najraje je sadje, dojimo se pa skor nč več, ker sm najprej prešaltala samo na zjutri in zvečer, prejšnji teden sm pa na morju zbolela, sm fasala neko bakterijo in 7 dni hodila sam na wc, tko da sm preceeej shujšala in mi tehtnica sedaj pokaže grozljivih 45 kg ...tko da zgleda, da tudi mleko je shiralo in ga skor ni več, sicer jo bom še čez dan vsake tolko dala k prsim, da se malo pocrta, drgač pa bomo prenehali, sej je že dovolj stara...smo pa zelooo dolgo časa iskali prilagojeno mleko, katerega je končno začela piti, ker sm pokupla prav vse znamke in ničesar ni hotela piti, zdaj pa pije bio mleko znamke Holle, ki je baje zelo podobno materinemu mleku....pa sej se ne čudim, tista prilagojena mleka so meni res ogabna nč, lepo uživajte ša naprej in se tipkamo kaj
|