ElaM
|
Dobro jutro. Raho, upam, da se Živa čimprej pozdravi. Ko sem jaz imela ta šmorn, sem bila v kakem drugem razredu, spomnim se, da sem imela dlesni gnojne, zelo je smrdelo iz ust in zelo bolelo. Meni je takrat doktrca rekla, da imam vnetje ustne slinavke in, da to pomeni prvo okužbo z virusom herpes simplex. Pikica*, verjamem, da je odklop pasal. Jaz grem danes k frizerju in to sama, tako da se že kar veselim. Magi*, vpis v klub raznoraznih faz. Ponoči je Tinkara tako vpila, da sem mislila, da jo pol manjka. pa sploh ni bilo solza, nič, samo kričanje. Verjetno je imela grde sanje. Kdaj bo september, da gre v vrtec, se mi zdi, da bo to kot dopust. IZVIRNO SPOROČILO: pikica* Tole me še zanima. A vaši mulčki že kaj vstajajo v posteljici? Našemu Lovrotu se je čisto snelo . Včeraj sem ga dobila, ko je najprej klečal ob ograjici in gledal čez, potem je pa ob tavišji stranici lepo vstal. Danes bo treba spet spustit dno posteljice na najnižji nivo, ker nam bo drugače čmoknil čez. Odkar sedi, je vklopil turbo pogon kar se tiče gibalnega napredka. Zdaj pripleza že kamorkoli in počasi dojema logiko plazenja po kolenih, da ne gre več samo v rikverc, ampak tudi naprej. Ja, enako. Ravno včeraj sva ji spustila ležišče na najnižjo pozicijo. Vstaja povsod in tega je mene strah. Vstane pa nekako postrani, nogi ima stegnjeni, saj sploh ne znam opisat. IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oj! Se katera spopada z neješčim otrokom? Ne vem če bom imela še kdaj ker me Jan včasih s hrano ob živce spravlja. Upam, da bo kmalu konec tega smotanega vremena, da bova spet lahko šla na sprehod, ker se mi zdi da takrat lepše spi in je. Včasih poje veliko, včasih dvakrat usta odpre. In, ker je moja Manca lažjikategornik, sem se zaradi hrane tudi sama precej presekirala. Želva, tega ti ne beri. ne smeš vedet vsega, kar te čaka. V glavnem danes zjutraj se je Tinkara spomnila, da za zajtrk ne bo jedla kruha z maslom in marmelado, ker lade ne mala in jo ne je, to je bil komentar. pa čeprav je že tisočkrat to jedla, ne ampak danes ne, ker ne mara. Še malo, pa mi bojo lasje stali pokonci. Še to, tiste, ki imata dva, kako je z igračami, a starejši pustijo malim svoje igrače. Tinkara Manci kar vzame in reče, da je njeno. Bolj, ko razlagam, da je od obeh, bolj ji noče dat. Šibam, ker je dvostopenjski alarm.