ElaM
|
Ojla, da se pofočkam za ob 11-ih. Prideva z Manco. Tea lepo se imejte. Magi*, še ena, ki se boji da bo na apaurinih. Danes sem bila deležna Tinkarinega napada trme, zgledalo je tako, da je ene 10 min tulila, cepetala, za finiš pa se še parkrat vrgla po tleh in to samo zato, ker sem rekla, da naj gre iz kopalnice. Najprej sem se hotela pogovoriti, potem jo miriti, na koncu sem se pa še samo smejala. No, recite, tiste ki imate starejše, da je to samo faza, ki pri nas kar traja. Kaše, naša ajdove ne mara, ima veliko raje krompir, smo bolj krompirjevci. No polento sem pa čisto pozabila, dobro, da ste me spomnile. Nian, špinačo ali blitvo pripravim s k. smetano ali maslom. Da še to dodam, ko sem brala Pikico*, je fajn, ko niso pleničarji, ampak komot pa niti ni. Je treba vse spustit in teči, ko zavpije mami luuuulat. Še zobje: Manca jih še tudi nima, Tinkara je prvi zob dobila pri 9 mesecih, zdaj ji manjkajo samo še petice. Ko so enkrat začeli poganjat, kar ni bilo konca. Je bilo pa vedno tako, da je zakuhala, čez par dni pa eni 4 zobje. Jih je dobivala kar v ganiturah. No zdaj pa res lep dan.
< Sporočilo je popravil ElaM -- 23.7.2008 8:34:26 >