|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
1.7.2008 10:26:34   
vetrnica
vsi se hodite kar nekam kopat, mi pa kar doma ostajamo user posted image . No, mogoče se bo pa našlo kaj časa pa bomo tudi mi šli.

Tudi Zoja že kar lepo sedi in lovi ravnotežje, ko se nagiba stran (posega po igračah). Drugače pa zna že odkimat, pokimat in ploskat. Včasih, ko je vesela, začne kar sama ploskat, ne da bi ji kdo kaj rekel user posted image .

aja, sem pozabla. Za seznam: tud mi že imamo 2 zobka

< Sporočilo je popravil vetrnica -- 1.7.2008 10:28:32 >

"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, niti v žepu ali pod palcem zaklad. Sreča je, če se delo dobro opravi in če imaš koga rad." (Tone Pavček)

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
1.7.2008 11:28:46   
pikica*
Kar se olivnega olja tiče, se bom kar z Magi* (user posted image ), Trdozimc in ostalimi, ki zagovarjate njegovo uporabo, strinjala.

Bazeni.....ne maram jih, zato jih tudi moji otroci še niso sprobali. Se pa moram enkrat malo sterat, da bosta mulčka videla, da te zadeve sploh obstajajo. Jaz imam raje natur morjeuser posted image .

Barvne kopeli....kaj pa vem....jaz imam raje kopanje v čist prozorni vodi. Imam potem boljši občutek, da so otroci res čistiuser posted image .

mala pikica, dobrodošla. Nismo tako gobčne kot januarke, ampak dolgčas nam vseeno niuser posted image

Pa še nekaj fotk naših mulčkov....

Ko ste ravno omenjale Boškota...evo enega Boško fanauser posted image
user posted image

Pa še malo drugače....
user posted image

Pa naša Zoja....
user posted image

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
1.7.2008 14:16:05   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: trdozimc

Še cvetka: moj dvoletni Jan zlaga kocke in mi razlaga kakšne barve je katera. In to čisto pravilno: zelena, modja, loza, deča. Pride do črne in se ustavi. No, kake barve je pa ta, vprašam. Po sekundnem premisleku: umazana! user posted image

Imamo tudi mi kar nekaj cvetkuser posted image . Ena izpred nekaj dni.... Zoja se mi vsede na nogo in se hoče it diči diči diča. Pa se samo nakremži kot kisla kumara, me pogleda in pravi...mami, dej se pobrij! (en večer prej se pač nisem pobrila po nogah).

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
1.7.2008 15:08:10   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*

Še cvetka: moj dvoletni Jan zlaga kocke in mi razlaga kakšne barve je katera. In to čisto pravilno: zelena, modja, loza, deča. Pride do črne in se ustavi. No, kake barve je pa ta, vprašam. Po sekundnem premisleku: umazana! user posted image

Imamo tudi mi kar nekaj cvetkuser posted image . Ena izpred nekaj dni.... Zoja se mi vsede na nogo in se hoče it diči diči diča. Pa se samo nakremži kot kisla kumara, me pogleda in pravi...mami, dej se pobrij! (en večer prej se pač nisem pobrila po nogah).

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
1.7.2008 16:47:43   
želva

user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica, ti imaš fajn alarm za kocineuser posted image , ni vrjante da se pozabiš pobrituser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
1.7.2008 19:05:21   
soncek.djukelica
ojla,

imamo razvojno 24.7!user posted image
se je pa Victoria danes obrnila na hrbet, očitno jo je treba bazat!user posted image
Še ta teden odhajamo na morje, upam,da se bom z klarisimo dobila!
lp

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
1.7.2008 19:58:21   
trdozimc

user posted image user posted image user posted image  Joj, včasih so tako smešni, sploh ne veš od kod se jim jemlje.

Pikica, vaš Boškoljub je pa tudi posrečen! user posted image

Kopanje na Ptuju - jutri naju še ne bo. Tako da uživajte! Mogoče se vam pa enkrat to poletje vseeno pridruživa s tamalo.

Vrtnica, v MB bom zelo verjetno v četrtek, ko je zvečer Kreslin in potem še petek. Za naprej pa še ne vem. Upam pa, da me ne bo kaj zagrabilo, ker me pošteno po grlu praska.

Želva, a ti zdaj kar pri februarčicah čvekaš? Te kar malo pogrešam, veš.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
1.7.2008 19:59:21   
trdozimc
Aja, SD, user posted image  za obrat! Saj bo šlo, zdaj bo vedno večkrat sama uspela.

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
1.7.2008 20:02:39   
klarisima
Mi pa smo nekaj zboleli. Je vsa pikasta po prsih, vratu, rokah in malo po lopaticah. Pa sitna in željna cartanja. Sigurno je od one barve user posted image Se hecam user posted image user posted image user posted image

Ne šalo na stran, a je možno, da je dobila rdečke? Ker je zelo podobna kot slika v knjigi, tudi na vratu je čutitz ta niz biserčkov in malo je bila vroča. Kaj ve mislite?

Od vročine sigurno ni, ker tisti so drugače zgledali...ne vem no, ju3 popoldan imava P pa bomo videli. Karkoli je, samo da je ne buba, razpoloženje je kar ok HB.

SD tudi jaz močno upam, da nam se rata dobit. V vsakem primeru se bom potrudila, ker bi te prav rada spoznala in videla tvoji princeski user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
1.7.2008 20:36:56   
andreja2000
mala pikica lepo pozdravljena in lepo,da si se nam malo javila.

Klarisima saj bi tudi bilo možno,da so kake vodene koze,sicer pa jih mlajši nekako lažje prenašajo,no vsekakor vama pošiljam user posted image za čim prejšnjo ozdravitev.
sonchek.djukelica user posted image  za Viktorijin obrat.

Mi se gremo torej jutri kopat na Ptuj,imam še dve karti in upam,da me do jutri ne prehiti user posted image tetka,ker bi se rada spet namakala.

Danes smo bili v zavetišču psov.ker sem jaz trola hčeri pri 9 letih obljubila,da dobi psa pri 12 in če bo šolski uspeh kot mora bit.No in sedaj je vse izpolnila,jaz pa si pipam lase od jeze,saj ne da nimam rada psov,vendar smo v blokuuser posted image  in vsak drugi sosed ima psa.No,kužka smo rezervirali in sedaj sem ćisto paf,ko pride dan,ko bo prišel domov.Ma joj kaj sem si nakopala na glavo,sicer bo user posted image Larina skrb,ampak v to pa nisem ravno sigurna,samo obljubo pač moram držat,očitno še nimam dovolj dela in skrbi z mojimi otroki...........

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
1.7.2008 20:38:12   
andreja2000
klarisima popravek,sem mislila na rdečke in ne vodene koze....

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
1.7.2008 21:19:54   
lana38
andreja2000, kdaj se greste kopat? Jaz še nisem čisto prepričana, če bom jutri spet šla. Čisto sama ne bi rada bila cel dan. Saj vse gre, edino na WC je pa pravi problem iti. Si ne upam Tima samega pustiti zunaj, potem sem pa z vozičkom noter lezla.
Če greste popoldan, bom tako že jutri dopoldan napisala, če bom tam. Drugače se pa slišiva za ležalnik. Kateri dan boste pa spet šli? V petek ti ne priporočam, ker so bazeni energije in to je vse divje od mladine, razgrajačev in pijače. V soboto in nedeljo je pa velika gužva. V nedeljo je pa že 6.7. Danes mi je ena receptorka, ki jo poznam rekla, da se karte ne dajo podaljšati.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
1.7.2008 21:33:19   
t*e*j*k*a
Andreja2000user posted image user posted image za psa. Jaz sem si ga tud vedno želela ampak smo bili v bloku in mi ga niso dovolili. Zdej ga pa mam, pa nisem več preveč navdušena nad njimuser posted image , pa itak drugi skrbijo zanj.
Klarisma-upam da se čimprej pozdravite.
Sd-bravo za obratuser posted image user posted image user posted image user posted image

Trdozimc in pikica ful dobre cvetkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

GRem zdej čao

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
1.7.2008 22:47:24   
soncek.djukelica
čer,

sedaj ima mal več časa,tamali mi spita!

Klarisima, da ni slučajno od vročine, tudi moji imata rdeče pike, sploh tam kjer se človek dosti poti! Pod bradico,pa na rokah kjer se roka prepogiba, čeprav je zadnje 2 dni že boljše, jih le zjutraj dam ven, pa zvečer!

Z Victorio pa kar na zakonski telovadive, včasih mi še tuli, pol ji pa igrače namečem dovolj stran,da se mora mal pretegovat in telovadit in se obračat!Sara pa tudi zraven hoče bit in moram ful pazit,da mi kera dol ne čofne!Ročne spretnosti mi sedaj še kako prav pridejo!user posted image

lp vsem

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
2.7.2008 6:30:28   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Danes mi je ena receptorka, ki jo poznam rekla, da se karte ne dajo podaljšati.user posted image
LP

Jaz pa imam pe vse štiri. Veljajo mi do 25.7. naslednji teden pa gremo na morje. Uh, kaj bom pa zdaj user posted image Pa še Gašper ima vedno vročino, ga sploh ne morem dati v vodo.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
2.7.2008 7:11:30   
lana38
mala pikica, saj boš potem po morju imela še čas, če greste že drug teden in jih boš še lahko pokoristila, samo boš skoraj vsak dan v Termah.user posted image
Jaz pa verjetno danes ne bom šla. No, morda me še prime, samo zdaj sem kar utrujena še od včeraj. Bom še videla.
LP

lana38

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
2.7.2008 11:15:05   
želva
Trdozimc, lepo da me pogrešašuser posted image
pikica,  tvoj je za Boškota, nši je pa vseeno, samo da je pivouser posted image

Se bolj mal oglašam, ker imam polno glavo sranjauser posted image Manca mi še vedno noči prejoka, če ji ne dam Calpola potem ne spimo. Sem jo peljala k P in je rekla da se ji vse skupaj zdi zelo čudno.Naj še en teden počakamo, ji en dan dam Calpol en dan ne in zapisujem kako bo spalauser posted image Sej meni je tudi čudno, Calpol ji dam ob 8 h, držal naj bi 4 ure, ampak takrat se nič ne zbudi, lepo spimo.Če ji ga ne dam, se začnemo zbujat in kričat ob 1 pa tja do 3 zjutraj, pol obupam in ji dam Calpol in spet spimo.Tako, da ne vmo ali so kakšne bolečine ali sanjeuser posted image Če so bolečine je P rekla, da so to lahko znaki kakšnega hudega obolenjauser posted image In namesto da bi tam vprašala, kakšna obolenja, se mi zdaj po glavi motaj same črne misli.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
2.7.2008 11:29:47   
pikica*
Želva, kaj pa če so ušeska? Jih je P pogledala? Čeprav je pa res, da bi potem tudi čez dan jokala. Al je pa tamala od Calpola odvisnauser posted image . To s kakšno hujšo boleznijo je pa po moje bolj za lase privlečeno. Mi grejo pa na jetra takšni P, ki samo mino vržejo, ne povejo pa nič določenega. Ravno zato se izogibam zdravnikov kot user posted image  križa. Koliko časa se pa to drugače že dogaja? Saj mogoče si že povedala, ampak sem spregledala. Ti samo pozitivno razmišljaj pa se bo vse uredilo.

Kar se pa Boškota tiče....smo mu ga ukinili in smo na Puntigamerju ali pa Staropramenuuser posted image .

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
2.7.2008 11:29:56   
Mat3ja22
Lp

Zgleda da bom do 7.7. mogla it še 3-krat v toplice user posted image . mah bo že.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
2.7.2008 11:49:15   
lana38
Mat3ja22, kdaj pa greš spet v terme? Mi2 greva jutri.
LP

lana38

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
2.7.2008 12:38:54   
trdozimc

Želva, kaj pa če so ušeska? Jih je P pogledala? Čeprav je pa res, da bi potem tudi čez dan jokala. Al je pa tamala od Calpola odvisnauser posted image . To s kakšno hujšo boleznijo je pa po moje bolj za lase privlečeno. Mi grejo pa na jetra takšni P, ki samo mino vržejo, ne povejo pa nič določenega. Ravno zato se izogibam zdravnikov kot user posted image  križa. Koliko časa se pa to drugače že dogaja? Saj mogoče si že povedala, ampak sem spregledala. Ti samo pozitivno razmišljaj pa se bo vse uredilo.

Ja, se strinjam. Če bi jo kaj resno matralo, bi tudi čez dan jokala ali sitnarila. Kakšen obred pa imata pred spanjem? Ali si mogoče kaj spreminjala pri njeni prehrani zvečer? A ko se zbudi ni mogoče, da bi bila lačna ali pa žejna, ker Calpol je v bistvu sladek user posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
2.7.2008 13:21:00   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: želva

Trdozimc, lepo da me pogrešašuser posted image
pikica,  tvoj je za Boškota, nši je pa vseeno, samo da je pivouser posted image

Se bolj mal oglašam, ker imam polno glavo sranjauser posted image Manca mi še vedno noči prejoka, če ji ne dam Calpola potem ne spimo. Sem jo peljala k P in je rekla da se ji vse skupaj zdi zelo čudno.Naj še en teden počakamo, ji en dan dam Calpol en dan ne in zapisujem kako bo spalauser posted image Sej meni je tudi čudno, Calpol ji dam ob 8 h, držal naj bi 4 ure, ampak takrat se nič ne zbudi, lepo spimo.Če ji ga ne dam, se začnemo zbujat in kričat ob 1 pa tja do 3 zjutraj, pol obupam in ji dam Calpol in spet spimo.Tako, da ne vmo ali so kakšne bolečine ali sanjeuser posted image Če so bolečine je P rekla, da so to lahko znaki kakšnega hudega obolenjauser posted image In namesto da bi tam vprašala, kakšna obolenja, se mi zdaj po glavi motaj same črne misli.

mater, vaša P je pa še večja as(s)ica od naše. user posted image   jaz bi šla nazaj in zahtevala natančna pojansila in potem natančne preiskave. mater, da vas tako prestraši in potem pošlje domov. user posted image user posted image

mala pikica, dobrodošla.

ostale ste vse kul, a ne? user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
2.7.2008 14:27:53   
Raho
Evo, uspelo se mi je javitiuser posted image user posted image user posted image

Preberem vse bolj na pol, ker enostavno nimam časa. A se še kateri to dogajauser posted image .

No, torej, prejšnji teden sem se spoznala z našimi puncami - želvo, Elo in loncico... Ki so res super punce. Ugotovile smo celo, da je želva hodila v osnovno šolo, ko sem jaz živela v Logatcuuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Loncica - odgovor tebi. To je prevleka za Maxi cosi cabrio in sem jo kupila v Baby centru, stane pa nekje okoli 25 €. Vem, da si mi poslala SMS, ampak jaz butl sem šla na morje samo z mobitelom, brez polnilcauser posted image user posted image user posted image user posted image  pa ti nisem uspela odgovoriti.

Želva, kaj to berem, kaj je z Mančko? A mi lahko še enkrat napišeš, zakaj ji sploh daješ Calpol? Ampak vaša pediatrinja je res zarukanauser posted image user posted image user posted image . In kot je Magi* napisala, še večja Assssssssssssssssssssssica od njene.

Mi imamo v soboto krst pa še vedno nič pripravljeno - še dobro, da bo Živa imela tako dobri botri, da sta večino stvari opravili namesto meneuser posted image user posted image user posted image .

SD - vidim, da tvoji dečvi lepo napredujeta. Samo ju ne primerjati. Mene naš P vedno krega, ko primerjam Živo s Črtomirom.

Andreja2000, kako je s tvojo sestro?

Vidim, da se eni pridno hodite kopat. Jaz bi se tudi, ampak se letos ne oblečem v kopalke. Ni šanseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šibam zdaj, ker mi eden na vratih visi.

Lepe pozdrave

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
2.7.2008 14:34:29   
Foxina
ojla,

da vas malo pozdravim...

15.7. poznam ta občutek...jst mam tud včasih take napade...oz kr dnevno...včasih se skuliram, včasih tud ne...kolkrkt sebe opazujem je to od preobremenjenosti...pač res sva za vse sama...ko je pa lubi v službi sem pa čist sama...in nč ne folgam...po stanovanju en sam kaos...prah...kr ena dokumentacija se nalaga...user posted image sploh ne vem kako zgleda user posted image ...pa sej se nočem prtožvat...ampak...včasih te pa zadene, ja...ampak...bomo že nekak, a ne? še vse smo porihtal! user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
2.7.2008 15:38:37   
želva
Ja, naša P, je itak asica.Pa raho saj ti jo vrjetno poznaš, je še ista ko je bila- metadonska mamiuser posted image

Ja, z jokom smo začel ene 2 dni po vročini, ko so se ji pojavile pikice(6.bolezen), od takrat ne spimo več(10dni).Pa sem ji pač eno noč za štos probala dat Calpol in smo imeli celo noč mir. Pol si rečem, da jo sigurno ušesa bolijo in jo peljem k dežurnem8je bil ravno praznik), in ušesa so bila ok.Vse bp.Isto je danes povedala P, ko jo je pregledala.Na vzven ni nobenih bolečinskih znakov.
Zvečer nisva nič novga uvedle, lepo sama zaspi kot ponavadi že ob 8, pol pa ob 2 budnica.Ne vem kaj naj si mislim, mene itak preveč skrbi, vrjamem pa tud na žalost vsakmu in če P tako reče, pol pa že mora mit tako.Matr, sem naivna, namesto da bi že tam znorela.

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......