ElaM
|
Ojla, no da poročam projekt "muca odnesla dudo", ni uspel. Je Tinkara zvečer tako jokala, se non stop zbujala in vpila dudicaaaaaa, da sem ji jo zjutraj ob 6-ih dala, da se bo vsaj malo naspala. Je imela tako rdeče oči, kot da bi celo noč žurirala. Očitno bo duda še nekaj časa aktualna. Saj jo ima samo za spat, iz sobe jo ne odnese, sva tako dogovorjeni. In sem mislila, da bo šlo, pa ni. Posledično sem, kot ena zbita kanta. J.... duda. Logatec, ja Raho je tudi bila. In je res pojavna ženska, točno taka, kot sem si jo prestavljala. V glavnem fajn. Timoteju se mi zdi, da je bila Manca všeč, se ji je smejal, samo naša gleda za starejšimi. Tale vročina je res katastrofalna, mi se tudi kar v hiši držimo, če smo zunaj pa v lipini senci, jo imamo sredi vrta. Ayo, moški so le moški,... Prav je, da si mu jih napela. Njim je vse samoumevno, da je skuhano, pospravljeno, oprano,... Mene najbolj razp..., ko moj pride domov in je prva stvar, da začne igrače pospravljat, ke je kao tako, kot bi treščila bomba. saj ponavadi nas jezi, če nočejo, no pri nas je pa ravno kontra., res me jezi, a je to prva stvar. Zdaj grem pa kuhat, lepo bodite.