Ayo
|
No, da se jaz probam kaj naklofat, imam Gabriela tukaj ob nogi v lezalnicku in ga zibam, ker zadnje dni postaja po 4 uri popoldne sitko... Imamo tudi mi problem zvecer za spat, obicajno ga dam spat okrog 8 in takoj ko ga polozim, odpre oci (prej pa pri dojenju spi ze kot polh), potem pa ga morava uspavat prib. 1 uro ali celo vec. Ne vem, ce se mogoce zacenjajo krcki... No, ponoci pa se kar ok spimo, moram potrkat. Nekatere ze pisete, kako so se vasi zredili za 1kg po 1 mesecu, nas Gabriel pri 14 dnevih ni imel se niti svoje porodne teze... Jutri pride spet patronazna, pa da vidimo koliko bo pokazala tehtnica... Dojimo se na 3-4 ure, ker ce ne sitnari in ne joka, mu ne vsiljujem, zato predvidevam da ni lacen in da torej poje kar mora pojesti. Drugace pa tudi mi lepo napredujemo v gibih, vedno bolj opleta z rokami, nogami, premika ucke in ustka, opazuje igracke... Na nasmesek se cakamo Glede sprehodov - mi smo sli prvic ven, ko smo imeli 8 dni. So v p rekli, da cim vec hodit na sdprehode, patronazna celo pravi, cetudi ni sonce. No, v meglo, dez in sneg res ne hodimo, drugace pa vsak dan vsaj za 1 uro. Tudi meni se cisca po moje pocasi koncuje. Jaz sem bila po porodu (CR) svoh se ene 10 dni, potem se je zacelo izboljsevati. Mi imamo pa za vikend, ce bo lepo vreme, namen iti na vikend k , ki ga imajo v hribih tik pod smuciscem, pa ne vem, ce bi jaz lahko ze za ene 3 urce smucala Slisim, da se baje 6 tednov po porodu naj ne bi prakticiralo nicesar, zdej pa ne vem... No, saj sem kar nekaj naklofala, ceprav z eno roko, ker seveda Gabriel ni zdrzal v lezalnicku in ga imam ob sebi. Gremo se sedaj pripravit na kopanje. lana38 tejka, kaksen cuker vas Jan Lep vecer!
|