|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
10.1.2008 20:24:43   
pikapolona2
jst sm s pilatesa...ati je bil pa z Brino na pregledu pri P. Je imel s sabo listek kaj mora vprašat  in je uspešno vse opravil...baje je imel kar list pred sabouser posted image user posted image user posted image . Uglavnem.....če nočemo jest antibiotika pač naj še malo čakamo si ne  pa da vidimo kaj bo iz kašlja. ...piska ji pa ne kar je dober znakuser posted image

mis kar cel teden boš sama....jst si ne predstavljam. Po moje ta drug dan napokam kufre in grem za njimiuser posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.1.2008 20:26:57   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

dejmo raje meni gostilno najt, nouser posted image

ste se ponujale za organizacijo, zdaj pa ničuser posted image

Moja lokacija je pa bila navedena pod ,,ne bi,,.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.1.2008 20:28:08   
pikapolona2
muki helouuu...ti si še kar božično okrašenauser posted image ...kako kej danes kozice

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.1.2008 20:29:32   
frrrr
vprašanje: kdaj zagnat paniko pr otrokovem srčnem utripu? koliko udarcev na minuto? tamauček je imel pred spanjem full utripa. potem se je pa umiril in je tudi srček začel bolj počasi utripat. ima pa zabasan nos in povišano telesno temperaturo (pred spanjem je imel 38.3). temperatura in zabasan nosek sta znaka prehlada. ve ste pa prejšnjič še o nekem utripu govorile user posted image  user posted image morem zagnat paniko?

Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.1.2008 20:30:20   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Kaj pa Brdo, hotel Kokra ali Račji otok, tam tudi pohvalijo. A fotografa že imaš?

jst ti lahko svetujem na štajerskem en res super plac...klele na gorenjskem pa bolj slabo poznam...aja razen podvin restavracijo ki pa je nagraužno draga...pa civilno te kar pred gostilno poročijo vse zelo lepo naredijo in potem zaračunajo seveda. (Sm enkrat slučajno tja uletela in je blo res romantično)

Kaj pa kak kmečki turizem.....recimo tole....tukej sm jst hotla da bi šli za krst pa je bilo že vse zasedeno in je rekla da je treba najmanj 3 mesce prej klicat če ne še več!

http://www.pri-marku-porenta.si/Ponudba_zabave.htm

meni po fotkah izgleda fuuuul lepo...nevem pa kaj si ti želiš pa kakšno hrano bi rada imelauser posted image

Naša prijatelja sta imela ohcet v motelu Medno. Kakor mi bedno izgleda, sem bila presenečena, kako lepo romantično so uredili prostor in tudi hrana je bila ok.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

Neposredna povezava do sporočila: 2405
10.1.2008 20:30:34   
muki1
Kako naj si razlagam tole ponudbo:

Sem se zanimala za Kranjsko goro, termin od 07. do 10. februarja, pa mi je poslala ceno za osebo na dan.
To pomeni vsak dan 7.8.9. in 10. ta znesek ali pa je to mišljeno od 7-8 en dan pa od 8-9 en dan in od 9-10 en dan, v bistvu nočitve user posted image . Saj razumete kaj mislim user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
10.1.2008 20:31:52   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vprašanje: kdaj zagnat paniko pr otrokovem srčnem utripu? koliko udarcev na minuto? tamauček je imel pred spanjem full utripa. potem se je pa umiril in je tudi srček začel bolj počasi utripat. ima pa zabasan nos in povišano telesno temperaturo (pred spanjem je imel 38.3). temperatura in zabasan nosek sta znaka prehlada. ve ste pa prejšnjič še o nekem utripu govorile user posted image  user posted image morem zagnat paniko?

Spregledala debato o utripu, ampak mislim, da ni treba delat panike user posted image
Ivi včasih srček bije kot podivjani živalci.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
10.1.2008 20:32:23   
pikapolona2

Kaj pa Brdo, hotel Kokra ali Račji otok, tam tudi pohvalijo. A fotografa že imaš?

jst ti lahko svetujem na štajerskem en res super plac...klele na gorenjskem pa bolj slabo poznam...aja razen podvin restavracijo ki pa je nagraužno draga...pa civilno te kar pred gostilno poročijo vse zelo lepo naredijo in potem zaračunajo seveda. (Sm enkrat slučajno tja uletela in je blo res romantično)

Kaj pa kak kmečki turizem.....recimo tole....tukej sm jst hotla da bi šli za krst pa je bilo že vse zasedeno in je rekla da je treba najmanj 3 mesce prej klicat če ne še več!

meni po fotkah izgleda fuuuul lepo...nevem pa kaj si ti želiš pa kakšno hrano bi rada imelauser posted image

Naša prijatelja sta imela ohcet v motelu Medno. Kakor mi bedno izgleda, sem bila presenečena, kako lepo romantično so uredili prostor in tudi hrana je bila ok.

sej zdej so ga še zunaj malo uštimaliuser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
10.1.2008 20:32:23   
*blu*

Kakor sem  jaz razumela P, je vse v redu, če se utrip umiri ko zaspi.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.1.2008 20:32:28   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: mis

user posted image frrrr
zakaj pa to? user posted image kaj sem v torek takega napisala? zaradi uvajanja tamauga, mogoče?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.1.2008 20:33:46   
frrrr

Kakor sem  jaz razumela P, je vse v redu, če se utrip umiri ko zaspi.
aha, pol ok... je full hitro dihal, ker je skozi usta dihal... pa utrip je imel našopan... ko je zaspal, se je oboje umirilo... zdaj pa pančka kot angelček user posted image človek bi vas kr zanemarjal in ga gledal

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.1.2008 20:34:45   
*blu*

A res? Kaj se pa tolk režišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.1.2008 20:34:50   
muki1

muki helouuu...ti si še kar božično okrašenauser posted image ...kako kej danes kozice

Mah, lahko jih prodajamo. Pa še k zdravniku sva hodili, ker je po vsem telesu dobila rdeče fleke, je bila kot božičkova rit. Prav žareče rdeča in vroča, po nogah, rokah....grozno. V kombinaciji z kozami je bila en sam vroč mehur, sem takoj šibala k zdravnici, ki se je tudi kar prestrašila. Je posumila, da je dobila še škrlatinko, pa je bil bris negativen, potem je rekla, da je alergija na nekaj....sve dale danes 3*7 kapljic Fenistila in zdaj je okej. Lepo rozana, samo koze so še ostale.

Neposredna povezava do sporočila: 2413
10.1.2008 20:36:56   
pikapolona2

A res? Kaj se pa tolk režišuser posted image

kr mal se mi reži....nism na nč namigovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.1.2008 20:38:57   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Mah, lahko jih prodajamo. Pa še k zdravniku sva hodili, ker je po vsem telesu dobila rdeče fleke, je bila kot božičkova rit. Prav žareče rdeča in vroča, po nogah, rokah....grozno. V kombinaciji z kozami je bila en sam vroč mehur, sem takoj šibala k zdravnici, ki se je tudi kar prestrašila. Je posumila, da je dobila še škrlatinko, pa je bil bris negativen, potem je rekla, da je alergija na nekaj....sve dale danes 3*7 kapljic Fenistila in zdaj je okej. Lepo rozana, samo koze so še ostale.

pa kaj vse vi ne fašeteuser posted image  

Frrr nč panike zganjat...si te kr predstavljam...tamali spi ti pa s stetoskopom in štoparco meriš utrip.....user posted image ...drgač pa nimam nasveta ker nimam pojma...naša P nikoli ni kej okoli utripa omenjala...jst pa nism pr naši nič posebnega opazila

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.1.2008 20:50:21   
piskot
cer.

moci kaj pa kaksna zaplata? tam smo bili enkrat na ohcet. mi smo sli drugace k bizjak na kosilo. ce ti to kaj pomaga. tam tudi porocajo zdaj po novem. kaj pa kaksen hotel? maybe na bledu?

pikapolona pejt se ti mal solit. danes si rekla, da imas obveznosti, pa da gre zato marko z brino k zdravniku. potem pa prijavi da je sla na pilates user posted image user posted image . ampak cisto pravilno. naj se atiji malo angazirajo.

muki se alergija!? ah daj ne no. pa kdaj bo pri vas kaj zdravih novic?

frrr po mojem je cist normalno, da imas povisan utrip, ko ti naraste temperatura. pa tudi za stevilo vdihov sem ravno zdaj en dan brala, da tudi ne velja tisto stevilo, kot navajajo, ce ima otrok povisano temperaturo. saj si bo zdaj odpocil, pa bo.

blu ti si pa iz ciste ilegale postala top user tukaj user posted image user posted image user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

Neposredna povezava do sporočila: 2416
10.1.2008 20:53:23   
piskot
aaah, kaksen uzitek. na kavcu noge v luft, dimljen sircek, kruh in solata. njami.

danes sem sele ob 19h domov prisla. tale ljubljana je se bolj turobna kot pa kranj. se dobro da mi ni treba velikokrat tja. aja, moci sonce je bilo danes do polovice mesta.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
10.1.2008 20:53:57   
piskot
a sem sama?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
10.1.2008 20:53:58   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

pikapolona pejt se ti mal solit. danes si rekla, da imas obveznosti, pa da gre zato marko z brino k zdravniku. potem pa prijavi da je sla na pilates user posted image user posted image . ampak cisto pravilno. naj se atiji malo angazirajo.

se že solim...user posted image user posted image user posted image ..pri nas ati vse počne......ni panike sploh....včasih sam mal pozabi otroku dat za jest.....ampak sej mu potem ona pokaže...al pa danes sta nato počakala name kar pri tašči pa se je tamala k njej v naročje spravla k je ona ravno jedla in se je naš otrok najedel...božčekuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
10.1.2008 20:58:19   
piskot

se že solim...user posted image user posted image user posted image ..pri nas ati vse počne......ni panike sploh....včasih sam mal pozabi otroku dat za jest.....ampak sej mu potem ona pokaže...al pa danes sta nato počakala name kar pri tašči pa se je tamala k njej v naročje spravla k je ona ravno jedla in se je naš otrok najedel...božčekuser posted image

ja ves no, pod obveznosti si jaz vedno predstavljam kasen poslovni sestanek ipd.

ja, pri nas tudi pozabimo jest. zvecer se spomni, ko sta bila zjutraj sama mu pa sploh ni dal zajtrka dokler martin ni zacel tezit. ker moj mozek pac ne zajtrkuje. pa mu ni vzgalo da otrok pa mogoce bi.

Neposredna povezava do sporočila: 2420
10.1.2008 20:58:39   
altati

a sem sama?

upam, da si bila prijazna do tistih v Ljubljaniuser posted image

danes nima časa za vas, gledam žur vseh žurov- Trenja (kdo bo koga)
Fenomenalni suser posted image user posted image user posted image i! Čisti užitekuser posted image ! Vsaj zame....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
10.1.2008 21:02:44   
*blu*
Piškot, ja ne vem kaj me pičl. Res pa je, da sem imela dolgo probleme z računalnikom, pol mi je pa tlele naš računalničar ugotovil, da je šel disk in potem servis... Zdej se mi pa tko fajn zdi ker spet delaaa. Mam pa vedno obdobja veliko, manj, nič...

Res je bila megla samo na pol Kranja. Brat mi prejle razlaga, živi v centru, kakšna megla je ves dan. Pa ga debelo pogledam, ker mi smo imeli sonce sigurno do 4ih. Pa smo 10 min peš od centra.

Neposredna povezava do sporočila: 2422
10.1.2008 21:09:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

a sem sama?

upam, da si bila prijazna do tistih v Ljubljaniuser posted image

danes nima časa za vas, gledam žur vseh žurov- Trenja (kdo bo koga)
Fenomenalni suser posted image user posted image user posted image i! Čisti užitekuser posted image ! Vsaj zame....

o čem ti to?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
10.1.2008 21:10:20   
piskot
altati svaka cast. a nas bos se poznala pol pri 50ih ko bos kandidirala za predsednico?

blu ja mene tudi mati klice, da z martinom ne gresta ven ker je tako slabo vremeuser posted image . sem mislila najprej da se norca dela.

aja mis, upam da ne bodo sli dalec, ker po mojem ne bos cel teden zdrzala. bo prevec mirno.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
10.1.2008 21:10:29   
moci
tale medno mi je prav všeč. lepo je. samo ne vem, če je dost prostora. sem že mejlala. 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?