|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
8.1.2008 20:46:35   
*blu*
Altati, a gresta na telovadbo?

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
8.1.2008 20:52:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

ja, ampak v četrtek.
ker sreda je že polna, žaluser posted image user posted image user posted image
vas je že 15, kar je res ful veliko. 15 otrok in 15 staršev, sevedauser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
8.1.2008 20:57:46   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: altati

ja, ampak v četrtek.
vas je že 15, kar je res ful veliko. 15 otrok in 15 staršev, sevedauser posted image

Kolk vas je pa v četrtek? Men je ob 18 ih mal pozno. Me je pa danes klicala, če hočemo priti v četrtek.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
8.1.2008 21:01:40   
altati

ja, ampak v četrtek.

Kolk vas je pa v četrtek? Men je ob 18 ih mal pozno. Me je pa danes klicala, če hočemo priti v četrtek.

saj je meni tudi mal pozno, ampak druge variante ni.
sva se zmenili, da bomo videli, kako bo z Jašem.
Tolažim se, da je samo do 18.45, da greva potem domov, jest, kopat in direkt spat.
ne vem točno koliko nas je, vem samo da četrtek ni poln. Da nas je manj kot v sredo no...

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
8.1.2008 21:16:34   
piskot

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi še vedno ne spimo... bolj se bliža ura spanja, bolj ona nori po stanovanju..user posted image Včeraj sva skupaj zaspali ob 22.30..user posted image

Sem že razmišljala, glede nato da otroci nočejo spat zvečer, a čez dan veliko spijo, ali se popoldan kake aktivnosti udeležujete? Pri nas se obnese, da ji popoldan ne pustim spati dlje kot do 18.00 in potem smo 2 uri zelo aktivni. Se lovimo,  telovadimo, stopnice v hiši so zakon, ker pleza po njih ko nora... in potem ob 20.00 dobesedno pade v posteljo.

hehehe, nas spi cez dan med 40 minut in 1,5 ure. in to gre spat okoli 12h. cel dan laufa gor in dol. pa mu zvecer ni pomoci, on ni zaspan. razen kadar je bolanckan.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
8.1.2008 21:24:19   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Mi še vedno ne spimo... bolj se bliža ura spanja, bolj ona nori po stanovanju..user posted image Včeraj sva skupaj zaspali ob 22.30..user posted image

Sem že razmišljala, glede nato da otroci nočejo spat zvečer, a čez dan veliko spijo, ali se popoldan kake aktivnosti udeležujete? Pri nas se obnese, da ji popoldan ne pustim spati dlje kot do 18.00 in potem smo 2 uri zelo aktivni. Se lovimo,  telovadimo, stopnice v hiši so zakon, ker pleza po njih ko nora... in potem ob 20.00 dobesedno pade v posteljo.

hehehe, nas spi cez dan med 40 minut in 1,5 ure. in to gre spat okoli 12h. cel dan laufa gor in dol. pa mu zvecer ni pomoci, on ni zaspan. razen kadar je bolanckan.

Ja verjamem. Pri bratu so imeli enak problem s tamalim. Spal je pa recimo pri mojih starših zelo dobro, ker sta se pred spanjem res intenzivno ukvarjala z njim. Potem so ugotovili, da v večini to pali tudi doma. Zato sem to napisala. Ker naša tud leta sem ter tja cel cajt. Pred spanjem jo pa načrtno zmatram. Gara ko nora, he he... pol pa spi. Ja niso pa vsi enaki, na žalost in na srečouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.1.2008 21:31:21   
piskot
blu smo preskusili, je imel tudi moz tako mnenje. ampak potem se ni hotel nehat lovit in preganjat okoli. je se kar norel, ko sva ga dala spat. smo poskusili parkrat, pol pa obupali nad tem sistemom.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.1.2008 21:32:39   
Arabela

dobra si. ampak do kdaj pa potem spita zjutraj?

sicer je pa menda ena luna okoli hodila.

spimo tam do pol osmih,osmih... Tako se zbudimo neglede kdaj gremo spat...  mislim da je naši frači vse preveč zanimivo da bi šla spat... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
8.1.2008 21:34:17   
*blu*

blu smo preskusili, je imel tudi moz tako mnenje. ampak potem se ni hotel nehat lovit in preganjat okoli. je se kar norel, ko sva ga dala spat. smo poskusili parkrat, pol pa obupali nad tem sistemom.

100 ljudi 100 čudi.
A je že kaj boljši, kar se bolezni tiče?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
8.1.2008 21:41:00   
Arabela

Ej naša ne sme spati dlje kot do 15ih, pa še to ni recept da bo šla ob 20ih v posteljo.. vsaj zadnje čase ne...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
8.1.2008 21:43:38   
Arabela
Evo naša dva se zdaj lovita po stanovanju.. psica pa za njima... ampak zato ker ji ati  hoče obrisat lička ker je cela od sira od toplega sendviča...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
8.1.2008 21:44:37   
lucika
NAŠ JE PA ZDAJ 1 MESEC HODIL SPAT OD 22-23. ure. sploh se ga ni dalo umirit, s tem, da bolj kot je bilo pozno, bolj je norel...
danes pa je uspel zaspat ob osmih. upam, da bo dobil zdaj ritem, ker le ob 6. vstajamo...
a sem omenila, da ga kinderpet že tudi kak mesec ni videl? niti za malo ne...:) bibmek.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.1.2008 21:44:50   
frrrr
samo pozdravljam vas... pisat se mi ne da... prebrala sem vas pa user posted image

kratko poročilo iz vrtca. šlo ok. po zajtrku je mož šel delat, mali bil priden. danes celo počakal na hrano pri kosilu, včeraj je namreč protest sprožil - je začel z roko tolčt po mizi in pol so se mu pridružili še ostali otročki pri mizi user posted image ko je mož 11:30 prišel ponj, je že ležal na ležalniku in govoril aja aja... upam na najbolje... da bo šlo tako dalje in bo mali zdrav!

lucika, evo mi smo tudi na uvajanju user posted image pa moci tut - upam, no da so zdravi.
moci - i miss u!

muki - najboljša mama si svojima princeskama! nič se sekirat! privošči si eno sproščujočo kopel, možu pa eno masažo - drug dan pa obratno user posted image

Maxica - kje si ti?

altati - kdaj točno se odpravljata z Jašem?

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.1.2008 21:45:00   
piskot
moci vas pozdravlja. jim je net crknil. vec bo pa sama menda jutri povedala.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.1.2008 21:45:44   
*blu*

Evo naša dva se zdaj lovita po stanovanju.. psica pa za njima... ampak zato ker ji ati  hoče obrisat lička ker je cela od sira od toplega sendviča...user posted image

Vi pa ste faceuser posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.1.2008 22:13:51   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Povejte mi, a vaši še vedno dudajo dude?! Z obzirom da je naša mala prvih 9mesecev sploh ni hotela povohati, je zdaj postala prava dudlarka... še igra se najraje z dudami...user posted image ... a bi jo bilo že treba odvajat?!

Naš Lan je velik dudlar. Res. Pa sva z možem že rekla, da mu jo dava samo še za spat, ker on bi cucljal 24/7. Sam da jo zagleda, je tak vik in krik, da jo doseže in da v usta. Obup. Čeprav zadnjič je pa v avtu komot brez nje zaspal. Pa še sranje je, ker ponoči mu pade iz ust in se brž zbudi, da jo išče in se čist predrami. Eno sranje je ta duda, vendar meni se zdi še prezgodaj, da bi mu jo vzela. Bom še malo počakala.

mi je na srečo nimamo,tko da ne znam pomagat. pomoje čim prej,tem bolš, zarad zobkov in oblikovanja čeljusti mislim. no ja, sej če jo ma sam za zaspat pol ni panike ...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.1.2008 22:29:54   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pri nas sem pa jaz duda.

user posted image   hvala enako!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.1.2008 22:39:45   
*anč*

mi mamo na zalost tut ponočnjaka. še ne spi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
8.1.2008 22:45:37   
mis
čer!

Preživeli večerjo, potem sta se z bratrancem lepo igrala, no, ob 21h je pa zaspala. kar lepo. Sem pa danes opazila 2. štirico. Mogoče je še kakšna pa ne pusti pogledatuser posted image . Zdaj ima 10 zob zunaj.

user posted image lucika
user posted image frrrr
moci, priklopi se!!!!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
8.1.2008 22:47:12   
mis
Za našo je fino da spi max. do 15h, ker sicer preveč nori zvečer. Danes je vstala 15 do štirih. No, sicer, pa trkam, se nekaj dni premetavava po postelji do 9h zjutraj.user posted image user posted image  Res trkam. Ker mi paaaše...

Jutri verjetno maširam sama v Celje. Izlet!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
8.1.2008 23:15:14   
*anč*
je omagal, končno! nevem od kje mu energija.

lucika  super,da ste se tko fino prilagodili na službo in da ti je všeč. sm full vesela zate!

muki  naj se iva čimprej pozdravi. kje jih je pa pokasirala?

mis  a si že mela nuhalno? lulek potrjen?user posted image   sm mal mankala pa nevem ...

altati  a vidva pa kr čez lužo? lepo se mejta pa lino in tristana pozdravita!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
9.1.2008 7:40:06   
pikapolona2

ja, ampak v četrtek.

a gresta v aerofit....ker jst sm tud za tole sredo prijavljena in greva danes pogledatuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
9.1.2008 8:00:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati - kdaj točno se odpravljata z Jašem?

po vsej verjetnosti, če zberem pogum seveda, 17.januarja.

za takrat imam rezervacijo...

dobro jutro!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
9.1.2008 8:02:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ja, ampak v četrtek.

a gresta v aerofit....ker jst sm tud za tole sredo prijavljena in greva danes pogledatuser posted image

ja....midva sva pa za četrtek.
Oz. možek bo hodil z njim.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
9.1.2008 8:08:53   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

ja, ampak v četrtek.

Potem se pa danes vidimo ja.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?