|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
10.1.2008 10:45:27   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: moci

klicala jezerška. glasna glasba samo do 11huser posted image user posted image ker je hotel zraven. edino sora pride v poštev, tam pa mislim, da ni dovolj prostora

Kaj ga pa serjejo. Mi smo imeli tam zlato poroko  in smo galamili sigurno do 2 ponočiuser posted image

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.1.2008 10:47:41   
psaša
Shodil pri 11 in pol, govori zelo malo, veliko čeblja. Prva taka beseda tudi avto, drugače mama, ata, am-am, ba (babi), da (dedi), teta, duda, Tala ( pes Tara). To je mislim da vse. Aja, pa reče zdaj tudi pa-pa, vsake toliko. Razume pa skoraj čisto vse. Mene ne upošteva glih kaj, sploh besedo NE čist ignorira. 

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.1.2008 10:50:03   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jutro

spuščanje jutranjega obroka- kaj je že touser posted image , Tinkara je iz 100ml prešaltala na 180ml in to med 5-6h zjutraj! Aja, začne pa že ob 4ih jamrat........včeraj sem bila kot zombi........jaz se moram res najprej naspat, preden bomo imeli kakšno načrtovanje naslednjega članauser posted image

pri nas jutranjega obroka ni že kakšna dva meseca ali mesec in pol, približno...ga je Jaša sam ven spustil...

Pri nas je prvi obrok tam okoli 07:00-07:30, zadni pa okoli 06:00-07:00!!¨To se nam je poštimalo pri enem letu, ko sem nehala dojit!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.1.2008 10:51:35   
*blu*
Se opravičujem, ker sem kar tako spet uletela na forum, po dolllgem času in še s spremenjenim nick-om.  Prej sem bila tika. (če se katera še spomni). Se pa, razen z altati, piškotom, viv, pikapolono (mogoče še katerouser posted image ) ne poznam z nobeno osebno.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
10.1.2008 10:53:09   
@lina
pri nas se je pa zdaj tak lep sonček naredil user posted image  mi tako lepo sije v pisarno in dela lušteuser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.1.2008 10:58:04   
Anonimen

vreme- megla, megla, megla- upam, da je na gorenjskem kaj lepše..........

zdajle sije sončekuser posted image

tukaj megla do taluser posted image

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
10.1.2008 11:18:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

jutro

spuščanje jutranjega obroka- kaj je že touser posted image , Tinkara je iz 100ml prešaltala na 180ml in to med 5-6h zjutraj! Aja, začne pa že ob 4ih jamrat........včeraj sem bila kot zombi........jaz se moram res najprej naspat, preden bomo imeli kakšno načrtovanje naslednjega članauser posted image

pri nas jutranjega obroka ni že kakšna dva meseca ali mesec in pol, približno...ga je Jaša sam ven spustil...

Pri nas je prvi obrok tam okoli 07:00-07:30, zadni pa okoli 06:00-07:00!!¨To se nam je poštimalo pri enem letu, ko sem nehala dojit!!

točno tako je glede obrokov pri nas, samo da se midva še dojiva, tako vsak ta drug dan enkrat, včasih vsak dan....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
10.1.2008 12:19:39   
Clody
Altati a si zaklenila blog al si ga ukinla? Te že neki časa hočm vprašat? Pa moci tud??

Ker jest bi vaju še brala, če lahko!!???

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
10.1.2008 13:10:40   
pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Kar se začetka hoje tiče, sta z Juretom približno na istem, Jure je tudi dokaj pozno začel govorit, prva beseda (če ne štejem ama ama in mama) je bila avto[

pri nas tudi avto....in to tako razloËno in ?e pokazla ga je...kot strela z jasnegauser posted image user posted image user posted image . Je pa hecna...zjutraj vstaneva in ona vr?e dudiko in kravo nazaj v posteljco...potem pa odkoraka k oknu in ven ka?e avto avto...vsaki dan istouser posted image .

DrgaË sm pa v slu?bi in sedim v bundi...zmanjkalo je nafte...haloooo s kak?nimi umetniki jst delam ej....pozabijo na kurjavouser posted image . Domov se pa ?e ne mislim spokat ker moram nekaj dokonËat....ampak mislim da jutri me pa ne vidijo...ker Ëe bo tale ogromen prostor neogrevan Ëez noË bomo porabili najmanj eno dopoldne, da se spet segreje.

Pi?kot....kriza tole da si sam v noseËnosti....mah...moja prjatlca je zanosila in to ugotovila ravno takrat ko je dala tipu adakta....no in potem mu je povedala...pa sta se zasilo pobotala....ampak ko je bila tamal stara 3 mesece ga je pa spet lepo prosila naj raje kar gre...res najbr? bolj?e sam kot pa s kak?nim Ëisto neodgovornim bit! Men bio se tudi strenalo na zaËetku.....ko je pri?la prviË patrona?a in je tamala kriËala...moj me je spra?eval kaj naj da v juho...ona pa men razlaga kako morava midva vseeno drug na drugega pomislit...pa da si morava kdaj tudi Ëas za naju vzet...sm se jst kr jokat zaËela...mislim da me je tko ene 5 dni po porodu Ëist vrglo....in Ëe takrat nebi blo mojga zraven....bi bilo ?e te?je. Pa bravpo Martin za spanje......zdej pa ËimveËkrat takole ponoviteuser posted image user posted image user posted image

Moci jst sm ?e bla na Jablah.......fuuul lep grad....pa Ëist obnovljen. Do septembra je pa ?e daaaaaaleË....ampak je najbr? res treba hitro dobre place rezerviratuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
10.1.2008 14:07:11   
altati

Pri Juretu še vedno nismo našli R-ja, menda bo kaj kmalu prišel na plano, zaenkrat je tak, bolj francoski "hr"user posted image

@lina če ste na francoskem 'hr', do R-ja ne boste prišli brez pomoči logopeda.Baje sta normalni razvojni različici-poti do R-ja dve-preko j-ja ali l-ja.
V kolikor se razvijejo kake druge variante (francoskih 'hr' ali koroškega pogrkavanja) ni poti do R-ja, brez pomoči logopeda.
Tako je bilo meni razloženo s strani logopedinje.
Naša Tara je res govorila kot korošci, pogrkavala. K logopedu sva hodili točno eno leto od njenega 5. do 6.leta, da je osvojila R.
Tia je pa R osvojila takoj, ni bilo nikoli ne j-ja in ne l-ja, ampak enostavno r.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
10.1.2008 14:16:30   
tasha23
Ojla čveke, danes sva z Gaelom šla malo na zrak... prav pasalo je.
Me pa neki zanima, ko sva bila zunaj se je mali začel na lepem DRET in sem opazila belo med spodnjo 2 in 4, kaj je možno, da dobi prej spodnje 3 kot zgornje 4?

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
10.1.2008 14:31:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Me pa neki zanima, ko sva bila zunaj se je mali začel na lepem DRET in sem opazila belo med spodnjo 2 in 4, kaj je možno, da dobi prej spodnje 3 kot zgornje 4?

možno je vse
pri zobeh ni nekega pravila...
so najpogostejše variante, ni pa pravila...
tako je meni razložila sestrična zobozdravnica in tudi Jaševa zobozdravnica-tista za dojenčke-pedodent...user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
10.1.2008 14:36:59   
tasha23
Hvala za odgovor. Božček ima tako zatečene dlesni, da se mi kar smili.
Si pa je mali danes izmislil novo foro: spleza na skrinjico v dnevni, nagne glavo na drugi strani dol in in z jezičkom ''pljuva'' na tla ter opazuje kako se zbira slina na tleh, nato sstopi dol s skrinje in gre pobrisat tla user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče pa razumevanja, mali razume pa , mislim, čisto vse kar HOČE sam razumet, sem prav opazovala kako me za določene stvari velikokrat IGNORIRA. Včeraj je celo razumel, da mora vse kocke, ki so bile raztrešene po celi dnevni pobrati in spraviti v škatlo... to je tudi storil, saj sem verjetno bila podobna zmaju, ki piha ogenj skoz usta, ušesa in še kje user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
10.1.2008 15:02:05   
moci

Altati a si zaklenila blog al si ga ukinla? Te že neki časa hočm vprašat? Pa moci tud??

pošlji mi mail naslov, pa te povabim. zaklenila sem ga.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
10.1.2008 15:14:10   
altati

pošlji mi mail naslov, pa te povabim. zaklenila sem ga.

enako
samo da se moraš registrirat in mi poslati nick

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
10.1.2008 15:25:03   
mis
Ja, naša pa tudi ne govori, oponaša ene 5 živali, pa zdej poskuša neki obćasno ponavljat za mano. Sicer pa nič. Se mi pa zdi da se ji počasi odpira. Razume pa vse, večinoma tudi NE upošteva, če se ji zahočeuser posted image

Našo tud zobki matrajo,je imela zjutraj pri spodnji štirici kar krvavo. Tudi zbudila se je ene 6x ponoči.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
10.1.2008 15:25:25   
moci
mi smo šli v kranj na sonce, pa ga ni bilouser posted image potem smo šli pa v naklo. super. kakšna gnila megla je pri nas. pojma nimam, kako dolgo že. škoda, da je malo ne morem shraniti za poletje. takrat bi je bila zelooo veselauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
10.1.2008 15:27:02   
mis
Danes pa možek cel dan vandra okrog, pa sem jaz sama s Tino. Včeraj je bil pa on.

Aja, čez en teden jo bo pa mogoče odpeljal s svojimi starši na smučanje, pa bom kakšen teden sama. Mogoče. Ne vem al naj se veselim al ne. Verjetnobo pasalo, ju bom pa tudi zelo pogrešalauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
10.1.2008 15:28:00   
mis
UUUUU, pri nas se je pa zdajle sonček začel skrivat...user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
10.1.2008 16:06:13   
@lina

Pri Juretu še vedno nismo našli R-ja, menda bo kaj kmalu prišel na plano, zaenkrat je tak, bolj francoski "hr"user posted image

@lina če ste na francoskem 'hr', do R-ja ne boste prišli brez pomoči logopeda.Baje sta normalni razvojni različici-poti do R-ja dve-preko j-ja ali l-ja.
V kolikor se razvijejo kake druge variante (francoskih 'hr' ali koroškega pogrkavanja) ni poti do R-ja, brez pomoči logopeda.
Tako je bilo meni razloženo s strani logopedinje.
Naša Tara je res govorila kot korošci, pogrkavala. K logopedu sva hodili točno eno leto od njenega 5. do 6.leta, da je osvojila R.
Tia je pa R osvojila takoj, ni bilo nikoli ne j-ja in ne l-ja, ampak enostavno r.

hvala, altati za info. Že hodiva k logopedu, lani sva bila prvič junija na ogledovalnem obisku, potem sva imela decembra obisk ga je ful pohvalila, tako da nama je sedaj samo R ostal. Je problem jeziček, zato si morava zdaj oblizovat ustnice, pa sladoled lizat, jeziček iz kota v kot pa vse te vaje... Imava spet obisk februarja. Se je pa začelo pri Juretu z j-jem - on je bil dolgo časa Juje. Zadnje čase pa vse bolj slišim francoski "hr". Sploh npr. ko imenuje črko R (da ne boste mislile, da otroka forsiram z abecedo, ampak on res kaže interes in me sprašuje katera črka je, tako si je zdaj zapomnil, kakšen je A, O in R). Mislim da je odvisno tudi od sklopa črk, kako izgovori - ali je J ali pa "hr".user posted image  Jaz vsekakor upam, da bomo kmalu odkrili R.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
10.1.2008 19:42:21   
moci
aha, vidim, da danes ne bo 100tke. razen, če objavimo novo ugankouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
10.1.2008 19:51:57   
altati

aha, vidim, da danes ne bo 100tke. razen, če objavimo novo ugankouser posted image

no pa jo objaviuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
10.1.2008 19:54:35   
moci
dejmo raje meni gostilno najt, nouser posted image

ste se ponujale za organizacijo, zdaj pa ničuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
10.1.2008 20:03:38   
*blu*

Kaj pa Brdo, hotel Kokra ali Račji otok, tam tudi pohvalijo. A fotografa že imaš?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
10.1.2008 20:20:17   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*

Kaj pa Brdo, hotel Kokra ali Račji otok, tam tudi pohvalijo. A fotografa že imaš?

jst ti lahko svetujem na štajerskem en res super plac...klele na gorenjskem pa bolj slabo poznam...aja razen podvin restavracijo ki pa je nagraužno draga...pa civilno te kar pred gostilno poročijo vse zelo lepo naredijo in potem zaračunajo seveda. (Sm enkrat slučajno tja uletela in je blo res romantično)

Kaj pa kak kmečki turizem.....recimo tole....tukej sm jst hotla da bi šli za krst pa je bilo že vse zasedeno in je rekla da je treba najmanj 3 mesce prej klicat če ne še več!

http://www.pri-marku-porenta.si/Ponudba_zabave.htm

meni po fotkah izgleda fuuuul lepo...nevem pa kaj si ti želiš pa kakšno hrano bi rada imelauser posted image

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?