|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
20.12.2007 7:16:26   
altati
moci- ne sekiraj se...kakšen pa je ta kuhinjski robot?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.12.2007 7:17:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mene so pa klicali iz KC-ja in je tudi njim v interesu, da pridem na operacijo po novem letu. JEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Smo se zmenili, da se slišimo 3.1.2008!!!!

Pa z Borovničko sva šopingirali in sem si kupila ene črne hlače, črno majico z dolgimi rokavi, rdečo majico s kratkimi za čez  (športna varianta) in črno belo tuniko za čez črno majico, ki mi rahlo skrije špeh...a ne borovničkauser posted image ?????

Hvala ti še enkrat za svetovanje in druženjeuser posted image !

prosim user posted image  user posted image  

si pozbla povedat, da sva uživali ob alkoholni kaviuser posted image

špeh - kje že?

ja, res je, alkoholna kava je bila fulllll dobra!
špeh je pa tam gori, po trebuhu in vse naokoli.....ne delaj se nevedno!!!

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.12.2007 7:17:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

altati   moje uporabniško ime je anc. me plis dodaš?

dodana!

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.12.2007 7:18:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

kakšna je nagrada? okraski z altatijine smrekiceuser posted image

mirne duše jih odstopim za nagrado. so vsi še gor!
Jaša nosi okrog samo slamnate in lesene....in jih vsak dan pobiramo po stanovanju in natikamo nazaj...lahko bi se reklo, da že 14 dni delamo smrekicouser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.12.2007 7:19:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

danes sva z altati debatirale o predmetih, ki jih naši malčki postavljajo, da pridejo do želenega - stoja na mizi, pultu...user posted image , pa mi je tjaš dokazal, da se da še nekaj: prinesel pručko in se po vrvicah na stojalu za obešanje perila spuščal kot tarzan - me je skoraj kap, on pa veselo smejaluser posted image
kaj nas še čaka?

hm...mogoče kje kakšna Janeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.12.2007 7:21:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

zoja razume ne. to pomeni, da gre do omare, prime ročaj, žuga s prstom in govori ne in čaka kaj bo. ko jaz vstanem ona hitro odpre omaro in vzame ven prvo stvar, ki ji pride pod rokouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas se pa sine in ata kregata nekako takole:

ATA: Tristan ne to delat ! Ne ! ( in žuga s prstom )
TRISTAN: dej dej dej
ATA : Tristan NE ! ( in spet žuga s prstom )
TRISTAN:  ti ti ti ti skkljkkkjkkllkdjk ti ti ti ( in žuga s prstom nazaj ter cepeta)

pri nas nas pa pri NEEEEEEE enostavno samo zignorira....ne šlivi niti pod točko razno....po možnosti te še gleda direktno v oči in dela tisto, kar mu želiš preprečitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.12.2007 7:23:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Altati...jutri pečem tvoje piškote....a prideš ? Kava s smetano ali brez ?

Kavo z domačo smetanco prosim! Takšno, trdo stepeno......user posted image  A bo šlo?

Pa dobro jutro vsem, drage dame.....prazniki so res pred vrati....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.12.2007 7:27:31   
Maxica
Dobro jutro. Jaz sem že "veselo" v službi, na živce mi grejo tiste babe, sem kr iz protesta danes odpovedala kavico, pa naj si jo vtaknejo v rit.user posted image  Šefice pa danes itak ni. Najrajši bi kr sama šla do direktorice, ampak sem tolk mal časa šele tukaj, da pojma nimam, kako to tukaj gre. Mater, sem naivna in predobra, saj vem, pol me pa izigravajo.user posted image  Prav slabe volje sem, res.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.12.2007 7:28:34   
Maxica
Moci, super za negativne teste.user posted image  Kdaj torej pričakujete?user posted image  Svašta, to ji je moralo biti nerodno, babi smotani.user posted image  

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.12.2007 7:28:59   
Maxica
Lina, čimprej se pozdravite!!!user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.12.2007 7:29:20   
Maxica
Altati, sem se prijavila v dnevnik, pod Maxica.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.12.2007 7:38:12   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, sem se prijavila v dnevnik, pod Maxica.user posted image

te že dodajam....
a si poslala vlogo????
zdaj te bom kar jaz ganjala!
in ja, najavi se k direktorici!kar povprašaj njeno tajnico, kako to gre!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.12.2007 8:07:23   
muki1
Dobro jutro.
Mam kar dve slabi novici. Prva je ta, da v vrtcu ne priznajo alternativne medicine in opravičilo ne gre skozi za dieto, moram zdaj na kolena pred našo p.
Druga je ta, da je Neža včeraj zakuhala in Iva ful kašlja.
Budimpešto sva že odpovedala. Vzrokov je več, slabo zdravstveno stanje punčk, odhod ob petih zjutraj, torej vstajanje ob 04.00, jaz pa en dan prej zabavo....... najbolj pa to, da sva se včeraj hudo spičili z mojo mamo, potencialno sobotno varuško in sem tak jezna nanjo, da ji sploh ne pustim tega veselja, da jo prosim za soboto varstvo, čeprav je že kao dogovorjeno.
Mater, mena jo daje, potem pa živčka....... raje nič več ne napišem, ker vem, da mi bo potem spet žal......recimo samo grrrrrrrr user posted image

Pa v ponedeljek sem se naročila k zdravniku, ker me že en teden boli v predelu trebuha, jajčnikov....kaj pa vem kje. Me je že malo strah, ker kar ne neha user posted image .
Morda se pripravlja njeno veličanstvo m. ki je po porodu še nisem dobila, torej bo verjetno orto radodarna.
Ampak kljub vsemu sem jaz tako dobre volje, res user posted image . December zažiga na polno in imamo se fajn. Pa naj rečejo kar hočejo. TAK.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.12.2007 8:10:47   
altati
muki- user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 639
20.12.2007 8:46:39   
moci
jooj muki, pa tako si se veselilauser posted image
tele mame so pa itak najpametnejše na svetu. ni vredno živcev, prav zares ne.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.12.2007 8:50:07   
altati
jaz sem prav vesela, ker sem 70 km stran od mojih
Pa nimam nič proti njim, ampak z njimi pa vsekakor ne bi mogla živet, priznam.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.12.2007 8:55:21   
muki1
Evo, govorila z našo P. Dala bo opravičilo, zlata naša dohtarca user posted image .

Maxica. Premišljeno stopi v boj. Ne prenagli se s kakšnimi najavami odpovedi. Tudi jaz se strinjam z Pikapolono, da če ne gre drugače, greš delat pa na 4 ure in potem za polovični delovni čas še nekoga zaposlijo. Ampak to imej kot zadnjo šanso, če bi tebi najbolj ustrezalo 6 ur, vztrajaj na 6. Pismo, zakon je zakon. So pa tvoje sodelavke resnično stare zahojene krave user posted image .
Moci, bravo za negativne teste in čestitke za user posted image  user posted image

Lu, *Lina*, pozdravite se do praznikov.
Altati, tudi Muki1 se javlja med prijatelje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.12.2007 8:56:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, bravo za negativne teste in čestitke za user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žlehtnoba pa še dela, kaj
user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.12.2007 8:58:06   
moci

mah, multipraktik. tak, ki ima še uno roko, da stepa sam, ne da jaz mikser držim in zapravljam časuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 644
20.12.2007 9:01:23   
altati

Evo, govorila z našo P. Dala bo opravičilo, zlata naša dohtarca user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Te takoj dodajam!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 645
20.12.2007 9:02:16   
altati

mah, multipraktik. tak, ki ima še uno roko, da stepa sam, ne da jaz mikser držim in zapravljam časuser posted image

uvau!!!
a pol s tisto roko tud tvojga user posted image  kar sam mikser miksa, da ti ne zapravljaš časuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 646
20.12.2007 9:03:29   
altati

Muki1 ne obstajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 647
20.12.2007 9:04:18   
pikapolona2
jutroooo,

jst sm doooma....šef nima časa iskat delo zame, pa fuuul je kao gužva ampak on nima časa si vzet pol ure in nove projekte skup spravit...pol sm pa predlagala da bom jst kr doma pa naj me pokliče ko bo kej za delat....sam drug teden pa ne mislim delat....so počitniceuser posted image user posted image user posted image

Moci kako je šele guni babnci blo nerodno....ti se pa ne sekiraj...pa kuhinjski robot bi jst tud mela.....sam takega ki bi pomival pa kuhal ne pa sam na pultu sedel in čakal da jst z njim delamuser posted image

Muki....super za pediatrinjo.....pa bljek za mamo....pa škoda za budimpešto...ampak boste pa poleti šli vsi 4je pogledat to mesto a neuser posted image user posted image user posted image .

maxica...ne pokaži da so te prizadele....ti kr na kavo z njimi pa lepo čvekaj....zraven pa 4 urni delovnik vžgi.user posted image

grem zdej mal za diplomo prebirat material

papa

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 648
20.12.2007 9:05:07   
muki1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žlehtnoba pa še dela, kaj
user posted image user posted image

Mah, stara, sem tako vesela, da nisem edina. A veš kak sem se razširila na šihtu. Samo junk hrano žremo. Po novem letu grem na dieto user posted image .
Mislim, da bo kakšna kilca šla že prej dol, ker gremo vsi z Nežo na nov način prehrane. Vsi za enega eden za vse.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.12.2007 9:13:04 >

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 649
20.12.2007 9:08:46   
muki1

Muki1 ne obstajauser posted image user posted image user posted image

Aja, se še nisem prijavila user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?